Перейти до змісту

Апгрейд форуму

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

З 11.30 будуть проводитись роботи по апгрейду двигла. Борда буде недоступна деякий час.

• Адміністратори
Опубліковано

Перекладу як завжди немає, додалося купа агліцких повідомлень

Опубліковано
13 хвилин тому, Yarchik сказано:

Я ще старий апгрейд толком не обматюкав, а тут - новий... :)

Треба значить запускати тренінги по підвищенню ефективності матюкання

хоча помітив перший плюс - повідомлення не постяться по 3 хв...

Опубліковано

Ютуб обновляється, борда й та обновляється..... тільки фейсбук як був так і лишається убожеством.... як так можна)

Якось швидко повідомлення відправляє і теми відкриває.... чи то так здається... короч поки бачу стало все шивдше... то є гуд!

• Адміністратори
Опубліковано
1 hour ago, VojinSvitla said:

Пошук як завжди не тойво...Бажаю натхнення довести все до ладу)

Пошук в двіжках IPB довести до ладу не можливо.

Опубліковано

Трабла детектед

Після оновлення движка мене розлогінило.

При спробі залогінитись в полі логіну список автозаповнення показав мені мій пароль.

Я зберігаю логін/пароль в браузері, але чому пароль відобразило в полі для ніка.

Опубліковано
21 минуту назад, host1303 сказал:

Я зберігаю логін/пароль в браузері, але чому пароль відобразило в полі для ніка.

Гадаю, питання до браузера, бо в мене на Firefox усе норм залогінило без такого траблу.

Опубліковано

я до сих пір від минулого апгрейда не відійшов, а тут на тобі. Причому кількість "білого моря" тільки збільшується, ще минулий раз було багато скарг, що форум виглядає ніби тупо текст на білому фоні, тепер ще гірше

Опубліковано

Змін в швидкості особливо не помітив, а от кнопки "нагору" реально  не вистачає ! :(

А от повідомлення нарешті без затиків постяться це дійсно радує, бо оті колишні подвоєння і потроєння постів реально напрягали !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...