diezel Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 20:56 Поділитися #3701 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 20:56 4 minutes ago, Electronshik said: ви ж вже європеєць, чому ж ви так переймаєтесь нашими внутрішніми справами? Мій український паспорт такий самий, як і ваш. громадянство ЄС не відміняє українського, навіть якби я захотів, це займе 1.5-2 роки. У мене в Україні живуть родичі і друзі, а мої діти вчаться по український програмі і громадянство виберуть, коли захочуть. Сарказм-сарказмом, а генетичні раби вже зробили свій вибір. Ви думаєте, що гірше нікуди. Я знаю, що буде куди як гірше, просто надіюсь на те, що самі найгірші сценарії не втіляться. Безвіз, північний потік, парламентськи вибори - то таке. Є кілька маркерів як будуть означати, що ймовірність їх втілення збільшується. 1. Повернення приватбанку коломойському 2. Вихід лоукостів з українського ринку 3. Продаж Сбербанку 4. Введення рубля у розрахунки 5. Скасування мінських домовленностей Однак, гірше для держави - не означає гірше для вас. Якщо ваша ціль вища зарплата/пенсія, нижчі тарифи на комунальні послуги і стабільність - в обмін на державу - то все у вас буде в порядку навіть у найгіршому випадку. Вас просто підбере Россія. Ну і дві дати - кінець 2019 і квітень 2021. Якщо до того часу нічого особливого не станеться, то все буде добре. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:03 Поділитися #3702 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:03 3 хвилин тому, diezel сказано: 1. Повернення приватбанку коломойському 2. Вихід лоукостів з українського ринку 3. Продаж Сбербанку 4. Введення рубля у розрахунки 5. Скасування мінських домовленностей Думаю до цього не дійде. Що такого може запропонувати Коломойський Ахмєтову, Фірташу ,Пінчуку А тим більше Пороху,аби вони заставили своїх депутатів проголосувати за це. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:04 Поділитися #3703 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:04 1 час назад, Ukrainec сказал: Адже більшість тут лише по "клавіатурі бійці", навіть не в темі/не в команді тих хто робить всю цю двіжуху. Ну чому ж, в темі - Іван Мирка тут штабом БеПеПе керує "двіжнячееее" не па детски... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:08 Поділитися #3704 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:08 9 хвилин тому, igorgame сказано: Ну чому ж, в темі - Іван Мирка тут штабом БеПеПе керує "двіжнячееее" не па детски... Канешно, на дпз від мосту тепер дорога з товщиною асфальту не менше 14см Що скажей на моє питання? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:10 Поділитися #3705 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:10 Хто на фесбуці, пошукайте телефонні номери Бєні, Зе і Ткаченка. Так цікаво написати СМС. https://strana.ua/news/194188-mest-radikala-za-idiotku-ljashko-vylozhil-v-set-nomera-telefonov-kolomojskoho-i-zelenskoho.html Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:11 Поділитися #3706 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:11 2 минуты назад, Ukrainec сказал: Канешно, на дпз від мосту тепер дорога з товщиною асфальту товщиною не менше 14см Від якого і до куда? Пробачте за оффтоп. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:11 Поділитися #3707 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:11 1 час назад, MANJAK11 сказал: то порохоботи будуть запевняти, що то Порошенко підготував почву, зробив основний прорив А чи довго вони будуть? Якщо малий відсоток на парламентських, то будьоновка швидко змінюється, кушать-же хоцца Ну і не єдиним ПОПом Україна живе і гаманців щедрих вистачає, так що ця "клієнтура" швидко окрас змінить, це ж все історія не раз підтверджувала Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MANJAK11 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:12 Поділитися #3708 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:12 Только что, Nokian сказал: Хто на фесбуці, пошукайте телефонні номери Бєні, Зе і Ткаченка. Так цікаво написати СМС. https://strana.ua/news/194188-mest-radikala-za-idiotku-ljashko-vylozhil-v-set-nomera-telefonov-kolomojskoho-i-zelenskoho.html о, он хто прихильник Ляшка Правду кажуть, *держіть злодія* кричить саме голосніше сам злодій Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
diezel Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:12 Поділитися #3709 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:12 3 minutes ago, Nokian said: Що такого може запропонувати Коломойський Ахмєтову, Фірташу ,Пінчуку А тим більше Пороху,аби вони заставили своїх депутатів проголосувати за це. Ти пропонуєш мені рецепти Коломойському написати? Повір, усі ці маркери цілком досяжні в найближчій перспективі, а по передвиборчій кампанії Зеленського видно, що компромісів по поставленим цілям не буде. Я за свій майновий стан не переживаю, бо не дуже від гривні залежу, але не хочеться, щоб Україна перетворилась у федеральний округ Ресурсної Федерації. В свій час ми сім'єю від отримання карт поляка відмовились, щоб не казати "я поляк" і лишитись українцями, а тут такі перспективи... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:20 Поділитися #3710 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:20 1 час назад, Nokian сказал: За кого голосував, і голосуватимеш у другому турі. Тому голосування і називається таємним! Не твого розуму це справа в інших про це питати! Ти хто?! І якщо сам сказав за кого ти, це не означає, що інші повинні тобі щось казати, це особиста справа кожного! А розумна людина поважає точку зору і вибір іншого і не вішає ярлики! Тобі тут про це не раз казали, но ти не доганяєш... то хто тобі дохтор... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:31 Поділитися #3711 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:31 del Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:33 Поділитися #3712 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:33 24 минуты назад, Ukrainec сказал: Що скажей на моє питання? О-па ! Так це за державні гроші, за мої, твої та інших, хто сплатив податки, вже давно повинні були це зробити! Ви вже взагалі нічого не розумієте і за такі речі хочете ще комусь дякувати?! Да вони для цього і йдуть на роботу, щоб це робити і дякувати навіть не збираюсь! Це їх обов'язок на цих посадах! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ukrainec Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:40 Поділитися #3713 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 21:40 7 хвилин тому, igorgame сказано: О-па ! Так це за державні гроші, за мої, твої та інших, хто сплатив податки, вже давно повинні були це зробити! Ви вже взагалі нічого не розумієте і за такі речі хочете ще комусь дякувати?! Да вони для цього і йдуть на роботу, щоб це робити і дякувати навіть не збираюсь! Це їх обов'язок на цих посадах! Яке дякувати?! питання стояло, що на твою теперішню думку будеш робити/казати в майбутньому, якщо через пів року/рік Зеленський у разі його обрання не виправдає сподівань? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iiron Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 22:56 Поділитися #3714 Опубліковано 3 Квітня, 2019 в 22:56 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Віталій СК Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 04:12 Поділитися #3715 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 04:12 Ну що ж, на нас чекають дебати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
volks Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 05:05 Поділитися #3716 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 05:05 8 часов назад, Electronshik сказал: Читаючи це все розумію що у свій час Шевченко був правий, і нажаль це актуально і досі. Село неначе погоріло, Неначе люди подуріли, Німі на панщину ідуть І діточок своїх ведуть!.. 8 часов назад, Electronshik сказал: Я голосував за Зеленського. У другому турі буду також Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 05:10 Поділитися #3717 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 05:10 Ну от і "овєточка" - цікаво буде, якщо правда і нічого не змінять! "Стадион, так стадион" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
case_l Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 05:19 Поділитися #3718 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 05:19 8 хвилин тому, ForZa сказано: Ну от і "овєточка" - цікаво буде, якщо правда і нічого не змінять! "Стадион, так стадион" шкода, якщо знову тільки юлька прийде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:23 Поділитися #3719 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:23 5 минут назад, zaHARE сказал: Бомбануло З чийого каналу скрін? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:23 Поділитися #3720 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:23 11 часов назад, nickel сказал: п.с. Я замахався писати "прихильники Петі". Можна я буду писати як раніше - "порохоботи"? Не для того щоб образити, просто менше букв. Чи підкажіть не образливий синонім. Замахався писати Зеленський,можна я буду писати Голобородько,не для того,щоб образити,а просто по факту 30% голосували саме за нього. Підкажіть чи це буде не образливо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:25 Поділитися #3721 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:25 2 минуты назад, nickel сказал: З чийого каналу скрін? спробуй виставити відео в себе на каналі і зможеш зробити й собі такий скрін. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:27 Поділитися #3722 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:27 3 минуты назад, zaHARE сказал: Замахався писати Зеленський,можна я буду писати Голобородько,не для того,щоб образити,а просто по факту 30% голосували саме за нього. Підкажіть чи це буде не образливо? Порохоботам можна Домовились. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
diezel Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:31 Поділитися #3723 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:31 11 minutes ago, zaHARE said: Бомбануло Монетизує... Вова і канал "60 мінут" все монетизує. але Вова не маріонетка, ви шо! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:31 Поділитися #3724 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:31 5 минут назад, zaHARE сказал: спробуй виставити відео в себе на каналі і зможеш зробити й собі такий скрін. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:33 Поділитися #3725 Опубліковано 4 Квітня, 2019 в 06:33 В 2014 не голосував за Порошенка і був кардинально проти цього вибору народу. В першому турі не голосував ні за одного, ні за другого. @Ukrainec яка мотивація мені голосувати за Гаранта? Стосовно відповідальності електорату Зе! через 5 років. Я думаю - вона буде така ж, як і в електората Порошенка. (з 54% відкат до 15%). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.