Перейти до змісту

У Луцьку запрацювала оновлена «Ротонда»

Юріч

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
34 минуты назад, snouden сказал:

Взагалі чи є щось подібне в містах західної України?

Цитата

Опубліковано

Ротонда крута, вартість туалету для неклієнтів лояльна. Дуже потужна інвестиція в сезонний бізнес. Дядько вірить в Луцьк. Це хороший знак. Він міг на ці гроші купити новий рендж, беху, чи мерсюк, яхту чи купу всього, але він їх вклав в жахливеньке місце і зробив по суті культове місце. Підняв планку для нових бізнесів. Ми разом з вами полюбасу у виграші. Бажаю стабільної рентабельності.

В Європі платних і безкоштовних туалетів десь порівну. Найкрутіший туалет в якому я був коштував 1,5 євро, десь в Germany в придорожному комплексі. Супер хайтек штукенція. І хоча спочатку дусила жабка, скориставшись наданим сервісом, я не жалів ні капельки).

Опубліковано
6 минут назад, Cherman сказал:

Враховуючи, що власник Ротонди, ще й власник жОпери, то хз чи це заклад для сімейного відпочинку.

Вангую, що доріжки в парку заполонять автівки тих, кому ліньки дійти до цього закладу.

То це власник винний, що в Опері бикота віддихає і нічні бійки влаштовує, чи власник винний, що автівки в парк заїжджають? Молоді також треба десь відпочивати, в Європі нічне клубне життя дуже розвинуте, в чому проблема? Машини в парку і так заїжджають до самого пляжу. Мені, наприклад, вони не заважають, по центральній та прилеглих алеях їх нема, біля атракционів і кафешок також, то в чому проблема? 

Опубліковано
13 хвилин тому, Cherman сказано:

Вангую, що доріжки в парку заполонять автівки тих, кому ліньки дійти до цього закладу.

У нас така країна що зупинити може тільки сталевий шлакбаум закритий на замок. Знаки обмеження то поки не про нас.

Опубліковано
14 minutes ago, romaxa11 said:

В Європі

О, нагадав мені за безкоштовний туалет в Лондонському Макдональдсі, біля London's Eye. Довга черга, всередині туалетної кімнати на підлозі був сантиметровий шар води, який витікав десь з забитого унітазу, все брудне і смердюче. На той момент шукати інший варіант не було часу, але я би вже заплатив 2 фунти, щоб того другий раз не побачити.

Це все прєлєсті безкоштовних публічних туалетів. Якби макдональдс там зробив туалет за символічну плату, то порядку було б набагато більше.

Опубліковано
8 минут назад, Cherman сказал:

Який заклад і його політика - така і публіка.

По твоїй логиці, потрібно взагалі всі нічні клуби, дискотеки і бари позакривати раз і назавжди. А публіка - це наша молодь. В день примєрні студенти, нічкою - п'яне бидло. Але не всі). 

Опубліковано
5 хвилин тому, Itzamna сказано:

Яка різниця хто власник того туалета за 4 грн, осінь-зима-весна пісец прийде, не сезон...і будуть там срати і сцяти, і під стінами також всі кому не лінь.

Хіба не ясно що відновлення того театра-хлама це мінусовий проект, тому це відкупна для мерії за "послуги, дозволи, подяки".

як це побухати - і не сезон

Опубліковано

1 минуту назад, Cherman сказал:

Я просто не люблю сільський гламур. П'янки тут ні до чого.

То не ходіть туди :) 

І щодо попереднього посту, парковки то в парку немає нормальної. То й люди виходять з ситуації як можуть

Опубліковано
Только что, halcogen сказал:

Почекайте, скоро виділять очєрєдному орендатору земельку в парку під нову платну стоянку і все стане як у Європі )))

А я не переживаю за це, коли є місце я готовий за це платити. Звичайно я з радістю скористувався б безкоштовною парковкою. Але на тротуар не полізу заради збережених 10 гривень

Опубліковано
1 минуту назад, halcogen сказал:

Хто вам сказав що там буде 10 грн, якщо туалети по 4 грн )))

Чому більшість користувачів прагне вказати на недоліки закладу в якому навіть не були? Не хочете - не йдіть, не паркуйтесь. Паркуйтесь на безкоштовній парковці біля сну і йдіть пішки. Хто хоче приїхати під самий парк, то хай платить.

Те ж про туалет. Не хочете платити - терпіть додому або користуйтесь безкотовним туалетом який поставила міська рада.

Опубліковано
Цитувати

потрібно взагалі всі нічні клуби, дискотеки і бари позакривати раз і назавжди. А публіка - це наша молодь. В день примєрні студенти, нічкою - п'яне бидло

В 90х дискотеки були як дискотеки, навіть на початку 00х, той же клуб 21 ст. на початках, а зараз що не клуб то з претензією на "лакшері" лайф, модне життя , мажори і т.п. А не для простих хлопців і дівчат. Бісить особисто мене не це, а що крім цього, нічого нема (ну звичайно пивнушки для мужиків 40+ не беру).

Опубліковано
8 минут назад, snouden сказал:

В 90х дискотеки були як дискотеки, навіть на початку 00х, той же клуб 21 ст. на початках, а зараз що не клуб то з претензією на "лакшері" лайф, модне життя , мажори і т.п. А не для простих хлопців і дівчат. Бісить особисто мене не це, а що крім цього, нічого нема (ну звичайно пивнушки для мужиків 40+ не беру).

Не згоден. Так, в 90-х дискотеки були а-ля СССР, а от вже в 00-х, наприклад в ті самі "три штуки" не кожен міг собі позволити сходити, бо було недешево, знаю, торчав там часто, так як це мій район був... 

А те що рівень клубів росте - так хіба це погано? Треба рівень підіймати, хоча б візуально... Чи ти хочеш піти на диско до клЮбу з маяком і колонками с-30? Чи тобі потрібні як при Союзі були клуби тим кому за 30?

Опубліковано
7 хвилин тому, Itzamna сказано:

Ротонда - Біч клаб.....де пляж, де клюб ?

Пляж це та калюжа-басейн, клюб це те місце з забором з металопрофіля і бетономешалкою збоку. А по центру входа - Туалет. 

Як на Луцьк, то піде і так. А якщо буде норм прибуток то з часом все доведуть до пуття.

Опубліковано

З паркуванням на алеї по дорозі до зоопарку та ротонди ситуація як мінімум не зрозуміла. Навпроти в'їзду на лаею до зоопарку по вулиці Глушець зправа є величезна безкоштовна парковка, де і на великі свята місця вистачає всім, сам постійно там паркуюся, але знайдуться "лесики" яким потрібно припаркуватись на алеї. У всій цій ситуації мені незрозуміло одне, куди дивляться муніципали і поліція - це ж які надходження до бюджету можна принести, враховуючи, що мінімальний штраф за паркування на газоні 360грн.

Опубліковано
3 часа назад, Itzamna сказал:

осінь-зима-весна пісец прийде, не сезон...

Чому, з басейна каток можна забабахати, і діджей з баром продовжать працювати 

Опубліковано

ой, здається мені, що при такому потоці людей в парку туалети по 4 грн більше прибутку принесуть ніж Ротонда.

Опубліковано
14 хвилин тому, gorik сказано:

З паркуванням на алеї по дорозі до зоопарку та ротонди ситуація як мінімум не зрозуміла. Навпроти в'їзду на лаею до зоопарку по вулиці Глушець зправа є величезна безкоштовна парковка, де і на великі свята місця вистачає всім, сам постійно там паркуюся, але знайдуться "лесики" яким потрібно припаркуватись на алеї. У всій цій ситуації мені незрозуміло одне, куди дивляться муніципали і поліція - це ж які надходження до бюджету можна принести, враховуючи, що мінімальний штраф за паркування на газоні 360грн.

Зараз там немає парковка, все перекрито кладуть якісь труби.

Опубліковано

А як буде впливати гучна музика на тварин в зоопарку? Чи зоопарк вже не потрібний, в приоритеті тепер біч-клаб?

Опубліковано
5 хвилин тому, searcher сказано:

А як буде впливати гучна музика на тварин в зоопарку? Чи зоопарк вже не потрібний, в приоритеті тепер біч-клаб?

Зоопарки взагалі треба заборонити, а Ротонда буде зоопарком для людей.

Опубліковано

До речі такий формат закладів стає доволі популярним в Україні. Зараз при кожному серйозному готелі створюють схожі спа-зони приваблюючи нових клієнтів басейнами, шведськими столами і високим сервісом. Совок сам по собі вмирає з відкриттям кордонів. На Світязі місцеві прибирають пляжі, завозять пісок, створюють інфраструктуру адаптовану під туриста. Від цього не сховатись, йде боротьба за клієнта в якого зараз колосальний вибір пропозицій.

Опубліковано

Сьогодні був - народу ппц (в основному з дітворою), і це в будній день...

В роздягальнях холодно на бетоні.

Ціни високі. Хоча пиво-кава більш-менш.

В цілому норм, за відстутністтю альтернатив.

Опубліковано
On 11.07.2017 at 16:16, Юріч сказано:

А не для простих хлопців і дівчат. Бісить особисто мене не це, а що крім цього, нічого нема (ну звичайно пивнушки для мужиків 40+ не беру).

А Шайба, що там по цінам?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...