Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

jack74

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Adis сказано:

дівчину собі заведи.

Ти що! Розповідати ще їй про соціалізм? :)

Я колись, коли працював в Одесі, ходив в море механіком, на березі зустрічався з дівчиною...ну як з дівчиною, розведена мамочка на 5 років старша за мене з дитиною...ну як зустрічався, я в неї чи з нею жив:D... Так ось, я їй розповідав на прогулянці як влаштований дизель і принцип його роботи :D.

Змінено користувачем Юріч
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, Юріч сказано:

Ти що! Розповідати ще їй про соціалізм? :)

Я колись, коли працював в Одесі, ходив в море механіком, на березі зустрічався з дівчиною...ну як з дівчиною, розведена мамочка на 5 років старша за мене з дитиною...ну як зустрічався, я в неї чи з нею жив:D... Так ось, я їй розповідав на прогулянці як влаштований дизель і принцип його роботи :D.

А як розстались ? На позитиві хоч , чи хоч без великого негативу ?

бо якщо про дизель слухала то любила мабуть тебе...

Змінено користувачем snouden
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, snouden сказал:

А як розстались ? На позитиві хоч , чи хоч без великого негативу ?

бо якщо про дизель слухала то любила мабуть тебе...

Та певно любила або заміж сильно хотіла. Але я, як чесний пацан, відразу їй сказав, що не одружусь з нею. Але вона певно не була з цим згідна )). Навіть потім без запрошеня в Луцьк приїхала, потусувалась, змирилась і поїхала додому. Так і розстались, хоча потім спілкувались по телефону, бачились в Одесі, на базі разом відпочивали... Зараз живе в Швейцарії, заміжня за швейцарцем, дім прямо в Альпах... ми з нею по інету знайшли один одного...списались.

До речі, розумна вона, про дизель не тільки слухала, а й зрозуміла все і потім все мені переповіла)).

Змінено користувачем Юріч
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Adis сказал:

дівчину собі заведи.

З дружиною я на такі теми не розмовляю. Достатньо мені побутових суперечок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Adis сказал:

а через, що сваритесь?

Що тобі ще розказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Adis сказал:

то нащо тоді така дружина з якею неможеш поговорити на різні теми? чи вже діти є?

Ще є тільки в мережі свою сім'ю не обговорював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 минут назад, volks сказал:

З дружиною я на такі теми не розмовляю. Достатньо мені побутових суперечок.

А при чому тут дружина? Казали - дівчину собі заведи. Чи дружина проти ? :D

• Ха-ха 4
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, Юріч сказал:

До речі, розумна вона, про дизель не тільки слухала, а й зрозуміла все і потім все мені переповіла)).

походу вона й швейцарцю про дизель переповіла ))) Він прифігів й запропонував одружитись )))))

• Ха-ха 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, Юріч сказано:

Та певно любила або заміж сильно хотіла. Але я, як чесний пацан, відразу їй сказав, що не одружусь з нею. Але вона певно не була з цим згідна )). Навіть потім без запрошеня в Луцьк приїхала, потусувалась, змирилась і поїхала додому. Так і розстались, хоча потім спілкувались по телефону, бачились в Одесі, на базі разом відпочивали... Зараз живе в Швейцарії, заміжня за швейцарцем, дім прямо в Альпах... ми з нею по інету знайшли один одного...списались.

Казав мені колись (ще холостякував) знайомий одесит: тільки на одеситці не одружуйся.

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, sergkots сказал:

Казав мені колись (ще холостякував) знайомий одесит: тільки на одеситці не одружуйся.

А я колись чуть не одружився...на євреїчці :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, halcogen сказал:

Повезло їй, завідую.. А могла б залишитися в Луцьку чи Одесі. Тоді була б попа..

Вчи дизель, може й тобі підвезе, бо:

18 минут назад, MANJAK11 сказал:

походу вона й швейцарцю про дизель переповіла ))) Він прифігів й запропонував одружитись )))))

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, halcogen сказал:

Повезло їй, завідую.. А могла б залишитися в Луцьку чи Одесі. Тоді була б попа..

Ой не завідуй... Важка в неї доля. Хоча діти будуть в норм країні жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба піднімати питання про закритя форуму на період толоки(почистити, банів роздати...)

• Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 hours ago, halcogen said:

Платимо налоги, банальні 20%ПДВ на кожен товар в супермаркеті. + налоги з зарплати, налоги підприємця, 1,5% військовий, 7,5% в пенсійний з мобільної і ще куєва туча інших. Цього мало щоб ловити злочинців, цього мало щоб країна поставила смітники в місті і цього мало щоб побороти корупцію.  Тоді ви фєєрічний д.

Ти ж платиш і тішиш себе думкою що хтось тобі щось винен за ті гроші. Тобіш ти не феєричний д. коли тупо платиш в нікуда, нічого не вимагаючи :) ? Гаразд :)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Oli сказал:

Треба піднімати питання про закритя форуму на період толоки(почистити, банів роздати...)

вчись це робити в онлайн режимі :) 

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, MANJAK11 сказал:

вчись це робити в онлайн режимі :) 

Дай йому трішки уроків :)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Barugan сказано:

ні в якому разі! хоч в ці два дня якесь жваве обговорення йде:duel: а то вже геть рідко хто де напише....:0108:

Всього лише юзерів поменшає як після чергового апгрейду.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, volks сказано:

Чому?

Практика показала.

В приватній фірмі є власник, який особисто зацікавлений в прибутках власного підприємства (це і його особисте збагачення).

На державному підприємстві є найнята людина, яка зацікавлена в особистому збагачені. А оскільки влада може змінитись і його зняти, то заробляє він вже і тепер і дуже багато.

Приватне підприємство мусить конкурувати з іншими.

Державне підприємство ні з ким не конкурує, що випустить те й мусять купувати.

Власник приватного підприємства буде слідкувати, щоб у нього не крали.

Держава, в особі якогось чиновника, буде слідкувати, щоб директор ділився з ним. А якщо не ділиться чи не краде поставить іншого директора.

Та плювати всім директорам державних підприємств, що вони роблять, коли і як. Їх цікавить лише, що вони особисто будуть мати з цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, sergkots сказал:

Практика показала.

В приватній фірмі є власник, який особисто зацікавлений в прибутках власного підприємства (це і його особисте збагачення).

На державному підприємстві є найнята людина, яка зацікавлена в особистому збагачені. А оскільки влада може змінитись і його зняти, то заробляє він вже і тепер і дуже багато.

Власник приватного підприємства буде слідкувати, щоб у нього не крали.

Держава, в особі якогось чиновника, буде слідкувати, щоб директор ділився з ним. А якщо не ділиться чи не краде поставить іншого директора.

Та плювати всім директорам державних підприємств, що вони роблять, коли і як. Їх цікавить лише, що вони особисто будуть мати з цього.

Так проблема не у формі власності, а знову ж таки в керовниках держави.

27 минут назад, sergkots сказал:

Приватне підприємство мусить конкурувати з іншими.

Державне підприємство ні з ким не конкурує, що випустить те й мусять купувати.

Ну , на мою думку, державними повинні залишитись в першу чергу експортно орієнтовані та підприємства енергетичної сфери.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фак, 2 години не заглядав на форум і вже всю тему засрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

48 хвилин тому, volks сказано:

Так проблема не у формі власності, а знову ж таки в керовниках держави.

Ну , на мою думку, державними повинні залишитись в першу чергу експортно орієнтовані та підприємства енергетичної сфери.

Ні. Державна власність це умови для корупції. Держава має займатись лише своїми функціями та обов'язками. Всі наші державні підприємства є фактично штучно збитковими або мають штучно занижений прибуток. Створити корупційну схему на них це раз плюнути. А от знайти та довести в суді, що там є порушення закону вимагає немало сил, часу та грошей. І ми на виході маємо крадіжку на підприємстві та уєву тучу грошей для розкриття злочину. Ну і плюс продукцію яка не конкурентно здатна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Соромітник сказано:

Ти ж платиш і тішиш себе думкою що хтось тобі щось винен за ті гроші. Тобіш ти не феєричний д. коли тупо платиш в нікуда, нічого не вимагаючи :) ? Гаразд :)

Велика проблема в непрямих податках - коли людина сплачує їх через податкових агентів. ПДВ, акцизи, відрахування із зарплати - люди думають, що це не їх гроші. Вони не розуміють того, що це саме вони сплачують ці податки. От і не вимагають. А якби в кінці місяця приходив рахунок, що на зроблені покупки мусите доплатити таку то суму а із зарплати стільки то - геть би по іншому ставились. Моя думка.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@sergkots про приватні підприємства може й вірно, але коли зіштовхуєшся з корпораціями то там логіка взагалі відсутня. Чи просто мені пощастило на таку, хз :)

Державні підприємства можуть бути так само вигідні як і приватні, залежить від керівництва. Звичайно що це в нормальній країні. Якщо погуглити, то можна взнати що, наприклад, у Швеції державний сектор має близько 50% у економіці, і нікому не приходить в голову його розганяти. Просто там ефективно контролюють корупцію

І є таке, що не може бути приватним, наприклад АЕС. 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Electronshik сказано:

@sergkots про приватні підприємства може й вірно, але коли зіштовхуєшся з корпораціями то там логіка взагалі відсутня. Чи просто мені пощастило на таку, хз :)

Державні підприємства можуть бути так само вигідні як і приватні, залежить від керівництва. Звичайно що це в нормальній країні. Якщо погуглити, то можна взнати що, наприклад, у Швеції державний сектор має близько 50% у економіці, і нікому не приходить в голову його розганяти. Просто там ефективно контролюють корупцію

І є таке, що не може бути приватним, наприклад АЕС. 

1. В корпораціях теж корупція процвітає, але то вже проблеми власників а не держави.

2. В наших умовах потрібно мінімізувати можливості корупції. В інших країнах інші умови, в наших умовах потрібно прибирати можливості по максимуму.

3. Є такі сектори економіки - тому краще направити наявні сили на протидію корупції саме там а не розпорошуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, sergkots сказано:

1. В корпораціях теж корупція процвітає, але то вже проблеми власників а не держави.

2. В наших умовах потрібно мінімізувати можливості корупції. В інших країнах інші умови, в наших умовах потрібно прибирати можливості по максимуму.

3. Є такі сектори економіки - тому краще направити наявні сили на протидію корупції саме там а не розпорошуватись.

Корупція в приватних корпораціях направлена на а) мінімізація податків б) виведення коштів, що як наслідок - збитки державі

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...