volks Опубліковано 7 Березня, 2019 в 08:25 #2751 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 08:25 23 минуты назад, Nokian сказал: Я і не сумнівався, мене дата тієї розмови цікавила. скажи ,будь ласка А ти ТОДІ ,який курс вважав обгрунтованим. ? Ну от Порох вважав обгрунтованим 10. Тобто результатом курсу 8 при Янику, мав би бути курс 10, а не 26 як ти виразився.
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2019 в 08:38 #2752 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 08:38 47 хвилин тому, MANJAK11 сказано: на гуппі ( рибка, в якої памьять всього кілька годин) дивись ))) Добре мати свій склероз, кожен день новини, правда ? ))))))) 1 хвилина тому, volks сказано: Ну от Порох вважав обгрунтованим 10. Тобто результатом курсу 8 при Янику, мав би бути курс 10, а не 26 як ти виразився. Результатом курсу по 8 НА ТОЙ ЧАС найкраз і став курс 14. І він десь таким би і був,якби Яник залишився президентом.Це був 2014 рік. А за чотири роки він став би таким ,як і є сьогодні. Підтвердження цьому співвідношення гривні до рубля. Скільки часу воно вже майже однакове?. Тому всі ці претензії до курсу по 10 є просто пропагандистським штампами та скриптами,коли нема до чого РЕАЛЬНО домахатися. В мене є претензії до Пороха,але ці останні в черзі.
yucore Опубліковано 7 Березня, 2019 в 08:55 #2754 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 08:55 47 minutes ago, Nokian said: Я і не сумнівався, мене дата тієї розмови цікавила. скажи ,будь ласка А ти ТОДІ ,який курс вважав обгрунтованим. ? От дехто думає, шо ти прикидаєшся, а я впевнений, шо ти ідіот. Тобі наводити твої пости раніше? Ти і тобі подібні люблять казати, шо всі хто не з вами - розкачують лодку. Так от, це ви розкачуєте лодку, ше й думаєте, шо ми всі придурки. Я би тебе за таке банив, щоб ти не сипав своєю ахінеєю тут. І так протягом 5 років, понос слів з купою гівно інфи. Прогнози, ставки, мобілки. Саме через те і пишу - ти ідіот. І це не образа, а констатація факту
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:11 #2755 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:11 10 хвилин тому, yucore сказано: От дехто думає, шо ти прикидаєшся, а я впевнений, шо ти ідіот. Тобі наводити твої пости раніше? Ти і тобі подібні люблять казати, шо всі хто не з вами - розкачують лодку. Так от, це ви розкачуєте лодку, ше й думаєте, шо ми всі придурки. Я би тебе за таке банив, щоб ти не сипав своєю ахінеєю тут. І так протягом 5 років, понос слів з купою гівно інфи. Прогнози, ставки, мобілки. Саме через те і пишу - ти ідіот. І це не образа, а констатація факту Ну да, ну да всі ці мої фрази ,ЯК І ФРАЗА ПОРОХА ПРО КУРС 10,датуються 2014 роком.. А те що курс 26 тримається вже ЧОТИРИ РОКИ,,ти просто замовчуєш. Ти просто маніпулятор,а всі оці обзиваючи мене просто від відсутності аргументів. Це ж так яскраво видно зі сторони. Згадай ще ,що Порох був засновником Партії Регіонів.
volks Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:11 #2756 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:11 30 минут назад, Nokian сказал: Результатом курсу по 8 НА ТОЙ ЧАС найкраз і став курс 14. І він десь таким би і був,якби Яник залишився президентом.Це був 2014 рік. А за чотири роки він став би таким ,як і є сьогодні. Підтвердження цьому співвідношення гривні до рубля. Скільки часу воно вже майже однакове?. Тому всі ці претензії до курсу по 10 є просто пропагандистським штампами та скриптами,коли нема до чого РЕАЛЬНО домахатися. В мене є претензії до Пороха,але ці останні в черзі. То виявляється ви обоє звіздуни. Бо в одному повідомленні ти пишеш, що 26 - це результат курсу 8. Тепер виявляється, що результат курсу 8 - це курс 14, а 26 - результат діючоївлади.
nickel Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:23 #2757 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:23 @Nokian, ти вважаєш мене зарозумілим, тому я мовчу, мої слова для тебе нічого не важать. Послухай хоч інших людей. Чи вони всі зарозумілі, а один ти розумний?
paksivatova Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:33 #2758 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:33 Вже 113 сторінок ... Вирішили,то за кого варто голосувати?
Zevs_Isver Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:36 #2759 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:36 2 хвилин тому, paksivatova сказано: Вже 113 сторінок ... Вирішили,то за кого варто голосувати? ще 3 тижні..... поки просто палимо новоросські аки
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:36 #2760 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:36 52 хвилин тому, Nokian сказано: Підтвердження цьому співвідношення гривні до рубля. та яка різниця, який був курс і є?! Я ж тобі написав, що купівельна спроможність мого доходу (щодо звичайних товарів) лишилась та ж сама, що і в 2013-му. Неважливо, яким зара рахувати курс (чи 8/$, чи 1008/$, якщо в баксовому еквіваленті мій дохід то й же). Я тебе запитав, чому ціни на газ і електрику так підскочили? Тоді Яник платив за мене різницю? І друге - чому курс так МОМЕНТАЛЬНО тоді впав?
WebTraveller Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:40 #2761 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:40 27 минут назад, Nokian сказал: Ну да, ну да всі ці мої фрази ,ЯК І ФРАЗА ПОРОХА ПРО КУРС 10,датуються 2014 роком.. А те що курс 26 тримається вже ЧОТИРИ РОКИ,,ти просто замовчуєш. Ти просто маніпулятор,а всі оці обзиваючи мене просто від відсутності аргументів. Це ж так яскраво видно зі сторони. Згадай ще ,що Порох був засновником Партії Регіонів. Тобто пройшов час, і ти розумієш наскільки сильно ти помилявся тоді, говорячи про курс і про інше. Причому говорячи з дуже великою впевненістю. А чи не думаєш ти, шо пройде ще 4 роки і ти будеш те саме говорити про свої теперішні фрази, про єдино правильного кандидата і т.д.?
nickel Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:48 #2762 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 09:48 Одні й ті самі люди говорять, як погано було, що Янукович підтримував чотири роки курс 8 і як добре, що Порошенко чотири роки підтримує курс 26. Хочеться обняти і плакати.
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:44 #2763 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:44 Ну так одних прихильників Зеленського тут десятка три,а ще ж є ярий юлєбот Дуал. Він один мені мінусів поставив більше ніж всі інші разом взяті. Це мені на них орієнтуватися? Ха ха ха.. Є люди,думка яких мені дійсно важлива.точніше цікава. Але вони не твої однодумці. Швидше навпаки. Ти добре розумієш,про що я . Ну і на рахунок підтримування курсу,все діло в тому,яким способом ця підтримка була. Якою ціною. Якщо для тебе це рівнозначно- спілкуйся далі з Ентісом.. У вас спільний ворог.
WebTraveller Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:48 #2764 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:48 3 минуты назад, Nokian сказал: Ну так одних прихильників Зеленського тут десятка три,а ще ж є ярий юлєбот Дуал. Ти неправильно розумієш)) Тут не прихильники Зеленського, а противники теперішньої влади
yucore Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:53 #2765 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:53 1 hour ago, Nokian said: Ти просто маніпулятор,а всі оці обзиваючи мене просто від відсутності аргументів. Це ж так яскраво видно зі сторони. Згадай ще ,що Порох був засновником Партії Регіонів. Я тобі якраз аргументи навів, причому твої 5річної давнини. Але тут час ролі не грає, чи мені згадати твої пости про Порошенка і Євробляхи? Аааааа, чекай, я забув, ти його пробачив. Це я маніпулятор? Знайди де я агітую і тягну за когось, це ти маніпулятор, але маніпулятор такий собі. Подивися, тебе ніхто в серйоз не сприймає, тобі тикають вже 5 років твоїми перлами, а ти й далі мочиш. 8 minutes ago, Nokian said: Ну так одних прихильників Зеленського тут десятка три,а ще ж є ярий юлєбот Дуал. Він один мені мінусів поставив більше ніж всі інші разом взяті. Це мені на них орієнтуватися? Ха ха ха.. Є люди,думка яких мені дійсно важлива.точніше цікава. Але вони не твої однодумці. Швидше навпаки. Ти добре розумієш,про що я . Ну і на рахунок підтримування курсу,все діло в тому,яким способом ця підтримка була. Якою ціною. Якщо для тебе це рівнозначно- спілкуйся далі з Ентісом.. У вас спільний ворог. Давай, розпиши мені яким способом Яник тримав курс, і яким тримає Порох. Мені от просто кортить почитати
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:55 #2766 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:55 11 хвилин тому, Nokian сказано: Ну так одних прихильників Зеленського тут десятка три прихильники Зеленського?! Хлопче, роззуй вже очі! Відірви їх від тої методички! Я вже декілька раз писав - та не агітує тут ніхто за Зеленського! Тут У ВАС (свідків Пороха) чогось аж пердаки рве і слюна летить, щоб його якось гівнецом мазьнути! Не когось з тих нонейм-кандидатів, не якогось там Купрія чи Корнацького, а от саме Зеленський вам алергеном став Аж смішно вже робиться від ваших потуг Ви все пнетесь-пнетесь, а виходить прямо-протилежний ефект і вас від цього ще більше пучить Ну ніхто ж вам не винний
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:57 #2767 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 10:57 3 хвилин тому, yucore сказано: Давай, розпиши мені яким способом Яник тримав курс, і яким тримає Порох. Мені от просто кортить почитати не старайся я вже його це питав декілька раз В методичці це не розписано
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:11 #2768 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:11 Я теж не фанат діючої влади . Аж ніяк. Але кращого вибору СЬОГДНІ просто нема Завтра, а післязавтра точно викристалізується нові лідери Будемо згадувати Юльку,Ляшка , Зеленського,ні не як страшний сон. Як клоунів,якими вони по суті СЬОГОДНІ І являються.. В любому випадку завтра буде завтра. І яким воно буде- багато в чому залежить лише від нас. Кожного.
jack74 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:16 #2769 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:16 От давайте і закінчимо цю полеміку, і надалі будемо писати не "проти кого", а "ЗА кого" і чому, - ? Бо тема, по суті, так і називається - "ЗА кого..." І зав'язуйте постити оті ярлики, галімі шаржі, фотожопи і т.д. Не подобається кандидат - не голосуй. Бо тому, кому він подобається, оте твоє "срання" все-одно не відіб'є вибір, а навпаки - лише підкріпить переконання
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:22 #2770 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:22 Почни з себе,перестань нести єресь про методички, та обзивати всіх поголовно порохоботами та порохолизами. Тим більше їх тут більше половини. А ЗА кого голосувати ,то і нема посуті. Тому І ГОВОРИТИ НЕМА ПРО ЩО.
nickel Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:24 #2771 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:24 14 минут назад, Nokian сказал: Я теж не фанат діючої влади . Аж ніяк. Але кращого вибору СЬОГДНІ просто нема Завтра, а післязавтра точно викристалізується нові лідери Будемо згадувати Юльку,Ляшка , Зеленського,ні не як страшний сон. Як клоунів,якими вони по суті СЬОГОДНІ І являються.. В любому випадку завтра буде завтра. І яким воно буде- багато в чому залежить лише від нас. Кожного. Як по методичці
Nokian Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:31 #2772 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 11:31 Тобі краще знати,ти в темі. Чи мені відмовлятися від моїх переконаннь через якогось Спіріна? Зрештою так само думає більша половина Борди. Всі по методиці? Смішно.
yucore Опубліковано 7 Березня, 2019 в 12:12 #2773 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 12:12 40 minutes ago, Nokian said: Тобі краще знати,ти в темі. Чи мені відмовлятися від моїх переконаннь через якогось Спіріна? Зрештою так само думає більша половина Борди. Всі по методиці? Смішно. то про курс ти напишеш?
sergkots Опубліковано 7 Березня, 2019 в 13:24 #2774 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 13:24 1 година тому, Nokian сказано: Тобі краще знати,ти в темі. Чи мені відмовлятися від моїх переконаннь через якогось Спіріна? Зрештою так само думає більша половина Борди. Всі по методиці? Смішно. А можна якось деталізувати це твердження про більшу половину Борди. Якщо що то мене в меншу половину записуй.
nickel Опубліковано 7 Березня, 2019 в 13:32 #2775 Опубліковано 7 Березня, 2019 в 13:32 6 минут назад, sergkots сказал: А можна якось деталізувати це твердження про більшу половину Борди. Якщо що то мене в меншу половину записуй. Це він про голосувалку, більша половина Борди - це рівно 63 людини.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.