Перейти до змісту

Продам 4К Smart телевізор LG 43UH603V

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

10850грн лишилося не так багато. Не пропустіть можливість купити 4К телевізор по найнижчій ціні в Україні. Гарантія 2 роки. Прошивати в телевізорах LG нічого не потрібно.

Опубліковано

Курс росте, ціна падає) 10800. Не пропустіть можливість купити 4К телевізор по найнижчій ціні в Україні. Гарантія 2 роки. Прошивати в телевізорах LG нічого не потрібно.

Опубліковано
10 годин тому, Такер сказано:

як використовувати 4к? провайдери даватимуть його років так через 4

Наші провайдери аби за 4 роки повноцінний НД зі звуком 5.1 аби освоїли.

А 4К через свої розміри певно взагалі ніколи не буде передаватись провайдерами

Опубліковано

@SergLutsk @Такер , теоретики диванні, ви купіть 4k і всі питання відпадуть в перший же день користування (правда повноцінно насолодитися можна лише з діагоналлю овер 49). В мене смартфон навіть знімає в 4к.

Опубліковано
Только что, Oli сказал:

@vaz75

да що там дивитися в тому 4К поки знайдеш фільм якийсь, а якщо ще тра чекати поки викладуть

Це поки. Контента буде все більше. Так, провайдери ще не скоро підтягнуться. Але  на матриці 4k й FullHD ніби краще показує.

Опубліковано
1 хвилина тому, vaz75 сказано:

Так, провайдери ще не скоро підтягнуться

Тож поки провайдери підтянуться, то вже й телевізори ті подешевшають...

Опубліковано

@vaz75  практик диванний ? І чим твоє ствердження спростовує зміст мого поста ? Візьми цукерку з полиці що в тебе смартфон знімає в 4к, коли почнеш передавати в ефір ?

Опубліковано
2 годин тому, vaz75 сказано:

правда повноцінно насолодитися можна лише з діагоналлю овер 49

там і звичайні 1080 справляться, щоб було видно різницю треба 84дюйма і сидіти від екрану 1.6м

https://www.technobuffalo.com/2015/05/02/4k-ultrahd-tvs-youre-looking-at-it-the-wrong-way/

Опубліковано
17 часов назад, Такер сказал:

провайдери даватимуть його років так через 4

Провайдери ще толком HD не дають! :) Але контенту в неті вже вистачає і на супутнику каналів все більше з'являється. Ну і не забувайте, що багато телевізорів цієї категорії оснащені процесорами і прогами, що покращують HD до якості 4К, так що і вже зараз є переваги якщо ви цінуєте якість зображення! Маю такого - лялька!!!

Опубліковано
10 минут назад, igorgame сказал:

Провайдери ще толком HD не дають! :) Але контенту в неті вже вистачає і на супутнику каналів все більше з'являється. Ну і не забувайте, що багато телевізорів цієї категорії оснащені процесорами і прогами, що покращують HD до якості 4К, так що і вже зараз є переваги якщо ви цінуєте якість зображення! Маю такого - лялька!!!

+

Я ж кажу, диванні аналітики - головне порівнювати щось виходячи лише з теоретичних статей інету...

Опубліковано
3 часа назад, Basil сказал:

поки провайдери підтянуться, то вже й телевізори ті подешевшають...

То і ви постарієте і не до 4К буде :) По можливості треба насолоджуватись тим що є зараз! :)

Тому ТС і пропонує по гарній ціні, порівняно з нашими магазинами!

Опубліковано
58 минут назад, Oli сказал:

щоб було видно різницю треба 84дюйма і сидіти від екрану 1.6м

От сижу і на 43" дивлюсь 4К і бачу велику різницю від Full HD, а якщо ще HDR - вау! Статей і посилань не треба, сам своїми очима бачу :) 

Опубліковано
1 година тому, vaz75 сказано:

+

Я ж кажу, диванні аналітики - головне порівнювати щось виходячи лише з теоретичних статей інету...

Друже, ти десь між рядків щось вичитуєш своє чи як тебе розуміти ? Хто і що тут з чим порівнював ? Мова велась виключно про те, що оператори ТВ ще навіть в середньостроковій перспективі дуже не скоро почнуть надавати (якщо взагалі почнуть) контент даної якості. І все ! Більше ніхто і словом не обмовився чи гарний це телевізор, чи гарно він показує, чи варто його брати. Ти сам десь щось собі надумав і починаєш розказувати які всі кругом відсталі від життя, один ти в темі.  Схаменись і перечитай ще раз про що йшла мова :)

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

++++

До речі, Евроспорт 2 HD появився)))

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

От сижу і на 43" дивлюсь 4К і бачу велику різницю від Full HD, а якщо ще HDR - вау! Статей і посилань не треба, сам своїми очима бачу :) 

+++

Опубліковано
13 часа назад, SergLutsk сказал:

А 4К через свої розміри певно взагалі ніколи не буде передаватись провайдерами

А для кого і для чого тоді ці формати створюють? :) А що ви взагалі розумієте під терміном провайдери? Якщо наші, українські, кабельні... все може бути :) А у всьому світі на 4К дуже багато орієнтуються!!! А що ви з приводу 8К скажете? :) Розвиток технологій не стоїть на місці, а що наші за цим не поспівають, ну то хто винний? Якщо є можливість люди користуються, щупають нове і продвинуте от і все!

Опубліковано

Як на мене то ці формати створюються для кінотеатрів а також для домашнього користування на відповідному обладнанні гурманами зображення високої чіткості. До яких я доречі себе також відношу. Але поки що зупинився на фул НД, більш потужнішу картинку наявна техніка витягує з натугою. Я б і сам не проти побавитись таким ТВ, хто ж проти якості та новинок технологій. Хоча реально того контенту на даний час, наприклад фільмів, досить небагато, можна за місяць передивитись

Опубліковано
7 часов назад, vaz75 сказал:

11 час назад, vaz75 сказал:

@SergLutsk @Такер , теоретики диванні, ви купіть 4k і всі питання відпадуть в перший же день користування (правда повноцінно насолодитися можна лише з діагоналлю овер 49). В мене смартфон навіть знімає в 4к.

Зараз же піду і куплю собі такий телевізор щоб мати право писати тут як практик

Опубліковано
1 час назад, SergLutsk сказал:

Як на мене то ці формати створюються для кінотеатрів а також для домашнього користування на відповідному обладнанні гурманами зображення високої чіткості. До яких я доречі себе також відношу. Але поки що зупинився на фул НД, більш потужнішу картинку наявна техніка витягує з натугою. Я б і сам не проти побавитись таким ТВ, хто ж проти якості та новинок технологій. Хоча реально того контенту на даний час, наприклад фільмів, досить небагато, можна за місяць передивитись

Воно того варте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...