alexvvv Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:30 #76 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:30 19 хвилин тому, difoto сказано: Зате зарплата в баксах вища була! І в біткоїнах значно вища була
alexvvv Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:32 #77 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:32 41 хвилин тому, Соромітник сказано: По факту, я не вірю що наші місцеві блазні то є оплачувані спеціалісти ботоводи. Не той масштаб ресурсу. хз, може працюють на перспективу
Гість rl72 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:36 #78 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:36 35 хвилин тому, Соромітник сказано: По факту, я не вірю що наші місцеві блазні то є оплачувані спеціалісти ботоводи. Не той масштаб ресурсу. Скоріше за все це люди, які справді вірять в існуючу владу і будуть лизати їй до скону. Чому ? Причин багато може бути. Але, якщо відкинути варіанти з "слабоумієм", то всі інші зводяться до одного – вони отримали при цій владі певні блага, які були б їм недоступні в нормальній правовій державі. І це що завгодно може бути. Розбиратися в причинах мені нецікаво. Прикладів на борді як гною коли після Майданів фіг-зна-хто ставав популярним та відомим, хтось кидав роботу задля "високої мети" но при цьому багатшав суттєво і т.д. Тому сваритися немає сенсу. Вони не проміняють покращення свого життя на щось типу правильне, що не приносить їм бабла вже і зараз. Люди завжди шукатимуть де краще, а українці при цьому ще й не звертатимуть уваги на закони та правила. бугага з держслужби звільнився при янику. у теперішню владу не вірю, але ще менше вірю у святого міхуїла та адептів 70 дня його церкви при теперішній владі ніяких персональних благ не отримав, навіть навпаки, втратили ринки збуту за поребриком, що відповідно відбилось на заробітку. і теперішня влада не приносила і не приносить мені бабла владу треба "піхати" за пройоби, але кожного за своє. і не розказувати, що кожен може порушувати закон, бо ахметка не сидить
vaz75 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:40 #79 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:40 30 минут назад, la20 сказал: в нас при янику виявляється нормальна правова держава була. коли права мав він і його оточення. вот оно чьо михалич. такого файного дядька вигнали. А можеж по-пунктно різницю між правами тоді і зараз?
la20 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:45 #80 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 10:45 1 хвилина тому, vaz75 сказано: А можеж по-пунктно різницю між правами тоді і зараз? по пунктах в падло писати. пару речень. при янику приходить податкова на перевірку. ще нічого не дивилась а відразу у вас буде штраф лям. державному підприємству. Зараз приходять, не вийо, гарно перевіряють. Так само з правоохоронними органами. Це так маленька деталь. з повсякденної роботи. постійні затримки з зп при "афігєнних господарниках", а при баригах, виправили та щей покращують ситуацію. при янику постійно пробували майно забрати, при баригах жодної спроби. це все по роботі.
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:05 Автор #81 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:05 Оце так ситуація коли відомі всі винуватці, замовники, покровителі, саботажники при усвідомленому вбивстві жінки, а слідство заходить в глухий кут, без жодних наслідків для слідства, керівництва, та й взагалі будь кого крім родини жінки, дітей і батьків. І тут з якогось небуття виринають покручі від влади і починають терти, що справедливість - це відносна категорія, а законність - абсолютна, чекаємо на вирок суду, не розганяємо хвиль! Причому відкрито визнається що справедливість і законність то далеко не тотожні поняття. Приплили.
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:20 #82 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:20 14 хвилин тому, romaxa11 сказано: а слідство заходить в глухий кут, без жодних наслідків для слідства, керівництва, та й взагалі будь кого крім родини жінки, дітей і батьків. це ти про що? Винуватцю як дали 7 років, так і залишили.
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:22 Автор #83 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:22 Щойно, difoto сказано: це ти про що? Винуватцю як дали 7 років, так і залишили. Це ти про що? А друге вбивство?
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:24 #84 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:24 17 хвилин тому, romaxa11 сказано: відомі всі винуватці, замовники, покровителі, саботажники при усвідомленому вбивстві жінки Та ну? Вже розкрили? І хто?
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:25 Автор #85 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:25 Стосовно вірша Ярчика. Другий Майдан почався в соцмережах черезлюдей які ніколи не мислили в тих категоріях. Тому не варто з цього глузувати. Українці між собою не сваряться. Вівцями йде пошук шакалів і вовків в овечих шкурках.
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:27 Автор #86 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:27 1 хвилина тому, difoto сказано: Та ну? Вже розкрили? І хто? Я про такого постом вище написав. Тебе цікавить вирок суду? А по вбитих майданівцях також? Вони були вбиті си самі? Чи то фсбешний фейк? А діма? Ти ж йопта на майданах був, валантьорив.
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:38 #87 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:38 Так вже й суд був???
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:44 #88 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 12:44 13 хвилин тому, romaxa11 сказано: Ти ж йопта на майданах був, валантьорив. А шо значить оте "йопта"? Мій Майдан не закінчився, я й далі в реальному житті стараюсь руйнувати систему - правоохоронну, законодавчу і навіть законотворчу. На відміну від тебе - "голосу на борді". І волонтерю теж, далі.
Гість rl72 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 14:18 #89 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 14:18 1 година тому, difoto сказано: Та ну? Вже розкрили? І хто? ну як хто? Порошенко ж
Юріч Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:49 #90 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:49 3 минуты назад, rl72 сказал: та ти що. і де я там когось обізвав? чи може я комусь пригрозив? я, навіть написав, що я проти лінчування, в даному конкретному випадку @MANJAK11 (з чим він погодився), незважаючи на те, що він десь раніше обіцяв, що вішатимуть разом з хазяями а по тому посиланню, що я навів, ти нічого не побачив. бо ж там два повідомлення треба прочитати але ж то таке, це своя колода в оці свій, неадепт влади Все я там побачив, не переживай. Та тема не нова і хто там перший почав, я не знаю. Зрозуміло, що ті образи не на рівному місці виникли, ясно, що у вас це особисте і тягнеться не з того повідомлення, що ти запостив...але все одно, я не підтримую такі висловлювання, особливо назагал. А те, що я навів, то тема нова, в ній ще ніхто не сварився, говорили по темі, а ти став чипляти Маньяка і головне тим самим "вішанням людей", зза якого ви вже срались в іншій, минулій темі про "вбивство", і яку зза цього срача закрив Федот.
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:49 #91 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:49 Друззя, якшо ви думаєте, шо "почистити тему" це легко - я вам скажу, шо такі нєт!
Юріч Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:55 #92 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:55 3 минуты назад, difoto сказал: Друззя, якшо ви думаєте, шо "почистити тему" це легко - я вам скажу, шо такі нєт! Ми ж по темі обговорюєм, шукаєм хто прав, хто віноват, чому закрили тему і хто себе неестетично вів. За шо нас терти .
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:04 #93 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:04 Ну ромаха, наприклад, хоча б тексти філософського змісту якісь продукує, можна навіть замислитись деколи, а тут у вас - "Сам дурак!" - скучно трохи. Та й пересічний читач задовбується читати подібні міжсобойчики на пару сторінок. Так шо все - для народа!
Юріч Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:13 #94 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:13 4 минуты назад, difoto сказал: Ну ромаха, наприклад, хоча б тексти філософського змісту якісь продукує, можна навіть замислитись деколи, а тут у вас - "Сам дурак!" - скучно трохи. Та й пересічний читач задовбується читати подібні міжсобойчики на пару сторінок. Так шо все - для народа! Так наскільки я розумію, ця тема створена для флуду, внутрішніх розборок вже по факту срача в іншій темі. Пересічному читачу така тема взагалі в принципі не може бути цікава. Навіщо щось терти, або перенести тему в розділ "Флуд", або взагалі грохнути. Терти (і роздавати пілюлєй) нада було в тій закритій темі, щоб не створювались такі теми, як ці. Імхо.
fedot Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:25 #95 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:25 @Юріч так створилась не тема. Створилась лише назва теми - вміст же теє-во...Розумієш сам.
Юріч Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:29 #96 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 20:29 2 минуты назад, fedot сказал: @Юріч так створилась не тема. Створилась лише назва теми - вміст же теє-во...Розумієш сам. Якщо чесно, то в тій темі, вже перше повідомлення автора було провокативним. Того певно так і надалі повелося...
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 21:52 Автор #97 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 21:52 Зараз немає в розділі політика тем без срачів. Як може не відбутись срач, коли, наприклад: - Жінці погрожували, потім знайшли в річці її голий труп. Це точно не самогубство, в жінки сім‘я і старші батьки. Це вбивство... - ...а суд вже відбувся??? Що там суд? Ви там були? Чи хтось сказав? -... дякуючи мудрому правлінню мудрого уряду, з благословіння мудрого президента акції Українських підприємств самі самі в галактиках Чумацького шляху... - ...то ти казав вішати, чи мені почулось? Ти добре подумав? Вішати? Хочеш когось вбити? Ти задню не включай, пацани чули... -... в мене в першого на Варшавці стояла 1С бухгалтерія, поняли?! Біля компа стояла, чи комп біля неї? Ну кароче, синки ви всі! - ... шо знову зрада? Знову влада у всьому винувата? -... та я з Пилипюком... Ти мені щось за Модерн будеш розказувати?... і т.д. Це короткий зміст структури практично всіх тем.
difoto Опубліковано 4 Січня, 2018 в 22:23 #98 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 22:23 Да, Рома, в подібних твоїх висерах практично весь зміст всіх тем. Продовжуй далі.
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 22:31 Автор #99 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 22:31 7 хвилин тому, difoto сказано: Да, Рома, в подібних твоїх висерах практично весь зміст всіх тем. Продовжуй далі. На умняк потягнуло?
difoto Опубліковано 5 Січня, 2018 в 06:19 #100 Опубліковано 5 Січня, 2018 в 06:19 7 годин тому, romaxa11 сказано: На умняк потягнуло? Шо, знов почалось?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.