Nokian Опубліковано 23 Серпня, 2017 в 21:00 #76 Опубліковано 23 Серпня, 2017 в 21:00 Голова просто ВІДПОВІДАЄ за начальників відділів. Головою. Коли це нарешті дійде до наших владців. Бо ще і на Волині в деяких голів пошта на мейл.ру.
jack74 Опубліковано 24 Серпня, 2017 в 12:19 Автор #77 Опубліковано 24 Серпня, 2017 в 12:19 шо ж ніхто досі не дотисне той сєпарський "Інтер"?' Вчора - День Державного Прапора, вони ж крутять реклами про концерти пам'яті "дєдам-ваєвалам"; сьогодні - країна святкує День Незалежності, а ті сєпарюги крутять старі совковські фільми (Королева бензоколонки, Самогонщики), з натяком "а помнітє, как била харашо? А што вам дала ета ваша нєзалєжнасть" Дарма їх недопалили, раз держава не може їх приструнити 4
bublik007 Опубліковано 24 Серпня, 2017 в 14:13 #78 Опубліковано 24 Серпня, 2017 в 14:13 1 година тому, jack74 сказано: шо ж ніхто досі не дотисне той сєпарський "Інтер"? Певно, платять справно, і мають "індульгенцію" від " САМОГО")))) Та й палити треба не їх, а того, хто отримує відкати , роздаючи дозвіл на "життя" подібних "правдо- вєщателей" 1
Basil Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 14:32 #79 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 14:32 А ось і Луцьк відзначився: Цитувати Андрей Васильев додав 5 нових світлин. 8 год. · Іноваційний метод кріплення стовпів освітлення в партку ім. Лесі Українки))) 1 4 1 4
Dima4s Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 16:42 #80 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 16:42 Є ж якась відстань стандартна між болтами... Як там можна було) Цікаво фірма якого з депутатів робила ці ліхтарі і так лохаулась?)
S30 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:07 #81 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:07 Уяви нема. А от креслення виробу з базовими розмірами під кріплення опори ліхтаря 99,9% повинно бути і швидше за все є. Сформулюєм питання по іншому: "Який мудак робив схему заливки анкерів під кріплення?"
jack74 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:34 Автор #82 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:34 Скоріше за все тут все набагато прозаїчніше - проектувались одні стовби, а коли справа дійшла до грошей, замовили дешевші, менші
Гість Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:53 #83 Опубліковано 1 Вересня, 2017 в 18:53 Ліхтарі це ще квіточки. Ягідки зараз можна побачити на вулиці Липинського, де у розпал довгоочікуваного прокладання дороги згадали про відсутність системи водовідведення. Звичайно, на дорогу "поклали" і риують каналізацію, при чому темпи просто вражаючі - яма метр на два за день! А вже осінь і, дивлячись на ці старання, дороги мешканцям даної вулиці не бачити мінімум до весни. Як там кажуть - "ми ЛОЖИМ на совесть!"
jack74 Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 05:23 Автор #84 Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 05:23 В нас ту нержавійку будуть різати на металобрухт щоночі. 2
sergkots Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 08:52 #85 Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 08:52 ЛУЧАН НЕПОКОЇТЬ КРІПЛЕННЯ СТОВПІВ ОСВІТЛЕННЯ У ПАРКУ Чиновник відповів: Цитувати У коментарі ІА "Конкурент" директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась повідомив, що ніякої проблеми у цьому немає. "На центральних алеях стовпи стоять 7 років, на Алеї ліхтарів – там закладні бетоновані по півметра стоять. Шайби все міцно тримають. Основа нормальна, прикручено все", – розповів Юрій Крась. У відповідь на запитання, чи витрамають стовпи негоду і сильний вітер, директор ЖКГ сказав, що, на його думку, нічого з ними не станеться. Дивимось це фото: Ліхтар асиметричний, плафон над доріжкою - вітер буде дути часто. Відповідно він його з часом проверне, вистачить кількох градусів. Я б не ходив там.
rabzy Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 10:07 #86 Опубліковано 2 Вересня, 2017 в 10:07 Це хтось дуже чітко і точно зробив всі заміри та креслення... Це ППЦ просто, немає слів
Waver Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 01:13 #87 Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 01:13 On 9/1/2017 at 9:32 AM, Basil said: А ось і Луцьк відзначився: У мене виникає питання... Побачили... сфотографували, показали всім іншим (це дійсно не так як потрібно, також дійсно небезпека для інших, також хтось з головних майстрів не відповідає своїй посаді). ...Питання для жителів міста та для Луцьких форумчан - що далі, як з цим будете боротися, чи все так і залишите як є (побачили - повозмущались і досить) ? Який наступний план ваших дій щодо цього випадку халтурництва та "освоєння" ваших (податків) грошей ?
Waver Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 02:01 #88 Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 02:01 46 minutes ago, Waver said: У мене виникає питання... Побачили... сфотографували, показали всім іншим (це дійсно не так як потрібно, також дійсно небезпека для інших, також хтось з головних майстрів не відповідає своїй посаді). ...Питання для жителів міста та для Луцьких форумчан - що далі, як з цим будете боротися, чи все так і залишите як є (побачили - повозмущались і досить) ? Який наступний план ваших дій щодо цього випадку халтурництва та "освоєння" ваших (податків) грошей ? Хто та що буде робити по цьому випадку?
KotMatros Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 05:49 #89 Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 05:49 4 годин тому, Waver сказано: ...Питання для жителів міста та для Луцьких форумчан - що далі, як з цим будете боротися, чи все так і залишите як є (побачили - повозмущались і досить) ? як не дивно - результат вже є. і можливо саме завдяки борді. йшов вчора на ринок через цю алею і зрозуміло, шо звернув увагу на це "чудо". не "хай-тех", але наварили по периметру металевого прута і тепер гайки на анкері наче нормально притискають п'ятку до фундаменту. негарно, але наче дієво. 1
igorgame Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 16:46 #90 Опубліковано 3 Вересня, 2017 в 16:46 Ну от вони - "єуропейці" у всій красі! Двір, де багато будинків, гуляє багато дітей, під вікнами, на гарній травичці біля підїзду влаштували чисто попойку!!! Ні, щоб за будинок зайти, там меньше людей або взагалі у паркову або лісову зону виїхати, а чого - біля хати саме те і пійшли всі у ду...у! Ну що тут скажеш...
Waver Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 03:04 #91 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 03:04 10 hours ago, igorgame said: Ну от вони - "єуропейці" у всій красі! Двір, де багато будинків, гуляє багато дітей, під вікнами, на гарній травичці біля підїзду влаштували чисто попойку!!! Ні, щоб за будинок зайти, там меньше людей або взагалі у паркову або лісову зону виїхати, а чого - біля хати саме те і пійшли всі у ду...у! Ну що тут скажеш... Ще би їм там бесідку поставити...)))
Waver Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 03:05 #92 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 03:05 21 hours ago, KotMatros said: як не дивно - результат вже є. і можливо саме завдяки борді. йшов вчора на ринок через цю алею і зрозуміло, шо звернув увагу на це "чудо". не "хай-тех", але наварили по периметру металевого прута і тепер гайки на анкері наче нормально притискають п'ятку до фундаменту. негарно, але наче дієво. Сфоктай, цікаво ж...
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 05:12 #93 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 05:12 12 годин тому, igorgame сказано: Двір, де багато будинків, гуляє багато дітей, під вікнами, на гарній травичці біля підїзду влаштували чисто попойку!!! Яка трагедія для дитячої психіки! Тобто дивитися в інтернеті голі жопи і відрубані голови - нормально, а як бухають батьки (на власному газоні) - а-я-яй!? Ну зібралися, ну випили і що? Що зміниться від того, що вони сядуть це робити десь дома? Діти не бачитимуть чи не знатимуть? Чи то чиясь вразлива психіка від того страждає?
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 05:16 #94 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 05:16 Вся Україна суцільна стидоба. Мав змогу проїхатися через усю Білорусь. Чисто, прибрано, охайно, гарно. перетнули перехід "Доманово" - зупинка "Кортеліси" - гори гівна, сміття, пляшок і блювотиння, і це все на фоні базарчику, що влаштували місцеві бариги. Понад дорогою. Доречі, про дороги, в порівнянні із білоруськими - у нас немає доріг. Від слова "взагалі". А білоруські, в свою чергу, гірші від російських. Що зміниться від критики?
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 06:38 #95 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 06:38 14 хвилин тому, Cherman сказано: Ну, взагалі-то, заборонено розпивати спиртні напої отак під вікнами. мій газончик, моя приватна власність, що не так?
igorgame Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 07:26 #96 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 07:26 2 часа назад, Zheny@ сказал: Яка трагедія для дитячої психіки! Ти може не зрозумів? Багато дітей гуляють з інших під'їздів і в них може інше виховання і вони повинні на це дивитись? Да і інші сусіди думаю не у захваті були але в наших людей звичка зайця, сховатись і нічого не казати, мене не зачипають і добре. Живеш у приватному секторі, маєш свій будинок, товаришуєш з сусідами - будь ласка, твоє діло! Ти не чув, що вони потім волали коли понапивались, да вчасно дощ розігнав! 45 минут назад, Zheny@ сказал: мій газончик, моя приватна власність, що не так? Багатоквартирний будинок, який "мій"??? 2 часа назад, Zheny@ сказал: Вся Україна суцільна стидоба Якщо чесно - тебе х...н зрозумієш! То одне пишеш, всяку бидлоту відбілюєш, а потім протележне у приклад приводиш... 2
igorgame Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 07:31 #97 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 07:31 2 часа назад, Zheny@ сказал: Що зміниться від критики? А назва теми яка? О-то так і живемо і з такими поруч... У Європі хрен-би вони так перед вікнами у дворі багатопопід'їзного будинку посиділи!!! А напевно мають закордонні паспорти і у Європу не раз їздили і тут розповідали, як там ох і ах...
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 07:47 #98 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 07:47 13 хвилин тому, igorgame сказано: У Європі хрен-би вони так перед вікнами у дворі багатопопід'їзного будинку посиділи!!! А що, сцикотно було ментів викликати? Значно безболісніше накнопати темку на борді? В Європі так би і зробили. 4 хвилин тому, Cherman сказано: Женя, ну яка це приватна власність? Я про газончик. Теоретично так. 20 хвилин тому, igorgame сказано: Ти не чув, що вони потім волали коли понапивались, Я повторюся, мєнтів було викликати слабо? Якщо слабо - то не ний. 3
Basil Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:12 #99 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:12 24 хвилин тому, Zheny@ сказано: Я про газончик. Теоретично так. Прибудинкова територія навряд чи може бути приватною. 2
Zheny@ Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:16 #100 Опубліковано 4 Вересня, 2017 в 08:16 5 хвилин тому, Basil сказано: Прибудинкова територія навряд чи може бути приватною Але на ній стоїть будинок, де 100% квартир приватизовані.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти