MaestroA Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:06 Поділитися #151 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:06 3 хвилин тому, Saddy сказано: потрібно стоковий пульт до приставки T95Z max - ось такий А чому саме стоковий? Може краще взяти універсальний з голосовим пошуком, аеромишкою, підсвіткою, програмуючою ІЧ-кнопкою? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:06 Поділитися #152 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:06 1 минуту назад, nickel сказал: В рідному пульті перестало працювати декілька кнопок, то купив на Алі ще такого самого. та такий) в мене теж перестало декілька кнопок працювати, але з алі надто довго чекати. особливо напрягає, що в мене кновка вкл/викл не працює. ти свого старого пульта не викинув?))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:07 Поділитися #153 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:07 Только что, Saddy сказал: ти свого старого пульта не викинув?))) Нє Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:09 Поділитися #154 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:09 2 минуты назад, MaestroA сказал: А чому саме стоковий? Може краще взяти універсальний з голосовим пошуком, аеромишкою, підсвіткою, програмуючою ІЧ-кнопкою? та тому, що той ТВ вмикається рідко і пульт потрібен лише для вкл/викл, регулювання гучності та вибору каналу і все. для таких потреб стокового - з головою Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:11 Поділитися #155 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:11 2 хвилин тому, Saddy сказано: особливо напрягає, що в мене кновка вкл/викл не працює. А нафіга ти його взагалі вимикаєш ? В мене приставка вімкнена 24/7, жодних проблем. Пульт беру до рук може раз в 2 місяці, в інших випадках для всіх цілей вистачає мишки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:11 Поділитися #156 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:11 Только что, Saddy сказал: та тому, що той ТВ вмикається рідко і пульт потрібен лише для вкл/викл, регулювання гучності та вибору каналу і все. для таких потреб стокового - з головою Я б від голосового пошуку не відмовився, але при покупці стояв вибір між голосовим пошуком і програмованими ІЧ кнопками. Вибрав кнопки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:16 Поділитися #157 Опубліковано 10 Лютого, 2022 в 13:16 3 хвилин тому, Saddy сказано: та тому, що той ТВ вмикається рідко і пульт потрібен лише для вкл/викл, регулювання гучності та вибору каналу і все. для таких потреб стокового - з головою Якщо передумаєш, - маю новий нерозпакований G20BTS PLUS і беу G20S PRO. Лежать без діла. Віддам за 250 грн. і 150 грн. відповідно. Кращих універсальних пультів я не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 19:55 Поділитися #158 Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 19:55 Хто користується Лампою, які жакети у вас прописані? Хочеться дивитися кіна на укр. мові, а мій жакет шукає по Толоці, але якось дивно: знаходить не всі роздачі і не ті де найбільше людей роздають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 20:16 Поділитися #159 Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 20:16 Хто користується Лампою, які жакети у вас прописані? Хочеться дивитися кіна на укр. мові, а мій жакет шукає по Толоці, але якось дивно: знаходить не всі роздачі і не ті де найбільше людей роздають. HDVideoBox чудово працює з толокою. Бачить всі торренти і онлайн українсьою теж є. Ще дві фішки: інтерфейс українською і можливість приховати русняві фільми. https://strannikmodz.me/apps/media/135-hdvideobox-222.html Ложка дьогтю тут - це автор мода. Z-рашист головного мозку! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 20:25 Поділитися #160 Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 20:25 (змінено) 30 хвилин тому, nickel сказав: Хто користується Лампою, які жакети у вас прописані? Хочеться дивитися кіна на укр. мові, а мій жакет шукає по Толоці, але якось дивно: знаходить не всі роздачі і не ті де найбільше людей роздають. Я користуюсь, але останнім часом рідше. Може давай якийсь конкретний фільм назви, запущу в себе на пошук і порівняємо чи так само працює. @MaestroA так HDVideoBox здається тільки на якійсь сторонній приблуді/свістку/боксі можна запустити, а лампа встановлюється безпоседеньо на телевізор і з нього ж і шукає роздачі Змінено 6 Квітня, 2023 в 20:30 користувачем SergLutsk Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 20:36 Поділитися #161 Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 20:36 так HDVideoBox здається тільки на якійсь сторонній приблуді/свістку/боксі можна запустити HDVideoBox встановлюється на будь-який Android, в тому числі і на телевізори з цією ОС. Під Android TV оптимізовано. а лампа встановлюється безпоседеньо на телевізор і з нього ж і шукає роздачі На які ОС телевізорів? І що означає "з нього ж і шукає роздачі"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 21:26 Поділитися #162 Опубліковано 6 Квітня, 2023 в 21:26 HDVideoBox чудово працює з толокою. Та виявляється я естет і після інтерфейсу Лампи, не можу дивитися на убогий інтерфейс HDVideoBox-у. Хоча раніше він мені дуже подобався, але пройшли роки, інтерфейси інших додатків дуже пішли вперед, у порівнянні з відеобоксом (я в курсі, що автор припинив підтримку проекту, а його воскресили вже послідовники). Я користуюсь, але останнім часом рідше. Може давай якийсь конкретний фільм назви, запущу в себе на пошук і порівняємо чи так само працює. @MaestroA так HDVideoBox здається тільки на якійсь сторонній приблуді/свістку/боксі можна запустити, а лампа встановлюється безпоседеньо на телевізор і з нього ж і шукає роздачі Ну наприклад "Перекладачка" 2005 року, мій жакет знаходить лише 2 торенти на Толоці, хоча на самій Толоці є 5 роздач. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Black Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 06:33 Поділитися #163 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 06:33 (змінено) Мене бісить, що у них відриваєш додаток показує новинки з серіалами, які я ненавиджу і не дивлюсь через низьку якість гри акторів порівняно з топ-фільмами, а коли вибираєш Фільми воно показує Побег из Шоушенка і т.д. Який дебіл цей додаток робив, його влаштовує роками видача одних і тих самих фільмів в тому розділі. Змінено 7 Квітня, 2023 в 06:33 користувачем Black Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 06:36 Поділитися #164 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 06:36 Мене бісить, що у них відриваєш додаток показує новинки з серіалами, які я ненавиджу і не дивлюсь через низьку якість гри акторів порівняно з топ-фільмами, а коли вибираєш Фільми воно показує Побег из Шоушенка і т.д. Який дебіл цей додаток робив, його влаштовує роками видача одних і тих самих фільмів в тому розділі. Ну так нічого й не міняється, рейтинг ІМДБ й надалі очолює "Побег из Шоушенка". Хоча я б також зробив по замовчуванню сортування новинки+рейтинг, а не просто рейтинг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 08:12 Поділитися #165 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 08:12 11 годин тому, MaestroA сказав: На які ОС телевізорів? І що означає "з нього ж і шукає роздачі"? Наприклад на Tizen Samsung або WebOS LG, а це основна масса ринку телевізорів. Що значить що з нього ж і шукає ? Тобто як ти пультом самсунга запускаєш додаток ютуб і вбиваєш в ньому на екранній клавіатурі в пошуку що хочеш знайти подивитись, наприклад "смішні котики". Абсолютно так само ти запускаєш додаток Лампа, вписуєш пультом на екранній клавіатурі що шукаєш і вибираєш з запропонованих варіантів який варіант роздачі хочеш дивитись. Щоправда тут є одна оговорка: якщо хочеш дивитись не лише онлайн кінотеатри, а і торренти також, то ще необхідна адреса сервера, але це трохи довго розписувати. Але це 1 раз вніс і все, більше нічим не паришся. Якщо хочеш спробувати то скину інструкцію по встановленню. 10 годин тому, nickel сказав: Ну наприклад "Перекладачка" 2005 року, мій жакет знаходить лише 2 торенти на Толоці, хоча на самій Толоці є 5 роздач Ок, ввечері гляну що видасть і відпишусь. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 08:53 Поділитися #166 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 08:53 Що значить що з нього ж і шукає ? Тобто як ти пультом самсунга запускаєш додаток ютуб і вбиваєш в ньому на екранній клавіатурі в пошуку що хочеш знайти подивитись, наприклад "смішні котики". Абсолютно так само ти запускаєш додаток Лампа, вписуєш пультом на екранній клавіатурі що шукаєш і вибираєш з запропонованих варіантів який варіант роздачі хочеш дивитись. Так всі знайомі мені піратські онлайн кінотеатри працюють: HDVideoBox, Lampa, LazyMedia Deluxe та ін. Теж "пультом самсунга".) Tizen Samsung або WebOS LG Tizen - непотріб. Кажу як власник 4-х ТВ Samsung на Tizen різних поколінь. Android TV вирішує все! Без нього змісту в ТВ взагалі не бачу. Готовий витратити $30-40 на стік тільки заради SmartTube Next - клієнта YouTube без реклами (в т.ч. інтегрованої), з мультиаккаунтами і горою корисних налаштувань. P.S. Щодо керування, то BT-пульти в сучасних телевізорах чудово підхоплюють бокси/стіки на Android TV. Інтеграція максимальна. Та виявляється я естет і після інтерфейсу Лампи, не можу дивитися на убогий інтерфейс HDVideoBox-у. Хоча раніше він мені дуже подобався, але пройшли роки, інтерфейси інших додатків дуже пішли вперед, у порівнянні з відеобоксом (я в курсі, що автор припинив підтримку проекту, а його воскресили вже послідовники). Я теж естет, але тільки не тоді, коли це всупереч функціоналу і зручності.) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 09:30 Поділитися #167 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 09:30 Ти так топиш за той андроїд тв ніби я тебе намагався переконати що Tizen це круто, а андроїд "свістки" це лайно. Я лише відповів на задане тобою питання. А так: кожному своє, для кожного зручність, простота, функціональність може вбачатись і організовуватись по іншому. Я не топлю за ОС Tizen, але зображення хороше в телевізорів самсунг, так що купувати їх варто. А далі вже кожен сам собі вирішує як його наповняти контентом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 10:44 Поділитися #168 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 10:44 13 годин тому, nickel сказав: наприклад "Перекладачка" 2005 року Аналогічно знайшло 2 роздачі, дивлячись по толоці - це 2 верхніх найсвіжіших. Можливо проблема що остальні 3 занадто древні ? Може в параметрах тих жакетів задані якісь часові рамки ? Чи і по свіжіших фільмах аналргічна ситуація ? 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 10:56 Поділитися #169 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 10:56 (змінено) Щойно выбрав наш джакет, то знайшло всі 5 Хоч і стоїть червона крапка на ньому, але працює Змінено 7 Квітня, 2023 в 10:56 користувачем SergLutsk Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 11:03 Поділитися #170 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 11:03 Щойно выбрав наш джакет, то знайшло всі 5 Хоч і стоїть червона крапка на ньому, але працює А де ти укр. жакети шукаєш? Я брав в телеграм каналі Лампи те що є Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 11:18 Поділитися #171 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 11:18 Мені цікаво, а коли в нас перестануть тягати рускє гівно до себе? Та виявляється я естет і після інтерфейсу Лампи, не можу дивитися на убогий інтерфейс HDVideoBox-у не твоє естетське око юзати вєлікіє рускіє продукти, як лампа або торрсерв? 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 12:06 Поділитися #172 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 12:06 1 година тому, nickel сказав: А де ти укр. жакети шукаєш? Я брав в телеграм каналі Лампи те що є Раніше також звідти ручками переписував, а зараз просто тицьни на цю стрічку з червоною крапкою на фото і їх там ціла купа вписана вже готових 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 12:50 Поділитися #173 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 12:50 (змінено) Мені цікаво, а коли в нас перестануть тягати рускє гівно до себе? не твоє естетське око юзати вєлікіє рускіє продукти, як лампа або торрсерв? По перше, що і те і друге рузьке, я взнав від тебе По друге, якщо є українські (закордонні, але не рузькі) аналоги, то ділись лінками Змінено 7 Квітня, 2023 в 12:50 користувачем nickel Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 13:00 Поділитися #174 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 13:00 Раніше також звідти ручками переписував, а зараз просто тицьни на цю стрічку з червоною крапкою на фото і їх там ціла купа вписана вже готових В мене такого немає. В тебе мабуть плагін стоїть "зберігати парсери" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Black Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 16:34 Поділитися #175 Опубліковано 7 Квітня, 2023 в 16:34 Ну так нічого й не міняється, рейтинг ІМДБ й надалі очолює "Побег из Шоушенка". Хоча я б також зробив по замовчуванню сортування новинки+рейтинг, а не просто рейтинг Так навіщо брати фільми за весь період туди? Візьміть як новинки без серіалів туди запихніть з сортуванням найрейтинговіші. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти