Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви знаєте басню Крилова: Вовк і ягня?

Там вовк доводив, що винен не він а ягня.

Ось його аргумент: Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать.

Відповідно до даної обставини, ці пішоходи винні лише тим, що їхав бляхар, порушуючи правила ПДР і вони опинились на його шляху.

Я по житті взагалі не люблю на когось вішати ярлики винуватий,не винуватий

Є ситуація,так сталося

Ми тут не судді

Але ця ситуація нагадує нам про те,що ми можемо зробити будучи пішоходами,аби зберегти себе 

Опубліковано
2 хвилин тому, paksivatova сказано:

Але ця ситуація нагадує нам про те,що ми можемо зробити будучи пішоходами,аби зберегти себе 

Мені ситуація нагадали лише про те, у якому несправедливому і жорстокому світі ми живемо.

Хіба ж це спарведливо, щоб молода, здорова дівчина в 1 секунду так постраждала?

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Мені ситуація нагадали лише про те, у якому несправедливому і жорстокому світі ми живемо.

Хіба ж це спарведливо, щоб молода, здорова дівчина в 1 секунду так постраждала?

А з чого ви взяли,чи хто вам обіцяв ,що цей світ буде/є справедливим?!

Опубліковано
5 hours ago, Zheny@ said:

@Ko3bMa  серйозно?  Двуногі безсмертні?

мм, в загалі то ця тема щоб чмирити ніщебодів що досі пішки ходять  і на дорогу лізуть

Spoiler

раптом що, то був сарказм, а то Маньяк знову образиться, і звинуватить мене в "нєчєловєколюбіі"

Опубліковано
Щойно, paksivatova сказано:

А з чого ви взяли,чи хто вам обіцяв ,що цей світ буде/є справедливим?!

З того, що я у ньому народився. Якби мені б не обіцяли, що тут буде добре, мене б тут не було.

Опубліковано
3 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Якби мені б не обіцяли, що тут буде добре, мене б тут не було.

Ну це, на мою скромну думку, не від Вас залежало)) 

Опубліковано
Щойно, bublik007 сказано:

Ну це, на мою скромну думку, не від Вас залежало)) 

Так само і від цієї дівчини не залежало, що її зіб'є авто, яке порушує ПДР.

Опубліковано
5 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Так само і від цієї дівчини не залежало, що її зіб'є авто, яке порушує ПДР.

Ви, фаталіст?

Опубліковано

5 хвилин тому, Юріч сказано:

Марсіанин.

Скільки людей - стільки думок.

On 20.08.2020 at 21:44, MANJAK11 сказано:

Кажу напряму - ти тормоз.

50 хвилин тому, Cherman сказано:

Ну, ти ж пишеш, як капітан очевидність.

On 28.07.2020 at 11:50, iiron сказано:

Зануда

Опубліковано
24 хвилин тому, Юріч сказано:

"Напевно діло не в людях, а в морді" © :)

Напився? Веди себе як людина ;)

Опубліковано
2 часа назад, Юріч сказал:

Там магазин, і відразу парковка, тому пригальмувавший бус на першій полосі не показник, що хтось переходить дорогу, можливо він до магазину заїжджав.

Та яка різниця. Хто чому пригальмував. Тобі закритий огляд переходу. Ти маєш пересвідчитись, що там нікого немає.

ПиСи В мене така ситуйовина була. Автомобіль з ввімкненим правим покажчиком пригальмовував перед поворотом. А вияаилось, що він ще й пішоходів пропускав. Добре що гальма в мене були хороші. 

2ПиСи Пішоходи точно так само винні. Бо мали б пересвідчитись в безпеці перед тим, як йти далі.

Опубліковано
2 годин тому, Юріч сказано:

1. Водій "польського" буса не летів, судячи з відео їхав  до 70 км/год

Визначаєш рух авто "на око" з камери китайського відеорестратора?  Ну-ну.

Опубліковано
32 хвилин тому, volks сказано:

2ПиСи Пішоходи точно так само винні. Бо мали б пересвідчитись в безпеці перед тим, як йти далі.

Але найперше, водій мав передбачити те, що йому одне авто затуляє огляд, а там можуть бути безпечні пішоходи.

Хіба цьому не вчать у автошколі?

Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А можна більш детально, що не так? Всі мають думати однаково?

не всі бурлєнія говєн в голові, чи просто сквозняк, можна назвати таким хорошим словом - *думати* . Приклад : багато кацапів думають, що забрати Крим це добре, а на Донбасі громадянська війна. То хєрня, що частина з них просто упороті, інаша просто брехливі скоти, а ще інша тупо з промитими мізками, але ж вони ДУМАЮТЬ :) 

Опубліковано
1 хвилина тому, MANJAK11 сказано:

Приклад : багато кацапів думають, що забрати Крим це добре, а на Донбасі громадянська війна. 

Багато - це не всі. А якби думали однаково, як в есері вчили, то всі б вважали, що анексія Криму і війна на Донбасі - це добре.

Але і там є люди, яки ідуть проти маси і мають свою думку відносно того, що відбувається.

Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Багато - це не всі. А якби думали однаково, як в есері вчили, то всі б вважали, що анексія Криму і війна на Донбасі - це добре.

Але і там є люди, яки ідуть проти маси і мають свою думку відносно того, що відбувається.

причому тут, є там люди чи немає ? Я ж тобі основний посил в першому реченні написав, а ти до прикладу домахався

Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

То навіщо був приклад?

для наочності понять *бурлєніє говєн в голові* і *просто сквозняк* . Ти ж вже заробив репутацію, що тобі пояснювати треба, то я вже й не чекав чергового *не зрозумів, не дякую* :0016:

Опубліковано
11 minutes ago, Cherman said:

Добой*б нісся, як скажений, хоча мав би бачити і сам перехід, і знаки, і те, що сусіднє авто пригальмовує. Але, чомусь ще й звинувачують пішохода.

Блджад, ще один. 

Повторю ще раз, для тих хто в танку: ніхто не звинувачує пішохода. Винні ОБОЄ - і водій і пішохід.

Водій - бо летів як дурний і не пригальмував перед переходом.

Пішохід - бо не перевірив дорогу перед виходом на неї.

Крч, читайте перший пост, від якого в Євгєнія пригоріло, там є посилання на ПДР.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...