Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після цих виборів Коломойський остаточно втратить свій вплив в Україні .

1+1 йому більше буде не потрібен ,як і футбольний клуб Дніпро 

В звичках Бєні не продавати свої активи,а навісити на них боргів побільше та оголосити банкрутство.

В любому випадку 1+1 перейде комусь іншому.

Швидше за все Пороху.

І що тоді цей Ткаченко казатиме?

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
42 минуты назад, Nokian сказал:

В звичках Бєні не продавати свої активи,а навісити на них боргів побільше та оголосити банкрутство.

І хто ж ще входить в той довгий список компаній-банкротів Коломойського, крім Аеросвіту?

Опубліковано
45 минут назад, MANJAK11 сказал:

а от що ти будеш казати, коли тимошенчиха переможе ? ))))))))))

Враховуючи бюджети йулі, боти шерстять мережу і соцки на рахунок критики. Я не знаю чи в стек запитів попала фраза "бют здохни", але якщо так, то після виборів чк найде нокіана))

Опубліковано
5 годин тому, nickel сказано:

Ні. Ще щось зможеш назвати? 

приватбанк не банкрот з дірою в 2,5-3 млрд $ ?? :)  ФК Арсенал банкрот, 1 чи 2 баскетбольні клуби, здається ще 1 хокейний. Хоча це все було потрібне для відмивання грошей.

І половина з вас хоче голосувати за Зеленського ? та він або зніметься, або почне агітувати за тимошенко.

Вам Палиці мало, людини Коломойського ?

як там пишуть зеленський+юля=коломойський

розрахунок на те, що зеленськийй і юля вийдуть в 2 тур, там юля і переможе. при юля і порошенко також юля переможе. юля - гриценко, тут  шанси можуть бути у гриценка. 

Опубліковано
35 минут назад, charlie сказал:

приватбанк не банкрот з дірою в 2,5-3 млрд $ ?? :)  ФК Арсенал банкрот, 1 чи 2 баскетбольні клуби, здається ще 1 хокейний. Хоча це все було потрібне для відмивання грошей.

І половина з вас хоче голосувати за Зеленського ? та він або зніметься, або почне агітувати за тимошенко.

Вам Палиці мало, людини Коломойського ?

як там пишуть зеленський+юля=коломойський

розрахунок на те, що зеленськийй і юля вийдуть в 2 тур, там юля і переможе. при юля і порошенко також юля переможе. юля - гриценко, тут  шанси можуть бути у гриценка. 

на заборі теж пише

а нинішній теж казав, скільки там ато має тривати і ще багато іншого

і що з того,що він казав?

Опубліковано
5 часов назад, nickel сказал:

Ні. Ще щось зможеш назвати? 

Дніпроавіа,Донбасаеро,Аеросвіт, майже всі компанії-прокладки,які використовували для АЗС "АВІАС ,Укрнафта,Сентоза,Мавекс та АНП (різні "оптіми","петролеуми","петролі","ойли" і т.д з кіпріотським корінням,які були в групі "приват" всього в  районі 150-200 компаній).
фк Волинь( згодьтесь,що Палиця тут зіц-голова).

Опубліковано
10 минут назад, paksivatova сказал:

на заборі теж пише

а нинішній теж казав, скільки там ато має тривати і ще багато іншого

і що з того,що він казав?

і що з того,що він зробив?

Опубліковано
46 минут назад, charlie сказал:

приватбанк не банкрот з дірою в 2,5-3 млрд $ ??

Ти хоч значення слова "банкрут" розумієш? Приватбанк ні разу не об'являли банкрутом

:)  ФК Арсенал банкрот

Як і Арсенал

1 чи 2 баскетбольні клуби, здається ще 1 хокейний. 

Імена, конкретні імена.

Буде хоч щось, що реально збанкрутив Коломойський?

Опубліковано
9 минут назад, zaHARE сказал:

Дніпроавіа,Донбасаеро,Аеросвіт, майже всі компанії-прокладки,які використовували для АЗС "АВІАС ,Укрнафта,Сентоза,Мавекс та АНП (різні "оптіми","петролеуми","петролі","ойли" і т.д з кіпріотським корінням,які були в групі "приват" всього в  районі 150-200 компаній).
фк Волинь( згодьтесь,що Палиця тут зіц-голова).

Дніпроавіа і Донбасаеро і всі прокладки банкрутили разом з Аеросвітом, про який я згадав. Це одна справа, не варто її розкладати на окремі складові. 

То де той список банкрутів, про який мовив Нокіан?

Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Імена, конкретні імена.

Буде хоч щось, що реально збанкрутив Коломойський?

з якої ти планети прилетів, які імена ? Всі власники з Кіпру як і у вашого Палиці. Власник Волині, ЦУМ, Промінь, Лучеськ - Кіпр. Те саме і там. Рагс ще не продають Кіпру ? там хороше місце для торгового центру

Опубліковано
10 минут назад, charlie сказал:

з якої ти планети прилетів, які імена ? Всі власники з Кіпру як і у вашого Палиці. Власник Волині, ЦУМ, Промінь, Лучеськ - Кіпр. Те саме і там. Рагс ще не продають Кіпру ? там хороше місце для торгового центру

Якщо так важко доходить, то назви фірм, які банкротив Коломойський.

Опубліковано
18 минут назад, nickel сказал:

Дніпроавіа і Донбасаеро і всі прокладки банкрутили разом з Аеросвітом, про який я згадав. Це одна справа, не варто її розкладати на окремі складові. 

То де той список банкрутів, про який мовив Нокіан?

Далі аеросвіту ти не читав? 

Опубліковано
25 минут назад, zaHARE сказал:

і що з того,що він зробив?

а фактично нічого не зробив

хоча ,була обіцянка Реформувати правоохоронну систему ?

була

виконана ?

можна сказати так ,у нас з'явилася поліція

підніміть руки,хто вважає що реформування пройшло вдало

про ато,яке мало тривати не місяці,а години - в результаті і в 2018 не зупинено то навіть і говорити не хочеться

ну в плюс йому хіба безвіз,але для мене це не аргумент - бо у мене віза :g12:

Опубліковано
2 минуты назад, paksivatova сказал:

Занавєсся!

Ну от наступають вихідні дні

Буду скучати за тобою та нинішнім

Веселого Різдва

Навзаєм))))  І веселе Різдво то суто народу заслуга,він тут ні при чому)))

Опубліковано

Що ми маємо, Приватбанк, Аеросвіт, ФК Дніпро, ФК Кривбас, ФК Арсенал, ХК Будівельник, БК Будівельник, ФК Волинь наступна і Карпати (якщо не будуть нарешті продані) це тільки те, що лежить на поверхні і тут багато спорту, бо я ним цікавлюсь. Коломойський просто прекрасний власник, при якому все розквітає. Що вміє точно Коломойський, так це займатись рейдерством, його схемам навіть позаздрять Ахметов із Фірташем, другого в свій час він кидав на $

Точно не памятаю, але окрім всіх боргів Дніпра (кинув на $ своїх же футболістів які були у фіналі ЛЄ, кинув іноземних тренерів) ,то ще і Коломойський кинув УЕФА, не заплативши всю суму за показ єврокубків каналом 2+2 :D З точки зору бізнесу, я не розумію, як з такою людиною можна вести якийсь спільний бізнес

А починалось оце все ще з 90-х,  з активною участю Лазаренка і ну  там Юля ваша була недалеко, всі ж Дніпровські

Опубліковано
15 минут назад, charlie сказал:

Що ми маємо

15 минут назад, charlie сказал:

ну  там Юля ваша

Цікаво так...ви там маєте, а Юля наша :)

Опубліковано
20 минут назад, charlie сказал:

Що ми маємо, Приватбанк, Аеросвіт, ФК Дніпро, ФК Кривбас, ФК Арсенал, ХК Будівельник, БК Будівельник, ФК Волинь наступна і Карпати (якщо не будуть нарешті продані) це тільки те, що лежить на поверхні і тут багато спорту, бо я ним цікавлюсь. Коломойський просто прекрасний власник, при якому все розквітає. Що вміє точно Коломойський, так це займатись рейдерством, його схемам навіть позаздрять Ахметов із Фірташем, другого в свій час він кидав на $

Точно не памятаю, але окрім всіх боргів Дніпра (кинув на $ своїх же футболістів які були у фіналі ЛЄ, кинув іноземних тренерів) ,то ще і Коломойський кинув УЕФА, не заплативши всю суму за показ єврокубків каналом 2+2 :D З точки зору бізнесу, я не розумію, як з такою людиною можна вести якийсь спільний бізнес

А починалось оце все ще з 90-х,  з активною участю Лазаренка і ну  там Юля ваша була недалеко, всі ж Дніпровські

Якщо розберешся, що таке банкрутство, то, можливо, зрозумієш, що банкрутів в твоєму списку аж один Аеросвіт.

Опубліковано
9 хвилин тому, Юріч сказано:

Цікаво так...ви там маєте, а Юля наша :)

ну добре юля пенсіонерів нехай буде + певних осіб , які будуть голосувати через жіночу солідарність, але от проблема в тому, що там якраз і є велика явка на виборах. Бо багато отих , що лайкають Зеленського в youtube, на вибори не підуть або поїдуть за кордон

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...