Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 минут назад, Zheny@ сказал:

Єдине, в чому вона винна (по своїй же недбалості через малий вік), це те, що вона не висунула голову з-за буса, глянути, чи не несеться звідти якийсь дебіл.

Це і є порушенням правил ДР.

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 минуты назад, Zheny@ сказал:

Ти був в її віці пзд розумний?  Всі тут експерти з ситуації! Жоден з нас там не був і не бачив, що і як!

Я був в її віці і дожив до свого, тому що виглядав з-за буса і далі виглядатиму.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Я був в її віці і дожив до свого, тому що виглядав з-за буса і далі виглядатиму.

Не тому, а тому, що в наш з тобою її вік , не було стільки авто, не було стільки дебілів на дорогах, і ніхто не чув про те, що можна купити іномарку не на наших номерах, і скоївши аварію втекти, і фактично залишитися безнаказаним! 

Аналізуємо!

avaria.jpg

Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

Що ти скріншотом показати хотів?

а це треба  пояснювати? 

Я в шоці. Ну кому-кому, а тобі я вже точно пояснювати не повинен .

Момент, коли вони ступили на перехід.

Опубліковано

По відео видно, що перший бус також рухався і постійно скорочував кут огляду.  Дівчина йшла і дивилась на ліво, бачила що могла, реакції не вистачило. Саме тому, що вона дивилась на ліво, вона і відстала від хлопця. 

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Я його на швидкості 0.25 дивився, хоча там так видно, що дівчина вискочила на дорогу навіть не глянувши по сторонам

Сракою відео дивився? 

Опубліковано
5 minutes ago, case_l said:

Сракою відео дивився? 

Покажіть скрін, де видно протилежне. Голова хлопця повернута, а дівчини - ні.

Опубліковано
5 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Покажіть скрін, де видно протилежне. Голова хлопця повернута, а дівчини - ні.

ще один...

Опубліковано
4 minutes ago, case_l said:

image.thumb.png.88fa6966d9f844df0892276d815a7ca8.png

Якраз при виході на перехід вона дивилась прямо. Глянула вона швидше на білий бус, а не перевірила дорогу перед виходом на перехід.

Доводиться повторюватись.

Блджад, зараз ще одному розжовувати доведеться. Нафіг-нафіг.

Опубліковано

@Ko3bMa голова в неї повернута вліво , хоч придивись, як розташувались пасма волосся , права частина за плечем, ліва - на спині. 

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Це і є порушенням правил ДР.

Микола Антисеміт, не обманюйте, немає такого пункту в ПДР висовувати голову за транспортний засіб. Є пункт, переконатись в безпеці. Її пропускав бус, вона в цьому переконалась і пішла далі.

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Полудурок, якщо дівчина бачила другий бус, то якого милого вона кинулася під нього? Суіцидальниця чи просто не впевнелися у власній безпеці?

Порадете самі в таку ситуацію або хтось з ваших рідних - взнаєте.

Опубліковано

Саме цікаве, що Микола Антисеміт переходить дорогу на ДПЗ де 2 полоси і машини їдуть зі швидкістю 20-30 км. на годину але він звинувачує дівчину, яка переходить 4-ох смугову дорогу.

Опубліковано
2 годин тому, Zheny@ сказано:

Не тому, а тому, що в наш з тобою її вік , не було стільки авто, не було стільки дебілів на дорогах, і ніхто не чув про те, що можна купити іномарку не на наших номерах, і скоївши аварію втекти, і фактично залишитися безнаказаним! 

Аналізуємо!

avaria.jpg

Не поїздиш на бляхах,аби в тебе не було страховки,тому водій вичисляється при бажанні.

В ПДР є пункт,що забороняє пішоходам вибігати на перехід

Ну а по логіці там просто треба збудувати наземний перехід..

Рованці не бідні,можуть і шарпнутися 

Опубліковано
3 часа назад, Zheny@ сказал:

а це треба  пояснювати? 

Я в шоці. Ну кому-кому, а тобі я вже точно пояснювати не повинен .

Момент, коли вони ступили на перехід.

Я не сліпий. Момент я бачу. Ти що хотів лініями і кружочками показати?

Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Микола Антисеміт, не обманюйте, немає такого пункту в ПДР висовувати голову за транспортний засіб. Є пункт, переконатись в безпеці. Її пропускав бус, вона в цьому переконалась і пішла далі.

Полудурок, її пропустив лише один бус, а це одна полоса з 4. Дівчинка переконалася у власній безпеці лише на четвертину. За що і поплатилася. В цьому дтп було дві помилки, була б одна, то дтп б не було. Скинув би водій швидкість, то встигнув би загальмувати, навіть якщо дівчинка йшла так само. Виглянула б дівчинка з-за  першого буса, то не попала би під колеса другого буса, навіть якщо він не скинув швидкість. Не спрацювали обидва запобіжники.

І не пиши бред, що виглядати з-за буса небезпечно, машини не їздять в притирку хоча б тому що дзеркала заважають.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

Дівчинка переконалася у власній безпеці

Хоч ви і Антисеміт але тут правильно написали.

Дівчина переконалась у власній безпеці. Тобто всі пункти ПДР виконала.

Дівчина не може переконатись чи справні гальма у авто, чи адекватний водій за кермом. Тому всі пункти ПДР, які залежали від неї вона виконала. 

Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Хоч ви і Антисеміт але тут правильно написали.

Дівчина переконалась у власній безпеці. Тобто всі пункти ПДР виконала.

Дівчина не може переконатись чи справні гальма у авто, чи адекватний водій за кермом. Тому всі пункти ПДР, які залежали від неї вона виконала. 

Ти ще тут?  Прочитай фразу повністю і не виривай з контексту. Але краще вже йди.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...