MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 18:50 #1376 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 18:50 4 минуты назад, Nokian сказал: Без різних паяців,та іншої шолухи. так Зеленський там на третьому місці ))) а там де сьогодні третє, завтра може бути й друге )) І таки да, як тут питають вище, за юльку голосувати будеш, бо за пороха ти ж заклявся голосувати )))))))))))
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 18:58 #1377 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 18:58 Хтось рішив, що я Юльку та Пороха назвав реальними кандидатами, бо вони мені подобаються? ха ха ха. Це ж так простодушно. Вважаю їх реальними кандидатами, бо кожен день я спілкуюсь вживу з самими різноманітними людьми і вони полюбляють розказувати мені досить багато. Третє місце Зеленського після його новорічного паскудства дуже швидко стане шостим, що і відповідає його суті повністю. В Пороха ж ще є час до виборів послухати мене і змінити ситуацію з розмитненням авто. Я не злопамятний, можу і пробачити.
Basil Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:05 #1378 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:05 Головна інтрига сезону: "Батьківщина" обіцяє визначитись з кандидатом у президенти після Різдва Спойлер У Всеукраїнському об’єднанні “Батьківщина” незабаром визначаться з датою з'їзду членів партії, на якому має бути висунутий кандидат у президенти від політсили. Про це Укрінформу повідомили в прес-службі “ВО Батьківщина”. “Зараз ми не можемо назвати точної дати, коли відбудеться з’їзд, ще не визначено. Але ми завчасно повідомимо, опублікуємо анонси. Це вже буде після різдвяних свят”, - сказали у прес-службі партії.
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:08 #1379 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:08 6 хвилин тому, Nokian сказано: В Пороха ж ще є час до виборів послухати мене і змінити ситуацію з розмитненням авто. Я не злопамятний, можу і пробачити. Можиш не надіятись. Багато людей вже розмитнили авто по завишених розцінках, багато з них дали чи малі суми на лапу, ти думаєш їм Держава верне кошти? Як ти уявляєш цю процедуру? Ти скажиш: та шо там тих пару тисяч коли на кону пару лямів? Але ті пару лямів глянуть на ті пару тисяч, зрозуміють що завтра закон зможуть повернути в гіршу для них сторону і буде капєц...
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:09 #1380 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:09 2 хвилин тому, Basil сказано: Головна інтрига сезону: "Батьківщина" обіцяє визначитись з кандидатом у президенти після Різдва Показати прихований контент У Всеукраїнському об’єднанні “Батьківщина” незабаром визначаться з датою з'їзду членів партії, на якому має бути висунутий кандидат у президенти від політсили. Про це Укрінформу повідомили в прес-службі “ВО Батьківщина”. “Зараз ми не можемо назвати точної дати, коли відбудеться з’їзд, ще не визначено. Але ми завчасно повідомимо, опублікуємо анонси. Це вже буде після різдвяних свят”, - сказали у прес-службі партії. Хто б то міг бути, ну куча варіантів )
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:12 #1381 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:12 10 минут назад, Nokian сказал: Хтось рішив, що я Юльку та Пороха назвав реальними кандидатами, бо вони мені подобаються? ха ха ха. Це ж так простодушно. ми говорили про рейтинг, а не про кандидатів, а видумувати те, що не було сказано, це не простодушно, це .....гммм, тупо )) 11 минут назад, Nokian сказал: Вважаю їх реальними кандидатами, бо кожен день я спілкуюсь вживу з самими різноманітними людьми і вони полюбляють розказувати мені досить багато ага, особливо про курси долара й чому він не буде рости (падати) )))))) 12 минут назад, Nokian сказал: Третє місце Зеленського після його новорічного паскудства дуже швидко стане шостим, що і відповідає його суті повністю значить рейтинг, тобою наведений, й не такий вже реальний ? )))) 12 минут назад, Nokian сказал: В Пороха ж ще є час до виборів послухати мене і змінити ситуацію з розмитненням авто. чув Петя ? що тобі чоткій пацан з Юванта сказав ? )))))))))) 13 минут назад, Nokian сказал: Я не злопамятний, можу і пробачити. то може й Юльку за щось пробачиш ? )))))))))
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:13 #1382 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:13 1 хвилина тому, Ha3aP сказано: Можиш не надіятись. Багато людей вже розмитнили авто по завишених розцінках, багато з них дали чи малі суми на лапу, ти думаєш їм Держава верне кошти? Як ти уявляєш цю процедуру? Ти скажиш: та шо там тих пару тисяч коли на кону пару лямів? Але ті пару лямів глянуть на ті пару тисяч, зрозуміють що завтра закон зможуть повернути в гіршу для них сторону і буде капєц... Повернути закон в гіршу сторону ПЕРЕД САМИМИ виборами? Кількість нерозмитнених чітко показує процент вірячих в це.
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:15 #1383 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:15 Щойно, Nokian сказано: Повернути закон в гіршу сторону ПЕРЕД САМИМИ виборами? Кількість нерозмитнених чітко показує процент вірячих в це. Ну зараз повернули ж.
nickel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:16 #1384 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:16 2 минуты назад, MANJAK11 сказал: то може й Юльку за щось пробачиш ? )))))))))
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:16 #1385 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:16 14 minutes ago, Nokian said: бо кожен день я спілкуюсь вживу з самими різноманітними людьми і вони полюбляють розказувати мені досить багато. А решта дописувачів в цій темі ні з ким не спілкуються і роблять свої висновки виключно на основі новорічного виступу кварталу та інфи з інтернету, еге ж? В першому турі все буде юля. В колі мого оффлайн спілкування вже з півдесятка людей, які вже/ще не отримали субсидію на цей опалювальний сезон. Як думаєш, чи проголосують вони за пороха?))
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:21 #1386 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:21 30 хвилин тому, MANJAK11 сказано: Що я вважаю, не важливо, А чому це не важливо, що ТИ вважаєш? А що я скажу- важливо? Бо тобі просто нема чогосказати , і все що ти можеш - реагувати на мої слова.
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:27 #1387 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:27 Только что, Nokian сказал: А чому це не важливо, що ТИ вважаєш? А що я скажу- важливо? Бо тобі просто нема чогосказати , і все що ти можеш - реагувати на мої слова. й те що ти скажеш, не важливо, але в тебе манія величі, й тому ти постійно ляпаєш, зі всіма витікаючими )) 5 минут назад, Nokian сказал: і все що ти можеш - реагувати на мої слова. Так ти бордівський клоун Зеленський , тому й весело з тобою спілкуватись )) Ти помітив, що я тобі навіть мінусів не ставлю ? ))) На тебе ображатись не можна )))
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:27 #1388 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:27 8 хвилин тому, yu2007 сказано: А решта дописувачів в цій темі ні з ким не спілкуються і роблять свої висновки виключно на основі новорічного виступу кварталу та інфи з інтернету, еге ж? Якщо решта дописувачів МАЮТЬ свою думку та СМІЛИВІСТЬ ЇЇ висловити- то хай виймуть язик з дупи і НАЗВУТЬ ЇХНІХ претендентів на вихід у другий тур. Що слабо ?
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:28 #1389 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:28 То ми почуємо за кого Нокіан буде голосувати чи ні?
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:29 #1390 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:29 1 минуту назад, Nokian сказал: Якщо решта дописувачів МАЮТЬ свою думку та СМІЛИВІСТЬ ЇЇ висловити- то хай виймуть язик з дупи і НАЗВУТЬ ЇХНІХ претендентів на вихід у другий тур. Що слабо ? не плутай вчергове сміливість з глупостю ))
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:31 #1391 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:31 1 хвилина тому, MANJAK11 сказано: не плутай вчергове сміливість з глупостю )) Та не перебивай, знову відволічеш від важливої відповіді!
volks Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:38 #1392 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:38 2 часа назад, paksivatova сказал: море доказів подивіться різні журналістські розслідування ,на кшлалт Гроші Ви це побачили в журналістських розслідуваннях, вам це сподобалось і ви це переказуєте. Докази? Та я таких доказів, якщо потрібно, скільки завгодно можу наштампувати. І свідків сотні накупити і сканів документів нафотошопити. Ну реально, все що ми знаємо про публічних людей - чиїсь дописи. Так чому я маю про інших вірити, а про Зеленського - ні?
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:42 #1393 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:42 2 хвилин тому, Ha3aP сказано: То ми почуємо за кого Нокіан буде голосувати чи ні? До виборів ще досить далеко , і статись може Дуже багато чого. Чи не так? Але за Юльку не голосуватиму в ЖОДНОМУ разі. Хоч би вона мала рейтинг в 99% і дехто вважав би це абсолютною доцільністю , розумністю і тд. тд. Просто не люблю політиків, котрі будують свій рейтинг на оголтілій критиці влади. Не потрібна вона ВЖЕ Україні брат, повір мені на слово.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:42 #1394 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:42 14 minutes ago, Nokian said: Що слабо ? чому слабо, я ж написав: "все буде юля"))
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:45 #1395 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:45 1 хвилина тому, yu2007 сказано: чому слабо, я ж написав: "все буде юля")) З першого туру?
Zeuss Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:52 #1396 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 19:52 Господи, перечитайте, свої пости (борда кантора все пише) перед виборами Канфєти, потім перед виборами улюбленця вінків і нарешті бджіл. Зробіть висновок і астанавітєсь! В який би рік не зайшов - поні бігає по кругу.
Ha3aP Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:06 #1397 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:06 Тут в спорах хто правий 1+1 чи інші виявився цікавий пруф. Так що не кажіть що вас не попереджали що на 1+1 не будуть показувати президента. https://picua.org/image/nkAJu3
Nokian Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:09 #1398 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:09 "Низька якість дискусії насправді і породжує, в тому числі, запит на не-політиків як таких. Зеленський, мабуть. Ну, на сьогодні навряд чи можна серйозно його розглядати в іпостасі головнокомандувача і так далі. І ми спостерігаємо, що те його інтерв’ю говорить про колосальне спрощення, в принципі, сприйняття будь-якої проблеми: чи це економіка, чи це виклики війни. Але сам факт говорить про цю низьку якість комунікації. І я вважаю, що тут все-таки більша вина опозиції, а не влади", "У нас завжди дуже ставляться критично до будь-яких президентів. І в цьому є наша особливість. І це нормально. Але функція опозиції – це формувати альтернативу. Але якщо громадяни, з одного боку, через недопрацювання в плані комунікації не довіряють владі, а в опозиції вони не бачать альтернативи, тому що вони всерйоз не сприймають ці пропозиції або бачать протиріччя, – вони шукають потім якихось інших кандидатів, яким може бути, в тому числі, і Зеленський. А що реально криється за інтересами Зеленського – в тому числі, можливо, інтереси когось з представників крупного капіталу – Колосальне спрощення будьякої проблеми- ось наша головна біда. Ми просто реагуємо на подразники, не шукаючи причини . Не кажучи вже про волю цю причину зламати. Ось популісти на чолі з їх принцесою і заколисують і розвивають це в народі. Я вас захищу, я вам тарифи знижу, вам нізащо і думати , і турбуватись не треба буде. Буде вам добре, як в бога за пазухою. І лягають ці слова на такі сприйнятливі совкові душі. Це ж так приємно, щоб за тебе відповідав хтось інший. Хай вже той інший і майном всієї держави розпоряджається, аби лиш нам кістку кинув та погладжував час від часу.
nickel Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:24 #1399 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:24 https://ru.wikipedia.org/wiki/Приёмы_пропаганды https://uk.wikipedia.org/wiki/Методи_пропаганди По Зеленському, мабуть, вже всі методи пропаганди використали за 2 дні. Таке враження, що Юля І Петя навіть бюджети об'єднали заради травлі конкурента або окремий фонд створили :) І що саме смішне, Вові цей хайп, піднятий ботами Петі і Юлі лише на руку.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:40 #1400 Опубліковано 2 Січня, 2019 в 20:40 14 minutes ago, nickel said: І що саме смішне, Вові цей хайп, піднятий ботами Петі і Юлі лише на руку. "Тєм врємєнєм в зАмкє у шєфа"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.