Перейти до змісту

Чому пішоходи переходять дорогу так, наче вони безсмертні?

lanima

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 854
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

тут ви праві. Але бляхар все-рівно порушив ПДР

Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.

29 минут назад, WebTraveller сказал:

4. Обов'язки і права пішоходів

Пішоходам забороняється:

a)

Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б)

раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

Обоє винні. А пішоходи ще й безпечні довбні в більшості своїй

Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

на вашу думку дівчина раптово вибігла на проїзну частину? Да ладно. Сюр!

Опубліковано
3 хвилин тому, Юріч сказано:

Обоє винні. 

То що порушила дівчина? 

Я вже вам 2 правила навів, які порушив водій.

18.4. Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. 

Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

на вашу думку дівчина раптово вибігла на проїзну частину? Да ладно. Сюр!

Ні, пункт (а) читай. Вони не впевнились у небезпеці, не зупинились перед першим бусом і не виглянули подивитись, чи ніхто там не несеться.

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Ні, пункт (а) читай. Вони не впевнились у небезпеці, не зупинились перед першим бусом і не виглянули подивитись, чи ніхто там не несеться.

якби вона виглянула, то водій - порушник зніс би їй голову :(

П.С. Ключове слово у вашій фразі - несеться. Третє порушення горе-водія. Але по вашому - винна нещасна дитина.

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

То що порушила дівчина? 

Я вже вам 2 правила навів, які порушив водій.

18.4. Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. 

Про обгін ти хибно навів приклад. Бо це не обгін. А так, я говорю, що винні обоє, не потрібно мені наводити правила про обов'язки водія, я його вину не умаляю. І на рахунок дівчини (і хлопця з нею) тобі вже декілька раз скидали що забороняється пішоходам, але ти читаєш по діагоналі чи з пункту (б) чомусь.

Опубліковано
4 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Але по вашому - винна нещасна дитина.

Слухай, ти реально нудний і тормозиш, чи троль? Читай по губам - винні обоє.

Опубліковано
6 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ключове слово у вашій фразі - несеться

Несеться - це образно. І при 50 км/год можна вбити людину

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

Про обгін ти хибно навів приклад. Бо це не обгін. А так, я говорю, що винні обоє, не потрібно мені наводити правила про обов'язки водія, я його вину не умаляю. І на рахунок дівчини (і хлопця з нею) тобі вже декілька раз скидали що забороняється пішоходам, але ти читаєш по діагоналі чи з пункту (б) чомусь.

Я не порахував хибний приклад як порушення. Але 2 порушення водія цілком достатньо, для того, щоб визнати повністю його винним.

/Права пішоходів, читав, тому ще раз питаю, що з обов'язків пішохода не виконала та дівчина?

Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Несеться - це образно.

Це підсвідомо. Мені здається, що ви самі підсвідомо все розумієте. Але чомусь не визнаєте.

П.С. Можливо, вам говотить ваше сумління.

Опубліковано

Шановні воді, дуже вас прошу не збивайте мене будь ласка завтра. Я буду проходити дорогу на зелене світло. Дивитись на ліво і на право. Але дуже вас прошу, не наїжджайте на мене будь ласка.

Добраніч.

Опубліковано
19 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Шановні воді, дуже вас прошу не збивайте мене будь ласка завтра. Я буду проходити дорогу на зелене світло. Дивитись на ліво і на право. Але дуже вас прошу, не наїжджайте на мене будь ласка.

Добраніч.

От ходи і бійся :D

Опубліковано
6 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:
6 часов назад, volks сказал:

То якого ж хєра її машина збила, якщо не було небезпеки?

Бо водій авто порушив ПДР:

То водій, який не зупинився перед переходом - це не небезпека?

Опубліковано
7 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Та да, я так зрозумів, для вас правий той, у кого більша машина.

7 часов назад, WebTraveller сказал:

Не важливо на якій машині. Важливо пішки, чи на будь-якій машині. Хоч жигуль, хоч бугатті

Л - логіка :D

Опубліковано

Є ще такий пункт ПДР:

4.16

Пішохід має право:

a)

на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора;

Опубліковано
1 час назад, Ha3aP сказал:

Є ще такий пункт ПДР:

4.16

Пішохід має право:

a)

на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора;

Можна бути правим мільйон разів по всім пунктам ПДР,проте здоров'я це не поверне

І тут кожен обирає сам для себе,що важливіше : бути правим чи лишній раз пересвідчитися,що перехід безпечний

"Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав"

Опубліковано
26 минут назад, paksivatova сказал:

10 плюсів поставив би)) але можна тільки один))

Опубліковано
12 годин тому, WebTraveller сказано:

Є ПДР, а є реальне життя.

Питання тут виникло.

Ти сам маєш авто, чи тільки пішоход?)))

Моя дружина колись теж кричала на всі авто, як вони хреново їздять.

Тепер кричить на пішоходів, які вони безсмертні))

мєста сідєнія апрєдєляєт точку зрєнія

Опубліковано
13 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Обгі́н — випередження одного або кількох транспортних засобів, 

маніпулятор ти,  чого ж обрізав текст після коми?. 

В тій ситуації не було обгону. 

Опубліковано
3 хвилин тому, Unknown сказано:

В тій ситуації не було обгону. 

Там без обгону було 2 порушення. Про обгін я виправився.

Ви теж давили би на смерть чужу дитину?

Опубліковано
4 годин тому, paksivatova сказано:

Безсмертних немає, тому краще вмерти за праве діло ніж жити як вбивця.

Ось результат порушення ПДР водієм:

500000 грн. компенсації постраждалим, 10 років в'язниці і ганьба а потім все рівно смерть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...