paksivatova Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 12:47 #51 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 12:47 1 час назад, steelk сказал: вечір в кожного різне поняття, в одного з 16 до 20год, і в правда, так як зазвичай пізно лягаю спати вечір в мене з 16год і до початку глибокої ночі (коли лягаю спати) 3год ночі. Проте якось зайшов в програму в 8 ранку, так побачив, що в цей час навіть більше заявок, до того ж, вдень майже немає конкуренції- більшість водіїв працюють на основних роботах. На якому він авто їздить? Можливо він переберає поїздками і за 25-35грн не їздить, хоча саме такі заявки найбільш вигідні, бо час і відстань поїздки мінімальна, але двері за вечір так набрязкають, що готовий виходити з авто і сам їх закривати . 500$ за місяць для таксі взагалі не проблема, але треба мати бажання, і менше кого слухати, що це не вигідно, а якщо купити PL, LT, то взагалі канфетка 500 доларів вже чистого доходу?
steelk Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 13:15 #52 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 13:15 Щойно, kroha сказано: 500 доларів вже чистого доходу? +- так, 500$ чистого (мається на увазі за мінусом витрат на пальне, але не рахуючи амортизації). Зазвичай катаючись по місту співвідношення прибуток до витрат на пальне співпадає 1:4, тобто якщо проїхали 100км, то в кармані буде 400-500грн, а отже при витраті на пальне на 100км= 100грн і чистого 300-400грн*30днів =9000-12000грн, а 100км по місту зазвичай достатньо близько 5годин, а уявіть якщо хочаб працювати робочий день 10годин....то й до близько 1000$ , або на свята Новий Рік 100$ за вечір з 21-23 і з 2 до 6 ранку без проблем і це лише на Тачці, а в таксі розцінки в 2 рази й так вищі. PS На Новий Рік лише посадка була 40грн. Розписав такий собі бізнес план для тих, хто каже що немає роботи.
Юріч Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 13:47 #53 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 13:47 24 минуты назад, steelk сказал: +- так, 500$ чистого (мається на увазі за мінусом витрат на пальне, але не рахуючи амортизації). Зазвичай катаючись по місту співвідношення прибуток до витрат на пальне співпадає 1:4, тобто якщо проїхали 100км, то в кармані буде 400-500грн, а отже при витраті на пальне на 100км= 100грн і чистого 300-400грн*30днів =9000-12000грн, а 100км по місту зазвичай достатньо близько 5годин, а уявіть якщо хочаб працювати робочий день 10годин....то й до близько 1000$ , або на свята Новий Рік 100$ за вечір з 21-23 і з 2 до 6 ранку без проблем і це лише на Тачці, а в таксі розцінки в 2 рази й так вищі. PS На Новий Рік лише посадка була 40грн. Розписав такий собі бізнес план для тих, хто каже що немає роботи. Якби все було б так просто, всі, хто має своє авто, були б таксьорами (при умові, що не мають іншу більш оплачувану роботу). І да, звідки 100 км = 100 грн? Наскільки знаю, бензинові автівки беруть по місту від 8 л в середньому, а це зараз від 200 грн, якщо на газу - від 10-12 л газу плюс літр бензину на прогріви, а це в сумі від 150 грн/100 км, якщо дизель, то в середньому від 6-7 літрів на сотку, а це від 150 грн/100 км.
bormotuha Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:00 #54 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:00 44 хвилин тому, steelk сказано: прибуток до витрат на пальне співпадає 1:4, тобто якщо проїхали 100км, то в кармані буде 400-500грн, а отже при витраті на пальне на 100км= 100грн і чистого 300-400грн*30днів =9000-12000грн, а 100км по місту зазвичай достатньо близько 5годин, а уявіть якщо хочаб працювати робочий день 10годин....то й до близько 1000$ , або на свята Новий Рік 100$ за вечір з 21-23 і з 2 до 6 ранку без проблем і це лише на Тачці, а в таксі розцінки в 2 рази й так вищі. PS На Новий Рік лише посадка була 40грн. Розписав такий собі бізнес план для тих, хто каже що немає роботи. Фантазер, казки писати не пробували?
Zheny@ Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:15 #55 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:15 57 хвилин тому, steelk сказано: Розписав такий собі бізнес план для тих, хто каже що немає роботи. Фантазер, не інакше. Ті, хто працюють зі службами "морячки" "гайдуки" "ще_там_хтось" Мають сплачувати щомісяця немалу суму за послуги. А це і місце, і диспетчер,і рація із проплаченим ефіром (частотою) і т.д. І з твоїх умовних 500 у.о. - лишиться ( в кращому випадку), ледь 250.
paksivatova Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:16 #56 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:16 1 час назад, steelk сказал: +- так, 500$ чистого (мається на увазі за мінусом витрат на пальне, але не рахуючи амортизації). Зазвичай катаючись по місту співвідношення прибуток до витрат на пальне співпадає 1:4, тобто якщо проїхали 100км, то в кармані буде 400-500грн, а отже при витраті на пальне на 100км= 100грн і чистого 300-400грн*30днів =9000-12000грн, а 100км по місту зазвичай достатньо близько 5годин, а уявіть якщо хочаб працювати робочий день 10годин....то й до близько 1000$ , або на свята Новий Рік 100$ за вечір з 21-23 і з 2 до 6 ранку без проблем і це лише на Тачці, а в таксі розцінки в 2 рази й так вищі. PS На Новий Рік лише посадка була 40грн. Розписав такий собі бізнес план для тих, хто каже що немає роботи. 1 грн км давно немає і я не думаю,що таксист може мати закази в режимі нон-стоп може й все так,як ви пишете-але я не вірю
SunSeth Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:18 #57 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 14:18 У нас від З. вокзалу до Експрес Там-Таму 63 грн. з лічильником , в Києві від З.вокзалу до заводу "Дарниця" 130 грн., точно не знаю, але Києвом їхати десь разів у 4-6+ більше. Висновок: луцькі таксисти охуєвші.
Dima4s Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:14 #58 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:14 50 хвилин тому, SunSeth сказано: У нас від З. вокзалу до Експрес Там-Таму 63 грн. з лічильником , в Києві від З.вокзалу до заводу "Дарниця" 130 грн., точно не знаю, але Києвом їхати десь разів у 4-6+ більше. Висновок: луцькі таксисти охуєвші. ЧАсто їжджу РАГС-Вишків. Розброс в ціні до 15 гривень. раз 50, інший 65.
steelk Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:27 #59 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:27 12 хвилин тому, Юріч сказано: Якби все було б так просто, всі, хто має своє авто, були б таксьорами (при умові, що не мають іншу більш оплачувану роботу). І да, звідки 100 км = 100 грн? Наскільки знаю, бензинові автівки беруть по місту від 8 л в середньому, а це зараз від 200 грн, якщо на газу - від 10-12 л газу плюс літр бензину на прогріви, а це в сумі від 150 грн/100 км, якщо дизель, то в середньому від 6-7 літрів на сотку, а це від 150 грн/100 км. Юріч, от чого коли тобі кажеш "A", то ти відразу "Б"?? І якби все було так просто, то б всі були маляками, рихтовщиками, витрат ж ще менше... але ж чомусь ні, половина елементарно не вміють да і не хочуть спілкуватись чемно з клієнтами, навіть під шафе, інші їздять на авто з витратою 8-10л бензину чи то дизелю і тому це не вигідно, ще багато хто жаліють своє авто, до того ж не всі захочуть на ніч кудись їхати, не всі знають вулиці і орієнтуються в місті.....це багато факторів, не все так просто. Щодо розходу, то це дійсно приблизні показники, так як в середньому на 100грн проїзджаю від 75-90км по місту, по трасі 90-100км. Прогріви, заради цікавості заправив на 100грн = 3.6л А92 і вирішив побачити скільки вистачить на прогріви і доїзди до заправки коли закінчувавсь газ (так як завжди заправляв на 100грн і замірював дистанцію), так от кінечний результат дистанції був ~700км (вже точно не пам'ятаю) це на 3,6л і це зима!PS правда коли заміряв так, то останній раз закінчивсь газ, подумав...ну ще на бензині доїду до заправки і відразу як я це подумав закінчивсь бензин, добре, що дотягнули до заправки 500м (На Винниченка був), після того так не заміряю
Юріч Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:36 #60 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:36 9 минут назад, steelk сказал: Юріч, от чого коли тобі кажеш "A", то ти відразу "Б"?? І якби все було так просто, то б всі були маляками, рихтовщиками, витрат ж ще менше... але ж чомусь ні, половина елементарно не вміють да і не хочуть спілкуватись чемно з клієнтами, навіть під шафе, інші їздять на авто з витратою 8-10л бензину чи то дизелю і тому це не вигідно, ще багато хто жаліють своє авто, до того ж не всі захочуть на ніч кудись їхати, не всі знають вулиці і орієнтуються в місті.....це багато факторів, не все так просто. Щодо розходу, то це дійсно приблизні показники, так як в середньому на 100грн проїзджаю від 75-90км по місту, по трасі 90-100км. Прогріви, заради цікавості заправив на 100грн = 3.6л А92 і вирішив побачити скільки вистачить на прогріви і доїзди до заправки коли закінчувавсь газ (так як завжди заправляв на 100грн і замірював дистанцію), так от кінечний результат дистанції був ~700км (вже точно не пам'ятаю) це на 3,6л і це зима!PS правда коли заміряв так, то останній раз закінчивсь газ, подумав...ну ще на бензині доїду до заправки і відразу як я це подумав закінчивсь бензин, добре, що дотягнули до заправки 500м (На Винниченка був), після того так не заміряю Ну тут багато з чим згоден. Тільки от не варто було переходити на "маляки, рихтовщики". Я ж твою професію не принижував, я навпаки говорив, що якби все було так просто, то всі б ломанулись в таксисти. А там да, і п'яні клієнти, і ночами мерзнути, і авто шкода, і клієнтів не завжди є, і т.д. А на рахунок моєї професії - так для свого діла там треба більше вкласти (і матеріально, і розумово, бо якщо будеш гнати халяву, до тебе ніхто не приїде), ніж просто купити авто і таксувати. І на рахунок твоїх розрахунків по паливу. Ти оперуєш суто своїми розрахунками, а далеко не у всіх є газ в авто, і далеко не у всіх авто бере навіть 10 літрів бензину по місту, є й 12-15 літрів.
steelk Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:55 #61 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:55 Щойно, Юріч сказано: Ну тут багато з чим згоден. Тільки от не варто було переходити на "маляки, рихтовщики". Я ж твою професію не принижував, я навпаки говорив, що якби все було так просто, то всі б ломанулись в таксисти. А там да, і п'яні клієнти, і ночами мерзнути, і авто шкода, і клієнтів не завжди є, і т.д. А на рахунок моєї професії - так для свого діла там треба більше вкласти (і матеріально, і розумово, бо якщо будеш гнати халяву, до тебе ніхто не приїде), ніж просто купити авто і таксувати. І на рахунок твоїх розрахунків по паливу. Ти оперуєш суто своїми розрахунками, а далеко не у всіх є газ в авто, і далеко не у всіх авто бере навіть 10 літрів бензину по місту, є й 12-15 літрів. от я ж про те, не у всіх є газ, не всі хочуть, не всі можуть і т.д. але не можна відразу казати, що це все не правда і так не буває. Твою професію ніяк не хотів принизити, навпаки рахую що будь яка професія достойна і вигідна, якщо вона по душі і підійти до неї з розумом.
Юріч Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:57 #62 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 15:57 2 минуты назад, steelk сказал: але не можна відразу казати, що це все не правда і так не буває. Де я таке казав?
steelk Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 16:03 #63 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 16:03 1 година тому, Юріч сказано: Якби все було б так просто, всі, хто має своє авто, були б таксьорами (при умові, що не мають іншу більш оплачувану роботу). і інші хто сумнівається: kroha, Zheny@, bormotuha Я вам навів розрахунки, розказав приклад з досвіду, а вони мені - "НЕ ПРАВДА!",
Юріч Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 16:15 #64 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 16:15 11 минут назад, steelk сказал: Я вам навів розрахунки, розказав приклад з досвіду, а вони мені - "НЕ ПРАВДА!", Ну це ж вони, а не я)).
MACCEN Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 17:09 #65 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 17:09 да таксисти стільки бабок закалачують ну нфіг, класна робота, особливо вечором стільки інтелектуального народу під синім флагом стільки тобі нарозказують та начудять в авто. плюс пальне у нас копійки коштує, про запчастини я взагалі мовчу, не робота, а пєсня Якщо серйозно, то наші люди деякі вміють рахувати чуже бабло і не так як його треба рахувати, наприклад дивляться продала людина товару 100 одиниць по 100 гривень, ото накосив бабла аж 10000 гривень, тільки ніхто не враховує витрати, і що чистого прибутка може бути 100-200 гривень, якщо порахувати всі попандоси.
Рядовий Паляниця Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 17:56 #66 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 17:56 5 часов назад, kroha сказал: а хто нам заважає її підняти? Спочатку, треба анексувати Сибір з її природніми запасами.
Гість rl72 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 18:06 #67 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 18:06 Спартак Короткевич 22 год · А знаете ли вы, что люди, получающие пособие по безработице и параллельно работающие без оформления - тоже против барыг. И те матери-одиночки, которые специально не расписываются с отцами детей, чтоб получать пособие от государства - так же. И очень против барыг предприниматели, которые не оформляют сотрудников. И крайне не удовлетворены властью те, кто считает, что оформлять ФОП, занимаясь частным предпринимательством, совершенно необязательно. Ведь нужно же и домик достроить, и машинку прикупить, а потом деток выучить, а затем - на старость отложить... И все они очень хотят реформ. Ну, как реформ, в основном они хотят, чтоб сидели все, у кого денег больше, чем у них. Ведь те - настоящие барыги, не то что они. Они же не воруют и не обманывают. Они просто крутятся. Как же иначе. Все на Майдан!
SunSeth Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 19:18 #68 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 19:18 Частина правди в його словах є, але реально вже тошнить від цих клонованих порохоблогєрів, таке враження, що пише одна людина під різними акаунтами. Примітно, що як правило, у них населення сволочі і суки, а вони такі д'Артаньяни.
Dima4s Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 19:38 #69 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 19:38 9 хвилин тому, SunSeth сказано: Частина правди в його словах є, але реально вже тошнить від цих клонованих порохоблогєрів, таке враження, що пише одна людина під різними акаунтами. Примітно, що як правило, у них населення сволочі і суки, а вони такі д'Артаньяни. Гнила маніпуляція. А не правда. від хорошого життя люди так роблять... Так і бачу що мамашкі поголовно не йдуть заміж щоб мати тисячу від держави....))
steelk Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 20:20 #70 Опубліковано 24 Лютого, 2018 в 20:20 2 годин тому, MACCEN сказано: да таксисти стільки бабок закалачують ну нфіг, класна робота, особливо вечором стільки інтелектуального народу під синім флагом стільки тобі нарозказують та начудять в авто. плюс пальне у нас копійки коштує, про запчастини я взагалі мовчу, не робота, а пєсня Якщо серйозно, то наші люди деякі вміють рахувати чуже бабло і не так як його треба рахувати, наприклад дивляться продала людина товару 100 одиниць по 100 гривень, ото накосив бабла аж 10000 гривень, тільки ніхто не враховує витрати, і що чистого прибутка може бути 100-200 гривень, якщо порахувати всі попандоси. Так від тебе (родич), чи сам ти якось займавсь чи займаєшся перевезенням, на білому бусі тиму Мовано їздив, в мінус собі мабуть? то ще і оплату чекав місяцями, добродушна людина...не вигідно, але ж щось робити треба, бо посадять за туніяцтво
natalka) Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:40 #71 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:40 В 24.02.2018 в 08:51, steelk сказал: Виїзджав якого вечора по ТАЧКУвати (програма така на смартфоні, звертаюсь до natalka), так як з Львівської до Відродження зазвичай їздять 50-60грн, а якщо на аву "Сіськи", чи ще якісь елементи гарного жіночого тіла поставити, то й за 30грн їздунів вистачає). ну все сходиться, бо Ви "тачкуєте" а не таксуєте, тому й розцінки нижчі. Про "тачку" знаю, але то не моє (принаймні коли їдеш одна, ще й пізно ввечері). А "сіські" чи ще якісь елементи на аву - то взагалі... А потім їдеш з тим "збоченцем" що майже за безплатно везе і не знаєш що в нього в голові і що від нього чекати. Нє, дякую. З таким самим успіхом можна відразу на дорогу виходити і автостопити в час ночі ) 22 часа назад, steelk сказал: ...але треба мати бажання, і менше кого слухати, що це не вигідно... нікому не розказуйте. Тут більшість не слідкує за тенденціями і живе старими стереотипами. Ну і не хай.
steelk Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 12:16 #72 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 12:16 24 хвилин тому, natalka) сказано: ну все сходиться, бо Ви "тачкуєте" а не таксуєте, тому й розцінки нижчі. Про "тачку" знаю, але то не моє (принаймні коли їдеш одна, ще й пізно ввечері). А "сіські" чи ще якісь елементи на аву - то взагалі... А потім їдеш з тим "збоченцем" що майже за безплатно везе і не знаєш що в нього в голові і що від нього чекати. Нє, дякую. З таким самим успіхом можна відразу на дорогу виходити і автостопити в час ночі ) нікому не розказуйте. Тут більшість не слідкує за тенденціями і живе старими стереотипами. Ну і не хай. Зараз багато недобросовісних водіїв.... маршруток, таксі, тачки...., але в тачці є рейтинг і увімкнувши в програмі торг при заявці можна самому вибирати водія і авто, вказувати навіть щоб з дитячим кріслом приїхав (в таксі так можна?) дивлячись рейтинг ви хоча б уявляєте, що він адекватний і не буде його собі псувати, тим більше у вас є вся інформація, номер авто, колір, марка, а в таксі хто ближче/погодивсь - той приїхав і незрозуміло яке авто і водій може бути. Таксі зараз всі інформаційні служби в них відповідальності "0" перед пасажирами. PS Послухавши, як вони по рації спілкуються, то враження що всі з місць обмеження волі вчора повернулись.
MACCEN Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 17:57 #73 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 17:57 В таксі людина зареєстрована документально, тому її знайти легше і адекватність там теж присутня в більшості. А в тачці рейтинг? (можна за енну кількість бабок накрутити рейтинг без проблем - технічно це реально). Я визивав тачку аж в Колки, приїзало два хлопця по років 20, але якось внушили мені довіру, бо бачив що адекватні - але було стрьомно бо одне діло їдеш сам то особливо якось пофігу, а от коли дитина та жінка, і людина взагалі мало знайома якась з інтернету - то не пустив би саму жінку сервісом таким користуватись нехай там вона переплатить але я буду спокійний.
paksivatova Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 18:52 #74 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 18:52 49 минут назад, MACCEN сказал: В таксі людина зареєстрована документально, тому її знайти легше і адекватність там теж присутня в більшості. А в тачці рейтинг? (можна за енну кількість бабок накрутити рейтинг без проблем - технічно це реально). Я визивав тачку аж в Колки, приїзало два хлопця по років 20, але якось внушили мені довіру, бо бачив що адекватні - але було стрьомно бо одне діло їдеш сам то особливо якось пофігу, а от коли дитина та жінка, і людина взагалі мало знайома якась з інтернету - то не пустив би саму жінку сервісом таким користуватись нехай там вона переплатить але я буду спокійний. не погоджуся ,в таксі ще ті кадри попадаються нещодавно в Києві викликали через службу (хоча в Луцьку я надаю перевагу все таки Тачці), я ще й подумала щось довго ми по місту їдемо хлопці теж помітили не зовсім адекватну поведінку водія ,почали питати як давно таксує,коли спав востаннє ну і трохи поіздили по районі кругами ... поки не сказали йому про це ... реально було страшно ,я і пропонувала викликати інше таксі ,час був - ну правда той довіз,але ми вже по картам самі маршрут контролювали....
volks Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 19:05 #75 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 19:05 11 минут назад, kroha сказал: не погоджуся ,в таксі ще ті кадри попадаються нещодавно в Києві викликали через службу (хоча в Луцьку я надаю перевагу все таки Тачці), я ще й подумала щось довго ми по місту їдемо хлопці теж помітили не зовсім адекватну поведінку водія ,почали питати як давно таксує,коли спав востаннє ну і трохи поіздили по районі кругами ... поки не сказали йому про це ... реально було страшно ,я і пропонувала викликати інше таксі ,час був - ну правда той довіз,але ми вже по картам самі маршрут контролювали.... Так то в Києві. Викликайте Морячок і будете мати щастя. Там і за технічним станом авто слідкують і за зовнішнім виглядом водіїв, не те що адвекватністю. За недотримання штрафи.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.