ZaZik Опубліковано 5 Січня, 2009 в 21:42 Поділитися #176 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 21:42 .. і залетів туди на багажниковому крилі і на бокових крилах ті шо на дверцях Не тямите ви в колгоспному тюнінгу, та цей возик порве в тряпки любого. От йому б ще на лабаве скло надпис "Sparco" от тоді ціни йому не було б. Ну щоб хоча б так було : Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 11:11 Поділитися #177 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 11:11 А так паркуються стражі порядку, коли відвідують салон азартних розваг І подають іншим приклад. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 12:55 Поділитися #178 Опубліковано 3 Лютого, 2009 в 12:55 гг) малёха не в тему но якби побачв шо мене хтось фоткає чі мою машину ( машини покашо нету без мого дозволу) то було б там всім мама не горюй а якшо чесно то зараз нові штрафи такшо ми наверно цього довго вже не побачім:) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iriuss Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 17:36 Поділитися #179 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 17:36 А так паркуються стражі порядку, коли відвідують салон азартних розваг І подають іншим приклад. Сдается мне этот "пилот" - участковый "балки". Нет не подумайте чего...Знакомый на мойке работает, вот он и рассказал borius Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 18:42 Поділитися #180 Опубліковано 4 Лютого, 2009 в 18:42 гг) малёха не в тему но якби побачв шо мене хтось фоткає чі мою машину ( машини покашо нету без мого дозволу) то було б там всім мама не горюй а якшо чесно то зараз нові штрафи такшо ми наверно цього довго вже не побачім:) я б на твою машину наклеил "Я МУДАК!", а ты бы стоял в стороне и ждал, пока я отойду. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TreNeR Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 10:45 Автор Поділитися #181 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 10:45 Обед Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nameless Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 12:08 Поділитися #182 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 12:08 Обед smile.gifТю, сміття забирають з ранку, крім того смітники порожні а значить найближчим часом забирати нічого не будуть, чувак нікому не заважає ні заїхати ні виїхати, коротше нормально зупинився. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Venom Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 13:59 Поділитися #183 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 13:59 Обед Сміттю місце на смітнику. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TreNeR Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 15:27 Автор Поділитися #184 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 15:27 Обед smile.gif Тю, сміття забирають з ранку, крім того смітники порожні а значить найближчим часом забирати нічого не будуть, чувак нікому не заважає ні заїхати ні виїхати, коротше нормально зупинився. Поперек стало бы две машины Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bus Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 16:20 Поділитися #185 Опубліковано 18 Лютого, 2009 в 16:20 Обед smile.gif Тю, сміття забирають з ранку, крім того смітники порожні а значить найближчим часом забирати нічого не будуть, чувак нікому не заважає ні заїхати ні виїхати, коротше нормально зупинився. Того-то машинка там і стоїть, бо сміття вивезли, нема кому їхати тепер. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
voldf Опубліковано 1 Березня, 2009 в 17:51 Поділитися #186 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 17:51 всі серйозні пацани паркуються ТАК! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
hyrurg Опубліковано 1 Березня, 2009 в 18:56 Поділитися #187 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 18:56 всі серйозні пацани паркуються ТАК! А в чому прикол? Сподобалась Бешка? Її вочевидь зажали два придурка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Березня, 2009 в 19:02 Поділитися #188 Опубліковано 1 Березня, 2009 в 19:02 100% Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 2 Березня, 2009 в 06:44 Адміністратори Поділитися #189 Опубліковано 2 Березня, 2009 в 06:44 А в чому прикол? Сподобалась Бешка? Її вочевидь зажали два придурка А я думаю що то бешка притиснулась до попередустоячої машини і ій зробили те ж саме. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 2 Березня, 2009 в 08:48 Поділитися #190 Опубліковано 2 Березня, 2009 в 08:48 І ніхто не подумав, що може то вони разом приїхали трьох і щоб не займати багато місця так припаркувалися Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 2 Березня, 2009 в 11:56 Поділитися #191 Опубліковано 2 Березня, 2009 в 11:56 Я як їжджу зі своїм знайомим і десь треба стати, а немає місця, так само його підпираю, пару см...І щось більш ймовірно що її зажали, там реально дуже мало місця, треба крутитися хвилин 10 щоб так заїхати, і то напевно він на бровку заїжджав, якщо його не підперли раніше... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ALI Опубліковано 16 Березня, 2009 в 14:41 Поділитися #192 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 14:41 І знову у кадр порапляють працівники нашої міліції. Фото : а шо б крім мене більш ніхто не став. Тільки не треба реплік, " а може це інші не правильно стали", бо я саме сидів у своєму авто( білий мінівен), потім приїхала дев'ятка, а вже потім міліціянти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VovkleV Опубліковано 16 Березня, 2009 в 21:42 Поділитися #193 Опубліковано 16 Березня, 2009 в 21:42 І знову у кадр порапляють працівники нашої міліції. Фото : а шо б крім мене більш ніхто не став. Тільки не треба реплік, " а може це інші не правильно стали", бо я саме сидів у своєму авто( білий мінівен), потім приїхала дев'ятка, а вже потім міліціянти. а ти хотів щоб мэнти влізли (втиснулись) між твоєю машиною і ще якоюсь, і виходячи з машини (відкриваючи двері) поцарапали тобі фарбу/поставили вмятину (як кілька разів було в мене та моїх друзів біля "Вопака" .... не з дайцами правда але все ж).........тоді напевно було б прикольніше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hank Опубліковано 30 Березня, 2009 в 12:52 Поділитися #194 Опубліковано 30 Березня, 2009 в 12:52 ось пару днів назад одну дівчину підловив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andrew_Best Опубліковано 30 Березня, 2009 в 18:36 Поділитися #195 Опубліковано 30 Березня, 2009 в 18:36 ось пару днів назад одну дівчину підловив Його номерні знаки дозволяють так паркуватись ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fleur Опубліковано 31 Березня, 2009 в 09:21 Поділитися #196 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 09:21 Ще один, чи то одна... А вибивачкою по капоту пару раз... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 31 Березня, 2009 в 10:19 Поділитися #197 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 10:19 Його номерні знаки дозволяють так паркуватись )До речі, про іменні номерні знаки. Мінімальна дозволена кількість символів на таких знаках -- 3 (три), а номерні знаки з двома символами (такі як наші луцькі AC, X5, SQ) простим смертним не видаються і "рішаються" особисто на рівні міністерства, і такий номерний знак -- це всеодно що попередження для ДАІшника "не влізай, уб'є"Ось цитата з правил оформлення таких знаків:"На знаках дозволяється використовувати літери кирилиці та латинської абетки. Букв повинно бути мінімум три, а цифр не більш ніж дві. Разом — не менше трьох і не більше восьми. На таких номерах може бути малюнок. Літери знака не мають збігатися з літеросполукою, що визначає територіальну приналежність автомобіля. Ціна іменного номера коливається від 500 грн — три символи — до 1,5 тис. грн — іменний напис і графічний елемент. Використання індивідуальних знаків без оформлення в ДАІ заборонено." Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 31 Березня, 2009 в 11:02 Поділитися #198 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 11:02 Літери знака не мають збігатися з літеросполукою, що визначає територіальну приналежність автомобіля. Але всі знають, що є в нас номерний знак АС, отже всетаки може збігатися, головне бажання і можливості Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
TreNeR Опубліковано 31 Березня, 2009 в 13:46 Автор Поділитися #199 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 13:46 Його номерні знаки дозволяють так паркуватись ) До речі, про іменні номерні знаки. Мінімальна дозволена кількість символів на таких знаках -- 3 (три), а номерні знаки з двома символами (такі як наші луцькі AC, X5, SQ) простим смертним не видаються і "рішаються" особисто на рівні міністерства, і такий номерний знак -- це всеодно що попередження для ДАІшника "не влізай, уб'є" Ось цитата з правил оформлення таких знаків: "На знаках дозволяється використовувати літери кирилиці та латинської абетки. Букв повинно бути мінімум три, а цифр не більш ніж дві. Разом — не менше трьох і не більше восьми. На таких номерах може бути малюнок. Літери знака не мають збігатися з літеросполукою, що визначає територіальну приналежність автомобіля. Ціна іменного номера коливається від 500 грн — три символи — до 1,5 тис. грн — іменний напис і графічний елемент. Використання індивідуальних знаків без оформлення в ДАІ заборонено." АС, а до трех "добили" пробелом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 31 Березня, 2009 в 14:33 Поділитися #200 Опубліковано 31 Березня, 2009 в 14:33 пробіл це як-би не зовсім буква Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.