Nokian Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:26 #51 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:26 Мова йде про оптимізацію. Прогрес по любому йде до того, щоб ту саму роботу виконувати за менше часу. Може скоро будуть роботи замість продавців. Хоча б в неділю
MANJAK11 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:30 #52 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:30 1 минуту назад, Nokian сказал: Може скоро будуть роботи замість продавців. не будуть, бо як робот зможе пояснити, що батарейок *в пульт* не існує в природі ?
jack74 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:41 #53 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:41 21 хвилин тому, Nokian сказано: Нічого з нізвідки не береться.Щоб заплатити продавцю більшу зарплату-потрібна більша виручка. А вона нині ну ніяк не зросте. Маю на увазі тижневу.Якщо наприклад вівторок теж вихідний, або ще й середа-то в інші дні тижня виручка буде більша і компенсує втрачені вихідні. Тобто за 4 дні торгівлі можна заробити точне те саме, що й за 6. Але матимеш ще два дні вихідних,які нікому не завадять. матИматЕка твоя, звичайно, правильна в сенсі перестановки/групування доданків АЛЕ! тут діють ще ринкові закони Якщо я, як і БІЛЬШІСТЬ пересічних потенційних покупців, працюю 5 днів на тижні з понеділка по п'ятницю, в суботу розгрібаю домашні "роботи", котрі назбирались за тиждень, і лише в неділю можу піти полазити годину-другу по базару, бо дружині потрібно щось вибрати (чи краще, чи дешевше, чи просто з іншими гудзиками), а тут виявляється, що базар не працює, ТО ЩО БУДЕ? Я буду вириватись з роботи в робочий час? - НІ, я піду просто в супермаркет/магазин/бутік і куплю там! І де буде твоя математика і "тижнева виручка"?
Nokian Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:45 #54 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 19:45 А якщо всі тц синхронно не працюватимуть в неділю?
jack74 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:01 #55 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:01 — Ты только представь себе: меня нет, ты сидишь один и поговорить не с кем. — А ты где? — А меня нет. — Так не бывает, — сказал Медвежонок. — Я тоже так думаю, — сказал Ёжик. — Но вдруг вот — меня совсем нет. Ты один. Ну что ты будешь делать?.. — Переверну все вверх дном, и ты отыщешься! — Нет меня, нигде нет!!! — Тогда, тогда… Тогда я выбегу в поле, — сказал Медвежонок. — И закричу: «Ё-ё-ё-жи-и-и-к!», и ты услышишь и закричишь: «Медвежоно-о-о-ок!..». Вот. — Нет, — сказал Ёжик. — Меня ни капельки нет. Понимаешь? — Что ты ко мне пристал? — рассердился Медвежонок. — Если тебя нет, то и меня нет. Понял? Hide "А якщо всі тц синхронно не працюватимуть в неділю " - то це совдепія, утопія і нереалія МадМакс
Basil Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:05 #56 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:05 19 хвилин тому, Nokian сказано: А якщо всі тц синхронно не працюватимуть в неділю? Якщо буде попит, то буде і пропозиція... ринок... імхо
Nokian Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:10 #57 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:10 З попитом нині все тугіше. І походу не тільки в нас.У Західній Європі вперше з часів ДСВ у минулому році впали доходи населення.
romanc Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:19 #58 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:19 52 минуты назад, Nokian сказал: Може скоро будуть роботи замість продавців. Хоча б в неділю Уже есть пример- аптека Копейка на Лесе.))
romanc Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:28 #59 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:28 Так может петицию- перенести воскресный молебен на понедельник? И еще один непонятный мне пример из Праги: на Анделе каждую неделю организовывается фермерский рынок- в пятницу с 9 до 14, в это время большинство на работе... И вообще не понятно, как можно жить без натуральных продуктов ( на всю Прагу 3 или 4 таких рыночка на 20-30 палаток, которые работают 1-2 дня в неделю).
kushmiruk Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:31 #60 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:31 2 годин тому, yvazhaemuy сказано: "Не хлібом єдиним буде жити людина" Неділя - це святе, потрібно йти до церкви, а не шопінги влаштовувати! Чувак. Це не сарказм?...
nickel Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:46 #61 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 20:46 27 минут назад, romanc сказал: Уже есть пример- аптека Копейка на Лесе.)) А що там?
AID Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 21:00 #62 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 21:00 1 година тому, Nokian сказано: А якщо всі тц синхронно не працюватимуть в неділю? святе місце пустим не залишиться. по вихідних появляться бабки і тьотьки з палатками біля варшавки/ТЦ/вздовж доріжок в скверах і будуть торгувати все тими ж кофтинками, сподніми і т.д. а далі ті ж самі базарніки будуть виходити на ці міні-базарчики, бо в інші дні до них ніхто не буде ходити, і так поки знову видадуть петицію "прикрийте базарчик біля базару, бо то богохульники там тогрують!"
yucore Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 21:46 #63 Опубліковано 5 Грудня, 2016 в 21:46 А в чому власне проблема, щоб тц в неділю відпочивали?
vampirich Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 05:39 #64 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 05:39 7 годин тому, yucore сказано: А в чому власне проблема, щоб тц в неділю відпочивали? Ву тому, що власники маючи важелі впливу на владу, навіть думки такої не допустять
Zheny@ Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:31 #65 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:31 8 годин тому, yucore сказано: А в чому власне проблема, щоб тц в неділю відпочивали? Ок. Я працюю з 8 до 17. З Пн по Пт (І таких як я, ттобто, потенційних покупців, в місті половина платоспоможного населення) І ТЦ працює з 9, до 18 з Пн по Пт. Питання: Коли я матиму час потрапити до ТЦ і купити потрібну мені річ ,якщо наш робочий графік збігається? Скільки недозаробить ТЦ ввівши такий графік роботи?
jack74 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:37 #66 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:37 Коли народ почне повально ходити в неділю в церкву, тоді і базар, і ТЦ самі, без вказівки, позачиняються. Але в нас такого не буде. Принаймні в найближче майбутнє.
romanc Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:37 #67 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:37 9 часов назад, nickel сказал: А що там? Роботизированная продажа части лекарств. Прикольно.
jack74 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:40 #68 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:40 10 годин тому, romanc сказано: Уже есть пример- аптека Копейка на Лесе.)) Щойно, romanc сказано: Роботизированная продажа части лекарств. Прикольно. шо то я не один раз там купував (на Лесі Українки), останній раз буквально в неділю, і "робота" бачив лише на рекламних плакатах... Три живих продавчині! Дві за прилавком, одна відразу при вході зліва. Яка роботизація?! Про що ти?
romanc Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:44 #69 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:44 Значит не рассмотрел, сзади за стеклом стоит стелаж с лекарствами, выдача с него роботизированна, заказ спланшетов или терминала.
Zheny@ Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:45 #70 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:45 3 хвилин тому, jack74 сказано: Коли народ почне повально ходити в неділю в церкву, тоді і базар, і ТЦ самі, без вказівки, позачиняються. +1 Ну, ми не настільки набожні ,як араби чи євреї. І для нас прийти після відпущення гріхів на базар, щоб поскандалити, облаяти, карочє нагрішити - це святе! В мене 2 дні вихідних. Всього на-всього. Субота, зазвичай, вирішуються домашні справи, які накопичилися протягом тижня. Неділя - єдиний день, коли можна кудись вийти і щось подивитися / купити і т.д. А ті продавці, які хочуть ходити у неділю до церкви - ходять. Міняються з напарниками, колегами - і ходять. Тому, на мою думку, то все маячня.
jack74 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:56 #72 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 06:56 реклама, це двигун торгівлі, звичайно, але тут про "робота" згадали в розрізі того, що він заміняє продавця. В "Копійці" ж це не заміна, а додаткова "фіча". От якби "робот" мені додому доставив, та ще й відразу в момент покупки через інет - оце ДАаа, а так... Яка мені різниця, хвідки вивалиться упаковка ліків, з віконечка, чи з рук продавщиці, якщо мені все-одно потрібно туди сунути свою дупу... Навіть навпаки, від гарненької продавчині в біленькому халатику приємніше
romanc Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 09:36 #73 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 09:36 2 часа назад, jack74 сказал: реклама, це двигун торгівлі, звичайно, але тут про "робота" згадали в розрізі того, що він заміняє продавця. В "Копійці" ж це не заміна, а додаткова "фіча". От якби "робот" мені додому доставив, та ще й відразу в момент покупки через інет - оце ДАаа, а так... Яка мені різниця, хвідки вивалиться упаковка ліків, з віконечка, чи з рук продавщиці, якщо мені все-одно потрібно туди сунути свою дупу... Навіть навпаки, від гарненької продавчині в біленькому халатику приємніше Это хорошая идея для стартапа- вендинговый аппарат с доступом в инет с заказом через приложение. Экономия на купюроприемнике и панели выбора товара.)))
Lisovic Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 10:03 #74 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 10:03 Схожий робот, здається, був в аптеці що навпроти Майдану, правда там він лише фармацевтам допомагав, знаходив і видавав їм потрібний товар.
Deemon Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 10:09 #75 Опубліковано 6 Грудня, 2016 в 10:09 робот-диспенсер давно не новина, в аптеці "Здоровенькі були", кілька років тому, працював девайс у декілька раз більший того, що у "Копійці", про цивілізовані країни - мовчу, там це вже буденність...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.