Перейти до змісту

Підпалили ресторан Patio di Fiori


R01and

Рекомендовані повідомлення

Після цієї теми дівчатка без роботи точно не залишаться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
26 хвилин тому, romaxa11 сказано:

Після цієї теми дівчатка без роботи точно не залишаться.

ті що там працювали, чи ті що не підійшли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, alexvvv сказано:

ті що там працювали, чи ті що не підійшли?

А кому потрібні ті що не підійшли?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожному своє, Пащенко г редкосне, 3 моїх знайомих поацювало всі негативно відгукувались про нього і заклад... Неодноразово там був,   пафосу дофіга... Застраховано все 100% було,  підпал 100% організували не бивші працівники, хоча і вони хотіли......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, HelloBoy сказано:

підпал 100% організували не бивші працівники

Теж так думаю. Надто професійно все зроблено - по тій інформації, що отримав, це був не простий коктейль молотова. Працювали люди, що знають скільки і чого потрібно було закинути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, sergkots сказал:

Працювали люди, що знають скільки і чого потрібно було закинути

Ну так конкурента у зародку треба було знищити (ТБ студію) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, ForZa сказано:

Ну так конкурента у зародку треба було знищити (ТБ студію)

"А был ли мальчик?".... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, Bliksss сказал:

"А был ли мальчик?".... 

Біл, біл... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, ForZa сказано:

Біл, біл... 

пруф є? слова "пагарельца" - це не пруф...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 годин тому, romaxa11 сказано:

А кому потрібні ті що не підійшли?)

Ті, що підійшли, то вони чи то зіпсовані, чи то покращені пащенком, як з якої сторони подивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Bliksss сказал:

"А был ли мальчик?".... 

На минулому тижні інтенсивно велась підготовча робота щодо облаштування студії і монтажу обладнання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 часов назад, Bliksss сказал:

пруф є? слова "пагарельца" - це не пруф...

Найближчим часом у ефірі побачиш тоді буде пруф :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, ForZa сказано:

Найближчим часом у ефірі побачиш тоді буде пруф

Сумніваюсь, я - такий шлак не дивлюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Bliksss сказал:

Сумніваюсь, я - такий шлак не дивлюсь...

Спочатку визначтеся про що пишите і дискусію ведете :) Мова не про те, хто і що дівиться, а про факт, що щось буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку розпочато перепис далба...обів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
2 часа назад, Cherman сказал:

О, я теж ходив влаштовуватись на цю вакансію, десь в той же час, що й ти. Поспілкувався, слєгка прифігів, та й пішов собі.:)

так прифігів що мінуси ставиш? легше стало?  я описав свою власну думку, а не всрану заказуху в дусі продажних аверсів та інших мас-медія. з твоєю кармою і стажем на борді соромно так себе вести. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 хвилин тому, Vitaliy L сказано:

так прифігів що мінуси ставиш? легше стало?  я описав свою власну думку, а не всрану заказуху в дусі продажних аверсів та інших мас-медія. з твоєю кармою і стажем на борді соромно так себе вести. 

Чувак! Цей шльоцик встиг дуже багатьом нагадити. Нагадаю ще раз - шила в мішку не сховаєш. Якщо ти такий в курсі справ, то розкажи де подівся останній адміністратор закладу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, sergkots сказал:

Чувак! Цей шльоцик встиг дуже багатьом нагадити. Нагадаю ще раз - шила в мішку не сховаєш. Якщо ти такий в курсі справ, то розкажи де подівся останній адміністратор закладу?

Помер з голоду? Бо за такі гроші навіть 4 роки тому було не вижити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AnimaNoir сказано:

Помер з голоду? Бо за такі гроші навіть 4 роки тому було не вижити.

Він з Дніпра сам - казав, що обіцяли 8000 грн зарплати, але після пожежі не видно його. Ще повар сепаратіст із домбаса був - все йому тут не так було, особливо кошик з харчами, що збирали для вояк наших. Нові обличчя там постійно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sergkots сказал:

Чувак! Цей шльоцик встиг дуже багатьом нагадити. Нагадаю ще раз - шила в мішку не сховаєш. Якщо ти такий в курсі справ, то розкажи де подівся останній адміністратор закладу?

Повторюсь. Я нікого не вигороджую і не є адвокатом. Я написав те що бачив своїми очима і свою думку. Нікого не провокуючи і не грублячи. Постом вище видно як чоловік сам лізе у пляшку. Його щось при прийомі на роботу не влаштувало і він мене мінусить. Логіки нуль. Який тоді сенс спілкування тут? Ми обговорюємо чи гадимо один одному? 

 

Ім'я в адміністратора є? Їх там багато крутих і амбіційних було. Пишіть в ПП. Якщо знаю відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 тижнів потому...

Готель Patio di Fiori знову запрацював

Цитувати

Готель Patio di Fiori відновив роботу після масштабної пожежі.
Про це «Волинь24» розповіла керуюча готельно-ресторанним комплексом Юлія Барковська.
З її слів, готель відкрився у неділю, 10 вересня. Наразі працюють чотири номери-стандарт, але протягом наступних двох тижнів повинен запрацювати весь готель.
«Patio di Fiori зберіг своє обличчя. Зрозуміло, що після пожежі ми все відреставрували, але стилістика готельних номерів залишилась такою , як була раніше», - каже керуюча.
Юлія Барковська додає, що усі номери заселені з першого ж дня роботи готелю.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) І назло всєм:

В Patio di Fiori відбудеться пивний фестиваль

Цитувати

Свинячі рульки, смажені ковбаски і теляча нога, запечена на відкритому вогні: луцький BeerFest готує гостям особливе меню до пива. 
Свіже пиво і смачні страви до нього обіцяють відвідувачам організатори пивного фестивалю, що триватиме у Луцьку на літній терасі ресторану Patio di Fiori з 15 до 17 вересня. 
Уже з 19-ї години п’ятниці тут можна буде скуштувати смачних страв, які готуватимуть спеціально для шанувальників BeerFest. Кожен відвідувач зможе бачити, як кухарі на відкритому вогні смажать бургери і гори смачних ковбасок до пива
Крім того, у меню – свинячі рульки, різноманітне в’ялене м’ясо, сири та соуси

А кому в п’ятницю вдасться добре відкрити BeerFest, той може впевнено йти на сніданок до Patio di Fiori , де з 11-ї години частуватимуть рятівним бограчем та бульйоном
Серед родзинок меню другого дня фестивалю – смажені на вертелі теляча та свиняча нога. Крім того, пивні тарілки з різноманітними сирами та в’яленим м’ясом, курячі крильця та багато іншої смакоти. 
Море розваг, цікава програма, смачне меню у поєднанні зі свіжим пивом (а Patio di Fiori частуватиме нефільтрованим пивом «Kronenbourg 1664 Blanc», темним «Robert Doms» та світлим «Carlsberg» - усе за ціною 25 грн за 0,5 л) – обіцяють зробити дійство у луцькому ресторані багатим на гарні емоції та незабутнім на смак. 
Паралельно на території спорткомлексу «Олімпія» у ці дні триватиме Міжнародний аматорський турнір з великого тенісу .

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим відрізняється звичайний день у ресторані від фестивального дня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тим, що митрофаничу тра шкрябати сажу зі стін, а це не безкоштовно, і страхова бабла не дає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...