Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Дива не трапилося :( . Це я про те, що опрацьовано більше 90% електронних версій протоколів, і фінальний результат мало чим відрізнятиметься від поточного. 

Що будемо робити, браття-панове? Як будемо рятувати нашого гетьмана в другому турі? Які є в кого пропозиції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

:) хай в Саакашвілі запитає, на який дах краще лізти ;) 

ПиСи: @Президент а тобі, до речі, чи не пора шапку розвертати? ;) Чи ще трохи потролиш? :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Президент сказал:

Як будемо рятувати нашого гетьмана в другому турі? Які є в кого пропозиції?

Як, як? Помахаємо білою хустинкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Президент сказал:

Дива не трапилося :( . Це я про те, що опрацьовано більше 90% електронних версій протоколів, і фінальний результат мало чим відрізнятиметься від поточного. 

Що будемо робити, браття-панове? Як будемо рятувати нашого гетьмана в другому турі? Які є в кого пропозиції?

Шансів - 0. Хіба розстріляє привселюдно Свинарчука і ще 20-30 свинарчуків. То і я за нього проголосую. Але часу мало, прийдеться два-три розстріли на день транслювати.

п.с. Я тобі аватарку нову приніс

image.png.fec430727e580569aeb12e15c1a02f7a.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Президент сказано:

Питання в антирейтингу Порошенка. І тому практично все залежить від самого Порошенка. Якщо Порошенко захоче і встигне здійснити реальні кроки (в які повірять люди) щодо Свинарників, Кононенка, Луценка, його виграш можливий. Але це ключові системоутворюючі персони його команди - зачепити їх - зруйнувати механізми. Не чіпати їх - в другому турі не буде підстав розраховувати на голоси тих виборців, які у першому турі голосували за інших кандидатів. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, nickel said:

Шансів - 0. Хіба розстріляє привселюдно Свинарчука і ще 20-30 свинарчуків. То і я за нього проголосую. Але часу мало, прийдеться два-три розстріли на день транслювати.

Розстріли - справа корисна. Але боюсь, що на це вже немає часу, та й якось не дуже це законно. А я прихильник верховенства права. Наприклад:

1) Провести випереджувальну монетизацію субсидій. Типу уряд знайшов ресурси, ось вам гроші на квартплату на 5 років вперед. Але 10% видати до 21.04, а 90% - відразу після. 

3) Чи провести акцію: купуй торт рошен і гарантовано знайди під кришечкою сертифікат на 5 мінімальних зарплат. Обмін сертифікатів на готівку стартує після 22 квітня.

Як вам такі ініціативи? Може спрацювати? Додавайте свої варіанти порятунку України від Бєніна, які не суперечать нашому законодавству.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Президент сказано:

Розстріли - справа корисна. Але боюсь, що на це вже немає часу, та й якось не дуже це законно. А я прихильник верховенства права. Наприклад:

1) Провести випереджувальну монетизацію субсидій. Типу уряд знайшов ресурси, ось вам гроші на квартплату на 5 років вперед. Але 10% видати до 21.04, а 90% - відразу після. 

3) Чи провести акцію: купуй торт рошен і гарантовано знайди під кришечкою сертифікат на 5 мінімальних зарплат. Обмін сертифікатів на готівку стартує після 22 квітня.

Як вам такі ініціативи? Може спрацювати? Додавайте свої варіанти порятунку України від Бєніна, які не суперечать нашому законодавству.

Розтамож айфон, допоможи підкупити пенсіонера!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Президент сказал:

Розстріли - справа корисна. Але боюсь, що на це вже немає часу, та й якось не дуже це законно.

На кону доля держави, не на часі думати про законність, вірніше навпаки, пора давно почати карати за порушення законів. Україна аплодуватиме стоячи, якщо на Свинарчука впаде з висоти якийсь військовий висотомір. Кернес помре від кульового поранення в спину, патологоанатом напише: довго мучився перед смертю, років 5. Один Добкін здохне за колоною від передозу, другий під час операції по збільшенню члена. Я можу продовжувати безкінечно.

Цитата

А я прихильник верховенства права. Наприклад:

Це верховенство не права, а гречки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, jack74 сказал:

ПиСи: @Президент а тобі, до речі, чи не пора шапку розвертати? ;) Чи ще трохи потролиш? :_39:

Це троль ще той

Він ніколи не зупиниться)) Він від цього задоволення отримує))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет ни стратегии, ни понимания как, куда и с кем двигаться.
PR умных евреев вытолкнул чувака на поверхность.
теперь ему дадут смотрящих по каждому из направлений.
получится такой себе зиц-президент, типа медведева в раше. надувающий щеки, но ничего не решающий.

помимо всего прочего, это верховный главком. на секундочку.
бородатый парень из Израиля руководит верховным главкомом в Украине.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@justice777 , шість твоїх останніх постів - звичайна копіпаста, Петі вона вже допоможе, як мертвому кадило. Треба більше креативу, винахідливості. Роби ставку на молодь - основний електорат Зеленського. Підходь до справи з гумором. Зафотошоп Петю з клоунським носом, пару лайків отримаєш гарантовано. Помудруй з підписом, щось типу - продам Рошен, піду в монастир цирк.

Бо так ви слона не продасте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Президент сказал:

Продублюю))

7b.jpg.413c5c978286bb474be83ecdf792b055.jpg

А це типу матюкливий маразмат - нравственний орієнтір? Супер, дожились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Віталій СК сказано:

Ти мене потролити вирішив? 

Я довгий час не писав у цьому розділі і надалі не горю бажанням тут писати.

Дискусію з моєї сторони завершено.

Мережу ботів згортають, фінансування закривають? Ну так, а що ти хотів, тут пропаганда має зворотній ефект ніж у мордорі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

@justice777 , шість твоїх останніх постів - звичайна копіпаста, Петі вона вже допоможе, як мертвому кадило. Треба більше креативу, винахідливості. Роби ставку на молодь - основний електорат Зеленського. Підходь до справи з гумором. Зафотошоп Петю з клоунським носом, пару лайків отримаєш гарантовано. Помудруй з підписом, щось типу - продам Рошен, піду в монастир цирк.

Бо так ви слона не продасте.

Твоя спостережливість вражає :))))

За кілька років повернемось до дискусії!

І не плач, що на референдумі Зе протягне для початку двомовність.

Тоді жоден твій гумор не допоможе.

100 років тому дожартувались. Є шанс все повторити знову :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що шановні, дочекались: порохобот Айдер Муждабаев у своєму фейсбуці закликає стріляти у людей, які не голосують за порошенко:

https://elise.com.ua/2019/04/01/u-poroshenko-prizyvayut-ubivat-simpatikov-zelenskogo-eto-ne-grazhdane-ih-nuzhno-strelyat-foto/

Інший порохобот називає неприхильників порошенка "не громадянами, а населенням". 

По ходу, парашик разом с своїми свинарчуками починає переходити всі межі і вирішив переплюнути навіть путіна. Що ж, далі буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, justice777 сказал:

Твоя спостережливість вражає :))))

За кілька років повернемось до дискусії!

І не плач, що на референдумі Зе протягне для початку двомовність.

Тоді жоден твій гумор не допоможе.

100 років тому дожартувались. Є шанс все повторити знову :(

А ще Зе! п'є кров немовлят і роздає кожному по два раба! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, risenseven сказано:

А ще Зе! п'є кров немовлят і роздає кожному по два раба! 

Просто змінив прізвище з методичок раша ТВ?

Якось не креативно, дослуховуйся до нікеля!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чому вибори з мультфільмів списують... ТУР перший

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, justice777 сказал:

Просто змінив прізвище з методичок раша ТВ?

Якось не креативно, дослуховуйся до нікеля!

Ти б свої методички і пости перечитав, "параша тудей"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, nickel said:

не права, а гречки.

Не до моралі зараз, Бєнін біля воріт.

*troll mode off*

Ну не знаю, публічна «страта» сьогодні якогось свинарчука мене б не переконала змінити своє ставлення до виборів і піти проголосувати за діючого. 

Читав сьогоднішні пости єблогєрів із аналізом результатів виборів і коментарі під ними. Кілька слушних думок траплялося. Наприклад, коли влада вирішує забирати в дітей простого роботяги зі столу трохи м`яса чи фруктів і віддавати їх «на фронт» (військовий збір), і при цьому собі (чиновникам) не відмовляти в жодних благах, то тут ніякий томос не допоможе. Забираєш в народу? Ок, забери і в кровосісів. Пересади всіх слуг народу на громадський транспорт, а машини з автопарків міністерств, ВРУ, судів і т.д. віддай на фронт. Та ще зніми відосік, як на броньованому лексусі з кортежу тепер їздять морпіхи на передовій. Оце була б найкраща агітація за діючу владу, а не томосні селфі тури. 

Те саме з тарифами, розмитненням авто і багато чого іншим.

Але, як колись полюбляли казати, пізно пити Боржомі. Якось так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім прихильникам і противниками раджу притримати свої емоції та не переходити на особисті образи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 хвилин тому, Президент сказано:

Але, як колись полюбляли казати, пізно пити Боржомі. Якось так...

Певно раніше вони думали, що все в шоколаді - зможуть зараз грошенят намутити а потім і вибори виграти. Їм хтось не ту соціологію підсовував? Чи настільки жадібні по природі своїй?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із серії "захоплююча арифметика". Якщо додати голоси, отримані лідерами опозиційної платформи і опозиційного блоку, то отримана сума буде практично такою ж, як і в Петра Олексійовича. Тобто, якби вони не розбіглися напередодні виборів, то в другий тур цілком реально міг би потрапити Бойко чи Вілкул.

12 minutes ago, sergkots said:

Їм хтось не ту соціологію підсовував? Чи настільки жадібні по природі своїй?

Якщо чесно, сам шокований результатом. Думаю, генштабісти Одіна мали реальні результати соцопитувань і знали що, розрив може скласти 10% і більше. На що сподівались і чому не вдавалися до відповідних дій - для мене загадка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Включила телевізор.Почитала публікаціі на європейській правді.

Все так красиво.Все так демократично.У Порошенка 15 % в 1 турі.Ніяких тобі масових зловживань.

Якось не віриться,що все так же буде в 2 турі

Певно,Петро задумав якусь многоходовочку 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, paksivatova сказал:

Певно,Петро задумав якусь многоходовочку 

Це ж що можна надумати і втілити, щоб подолати такий відрив, а там ще додадуться відсотки людей від інших кандидатів, що були проти Порошенка взагалі, а їх ой як багато... Матеріалу з різною аналітикою у ЗМІ зараз повно і більшість одностайна, що шансів у гаранта дуже мало. Розглядають лише військовий стан або супер-фальсифікат, а по іншому ніяк! Хто ж йому дохтор, сам винний зі своїм оточенням...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...