Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, jurgen007 сказано:

Я написав що норми писались з запасом на авто 50х років які в нас досі їздять - Москвіч 412, ГАЗ, ЗІЛ, МАЗ з барабанами а ВАЗ це той самий Фіат 70х і гальмування в них однакове. А якщо в Моквіча 2140 аж 4 циліндри на колесо то йому мабуть пора на гонки Формула-1.:D

Суть мого месиджу була не в обговоренні радянських авто,  то був невеличкий ліричний відступ. Наведи сучасні європейські параметри (цікавить,  чи є в них диференціація подібна).

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
41 хвилин тому, Revolver сказано:

Усе це не суперечить законам фізики, по фізиці при одинакових гальмівних системах гальміівний шлях при різних вагових навантаженнях буде одинаковим, за умови, що гальмівна система не перегрілась.

Щодо фізики я згідний,  маса там взаємно скорочується,  і гальмівний шлях залежить лише від коефіцієнту тертя і початкової швидкості. 

Опубліковано
В 22.08.2020 в 14:35, $ΩLΩMΩN сказал:

Безсмертних немає, тому краще вмерти за праве діло ніж жити як вбивця.

Ось результат порушення ПДР водієм:

500000 грн. компенсації постраждалим, 10 років в'язниці і ганьба а потім все рівно смерть.

у мене спочатку було гарне враження про вас на форумі,

але щось зараз ви мені нагадуєте якогось фанатика :0121:

Опубліковано
10 минут назад, paksivatova сказал:

ні, він звичайний пі*дабол, як і його наставник, бо тільки такі люблять розкидатись голосними і пафосними фразами направо і наліво, а при першій же серйозній небезпеці, справляють всі природні потреби :D

Опубліковано

В 23.08.2020 в 11:46, Saddy сказал:

Напевно пора (якщо камери не допоможуть) будувати там надземний перехід.

Опубліковано
1 час назад, Юріч сказал:

Напевно пора (якщо камери не допоможуть) будувати там надземний перехід

Ти в це віриш?

Опубліковано
12 часов назад, paksivatova сказал:

А чого та Зайцева плаче хз. напевно за те що втратила можливість поїздити ще пару разів, чи ще когось збити.

Тимпаче вона порушувала правила не одноразово та навіть їздила без прав - це ящко вірити тому що ЗМІ накопало на неї.

Тому так, таких треба карати нещадно, щоб знав якщо захочеться погасати не на треку що це може призвести до чиєїйсь смерті і за це 1000% прийдеться відповідвати, тому ну його нафіг,  краще вже на треку погасати. 

11 часов назад, Юріч сказал:

Напевно пора (якщо камери не допоможуть) будувати там надземний перехід.

Може краще авто пустити всі під землю, а на землі треба щоб люди ходили, їм корисне сонячне тепло, та природа. 

Опубліковано
47 minutes ago, MACCEN said:

А чого та Зайцева плаче хз. напевно за те що втратила можливість поїздити ще пару разів, чи ще когось збити.

через трошки по амністії вийде і все буде ОК,

забудеться як страшний сон

48 minutes ago, MACCEN said:

Тому так, таких треба карати нещадно, щоб знав якщо захочеться погасати не на треку що це може призвести до чиєїйсь смерті і за це 1000% прийдеться відповідвати, тому ну його нафіг,  краще вже на треку погасати.

"как можна так отзиватся о жешщінє"?

Опубліковано
7 часов назад, MACCEN сказал:

Може краще авто пустити всі під землю, а на землі треба щоб люди ходили, їм корисне сонячне тепло, та природа.

Було б ідеально, але на превеликий жаль то фантастика.

Як на мене найкраще обмежувати швидкість руху (в тих місцях де часті ДТП з участю пішохода на зєбрі) засобами типу лежачого поліцейського, щоб деяки водії не думали що вони за штурвалом літака.

Опубліковано
45 минут назад, Electronshik сказал:

Як на мене найкраще обмежувати швидкість руху (в тих місцях де часті ДТП з участю пішохода на зєбрі) засобами типу лежачого поліцейського, щоб деяки водії не думали що вони за штурвалом літака.

Лежачий поліцейський - це один з найбредовіших способів обмеження. Тим більше на об'їздній дорозі. 

Опубліковано
8 минут назад, volks сказал:

Лежачий поліцейський - це один з найбредовіших способів обмеження. Тим більше на об'їздній дорозі. 

Там не населений пункт, нє?

Опубліковано
15 минут назад, volks сказал:

Лежачий поліцейський - це один з найбредовіших способів обмеження.

Тоді яким чином обмежувати швидкість руху в тих бабуїнів, які думають що вони за штурвалом боліду? Камерами, штрафами? На мою думку, тільки ризик серйозного пошкодження їх літака автомобіля, якщо не скинути швидкість, може їх примусити пригальмувати. І лежачий поліцейський з цим справляється.

Але з іншого боку треба швидкість для швидкої, пожежної. Одним словом дилема.

Як варіант карати не тільки штрафом, а забирати права на якійсь час. Щоб топало пішки. Но в нашій страні де кум рішає, це навряд чи спрацює.

Опубліковано
15 минут назад, Electronshik сказал:

Там не населений пункт, нє?

Обмеження в населеному пункті 50, а не 10, до яких треба вигальмувати всім і незалежно від того є пішохід чи ні.

Лежачий поліцейський - це зло навіть на внутрішньокварртальних вулицях.

6 минут назад, Electronshik сказал:

Тоді яким чином обмежувати швидкість руху в тих бабуїнів, які думають що вони за штурвалом боліду? Камерами, штрафами?

Кнопковий світлофор. Ну і камери повинні висіти в КОЖНОМУ населеному пункті. А поки що ТруКам в усіх місцях, де люблять наступити.

Опубліковано

Якщо більшість водіїв тупоголові, то в дворі ставлять лежачого поліцая. Скільки бачив як в двір залітають на швидкості не дивлячись на те, що в дворі гасає дітвора хто де. Ще й дивуються коли обзиваєш такого "водія" мудачком.

Опубліковано
11 минут назад, volks сказал:

Обмеження в населеному пункті 50, а не 10, до яких треба вигальмувати всім і незалежно від того є пішохід чи ні.

Лежачий поліцейський - це зло навіть на внутрішньокварртальних вулицях.

Кнопковий світлофор. Ну і камери повинні висіти в КОЖНОМУ населеному пункті. А поки що ТруКам в усіх місцях, де люблять наступити.

Краще не так, щоб в кінці села були камери й спец бригада, порушив швидкісний режим, зловили на їжака, побили авто, забрали права на 2 роки, та виломали одного зуба на пам'ять, а це намисто з зубів вішали б на в'їзді в населений пункт на видному місці. Тільки так буде толку більше, чим штрафи чи вмовляння, чи ще щось таке.

Опубліковано
20 хвилин тому, Electronshik сказано:

Тоді яким чином обмежувати швидкість руху в тих бабуїнів, які думають що вони за штурвалом боліду?

image_810xs.thumb.jpeg.e70cbfc83b19852c0be0ffe1839d93a2.jpeg

при в"їздах в населені пункти місцями почали ставити отаке. не лежачий поліцейський, але на 100+ хрін вкладешся в той зигзаг. там де я таке проїжджав - той бордюрчик острівка був доволі таки пощерблений, мабуть кілька літунів спіймав

Опубліковано
16 минут назад, MACCEN сказал:

Якщо більшість водіїв тупоголові, то в дворі ставлять лежачого поліцая. Скільки бачив як в двір залітають на швидкості не дивлячись на те, що в дворі гасає дітвора хто де. Ще й дивуються коли обзиваєш такого "водія" мудачком.

От за двір згоден. Там якраз обмеження в 10 і потрібне.

14 минут назад, MACCEN сказал:

Тільки так буде толку більше, чим штрафи чи вмовляння, чи ще щось таке.

В Києві камери допомогли. Літають одиниці.

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Ящо кнопковий світлофор то хіба що з  висувними болардами, щоб у пілотів не було бажання пролітати на жовте чи на червоне.

А камери то не панацея. Мертвому чи скаліченому пішоходу, якого збив неадекват за рулем, буде якось все одно чи зняла це камера чи ні.

Опубліковано
6 минут назад, Electronshik сказал:

Мертвому чи скаліченому пішоходу, якого збив неадекват за рулем,

Неадкватам побоку лежачі поліцаї. Тим більше, що їх ще простіше прогавити ніж пішохода. А влітаючи на них можна взагалі втратиконтроль над авто.

8 минут назад, Electronshik сказал:

А камери то не панацея

Я вище навів приклад, що камери дисциплінують.

Опубліковано
6 минут назад, volks сказал:

Неадкватам побоку лежачі поліцаї.

Ну тоді висувні боларди з чавуну.

6 минут назад, volks сказал:

Я вище навів приклад, що камери дисциплінують

Я би сказав що дисциплінують великі штрафи і невідворотність їх сплати.

Практично завжди бабуїни за рулем різко розумнішають коли виїждають у ЄС. Там отримаючи  дуже конкретні штрафи, або навіть загрозу в'язниці, починають думати головою  а не п'ятою точкою.

Опубліковано

23 хвилин тому, Electronshik сказано:

Ну тоді висувні боларди з чавуну.

https://prnt.sc/u5ew8c
вчора їхав біля глобуса, заїздив на кільце з сторони відродження. з соборності їхав тралік.  я глянув що нікого немає за ним і потихеньку вїзджаю за траліком.... через секунду, знаходячись вже на кільці, бачу що з соборності на мене летить джип той що Jeep, кілометрів 50-60! я починаю вжиматись в тралік, а це чудо замість того щоб тормозити сигналить і летить на мене. за кільцем перехід. добре що люди не йшли а дивились що буде, а може добре що джип мені сигналив. Бо міг за мною ще і людей позбивати. так і полетів до авторинку... без гальм.
От і питається, як таких дебілів зупиняти? він ж їде і думає що йому правила не писані. і нічого висувного  там не поставиш. а така ситуація часта і на інших кільцях. коли залітають і вилітаю з кільця з такою швидкістю як ніби то пряма траса...

Опубліковано
11 часов назад, MACCEN сказал:

Тимпаче вона порушувала правила не одноразово та навіть їздила без прав - це ящко вірити тому що ЗМІ накопало на неї.

В нашій країні давно закони не працюють.

Я особисто не бачу потреби когось-там безбожно карати,для початку буде достатньо просто зробити так,щоб закони працювали.

Щоб кожен знав,незалежно від статусу - будеш нести відповідальність.

Уявіть,в одних хороших людей вбили маму.

Був напад з метою пограбування,жінку катували.

Вбивць спіймали,вони розказали як все було..Є докази.

По-моєму,вже 8 років вони в СІЗО і їх не можуть посадити.

І є підозра,що скоро вони вийдуть на волю.

І це не було випадково,як інколи за кермом хтось може гаву зловити - а була спланована операція,з прослушками і так далі 

Тому ви пишете якісь фантазії з середньовіччя чи більш пізніх часів,щоб хтось там комусь щось виломував-а в 21 столітті є більш цивілізовані методи.

Було б лише бажання їх впроваджувати

Опубліковано
11 минут назад, Dima4s сказал:

От і питається, як таких дебілів зупиняти? він ж їде і думає що йому правила не писані. і нічого висувного  там не поставиш. а така ситуація часта і на інших кільцях. коли залітають і вилітаю з кільця з такою швидкістю як ніби то пряма траса

НУ тоді точно камера і штраф тисяч на ...дцять.

Але це не врятує пішохода чи нормального водія від наслідків дій такого бабуїна. Тут питання залишається відкритим.

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

а от що робити з тими, що не розраховують ні швидкість, ні дистанцію і зробивши маневр наражають і себе і оточуючих на небезпеку? і потім шукають собі виправдання, перекладаючи вину на інших?

https://prnt.sc/u5ew8c
вчора їхав біля глобуса, заїздив на кільце з сторони відродження. з соборності їхав тралік.  я глянув що нікого немає за ним і потихеньку вїзджаю за траліком.... через секунду, знаходячись вже на кільці, бачу що з соборності на мене летить джип той що Jeep, кілометрів 50-60! я починаю вжиматись в тралік, а це чудо замість того щоб тормозити сигналить і летить на мене. за кільцем перехід. добре що люди не йшли а дивились що буде, а може добре що джип мені сигналив. Бо міг за мною ще і людей позбивати. так і полетів до авторинку... без гальм.
От і питається, як таких дебілів зупиняти? він ж їде і думає що йому правила не писані. і нічого висувного  там не поставиш. а така ситуація часта і на інших кільцях. коли залітають і вилітаю з кільця з такою швидкістю як ніби то пряма траса...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...