Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Ви теж давили би на смерть чужу дитину?

І звідки такі висновки? Через те,  що звернув увагу на твою помилку,  яку ти так вперто не визнавав,  і відстоював своє.  

Тудою катаю майже щодня,  і в більшості випадків мене випереджають  майже всі,  в тому числі і фури.  Це при тому,  що я не 50 їду,  а в районі 70. Відсотків 80 водіїв забили на дотримання хоч трохи адекватного швидкісного режиму.  Крім того є купа тих,  хто не просто "летить" а ще й обганяє де попало,  не зважаючи на сліпі зони. Знаючи таку ситуацію на дорогах,  пішоходам потрібно бути втричі обачнішим і обережнішим.  Нічого не заважало тій дівчині виглянути і цим зберегти своє здоров'я.  

Винен однозначно водій,  і лише водій,  і він повинен бути покараний. Поки на дорогах немає нормального контролю і невідворотності покарання,  то нічого не зміниться.  І карати потрібно як водіїв,  так і пішоходів,  бо серед останніх у нас купа "телят", які ходять по дорозі як попало. 

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 хвилин тому, Unknown сказано:

Нічого не заважало тій дівчині виглянути і цим зберегти своє здоров'я.  

Винен однозначно водій,  і лише водій,  і він повинен бути покараний. 

Згідний з вами на 50%.

У тому, що у даній ситуації винен воді на 100% а у тому, що якби дівчина висунула голову за машину то лишилась би ціла - 0%. Тому що бляхар так летів, що зніс би бідолашній голову.

Опубліковано
12 хвилин тому, Unknown сказано:

Нічого не заважало тій дівчині виглянути і цим зберегти своє здоров'я.  

Та і від куль нічого не заважає увернутись. То може винен той кого підстрелили, чи винен той, хто стріляє?

Можете так?

Спойлер

Опубліковано
3 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

якби дівчина висунула голову за машину то лишилась би ціла - 0%. Тому що бляхар так летів, що зніс би бідолашній голову.

Фіг там,  вона встигла зробити десь два кроки від першого авто,  і потім ще 1-2 секунди танцювала в паніці.  Виглянути можна цілком беспечно було. 

Опубліковано

На 90% певен, якби вона переходила сама, то виглянула, так вона йшла за своїм (ніби) хлопцем, який сміливо вийшов, і вона йшла інстинктивно за ним, а потім а ж глянула.

І тут є ще й його частина провини, якби він подивився...

Опубліковано
2 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Та і від куль нічого не заважає увернутись. То може винен той кого підстрелили, чи винен той, хто стріляє?

Ти баран!  Я не писав,  що вона винна,  я писав,  що вона мала можливість уникнути травмування,  якби була обережнішою. 

Даремно зачепив тебе,  не вмієш ти розуміти написане. 

Опубліковано
3 хвилин тому, Unknown сказано:

Ти баран! 

Ваша відповідь дуже підкріплена аргументами. Тепер стало зрозуміло, що їх у вас немає. Дівчина не винна. Винен порушник ПДР.

Опубліковано

Я чув, як старше покоління виправдовувало гвалтівників. Казали сама винна, що надягнула таку коротку спідницю. То тут деякі кажуть, що дівчина, яку збили теж сама винна. Куди котиться світ???

Опубліковано

Типічна ситуація, стоїш перед пішоходом з дитиною, дивишся авто далеко, ступаєш на пішохід, а те "чмо" як їде так і не збавляє швидкості й рулить просто біля мене в метрі не пропускаючи мене. (добре що є звичка дитину тримати позаду себе).

Цікаво одне, що мені буде як пішоходу, якщо я жбурну камінь в авто в заднє скло й поб'ю його, до мене будуть претензії чи ні?

Ще ситуації часті, оцінивши ситуацію йдеш по переходу, дивишся на авто, а те "чмо" ще швидше починає їхати натякаючи на те щоб я швидше йшов бо те "чмо" спішить і не збавляє швидкості, тоді яких я вчу просто стою й чикаю коли він зупиниться повністю.

Адекватні водіїі, це ті, які збавляють швидкість коли мене бачать, я тоді пересвідчують що водій мене помітив й збавив швидкість на таку, що на мою та його думку він зможе швидко зреагувати, якщо буде якась нештатна ситуаія, наприклад я спотикнусь і впаду, чи там ще щось.

PS: Читав на якомусь сайті цікаву думку. Людина поїхала по справам в якусь країну, й з місцевим пішли по вулиці і їм треба було перейти дорогу. Світлофор горить червоним, дорога пуста авто взагалі немає. Місцевий стоїть, а той, хто приїхав, каже так чого стояти авто нема давайте перейдем. А той йому каже, ми то можем перейти без проблем, але так робити не правильно. На слушне запитання "чому?" він відповів просто на мою думку геніально. А що коли якась дитина це побачить і подумає що так можна переходити на червоний знак світлофору.

Опубліковано
12 хвилин тому, MACCEN сказано:

тоді яких я вчу просто стою й чикаю коли він зупиниться повністю.

Ось з цим не згідний. Таких не навчите. Потрібен тиск суспільства на правоохоронні органи і місцеву владу, щоб нормально були організовані дороги. І щоб порушники усі порушники ПДР несли відповідальність.

Опубліковано
54 минуты назад, MACCEN сказал:

Ще ситуації часті, оцінивши ситуацію йдеш по переходу, дивишся на авто, а те "чмо" ще швидше починає їхати натякаючи на те щоб я швидше йшов бо те "чмо" спішить і не збавляє швидкості, тоді яких я вчу просто стою й чикаю коли він зупиниться повністю.

Не впевнений,що доцільно це робити,бо той непотріб може знести вас на раз-два,а ви будете лежати потім або в лікарні,або "там". 

Пару раз так робив теж,страху немає,але некомфортно було,хоч і правий був я.:)

Опубліковано
8 часов назад, MACCEN сказал:

Цікаво одне, що мені буде як пішоходу, якщо я жбурну камінь в авто в заднє скло й поб'ю його, до мене будуть претензії чи ні?

Будуть. І щоб не платити за ремонт, доведеться ще й водія гасити і ставати на лижі.

Опубліковано
9 годин тому, Revolver сказано:

На 90% певен, якби вона переходила сама

Я на 100% впевнений, що якщо то бляхар не порушував ПДР, то вони б троє перейшли дорогу цілими і неушкодженими.

Опубліковано
8 годин тому, MACCEN сказано:

А камінь ви з собою будете носити, спеціально для такого випадку чи будете на узбіччі підходящий підбирати?

Опубліковано
11 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А камінь ви з собою будете носити, спеціально для такого випадку чи будете на узбіччі підходящий підбирати?

Звичайно що постійно носити. Завжди його не вистачає в дощову погоду.

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Тоді це мотив і притензії будуть серйознішими.

Претензії ще треба мати кому пред'явити.

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Претензії ще треба мати кому пред'явити.

Претензія пред'являється хулігану, який пошкодив чуже майно. У даному випадку людині, яка жбурне камінь у авто і пошкодить його.

Опубліковано
24 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Претензія пред'являється хулігану, який пошкодив чуже майно. У даному випадку людині, яка жбурне камінь у авто і пошкодить його.

Треба ще її знайти. Ту людину.

Опубліковано

Шановні водії, дякую, що не наїхали на мене вчора, коли я був пішоходом. Сьогодні я буду велосипедистом. Обіцяю не порушувати ПДР. Не збивайте мене будь ласка.

А якщо й зіб'єте не - не рятуйте. Просто вколіть знеболююче.

Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Хуліган це коли спеціально жбурнув камінь, а коли перелякався несподівано проїзджаючої по переходу машини яка ледь тебе не збила і рятуючись "випадково" випустив з рук сумку з картоплею, набором інструментів сантехніка чи ще чимось важким і та сумка впала на капот чи лобове скло, то ще можна вимагати компенсації за сумку.:ohmy:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...