Перейти до змісту

Кунсткамера

EleKtrik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, sergkots сказано:

Чи може машина вже роблена раніше? Багато битих до на присовують.

Но, целкі  кругом стоять. 

• 4 тижня потому...
  • Відповідей 191
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

кагбе все відповадає:D

IMG_20180619_095430336.jpg

IMG_20180619_095449062.jpg

p.s. доречі саме цей клієнт нешкодує грошей на запчастини. Хоча і вбиває авто, але кожен раз ремонт по повній.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Мабудь це не шумка в прямому розумінні. Як на мене це щоб верхня панель салону не грала сильно, ну і трошкі звичайно шум від криши воно такі забере - дощ не так барабанити буде.

Опубліковано
7 минут назад, Volyniaka сказал:

А з почуттям гумору в них все в попядку, або з головою навпаки))

Опубліковано

а де в чергу на попередні замовлення записуватись? Може внукі мої на старості собі придбають конкурента Тесли у вигляді Москалика...

Опубліковано
39 хвилин тому, VaLeRa сказано:

а де в чергу на попередні замовлення записуватись? Може внукі мої на старості собі придбають конкурента Тесли у вигляді Москалика...

У мене в дядька є старий битий "москаль"... Може пригодиться? ;)

Опубліковано
6 часов назад, host1303 сказал:

Заводська звукоізоляція на нових Рено Каптур

а я думав вони полички багажника з пінопласту в Дастері перевершити не зможуть

Опубліковано

по фото я б сказав, що авто з якоюсь гайкою (куском клапана) в цилінтрі проїхало не одну сотню км ... а вони все шукали шо то там стучить в підвісці, а потім шось пішло не так :)

Опубліковано
В 23.08.2018 в 16:47, host1303 сказал:

Заводська звукоізоляція на нових Рено Каптур:

Не зрозумів, а що не так? Це боротьба за зайві кілограми ваги. І це більше не шумо, а віброізоляція. В мене в Ланосі вся обшивка стелі з такого картону зроблена і обшита матерією. Коли робив шумо\віброізоляцію, то спочатку злякався, що провисне на другий жеж рік. А ні, 11 років відслужило не провисло і не змінило ні форми ні структури ніде, навіть вологу хімчистку витримало. То не просто картон, а просочений чимось вологозахисним. Так що  зазря стібетеся, щось мені здається, що в нових мерсах\бехах\аудях щось подібне.

Опубліковано
17 часов назад, Ромко сказал:

Навряд, якщо он на октавії штатна шумка така як тут чи (з іншого ракурсу) тут.

Ось Рапід:

Спойлер

carpedia.club-skoda-rapid-kuzov-i-salon-11986a336.thumb.jpg.4f44e08dacf27e6183f79a5cecff65b0.jpg

Ось Поло-седан:

Опубліковано

Ну так рапід і поло-седан то практично "з одного поля ягода". Не знаю як рапід, а поло седан це модель для країн третього світу, яка на батьківщині фольца і в країнах поряд не продається. Хоча й в них з вигляду не просто картон.

Опубліковано
1 година тому, Ромко сказано:

Ну так рапід і поло-седан то практично "з одного поля ягода". Не знаю як рапід, а поло седан це модель для країн третього світу, яка на батьківщині фольца і в країнах поряд не продається. Хоча й в них з вигляду не просто картон.

на правах офф-топу, для загального розвитку, як "не продається" поло-седан на батьківщині фольца - півтищі нульцевих, і біля 20 тищ одиниць б/у на mobile.de не продаються: https://www.mobile.de/ru/автомобиль/volkswagen-polo/vhc:car,pgn:1,pgs:20,ms1:25200_27_,cnd:new,drc:four_or_five,vcg:limousine

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...