Перейти до змісту

Шукаю професіонала

D.GryWeB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть будь-ласка хороших спецалістів у відділі кузовного ремонту(покраска,рихтовка , зварювання)

Дякую

Опубліковано
29 хвилин тому, D.GryWeB сказано:

Підскажіть будь-ласка хороших спецалістів у відділі кузовного ремонту(покраска,рихтовка , зварювання)

Дякую

Ласточку свою надумав робити?

Опубліковано
10 часов назад, vaz75 сказал:

Рихтовка то до @Юріч

+100500 

краще почекати і попасти до норм майстрів ніж зразу до халтурщиків. хоча, це вже як хто любить себе і свій автомобіль

Опубліковано

Підпишусь. Робив задню арку терміново, (ворота вітром погнули перед самим приїздом дружини) Маю далекого родича в Кульчині що цим займається. Спочатку ніби й непогано, враховуючи ціну і строки, але через пару років іржа вилізла через ЛКП з сторони колеса, не по-технології робили, а я всіх тонкощгано, враховуючи ціну і строки, але через пару років іржа вилізла через ЛКП з сторони колеса, не по-технології робили,  я особливо і не перевіряв, понадіявся на родинні зв'язки.  Краще-б чекав в черзі, переплатив, але зробив-би як слід.

Опубліковано
В 19.12.2017 в 10:17, Polehan сказал:

+100500 

краще почекати і попасти до норм майстрів ніж зразу до халтурщиків. хоча, це вже як хто любить себе і свій автомобіль

тимпаче що якщо зроблять погано то прийдеться їхати до хороших людей і переплачувати ще більше (скупий платить двічі), бо люди не сильно хочуть за кимось дупу терти. Це не залежно які роботи по обслуговуванню автомобіля. (працюю на сервісі)

Опубліковано
В 19.12.2017 в 00:08, Oli сказал:

А в його місць ніколи нема...

Не "в його", а "в нього".  І що значить "місць ніколи нема"? В нас черга, що цілком нормальне явище. Люди можуть по пару місяців чекати, якщо ремонт серйозний і складна робота. Можу без лишньої скромності сказати - ми робимо роботи практично любої складності, швидко і якісно, халяви ніколи не гнали (відгуки клієнтів, єслі шо). І ще питання - ми тобі відказали чи весь час футболили, бо не розумію, звідки такий коментар?

Опубліковано

Халяви не було, заявляю авторитетно...Бо роботку сам підкидав "рєдко но мєтко". Оф. сервіс в Києві не знайшов, як робилася Шкода Суперб (ну і я не розповідатиму). А Фабія взагалі ледь не півтора місяця чергу чекала. Зате зроблена толком.

Опубліковано

Я повторюсь певне, але хотілось би бачити від вас топік в якому були б фото до і після, а можливо частково і процесу відновлення. Мені як автолюбителю дуже цікаво)

Опубліковано
1 година тому, Polehan сказано:

Я повторюсь певне, але хотілось би бачити від вас топік в якому були б фото до і після, а можливо частково і процесу відновлення. Мені як автолюбителю дуже цікаво)

А нічого, що ці авто - чиясь власність? Чому моє (наприклад) побите авто виставляють на загальний огляд? А якщо я його хочу "впарити" як "нєбіт-нєкрашен"?

Не ображайтеся, але "фільтруйте" трохи свої "хотєлкі". За такі фото можна й по шапці отримати - і небезпідставно. 

Опубліковано
20 хвилин тому, fedot сказано:

А нічого, що ці авто - чиясь власність? Чому моє (наприклад) побите авто виставляють на загальний огляд? А якщо я його хочу "впарити" як "нєбіт-нєкрашен"?

Не ображайтеся, але "фільтруйте" трохи свої "хотєлкі". За такі фото можна й по шапці отримати - і небезпідставно. 

там що номера є?

чи в луцьку одна біла фабія чи суперб чи може чорна біміві....?

@Юріч, слухай,  це що розібрали по кусках і рихтували чи як то воно,

чесно дах зірвало від до і після....

Опубліковано

.А по шапці можеш і сам отримати від того, кому "впариш" :)  Незалежно від того було тут фото , чи ні :)

Опубліковано
1 час назад, fedot сказал:

А нічого, що ці авто - чиясь власність?

та "чого" звичайно, але ж я не кажу шоб номера і паспортні дані добавляли до цих фоток.

Опубліковано
3 годин тому, Polehan сказано:

підпишись і буде тобі щастя

Опубліковано
1 година тому, Voronin10 сказано:

там що номера є?

чи в луцьку одна біла фабія чи суперб чи може чорна біміві....?

Немає, хоч і не номерами єдиними...

Фабія сіра, і з іншого краю України (тому ті фото і тут)

Опубліковано
2 часа назад, Саня сказал:

Вирізали криве і вварили ціле.

Нууу, якщо все було б так просто, то любий сварщик з вмінням володіти болгаркою, робив би такі авто. І тобі б до нас черги точно не було б :).

Опубліковано
5 часов назад, Polehan сказал:

2 часа назад, Voronin10 сказал:

Хлопаки, з одної сторони @fedot правий, з іншої сторони, тут, на форумі, багато вразливих, а ще більше всезнаючих в кузовних ремонтах. Тому, подробиць більше не буде, звиняйте.

Опубліковано
8 годин тому, Юріч сказано:

Тому, подробиць більше не буде, звиняйте.

а дарма... Якщо є чим похвалитись і не соромно показати, то чом би й не прорекламуватись

Опубліковано
Цитата

а ще більше всезнаючих в кузовних ремонтах

Не тільки в кузовних ремонтах, а взагалі в будь-якій сфері і напрямку:0024:. На ютубі глянув, сам нічого ще не зробив, а вже пздц який спец :0031:

Така українська натура)))

Опубліковано
10 годин тому, Юріч сказано:

Нууу, якщо все було б так просто, то любий сварщик з вмінням володіти болгаркою, робив би такі авто. І тобі б до нас черги точно не було б :).

Не хотів образити, то я Voronin10 мав відписати. В загальних рисах.

12 годин тому, Voronin10 сказано:

Робота видно що професійна. На щастя, не доводилось користуватись послугами, але фото бачив неодноразово. Так тримати! Мало хто в нас робить якісно й професійно. Успіхів в Новому році!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...