volks Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:52 #1401 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:52 8 часов назад, nickel сказал: Ти навіть не уявляєш як ти помиляєшся. Якщо ти успішно керуєш кількома десятками людей, то зможеш успішно керувати кількома мільйонами.
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:52 #1402 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:52 Пишуть що це накрутка, я щось теж мало вірю в таку цифру.
Zheny@ Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:54 #1403 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:54 1 година тому, Nokian сказано: Якщо решта дописувачів МАЮТЬ свою думку та СМІЛИВІСТЬ ЇЇ висловити- то хай виймуть язик з дупи і НАЗВУТЬ ЇХНІХ претендентів на вихід у другий тур. Що слабо ? Пєтя, Йуля, Валодя Це те, що реально. Ну ще той паморок з вилами може пролізти.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:11 #1404 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:11 17 minutes ago, Ha3aP said: Пишуть що це накрутка, я щось теж мало вірю в таку цифру.
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:15 #1405 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:15 Але порохоботи йдуть лісом.
nickel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:19 #1406 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:19 3 минуты назад, Alex S сказал: Петя і Юлія.І переможе скоріш за все тигрюля.Бо переважна масса українців, що з головою будуть або за кордоном ,або загнані на роботі, ім не до перегонів ,а головний електорат держави - пенсіонери - за неі.Я особисто не зовсім задоволений правлінням ПП, та реаліі такі, що кандидатів більше немає, і як на мене, то хай би вже він на другий термін вибирався. 11 мільйонам електорату Петя кинув кілограм гречки в пенсію, якраз з 1 березня, щоб перед виборами отримали і не встигли потратити і забути, хто дав, поки дійдуть до виборчих дільниць. А ще в нього є адмінресуср, якого майже немає у Юлі і зовсім немає у Вови.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:24 #1407 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:24 7 minutes ago, Ha3aP said: Але порохоботи йдуть лісом.
nickel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:25 #1408 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:25 Ми дивимося на настрої людей зі свого оточення і думаємо, що вони скрізь однакові, але на сході зовсім інші настрої, як завжди, тому наші прогнози - пісями по воді. Одне радує що регіанали побили горшки і не йдуть з одним кандидатом, але ще не вечір, можуть взяти і здуру об'єднатися. Я навіть знаю, хто бабла не пошкодує за таке об'єднання. Не спішимо шкуру ділити.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:28 #1410 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:28 10 minutes ago, nickel said: 11 мільйонам електорату Петя кинув кілограм гречки в пенсію, якраз з 1 березня, щоб перед виборами отримали і не встигли потратити і забути, хто дав, поки дійдуть до виборчих дільниць. А ще в нього є адмінресуср, якого майже немає у Юлі і зовсім немає у Вови. Нічого не вдієш. Як писав вище дебілами вихований недебіл дизель, тра чекати, доки виздихають ті пенси і бюджетники, а тоді вже починати ходити на вибори. 4 minutes ago, nickel said: Ми дивимося на настрої людей зі свого оточення і думаємо, що вони скрізь однакові, але на сході зовсім інші настрої, як завжди, тому наші прогнози - пісями по воді. Одне радує що регіанали побили горшки і не йдуть з одним кандидатом, але ще не вечір, можуть взяти і здуру об'єднатися. Я навіть знаю, хто бабла не пошкодує за таке об'єднання. Не спішимо шкуру ділити. Кримське електоральне поле відійшло, в густонаселених окремих районах ДЛО вибори не проводитимуться. Це мільйонні втрати голосів для фонду ріната ахмєтова. Водій фірташа в п'ятірку фіналістів увійде, ну може в четвірку чи шестірку )) До речі, на Волині "зажиття" щось мутить? Агітатори їм не треба? Якщо хтось щось буде чути, маякуйте в приватні повідомлення)))
diezel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:37 #1411 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:37 1 hour ago, Zeuss said: Господи, перечитайте, свої пости (борда кантора все пише) перед виборами Канфєти, потім перед виборами улюбленця вінків і нарешті бджіл. Зробіть висновок і астанавітєсь! Перший раз з'явився реальний шанс отримати фарс з чистого листа. Клоун, якщо мені не зраджує "неозброєне око", обісрав усі політичні сили, з якими можна було б домовитись, окрім бєніних. Клоун випускав пародії на Меркель, на Королеву Англії, на поляків. Я, наприклад, щиро бажаю йому перемогти на виборах в двох турах - просто тому що можу це собі дозволити. Далі куплю попкорн і буду наблюдати за "Украина напоминает актрису из немецких фильмов для взрослых готова принять любое количество с любой стороны" тільки по відношенню до клоуна.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:45 #1412 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 21:45 3 minutes ago, diezel said: Перший раз з'явився реальний шанс отримати фарс з чистого листа. Клоун, якщо мені не зраджує "неозброєне око", обісрав усі політичні сили, з якими можна було б домовитись, окрім бєніних. Клоун випускав пародії на Меркель, на Королеву Англії, на поляків. Я, наприклад, щиро бажаю йому перемогти на виборах в двох турах - просто тому що можу це собі дозволити. Далі куплю попкорн і буду наблюдати за "Украина напоминает актрису из немецких фильмов для взрослых готова принять любое количество с любой стороны" тільки по відношенню до клоуна. Ось воно, вселенське зло! І ім'я йому - "Сатана Зеленський". Терміново до буцигарні його, в компанію до Надії С., щоб знав, як посягати на національну безпеку країни! Твоїх земляків він, звичайно, дарма обсирав. Не бачити йому тепер електоральної підтримки мятєжного дамбаса))
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:04 #1413 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:04 21 минуту назад, diezel сказал: Далі куплю попкорн і буду наблюдати за майже впевнений, що вдома, на видному місці, тільки з твоєю мордою ліца, висить щось подібне а ми пиль на твоїх чоботях, прости нас нерозумних
diezel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:12 #1414 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:12 1 minute ago, MANJAK11 said: майже впевнений, що вдома, на видному місці, тільки з твоєю мордою ліца, висить щось подібне Дуже тішить твоя "майже впевненість" "неозброєного ока", але таким монументалізмом увлєкались хіба що оті, кому треба здохнути, щоб тут щось помінялось. Мені ж достатньо громадянства Євросоюзу і бізнесу на территорії Євросоюзу, щоб ігнорувати любі наслідки виборів президента України. Просто цікаво, чим це продовжиться і чому ви такі безпечні у вирішені власної долі.
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:17 #1415 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:17 2 минуты назад, diezel сказал: Дуже тішить твоя "майже впевненість" "неозброєного ока", але таким монументалізмом увлєкались хіба що оті, кому треба здохнути, щоб тут щось помінялось. Мені ж достатньо громадянства Євросоюзу і бізнесу на территорії Євросоюзу, щоб ігнорувати любі наслідки виборів президента України. Просто цікаво, чим це продовжиться і чому ви такі безпечні у вирішені власної долі. ну хоч щось тебе тішить серед нашого гімна. Сьогодні спатиму спокійно, баріна потішив ))
diezel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:24 #1416 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:24 2 minutes ago, MANJAK11 said: Сьогодні спатиму спокійно, баріна потішив )) І оце от постійне самоприниження - це щось із совка. Постійно чути "ми прості люде", "держава проти нас", "влада обнагліла". Так ніби це якісь окупанти прийшли і тепер заставляють щось робити. ну нічого, от Володя Зеленский - він із народу, не те шо Юлька чи Петька. Він свій і все розрулить, і не треба тобі буде баріна тішити.
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:29 #1417 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:29 5 минут назад, diezel сказал: І оце от постійне самоприниження - це щось із совка. Постійно чути "ми прості люде", "держава проти нас", "влада обнагліла". Так ніби це якісь окупанти прийшли і тепер заставляють щось робити. ну нічого, от Володя Зеленский - він із народу, не те шо Юлька чи Петька. Він свій і все розрулить, і не треба тобі буде баріна тішити. чуєш, непризнаний гєній, завьязував би зі своїми откровєніями й йшов би в своє вище суспільство. Й так тобі натякаєш й етак, що ти й нафіг тут не всрався зі своїм зверхньоповчальним тоном, ан нєт, не доходить. Може хоч так дійде. Хоча, я тільки за себе кажу, може кому й подобаєтся
diezel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:38 #1418 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:38 1 minute ago, MANJAK11 said: Й так тобі натякаєш й етак, що ти й нафіг тут не всрався зі своїм зверхньоповчальним тоном Це така собі "survivorship bias". Ти розмовляєш натяками і думаєш, що інші теж розмовляють натяками. Я ж тобі прямо говорю хто ти є і чого від тебе чекаю. Хоча, якщо тобі щось нафіг не всралось - на форумі є класна штука, називається ігнор. Я лише одного туди відправив, а наскільки теми чистіші стали. То як, може ще потішиш баріна, а?
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:43 #1419 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 22:43 2 минуты назад, diezel сказал: Це така собі "survivorship bias". Ти розмовляєш натяками і думаєш, що інші теж розмовляють натяками. Я ж тобі прямо говорю хто ти є і чого від тебе чекаю. Хоча, якщо тобі щось нафіг не всралось - на форумі є класна штука, називається ігнор. Я лише одного туди відправив, а наскільки теми чистіші стали. То як, може ще потішиш баріна, а? ну ти ж тіпа мав би розуміти натяки. Й якщо ти подумав, що я про баріна серйозно, то зря ))) Якось обійдеся ))
diezel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 23:01 #1420 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 23:01 16 minutes ago, MANJAK11 said: Й якщо ти подумав, що я про баріна серйозно, то зря ))) Якось обійдеся )) Якби раніше толком сказав, то може і обійшовся би. А так - всьо, поєзд ушол. Іду заказувать портрет. Тільки дочекаюсь виборів Зеленского.
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 23:06 #1421 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 23:06 4 минуты назад, diezel сказал: Якби раніше толком сказав, то може і обійшовся би. А так - всьо, поєзд ушол. Іду заказувать портрет. Тільки дочекаюсь виборів Зеленского. це добре ))
nickel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 23:21 #1422 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 23:21 Якщо Вакарчук підтримає Зеленського, то усі інші кандидати соснуть тунця ще в першому турі. Шепніть хтось їм це, бо я спати.
HelloBoy Опубліковано 3 Січня, 2019 в 00:02 #1423 Опубліковано 3 Січня, 2019 в 00:02 Вакарчук, Зеленський? Народ Ви серйозно?) может у Вас там до мозгу кров не поступає із за дефіциту тепла в оселях, визваний "охуєв₴ми" тарифами на все? Майже більшу половину хто тут пише знаю, всі інтелігентні люди, з якими є про що поговорити... Но блін оце писання Ваше... Ще раз повторюю навіщо міняти Вальцмена на Беню? Може відразу за Рабіновича голосувать? А може Кепітельман?
Oli Опубліковано 3 Січня, 2019 в 00:42 #1424 Опубліковано 3 Січня, 2019 в 00:42 1 година тому, nickel сказано: Якщо Вакарчук підтримає Зеленського, то усі інші кандидати соснуть тунця ще в першому турі. Шепніть хтось їм це, бо я спати. Прийде Вінник, **снемо всі
Nokian Опубліковано 3 Січня, 2019 в 07:00 #1425 Опубліковано 3 Січня, 2019 в 07:00 18 годин тому, nickel сказано: Хто готовий поставити на вихід Зеленського в другий тур хоч одну гривню?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.