Перейти до змісту

У Луцьку працівники торгових центрів хочуть відпочивати у суботу і неділю

ForZa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мова йде про оптимізацію.

Прогрес по любому йде до того, щоб ту саму роботу виконувати за менше часу.

Може  скоро будуть роботи замість продавців.

Хоча б в неділю:)

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 минуту назад, Nokian сказал:

не будуть, бо як робот зможе пояснити, що батарейок *в пульт* не існує в природі ?

Опубліковано
21 хвилин тому, Nokian сказано:

Нічого з нізвідки не береться.Щоб заплатити продавцю більшу зарплату-потрібна більша виручка.

А вона нині ну ніяк не зросте. Маю на увазі тижневу.Якщо наприклад вівторок теж вихідний, або ще й середа-то в інші дні тижня виручка буде більша і компенсує втрачені вихідні.

Тобто за 4 дні торгівлі можна заробити точне те саме, що й за 6. Але матимеш ще два дні вихідних,які нікому не завадять.

матИматЕка твоя, звичайно, правильна в сенсі перестановки/групування доданків :) АЛЕ! тут діють ще ринкові закони ;)

Якщо я, як і БІЛЬШІСТЬ пересічних потенційних покупців, працюю 5 днів на тижні з понеділка по п'ятницю, в суботу розгрібаю домашні "роботи", котрі назбирались за тиждень, і лише в неділю можу піти полазити годину-другу по базару, бо дружині потрібно щось вибрати (чи краще, чи дешевше, чи просто з іншими гудзиками), а тут виявляється, що базар не працює, ТО ЩО БУДЕ? Я буду вириватись з роботи в робочий час? - НІ, я піду просто в супермаркет/магазин/бутік і куплю там! І де буде твоя математика і "тижнева виручка"? ;)

Опубліковано
;)  

— Ты только представь себе: меня нет, ты сидишь один и поговорить не с кем.

— А ты где?

— А меня нет.

— Так не бывает, — сказал Медвежонок.

— Я тоже так думаю, — сказал Ёжик. — Но вдруг вот — меня совсем нет. Ты один. Ну что ты будешь делать?..

— Переверну все вверх дном, и ты отыщешься!

— Нет меня, нигде нет!!!

— Тогда, тогда… Тогда я выбегу в поле, — сказал Медвежонок. — И закричу: «Ё-ё-ё-жи-и-и-к!», и ты услышишь и закричишь: «Медвежоно-о-о-ок!..». Вот.

— Нет, — сказал Ёжик. — Меня ни капельки нет. Понимаешь?

— Что ты ко мне пристал? — рассердился Медвежонок. — Если тебя нет, то и меня нет. Понял?

Hide  

"А якщо всі тц  синхронно не працюватимуть в неділю " - то це совдепія, утопія і нереалія :) 

МадМакс ;)

Опубліковано
19 хвилин тому, Nokian сказано:

А якщо всі тц  синхронно не працюватимуть в неділю?

Якщо буде попит, то буде і пропозиція... ринок... імхо

Опубліковано

З попитом нині все тугіше. І походу не тільки в нас.У Західній Європі вперше з часів ДСВ  у минулому році впали доходи населення.

Опубліковано
52 минуты назад, Nokian сказал:

Хоча б в неділю:)

Уже есть пример- аптека Копейка на Лесе.))

Опубліковано

Так может петицию- перенести воскресный молебен на понедельник? 

И еще один непонятный мне пример из Праги: на Анделе каждую неделю организовывается фермерский рынок- в пятницу с 9 до 14, в это время большинство на работе...

И вообще не понятно, как можно жить без натуральных продуктов ( на всю Прагу  3 или 4 таких рыночка на 20-30 палаток, которые работают 1-2 дня в неделю).

Опубліковано
2 годин тому, yvazhaemuy сказано:

"Не хлібом єдиним буде жити людина"  Неділя - це святе, потрібно йти до церкви, а не шопінги влаштовувати!  

Чувак. Це не сарказм?...

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

А якщо всі тц  синхронно не працюватимуть в неділю?

святе місце пустим не залишиться.

по вихідних появляться бабки і тьотьки з палатками біля варшавки/ТЦ/вздовж доріжок в скверах і будуть торгувати все тими ж кофтинками, сподніми і т.д.

а далі ті ж самі базарніки будуть виходити на ці міні-базарчики, бо в інші дні до них ніхто не буде ходити,

і так поки знову видадуть петицію "прикрийте базарчик біля базару, бо то богохульники там тогрують!"

:)

Опубліковано
7 годин тому, yucore сказано:

А в чому власне проблема, щоб тц в неділю відпочивали? 

Ву тому, що власники маючи важелі впливу на владу, навіть думки такої не допустять

Опубліковано
8 годин тому, yucore сказано:

А в чому власне проблема, щоб тц в неділю відпочивали?

Ок. Я працюю з 8 до 17.  З Пн по Пт (І таких як я, ттобто, потенційних покупців, в місті половина платоспоможного населення)

І ТЦ працює з 9, до 18 з Пн по Пт.

Питання:

Коли я матиму час потрапити до ТЦ і купити потрібну мені річ ,якщо наш робочий графік збігається?

Скільки недозаробить ТЦ ввівши такий графік роботи?

Опубліковано

Коли народ почне повально ходити в неділю в церкву, тоді і базар, і ТЦ самі, без вказівки, позачиняються. 

Але в нас такого не буде. Принаймні в найближче майбутнє.

Опубліковано
10 годин тому, romanc сказано:

Уже есть пример- аптека Копейка на Лесе.))

Щойно, romanc сказано:

Роботизированная продажа части лекарств. Прикольно.

шо то я не один раз там купував (на Лесі Українки), останній раз буквально в неділю, і "робота" бачив лише на рекламних плакатах... Три живих продавчині! Дві за прилавком, одна відразу при вході зліва. Яка роботизація?! Про що ти?

Опубліковано

Значит не рассмотрел, сзади за стеклом стоит стелаж с лекарствами, выдача с него роботизированна, заказ спланшетов или терминала.

Опубліковано
3 хвилин тому, jack74 сказано:

Коли народ почне повально ходити в неділю в церкву, тоді і базар, і ТЦ самі, без вказівки, позачиняються.

+1

Ну, ми не настільки набожні ,як араби чи євреї.  І для нас прийти після відпущення гріхів на базар, щоб поскандалити, облаяти, карочє нагрішити  - це святе!

В мене 2 дні вихідних. Всього на-всього.  Субота, зазвичай, вирішуються домашні справи, які накопичилися протягом тижня.

Неділя - єдиний день, коли можна кудись вийти і щось подивитися / купити і т.д.

А ті продавці, які хочуть ходити у неділю до церкви - ходять. Міняються з напарниками, колегами - і ходять.

Тому, на мою думку, то все маячня.

Опубліковано

:) реклама, це двигун торгівлі, звичайно, але тут про "робота" згадали в розрізі того, що він заміняє продавця. В "Копійці" ж це не заміна, а додаткова "фіча". От якби "робот" мені додому доставив, та ще й відразу в момент покупки через інет - оце ДАаа, а так... Яка мені різниця, хвідки вивалиться упаковка ліків, з віконечка, чи з рук продавщиці, якщо мені все-одно потрібно туди сунути свою дупу... 

Навіть навпаки, від гарненької продавчині в біленькому халатику приємніше ;)

Опубліковано
2 часа назад, jack74 сказал:

:) реклама, це двигун торгівлі, звичайно, але тут про "робота" згадали в розрізі того, що він заміняє продавця. В "Копійці" ж це не заміна, а додаткова "фіча". От якби "робот" мені додому доставив, та ще й відразу в момент покупки через інет - оце ДАаа, а так... Яка мені різниця, хвідки вивалиться упаковка ліків, з віконечка, чи з рук продавщиці, якщо мені все-одно потрібно туди сунути свою дупу... 

Навіть навпаки, від гарненької продавчині в біленькому халатику приємніше ;)

Это хорошая идея для стартапа- вендинговый аппарат с доступом в инет с заказом через приложение. 

Экономия на купюроприемнике и панели выбора товара.)))

Опубліковано

Схожий робот, здається, був в аптеці що навпроти Майдану, правда там він лише фармацевтам допомагав, знаходив і видавав їм потрібний товар.

Опубліковано

робот-диспенсер давно не новина, в аптеці "Здоровенькі були", кілька років тому, працював девайс у декілька раз більший того, що у "Копійці", про цивілізовані країни - мовчу, там це вже буденність...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...