Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Якщо рівняти чесно,по першому турі- то відкат буде з 30,

Найкраз 9(рівень довіри до влади Сьогодні) і дійде.

Цікаво,коли повернеться в тему Ромаха і почне гнівно клеймити Вовуся.

Через скільки часу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
2 часа назад, Віталій СК сказал:

Ну що ж, на нас чекають дебати.

Петя ще не виконав умови Зеленського, посилаючись на закон, а в законі і дебати не обов'язкові і умови ставити не заборонено, виконувати їх також не обов'язково, але ж рейтинг від цього не росте:

Спойлер

Стаття 62. Процедура і строки проведення передвиборних теледебатів

1. Передвиборні дебати з використанням електронних (аудіовізуальних) засобів масової інформації (теледебати) за рахунок коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку і проведення виборів, проводяться у разі призначення Центральною виборчою комісією у порядку, встановленому цим Законом, повторного голосування між кандидатами на пост Президента України, включеними до виборчого бюлетеня для повторного голосування.

2. Теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

3. Теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на пост Президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів на пост Президента України взяти участь у теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів час надається іншому кандидату на пост Президента України для проведення передвиборної агітації.

4. Оплата за наданий ефірний час для проведення теледебатів за рахунок коштів Державного бюджету України здійснюється Центральною виборчою комісією в межах коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку і проведення виборів, за відповідною угодою, що укладається між Центральною виборчою комісією і Національною телекомпанією України.

5. Проведення теледебатів за рахунок коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку і проведення виборів, між кандидатами на пост Президента України, включеними до виборчого бюлетеня для повторного голосування, організовується Національною телекомпанією України.

{Зміни до частини п'ятої статті 62 див. в Законі № 1227-VII від 17.04.2014}

6. Телеорганізація може організовувати теледебати між кандидатами на пост Президента України як цикл передач з дотриманням вимог цього Закону та цієї статті. Телерадіоорганізація може створити лише один цикл таких передач під час виборчого процесу. Такий цикл передач може транслюватися виключно в прямому ефірі.

{Зміни до частини шостої статті 62 див. в Законі № 1227-VII від 17.04.2014}

7. Зазначені в частині шостій цієї статті теледебати можуть проводитися за рахунок коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України у строки, передбачені цим Законом для проведення передвиборної агітації, у проміжку між 19 та 22 годинами.

{Зміни до частини сьомої статті 62 див. в Законі № 1227-VII від 17.04.2014}

8. Теледебати, зазначені у частині шостій цієї статті, повинні бути організовані в цикл передач однакового формату з метою забезпечення можливості участі в них усіх кандидатів на пост Президента України за їх бажанням.

9. В одній передачі циклу теледебатів, зазначених у частині шостій цієї статті, одночасно можуть брати участь не більше двох кандидатів на пост Президента України. Кандидати беруть участь у теледебатах, зазначених у частині шостій цієї статті, особисто. Обсяг ефірного часу, що надається кандидатам для участі в дискусії або для відповіді на запитання, має визначатися за однаковими правилами.

10. Проведення під час теледебатів інтерактивного голосування та оприлюднення його результатів можуть включатися до формату передачі тільки за згодою усіх учасників циклу теледебатів, зазначених у частині шостій цієї статті.

11. Графік поширення циклу передач, перелік учасників та черговість участі кандидатів у теледебатах, зазначених у частині шостій цієї статті, відповідна телеорганізація публікує в газетах "Голос України" та "Урядовий кур’єр" у триденний строк з дня їх затвердження, однак не пізніш як за один день до початку циклу передач.

12. Кількість передач в одному циклі теледебатів, зазначених у частині шостій цієї статті, має бути такою, щоб забезпечити кожному з кандидатів на пост Президента України можливість участі в них не більше одного разу.

13. Тривалість кожної передачі циклу теледебатів, зазначених у частині шостій цієї статті, має бути не меншою, ніж 60 хвилин безперервного ефірного часу.

14. Переривання трансляції теледебатів комерційною рекламою забороняється.

{Стаття 62 в редакції Закону № 879-VII від 13.03.2014}

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Electronshik сказал:

@zaHARE якщо ви вважаєте що все просто казка і субсидії все поправлять, то подумайте що на субсидіях живе більшість населення. Це є нормально? До приходу до влади цього гаранта та його кодли (хоча заради справедливості можна зазначити ще короткочасне правління кулівлоба) оплатити комуналку не було проблемою. І на які титанічні зусилля йдуть чинуші щоб відмовити у субсидіях. Не вірите? Зайдіть у собес та просто послухайте, як спілкуються там з людьми, як з худобою

Не знаю по інших,але був в районному собесі прийнялли,попри те що обід,все докладно пояснили."Добрий день,Будь ласка,допобачення. Ми розберемось і Вам зателефонуємо".
РОзібрались і надругий день зателефонували. Був на комісії по субсидіях,дуже уважно всіх вислуховують,розбираються детально по інвалідах і все пояснюють,радять як краще зробити. 
  Знайомий живе зараз в Канаді,каже що інспектори ( ті шо по соціалці) можуть тебе навіть кілька днів випасати,чи бодай ти в ресторан чи нічний клуб не сходив.Бо держава там рахує гроші платників податків.

10 часов назад, Electronshik сказал:

Їдучі взимку на роботу відчуваєш запах вугільного та дровяного смогу, офігеть покращення, просто людям не по карману платити за газ! Далі що? Цікаво скільки часу треба щоб пустити ліси на дрова?

Ти не повіриш, але в Лондоні та сама фігня. Дровяний і вугільний смог взимку. 

10 часов назад, Electronshik сказал:

Скільки вже за кордоном наших заробітчан? Від хорошого життя вони поїхали? Супер побудована економіка, коли перерахунки від заробітчан стають первинним джерелом надходження валюти! Одне добре, хоч наші бізнесюкі вимушені піднімати людям тут зарплати щоб не повтікали, бо тоді тупо стане бізнес.

Скільки за кордоном польских заробітчан? А шведів? А румунів? Це світовий тренд. Відкритий ринок праці. Якщо в Голобородька буде рулювати економікою Данилюк,який проти єдинщиків,то заробітчан збільшиться.
Та й більшість заробітчан,вроді підтримали пороха,бо звідти краще видно з якої дупи ми вилазимо.Може й повільно,але вилазимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, nickel сказано:

Петя ще не виконав умови Зеленського

Я припустив, що він виконає умови, якщо погодився на це. Що там залишилось, аналізи здати?

Хоча, щось мене беруть сумніви, що дебати все ж відбудуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Віталій СК сказал:

Я припустив, що він виконає умови, якщо погодився на це. Що там залишилось, аналізи здати?

І сказати, що Зеленський не маріонетка Коломойського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, zaHARE сказал:

Та й більшість заробітчан,вроді підтримали пороха,бо звідти краще видно з якої дупи ми вилазимо.Може й повільно,але вилазимо.

https://www.unian.ua/elections/10500855-posolstvo-nazvalo-kilkist-ukrajinskih-viborciv-yaki-progolosuvali-v-polshchi.html

Дивимось на кількість голосувавших у Польші. Угу, саме стільки заробітчан там зараз є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поясніть,будь ласка,а оренду НСК Олімпійський оплатить викликаюча сторона? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне мене тішить,що на московії таке неможливо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, zaHARE сказал:

Одне мене тішить,що на московії таке неможливо!

Це повинно не тішити, а засмучувати. Якби у них дійшли до такого рівня демократії,  то при владі вже був не Путін, а отже війна припинилася б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zaHARE сказал:

спробуй виставити відео в себе на каналі і зможеш зробити й собі такий скрін

Все! Є підстава ПОПу не йти на дебати (а я от особисто сумніваюсь, що вони будуть) і достроково оголошувати себе президентом! Як там Рошен поживає? :) Як методичка швидко розповсюджується, не встигаєш скрізь перечитувати... Це дійсно зроблені висновки і почали "шуршати" по інтернету: соцмережі, сайти, ... но не задля покращення життя і дійсно висновків виправлення ситуації в країні, а для пошуків і виливу бруду на опонентів! Вірною дорогою йдете порохоботи :) 21 скоро...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Arden сказано:

В 2014 не голосував за Порошенка і був кардинально проти цього вибору народу.

В першому турі не голосував ні за одного, ні за другого.

@Ukrainec яка мотивація мені голосувати за Гаранта?

А я звідки знаю? 

1 година тому, Arden сказано:

Стосовно відповідальності електорату Зе! через 5 років. Я думаю - вона буде така ж, як і в електората Порошенка. (з 54% відкат до 15%).

За весь електорат не варто писати, я лише прошу твою майбутню думку у випадку розчарування Зеленським висловити вже. Всього лиш навсього...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, Snark сказал:

https://www.unian.ua/elections/10500855-posolstvo-nazvalo-kilkist-ukrajinskih-viborciv-yaki-progolosuvali-v-polshchi.html

Дивимось на кількість голосувавших у Польші. Угу, саме стільки заробітчан там зараз є.

Так это уже почти поляки, имеющие украинский паспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

Замахався писати Зеленський,можна я буду писати Голобородько,не для того,щоб образити,а просто по факту 30% голосували саме за нього. Підкажіть чи це буде не образливо?

:) та ти вже можеш писати що хочеш :) 

і підписуватись давно пора "адепт секти Пороха" (як коротше, ти й сам знаєш ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, zaHARE сказал:

Ні! @zaHARE буде оплачувати!!! Почитав-подивився що і хто такі Kedoo Entertainment Russia? :) Шукай далі, простір інтернету дуже широкий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, Зе - месія, яки йврятує Україну...

А отак йому радіють на "Россия 1"...

"На Украине теперь будет всё хорошо!"

Монтаж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі збираю посилання на цікаві мені сайти, коли випадково потрапляю на них... Ну, так, певно, всі роблять. Так от, є в мене папка закладок "Новини", а в ній підпапка "війна"... Вирішив я пройтися по тих зібраних мною посиланнях... І виявилось, що я там собі зберіг конкретно порохоботський сайтик - enigma.ua :) Вірніше, він зара не стільки порохоботський, як антиЗЕленський :) А ми думали, шо вата лише та, шо лишилась в Лугандонії :) Порохоботи, гоу туди! Там якраз регулярно методички викладають! :_39:

Ось для прикладу, яку ахінею там несуть :D (і так поспішають, шо навіть орфографічні помилки не виправляють :))

Тріумф московського сатанізму? Мусимо вистояти й перемогти!

Цитувати

04_04_2019_07_06_am_ehyLJaM6e3S7cSfx40pB

«...Сатана, мабуть, усе ж є, оскільки існують совєти … Велетенська наддержава зі сфальшованою ідеологією (ніхто в неї не вірить), зі сфальшованою культурою, музикою, літературою, шкільною освітою, громадським життя – все сфальшоване від A до Z настільки сумлінно, під таким тиском репресій, під таким поліцейським наглядом, що ця думка народжується наче сама собою: КОМУ то все може служити краще, ніж Володареві Мух (Вельзевулові)?..» (Станіслав Лем)

Важко не погодитися з цими словами геніального львів'янина. Комунізм сатаністів Маркса-Енгельса-Лєніна дійсно був породженням диявола, а СССР - його практичною реалізацією із замахом на всесвітнє поширення. Імперія зла (Рональд Рейган) була зруйнована, але її отруйні щупальці у вигляді прямої агентури, пов'язаних із Московією бізнес-структур, спонсорованого тероризму, підкуплених державних діячів, журналістів, культурного марксизму та виплеканих ним професорів, політиків тощо розповзлися по всій планеті. 

Нинішня Москва активно використовує ці засоби для реалізації божевільної ідеї світової величі ординсько- чухонського болота. Марксизм перестав бути її офіційною ідеологією, але суть від того не змінилася. Як і завдання - зруйнувати вільний світ та його цінності, замінивши ординським рабством "русскаво міра". Ідеологеми лєнінізму замінили дугінська маячня та московське православіє. Саме тому я й називаю їх не інакше, як московським сатанізмом, породженням батька брехні. Ії служителі є воїнством лукавого.

В Україні, яка нині є форпостом світової цивілізації у протистоянні московській антицівілізації-орді, діяльність московських слуг злого набрала особливо масштабного характеру з використанням усіх можливих сил і засобів - від прямої військової агресії з окупацією частини нашої території до спроб різними методами дестабілізувати внутрішню ситуацію в державі, привести до влади своїх маріонеток та повернути Україну до статусу московської губернії з усіма страшними для українців наслідками.

Усвідомивши безперспективність прямого просування ідей "русскаво міра" в Україні, на останніх президентських виборах Москва вдалася до гібридної тактики просування своїх інтересів через різних замаскованих та різноіміджевих кандидатів: від прямих українофобів Бойка з Вілкулом до "московської зозулі" Юлії Тимошенко та "успішного львівського міського голови", "патріота й християнина", а насправді - кремлівського резидента Андрія Садового. Мусимо знати й пам'ятати - диявол багатоликий і є майстром адаптації до умов та мімікрії.

Несподівано для багатьох, найуспішнішим із московських електоральних проектів в Україні виявився Володимир Зеленський - комік, шоумен та продюсер. У першому турі президентських виборів він отримав підтримку понад 30% виборців, які взяли участь у голосуванні і посів перше місце, обійшовши чинного Президента Петра Порошенка аж на 14%.

Насправді цей антиукраїнський проект готувався й втілювався вже понад 15 років з моменту виходу на телеекрани комедійного шоу "95 квартал", де їдко, брутально й безоглядно висміювалося все українське, як відстале, непотрібне й приречене на невдачу на противагу "успішному, модерному та переспективному" московському - від мови, звичаїв, традиції аж до політики, політиків, державних діячів, чиновників, армії, військовиків тощо. Дивного теж, насправді, у виборі цього арсеналу нема - лукавий є першим циніком, знущальником та насмішником, щоправда, не терпить, коли кплять з нього самого. Далі проект успішно розвивався на відомому своєю українофобією телеканалі "Інтер" аж до виходу на екрани "Сватів" та, нарешті, "Слуги народу", де Зеленський постав у образі Голобородька - кандидата, а згодом і президента так потрібної Москві неукраїнської України, який переглянули мільйони глядачів. При цьому багато з них побачили живе втілення екранного героя в кандидаті Зеленському.

Таким чином, багато виборців проголосували не за реального кандидата - циніка, злодія та українофоба, а за його лиину - видуманий та розтиражований в медіа персонаж. 

Втім, диявол страшний рівно доти, доки він невидимий. На денному світлі він стає смішним і жалюгідним. Тому мусимо якомога ширше висвітлювати антиукраїнську сутність проекту "Зеленський". Саме вона, а не тиражовані ЗМІ слабкі тези про несамостійність політичної фігури, відсутність управлінського досвіду має стати предметом уваги та засобом мобілізації українських виборців проти нього.

Резерви для цього є. Навіть Львівщина, яка й так впевнено проголосувала за Петра Порошенка в першому турі, може дати додатково в другому до 400 тисяч голосів. Можливості в інших областях ще більші. 

Мусимо вистояти й перемогти.

Геть московських сатаністів з України!

:D

Це як з анекдоту, де студент вивчив білет про воші, а витяг білет про риб: "... риби? Ну... риби живуть у воді... в них є луска... А якби вони жили на суші, то в них була б шерсть... А якби в них була б шерсть, то в ній були б воші! А От ВОШІ!..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано:

А отак йому радіють на "Россия 1"...

та хай собі радіють! Вони й обранню Трампа раділи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, Ukrainec сказал:

За весь електорат не варто писати, я лише прошу твою майбутню думку у випадку розчарування Зеленським висловити вже. Всього лиш навсього...

Мої знайомі які в 2014 голосували за Порошенка і дуже розчарувалися в ньому зараз лише розводять руками.

Нічого не мішає електорату Зе! зробити так само.

Якщо я проголосую за Зе!, якщо він виграє і в країні настане руїна, я визнаю, що помилився і був не правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 хвилин тому, zaHARE сказано:

Білети будуть платні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, romanc сказано:

Так это уже почти поляки, имеющие украинский паспорт.

Ну ти ж не став українцем,хоч навіть паспорт український маєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Nokian сказано:

Ну ти ж не став українцем,хоч навіть паспорт український маєш

головне щоб був не москаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ФБ цікава войнушка почалася між власником Хортиці і Первака Черняком і сином Свинарчука. Черняк написав пост про Свинарчука після розслідування Бігуса. А Свинарчук, лякаючи судом, змушує всіх видаляти пости про себе. Черняк - юрист за освітою, не злякався і пост не видалив.

Чому пишу про це в цій темі? Читайте самі. Ось так Петя руки рубає, ось так вони в зубах крадене будуть пиносити:

Цитата
Евгений Черняк знаходиться в Kiev.
15 год · Kyiv · 

Вы все помните резонансный пост о том, что Свинарчук зовёт меня в суд, утверждая, что у него есть честь и достоинство и его мародёрство никак не может этой чести навредить, а мой пост в Фейсбуке точно может!

Ровно на следующий день после этого поста в Фейсбуке на всех моих заводах, складах и представительствах начались, внимание, одновременные проверки контролирующих органов.

Блокируют отгрузки, проверяют документацию, тянут время. 
Такого у меня не было с времён Януковича.

Проверяющие настроены в целом хорошо. 
Понимаем, говорят, что скоро всё поменяется, понимаем, что оснований для проверок нет, но вы как-то куда-то сходите, сами знаете куда и договоритесь, чтобы сняли команду по проверкам.

Официально заявляю, договариваться ни с кем не буду. 
Свинарчуку особый привет. 
Понимаю кто заказчик этих проверок.

Вы , Свинарчук, вызываете во мне чувство омерзения. 
Своей мерзкой рожей, своей ампутированной совестью. 
Своей тупой жадностью. 
И своей непроходимой тупостью. 
Вам мало просто воровать, вам ещё нужно чтобы все восхищались вашим воровским талантом.

Но, знайте, вас ненавидят все, кто с вами не в доле и не в теме. 
А таких 99%. 
Из-за таких как вы люди уезжают миллионами. 
Из - за таких свинарчуков Украина во всём Мире стала синонимом коррупции.

Я очень надеюсь, что таким как вы ,свинарчукам, осталось совсем недолго и закон восторжествует и вы всей своей свинарчуковской компанией отправитесь по известному адресу!

В суд приду обязательно. Есть что сказать. 
Прятаться за адвокатов не буду. 
Фейсбук - это мой. Его не взломали. 
Слова это мои. 
Подтверждаю:
Свинарчук, ты подонок, мразь и вор.

А те, кого коррупционным способом ты отправил проверять моё построенное без бюджетных денег с нуля предприятие , меня никак не испугают. 
Я же бегу марафон, а ты , набриолиненный мажор, стометровку. 
И она уже стремительно заканчивается. 
Хоть и в рамках этого своего короткого забега ты можешь доставить пару неприятных минут, но заставить меня изменить моим принципам не получится.

PS: свинарчуки уже стало именем нарицательным, как и титушки. 
И это только начало для тебя!
Я всегда все игры доигрываю до конца.

PSS: ’Не учите яблоню родить яблоки, а отгоните свиней, подрывающих ее корни’
Григорий Сковорода. 
Украинский философ.

Спойлер

Гладковский-Свинарчук сын, вместе с папой воровал на украинской оборонке! 
Бюджетные деньги. 
Распевал гимн, носил вышиванку и это никак не мешало ему тырить деньги из бюджета.

В своей жизни этот мажор ничего больше делать не умеет, его папа , Свинарчук, ничему больше его не научил. 
Коррупция в Украине стала потомственной.

Я написал об этом у себя в Фейсбуке. 
Это мажорное чучело за этот пост зовёт меня в суд, защищать свою репутацию. 
Коротко сообщаю, в суд обязательно прийду. 
Буду убедителен, как никогда и докажу, что свинарчуки- воры, а у воров нет ни чести, ни совести ни деловой репутации. 
И чтобы их защищать их нужно вначале иметь!
Я дипломированный юрист. 
Дело вести буду сам. 
Вижу его 100% перспективу. 
Факты воровства очевидны!

Я весь свой бизнес построил с нуля. 
По мне никогда не было ни одного уголовного дела. 
Я не участвовал в приватизации. 
Никогда не был в политике. 
И я плачу налоги и имею право требовать, чтобы всякая нечисть, типа династии свинарчуков не воровала уплаченные мной в бюджет деньги.

Кроме того, напоминаю, Янукович в 2011 году , через своих смотрящих пытался отобрать у меня бизнес. 
По этому делу 4 человека в бегах, один в розыске в Интерполе, двое сидят в тюрьме. 
Я лично хожу во все суды, несмотря на то, что живу в Америке и для этого мне нужно перелететь океан. 
Считаю своей гражданской обязанностью довести это дело до логического конца. 
Я имею опыт юридической борьбы с ворами и рэкетирами!

Не молчите, если можете наказать этих мародёров, иначе сейчас у вас воруют их дети, а завтра будут воровать уже их внуки!

Завтра выборы. 
Я не призываю голосовать не за, не против. Я вне политики. 
Просто прошу, проголосуйте за тех, кто всю эту шоблу воров накажет!
По закону. 
Это единственное, чего я искренне хочу.

Последнее, перед судом:
Свинарчук, мразь, подонок и вор наживающийся на чужом горе. 
Если Свинарчук-Папа тебя не научил, что воровать плохо, я эту ошибку исправлю. 
Буду считать это своей социальной нагрузкой.

До встречи, свинарчёнок!

Світлина від Евгенія Черняка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, jack74 сказал:

та хай собі радіють! Вони й обранню Трампа раділи :)

Там не просто радіють, раджу до кінця подивитися, там прямо обговорюють, як використати ситуацію з виборами для того, щоб східні регіони "папрасілі защіти рассіі".

1 час назад, Arden сказал:

Мої знайомі які в 2014 голосували за Порошенка і дуже розчарувалися в ньому зараз лише розводять руками.

Нічого не мішає електорату Зе! зробити так само.

Якщо я проголосую за Зе!, якщо він виграє і в країні настане руїна, я визнаю, що помилився і був не правий.

От тільки визнавати доведеться напевно з еміграції, бо України вже не буде. І не буде не тому, що Зеленський 100% "агент кремля" чи "добровільно стане на коліна перед Путіним". Зеленський МОЖЛИВО і дійсно почне своє президентство з чогось позитивного для держави, можливо реально спробує щось змінити. Але у нього немає підтримки в парламенті, немає чітко сформованої команди. Якого милого він не називає членів своєї команди? Щоб після виборів оголосити такий список, що всі офігіють, та пізно буде? Чого його підтримують всілякі риги на зразок Олени Лукаш, Азіріва і т.д.?

spacer.png55892388_2411313878932525_87873818707540

Пам'ятаєте, як раділи французи обранню цього президента? Як би за пару місяців ПРОСТО політичної і економічної кризи, без повномасштабної війни чи тупо віджиму територій, не було так само (тільки з іншим краєвидом, і фоткою президента)...

Macron-Yellow-Vests-e1543945829822.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@AgentSmith13 та всі решта, хто так боїться приходу Зеленського. У вас всіх є досвід влаштування Майдана. Ви ж тоді не побоялись знести бандита та не побоялись набагато більш потужної каральної машини ніж сучасна.

Я ні до чого не закликаю, але дивуюсь вашим побоюванням змін. 

Можливо я неправий, час покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 minutes ago, Electronshik said:

Я ні до чого не закликаю, але дивуюсь вашим побоюванням змін. 

Так люди ж не Зеленського бояться чи каральної машини. Люди бояться, що на цей раз за їх майдан вже ніхто не впишеться, бо обрати таке - це "сам собі злобний буратіно і взагалі, пора вже з Росіє домовлятись".

Повернеться Фірташ додому, Азіров, Януковича виправдають - і будеш ти частиною Росії. Повторюсь, ти від цього не програєш, навпаки, буде зарплата, комуналка і стабільність. Але країни в тебе не буде. А викинути звідси Росію тобі ніхто не допоможе. Тризуб продовжить боротись, націоналісти вже петицію накатали. Так вони і в 50-х роках минулого століття боролись самі проти совка - багато то їм допомогло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...