Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

4 minutes ago, Electronshik said:

ви ж вже європеєць, чому ж ви так переймаєтесь нашими внутрішніми справами?

Мій український паспорт такий самий, як і ваш. громадянство ЄС не відміняє українського, навіть якби я захотів, це займе 1.5-2 роки. У мене в Україні живуть родичі і друзі, а мої діти вчаться по український програмі і громадянство виберуть, коли захочуть.

Сарказм-сарказмом, а генетичні раби вже зробили свій вибір. Ви думаєте, що гірше нікуди. Я знаю, що буде куди як гірше, просто надіюсь на те, що самі найгірші сценарії не втіляться. Безвіз, північний потік, парламентськи вибори - то таке. Є кілька маркерів як будуть означати, що ймовірність їх втілення збільшується.

1. Повернення приватбанку коломойському

2. Вихід лоукостів з українського ринку

3. Продаж Сбербанку

4. Введення рубля у розрахунки

5. Скасування мінських домовленностей

Однак, гірше для держави - не означає гірше для вас. Якщо ваша ціль вища зарплата/пенсія, нижчі тарифи на комунальні послуги і стабільність - в обмін на державу - то все у вас буде в порядку навіть у найгіршому випадку. Вас просто підбере Россія.

Ну і дві дати - кінець 2019 і квітень 2021. Якщо до того часу нічого особливого не станеться, то все буде добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
3 хвилин тому, diezel сказано:

1. Повернення приватбанку коломойському

2. Вихід лоукостів з українського ринку

3. Продаж Сбербанку

4. Введення рубля у розрахунки

5. Скасування мінських домовленностей

Думаю до цього не дійде.

Що такого може запропонувати Коломойський  Ахмєтову, Фірташу ,Пінчуку А тим більше Пороху,аби вони заставили своїх депутатів проголосувати за це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ukrainec сказал:

Адже більшість тут лише по "клавіатурі бійці", навіть не в темі/не в команді тих хто робить всю цю двіжуху.

Ну чому ж, в темі - Іван Мирка тут штабом БеПеПе керує :) "двіжнячееее" не па детски... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, igorgame сказано:

Ну чому ж, в темі - Іван Мирка тут штабом БеПеПе керує :) "двіжнячееее" не па детски... :)

Канешно, на дпз від мосту тепер дорога з товщиною асфальту  не менше 14см :)

Що скажей на моє питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто на фесбуці, пошукайте телефонні номери Бєні, Зе і Ткаченка.

Так цікаво написати СМС.

https://strana.ua/news/194188-mest-radikala-za-idiotku-ljashko-vylozhil-v-set-nomera-telefonov-kolomojskoho-i-zelenskoho.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Ukrainec сказал:

Канешно, на дпз від мосту тепер дорога з товщиною асфальту товщиною не менше 14см :)

Від якого і до куда?

Пробачте за оффтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, MANJAK11 сказал:

то порохоботи будуть запевняти, що то Порошенко підготував почву, зробив основний прорив

А чи довго вони будуть? Якщо малий відсоток на парламентських, то будьоновка швидко змінюється, кушать-же хоцца :) Ну і не єдиним ПОПом Україна живе і гаманців щедрих вистачає, так що ця "клієнтура" швидко окрас змінить, це ж все історія не раз підтверджувала :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Nokian сказал:

Хто на фесбуці, пошукайте телефонні номери Бєні, Зе і Ткаченка.

Так цікаво написати СМС.

https://strana.ua/news/194188-mest-radikala-za-idiotku-ljashko-vylozhil-v-set-nomera-telefonov-kolomojskoho-i-zelenskoho.html

о, он хто прихильник Ляшка :) Правду кажуть, *держіть злодія* кричить саме голосніше сам злодій :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 minutes ago, Nokian said:

Що такого може запропонувати Коломойський  Ахмєтову, Фірташу ,Пінчуку А тим більше Пороху,аби вони заставили своїх депутатів проголосувати за це.

Ти пропонуєш мені рецепти Коломойському написати? Повір, усі ці маркери цілком досяжні в найближчій перспективі, а по передвиборчій кампанії Зеленського видно, що компромісів по поставленим цілям не буде.

Я за свій майновий стан не переживаю, бо не дуже від гривні залежу, але не хочеться, щоб Україна перетворилась у федеральний округ Ресурсної Федерації. В свій час ми сім'єю від отримання карт поляка відмовились, щоб не казати "я поляк" і лишитись українцями, а тут такі перспективи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

За кого голосував, і голосуватимеш у другому турі.

Тому голосування і називається таємним! Не твого розуму це справа в інших про це питати! Ти хто?! І якщо сам сказав за кого ти, це не означає, що інші повинні тобі щось казати, це особиста справа кожного! А розумна людина поважає точку зору і вибір іншого і не вішає ярлики! Тобі тут про це не раз казали, но ти не доганяєш... то хто тобі дохтор...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, Ukrainec сказал:

Що скажей на моє питання?

О-па ! Так це за державні гроші, за мої, твої та інших, хто сплатив податки, вже давно повинні були це зробити! Ви вже взагалі нічого не розумієте і за такі речі хочете ще комусь дякувати?! Да вони для цього і йдуть на роботу, щоб це робити і дякувати навіть не збираюсь! Це їх обов'язок на цих посадах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, igorgame сказано:

О-па ! Так це за державні гроші, за мої, твої та інших, хто сплатив податки, вже давно повинні були це зробити! Ви вже взагалі нічого не розумієте і за такі речі хочете ще комусь дякувати?! Да вони для цього і йдуть на роботу, щоб це робити і дякувати навіть не збираюсь! Це їх обов'язок на цих посадах!

Яке дякувати?! :blink:

питання стояло, що на твою теперішню думку будеш робити/казати в майбутньому, якщо через пів року/рік Зеленський у разі його обрання не виправдає сподівань? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, на нас чекають дебати.

56295283_2162329293822059_2714743549563240448_o.thumb.jpg.40805c654c9c3700f893a7a1e0fd57a9.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Electronshik сказал:

Читаючи це все розумію що у свій час Шевченко був правий, і нажаль це актуально і досі.

Село неначе погоріло,
Неначе люди подуріли,
Німі на панщину ідуть
І діточок своїх ведуть!..

8 часов назад, Electronshik сказал:

Я голосував за Зеленського. У другому турі буду також

spacer.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і "овєточка" - цікаво буде, якщо правда і нічого не змінять!

"Стадион, так стадион"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, ForZa сказано:

Ну от і "овєточка" - цікаво буде, якщо правда і нічого не змінять!

"Стадион, так стадион"

шкода, якщо знову тільки юлька прийде.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, zaHARE сказал:

Бомбануло
D3SAUuBWsAUztqG.jpg

З чийого каналу скрін?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, nickel сказал:

п.с. Я замахався писати "прихильники Петі". Можна я буду писати як раніше - "порохоботи"? Не для того щоб образити, просто менше букв. Чи підкажіть не образливий синонім.

Замахався писати Зеленський,можна я буду писати Голобородько,не для того,щоб образити,а просто по факту 30% голосували саме за нього. Підкажіть чи це буде не образливо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, nickel сказал:

З чийого каналу скрін?

спробуй виставити відео в себе на каналі і зможеш зробити й собі такий скрін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, zaHARE сказал:

Замахався писати Зеленський,можна я буду писати Голобородько,не для того,щоб образити,а просто по факту 30% голосували саме за нього. Підкажіть чи це буде не образливо?

Порохоботам можна ;)

Домовились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, zaHARE said:

Бомбануло

Монетизує... Вова і канал "60 мінут" все монетизує. але Вова не маріонетка, ви шо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, zaHARE сказал:

спробуй виставити відео в себе на каналі і зможеш зробити й собі такий скрін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2014 не голосував за Порошенка і був кардинально проти цього вибору народу.

В першому турі не голосував ні за одного, ні за другого.

@Ukrainec яка мотивація мені голосувати за Гаранта?

Стосовно відповідальності електорату Зе! через 5 років. Я думаю - вона буде така ж, як і в електората Порошенка. (з 54% відкат до 15%).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...