Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Только что, Nokian сказал:

найкраз

Немає такого слова в українській мові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Зате для Зеленського українська мова  виявляється дуже підходить для свисту.

Ну не РІДНА вона йому, це ж в ньому аж світиться.

Юморист отметил, что он даже занимался с репетитором. Однако введение квот не единственная причина, Зеленский отметил, что изучил бы язык "просто для себя".

"Очень хорошо разговаривать на украинском языке — это нормально, и так я брал учителя. Скоро буду так свистеть!", 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, під час дебатів Петру Олексійовичу вдасться вийти на коротку дистанцію, і він вщипне Зе за його клоунський ніс та стягне з нього шапку з дзвіночками (с) не моє))) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, Nokian сказал:

Ну не РІДНА вона йому, це ж в ньому аж світиться.

Зато Петі російська рідна - легендарне "гранжданских отсечь"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи є Порошенко су..й син?Так, він здоровенний су.ий син.

Але він СВІЙ  су.ий син.

А Зеленський ЧУЖИЙ , і він навіть не су..ий син.

Так, собача Коломойського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, yu2007 сказано:

Сподіваюсь, під час дебатів Петру Олексійовичу вдасться вийти на коротку дистанцію, і він вщипне Зе за його клоунський ніс та стягне з нього шапку з дзвіночками (с) не моє))) 

Думаю Юля Пєтю до Володі не підпустить.

56364640_2147525821979643_7117262629155897344_n.thumb.jpg.e795ea341da9a134466f839b940a7ce4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, Nokian сказал:

А те що вони хочуть поміняти шило на мило , точніше навіть не на мило,а так-пробнік Коломойського, прості люди  коли зрощуміють?

Через пять років, як один юзер тут пише.

Так Коломойському найкраз пяти років і вистачить.

А прості люди так і залишаться ні з чим, поки не навчвться приймати НЕПРОСТІ рішення. і вибирати менше зло.

Жований крот, грьобаний стид, полний піз...ец.

Коли ви вже перестанете вибирати менше зло замість того, щоб вибирати очевидне і логічне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, risenseven сказано:

Коли ви вже перестанете вибирати менше зло замість того, щоб вибирати очевидне і логічне.

Какіє ваши прєдложенія?

Спойлер

як можна вибрати з 2х сортів гамна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, risenseven сказано:

Того разу теж логічного вибрали, зараз кому не лінь критикують. 

Це дійсно:

3 хвилин тому, risenseven сказано:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, risenseven сказано:

Зразу після того , як ви знімете рожеві окуляри .

Особисто я не хочу, щоб по всій Укрвїні став повний УКРОП.

Щоб Палиця став премєр міністром.

Якби у вас в цумі згоріло товару на міліон гривень- геть очевидно, що зараз би ви цілком логічно думали в зовсім протилежну сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ведуча ток-шоу "Право на владу" присадила журналістку з "5 каналу". Зірвалась, не втрималась...

Правдиво!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Zevs_Isver сказал:

Какіє ваши прєдложенія?

Показать контент

як можна вибрати з 2х сортів гамна?

1917

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Nokian сказал:

і вибирати менше зло.

Поки такі як ти формулюють таке і іншим впарюють - так і далі будемо жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, почалось... Аналізи повним ходом.

56323728_2567411473286563_367756497410588672_n.thumb.jpg.46a6b241fe38e2d43733e09d9f544c00.jpg

А вони тільки аналізи здають, чи повне обстеження будуть проходити?

spacer.png

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, ForZa сказал:

Цей довід - пшик у порівнянні з мільйонним збагаченням на фоні зубожіння більшості населення, корупцією, розкраданням і іншими "жити по новому" принципами! Не тра стільки багато тексту, що і до чого люди, прості люди, більш стисло розуміють! Ти дивлюсь всім на держслужбі задоволений, що так впрягаєшся :)

Шановний, я давав присягу народу України, і працюю на держслужбі не при одному президенті. Сисадміном, без всякої корупції, ага.

Якщо від кандидата в президенти тільки і чути "не скажу", "не зараз", "в мене є досвідчена команда експертів, але хто - поки секрет", "дебати непотрібні", від його штабу - "він прийде на дебати, якщо дозволить його графік, як художнього директора студії Квартал 95", а ще за пару годин "ВИМАГАЮ дебатів", "здай аналізи", "туди здавати аналізи я не піду, бо не довіряю", якщо він за весь час свого кандидатства дав одне інтерв'ю і то "своєму" каналу, а далі замість нього зустрічаються з журналістами виключно "речники" і "асистенти", то як мінімум виглядає дивно. Або він боїться, що після відкритого оголошення прізвищ членів його команди його засвище вся Україна, або...

Ну і з сьогоднішнього, про знамениті аналізи: "Там (на "Олімпійському") немає лабораторії... Ніхто не знає про існування медичної лабораторії експертизи там. Тому, дуже дивне було запрошення", - сказав Зеленський. Ага, на центральному стадіоні України, де проходиф фінал Ліги Чемпіонів, і ще багато що... І проби на допінг брали. ДУЖЕ змістовне пояснення, враховуючи, що клініка "Євролаб" належить його відкритому прихильнику. Ото ніразу не боїться він, і не показує цього.
Як ти собі уявляєш його політику далі?

А стадіон... Ну, хоче Зеленський шоу - хай буде. Цікаво буде подивитися. Не перший раз в світовій практиці дебати на стадіоні... Впізнаєш чувачка?

kennedy.jpg.0fde6388e71335c54de5efd153e24a6d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Nokian сказал:

Чи є Порошенко су..й син?Так, він здоровенний су.ий син.

Але він СВІЙ  су.ий син.

А Зеленський ЧУЖИЙ , і він навіть не су..ий син.

Так, собача Коломойського.

Ні разу мені Порошенко не свій, і Зеленський не свій. Та й критерій вибору мені також не подобається, вже мали одного свого, ну і що, що зек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1+1 це і є Коломойський+ Зеленський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Петро Порошенко прийшов здавати аналізи в медпункт НСК "Олімпійський"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Nokian сказал:

1+1 це і є Коломойський+ Зеленський.

Ну і?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

ДУЖЕ змістовне пояснення, враховуючи, що клініка "Євролаб" належить його відкритому прихильнику. 

Пальчевський не його прихильник,а його бізнес-партнер по Грін Фемелі ЛТД,власником якої  є голобородько
А ось і про Євролаб
D3VUTZZXkAA2SkR.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

п..ц! Все пропало, зловили... Треба знімати свою кандидатуру з виборів і йти червоніти

:_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще так смішно читати про зростання статків під час війни, зубожіння трактата.

А те що в Зеленського статки біля ста міліонів доларів, і левова їх частка виросла саме за останні п'ять років,чому зефани мовчать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Nokian сказал:

А те що в Зеленського статки біля ста міліонів доларів, і левова їх частка виросла саме за останні п'ять років,чому зефани мовчать?

Напевно тому, що він не при владі і ніколи не був.

І навіть якби дуже хотів, не зміг би вкрасти бюджетних коштів.

В корупційних скандалах теж замічений не був

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Nokian сказал:

Статки які виросли завдяки (Лізі Сміху, Слузі народу, Кварталу і т.д. і т.п.) і статки які виросли на крові народу? хм, цікаве порівняння.

Навіть якщо відкинути кров Дебальцева і Іловайська, навіть якщо відкинути розкрадання в армії, хоча нижче вже впасти нікуди. Вони щодня крадуть гроші в нас з вами, в сусідки пенсіонерки яка купує 200 грамів тюльки, бо на більше не вистачає, в сусіда діабетика якому не вистачає на ліки, в наших дідів і бабусь через комуналку, з наших доріг, зі всього. У вас крадуть, а ви виправдовуєте це, бо свій. В маштабах країни скільки це крові через розкрадання з бюджету, хтось задумувався? Бюджет це не щось там, десь там, це карман кожного з нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Nokian сказал:

Зеленський не політик значить апріорі не корупціонер. Тому можна вважати що це все він заробив чесним трудом. До нього може мати претензії тільки податкова інспекція.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...