nickel Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 19:18 #626 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 19:18 6 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал: Можете казати, я дозволяю. Мені дозвіл чмошніка не потрібен
Ko3bMa Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 20:25 #627 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 20:25 Spoiler якщо адмін буде чистити тему від флуду, то прошу потерти і цей пост. дякую.
lanima Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 20:38 Автор #628 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 20:38 3 годин тому, WebTraveller сказано: а по темі .. я скоро навчуся на дорозі матюжитися, як зек після 20 річного строку) уно машинка маленька. так і норовлять підрізати чи прижати до обочини, наче ти й не машиною їдеш.і то в основному, що цікаво, такі самі старі корчамани, тільки більші розміром. чомусь водії на нормальних машинах і пропустять і подякують коли я пропускаю. і не вилітає ніхто з бокової вулиці прямо під колеса. ну то таке, ліричний відступ. а не лірика, що до пішоходів я тепер теж мати гну через відкрите вікно і совість мене нічуть не мучить. навіть собаки ходять по переходах. а ті, як телята.. мені треба, я піду.. а ти тормози як хочеш(( і не подумає ж , свинота, що ти з за нього сісти можеш надовго, якщо воно з під коліс в гаразджу переселиться.. от і пояснюю.. доходчиво))) за допомогою міжнародних виразів)))
Єретик Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 20:59 #629 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 20:59 18 хвилин тому, lanima сказано: уно машинка маленька. так і норовлять підрізати чи прижати до обочини, наче ти й не машиною їдеш. Мабуть пані гарна, машину і то прижати хочуть.
yu2007 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 21:02 #630 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 21:02 8 minutes ago, lanima said: ... не подумає ж , свинота, що ти з за нього сісти можеш надовго, якщо воно з під коліс в гаразджу переселиться.. от і пояснюю.. доходчиво))) за допомогою міжнародних виразів))) Як там вище писали: «точка зрєнія опрєділяєтся мєстом сідєнія». ))) Тут питання не просте. Те що серед пішоходів стабільно високий відсоток дунканів маклаудів - давно відомий факт. І це стає «здивуванням» в основному для тих, хто сам нещодавно перейшов з касти двоногих в касту чотирьохколісних. Але... для мене вже кілька років авто - це транспорт «вихідного дня», буває тижнями не виїжджаю зі стоянки. І коли щодня бачиш ту вакханалію, що відбувається на дорогах, це здається чимось буденним. Але коли їздиш лише зрідка, то кожен виїзд - «як в останній раз»))) До чого я це все. Якщо хтось (багато «хтось») веде себе як *****, це не привід вести себе аналогічному чином. Учасники дорожнього руху, будьте толерантнішими до інших...))
lanima Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 21:19 Автор #631 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 21:19 я зараз теж зрідка їзджу. не вистачає нервів) чоловік підвозить на роботу і з роботи забирає. в нас не розуміють толерантного ставлення. а от мати розуміють добре))) і може мій мат ще життя врятує тому безтолковому. бо слідуючий раз призадумається.. якщо жіночка так реагує..то чи не вийде якийсь дядько шофер і не дасть по спині, якщо йому так під колеса.
Zheny@ Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 23:40 #632 Опубліковано 28 Серпня, 2020 в 23:40 Дуже цікаво спостерігати, коли їдеш з водієм з відрядження, як він веде себе на дорозі (траса, місто), і виходимо разом з роботи і йдемо через перехід, як все кардинально міняється. А ж він щойно був на місці тих, кого він зараз так матюкає, і робив те ж саме! ... подвійні стандарти...
Nokian Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 04:57 #633 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 04:57 Напевно найстрашніше, це пішоходи та велосипедисти ,що рухаються по наших страшних сільських дорогах у темряві. В Польщі вони зобовязані надівати світловідбиваючі жилети. Коштують вони копійки, а скільки життів спасають.
Єретик Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:07 #634 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:07 7 годин тому, lanima сказано: я зараз теж зрідка їзджу. не вистачає нервів) Та сама історія. Ось керування авто на трасі якось заспокоює. А в місті - дратує. Я поки не продав авто, теж коли їздив по місту, якийсь нервовий був. А зараз спокійний. Зате знаю одного водія автобуса, гонщика і міліметронщика, який коли їде, матюкається на весь автобус у якому повно людей
nickel Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:21 #635 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:21 4.16 Пішохід має право: a) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора; Імхо, цей пункт ПДР вбив і покалічив найбільше пішоходів, особливо після того як за його порушення стали наказувати водіїв і пішоходи взнали про це. Якщо не помиляюся, то цей пункт був завжди, але водії не сильно спішили пропускати пішоходів, тому пішоходи не спішили вискакувати на дорогу. І лише коли гаішники навчилися на цьому заробляти, пішоходи взнали, що у них є перевага і поперли на дорогу не пропускаючи авто. Я скільки дивлюся відео таких дтп, стільки повторюю: немає ніякої переваги у пішоходів під час зіткнення авто і пішохода, НЕМАЄ. Звідки в дівчинки на 50 кілограм візьметься перевага проти тонни металу, який летить зі швидкістю 69 км? ПДР треба переписувати, а дітям ще в школі пояснювати що немає у них переваги на дорозі.
Nokian Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:26 #636 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:26 Особливість живого організму , він весь час ( крім сну) генерує психічну енергію. І їй періодично треба давати вихід. Хай це краще буде в матюках та емоціях, ніж в НЕВРІВНОВАЖЕНИХ та НЕСПОДІВАНИХ діях, особливо на дорозі.
lanima Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:30 Автор #637 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:30 5 годин тому, Zheny@ сказано: Дуже цікаво спостерігати, коли їдеш з водієм з відрядження, як він веде себе на дорозі (траса, місто), і виходимо разом з роботи і йдемо через перехід, як все кардинально міняється. А ж він щойно був на місці тих, кого він зараз так матюкає, і робив те ж саме! ... подвійні стандарти... ідіотів за кермом нічуть не менше як на тротуарах))) є тип людей, які вважають, що вони завжди праві і істина в останній інстанції. такі ,що за кермом ,що пішоходом, що ще в якійсь ситуації, будуть чудити і вважати, що винні всі кругом , крім них. проте більшість моїх знайомих водіїв навіть на дорогу не ступлять, якщо бачать, що машина їде на швидкості. я аналогічно. на переході буду 5-10 хвилин стояти ліпше, ніж пертися під колеса. колись , років так 25 назад я мала необережність піти просто через дорогу, не через перехід. за що й була обляпана водієм з найближчої калюжі. це виявилося кращим уроком ніж всі шкільні разом взяті))) з того часу тільки пішоходні переходи. або ж перехід вулиці, коли машини навіть на горизонті не видніється. якщо раніше я просто акуратно вулицю переходила, то після того як за кермо сіла, роблю це в сто раз обережніше ще. я їзджу на старенькій машині. доглянутій технічно, але всерівно це роки. а скільки є таких наїздників,що їде поки їде. і не дай бог такому на дорозі трапитися. що воно зробить, якщо гальма відмовлять( а от всі ті бабульки родом з ссср хрущова чомусь в моїй машині впевнені більше за мене) і в гальмах. і в моїй реакції. от і висловлюю свою реакцію всім зрозумілими виразами)) хай би як не їздили водії. при зіткненні двох машин, водії приблизно на рівних. і можна розбиратися, хто правий хто винуватий. в випадку, коли пішоход під колеса пригає, водій винний автоматично. як завжди пишуть в пресі. збили пішохода( няшечку бідолашечку). хоча може він сам під колеса вийшов прямо.
lanima Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:34 Автор #638 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:34 13 хвилин тому, nickel сказано: 4.16 Пішохід має право: a) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора; Імхо, цей пункт ПДР вбив і покалічив найбільше пішоходів, особливо після того як за його порушення стали наказувати водіїв і пішоходи взнали про це. Якщо не помиляюся, то цей пункт був завжди, але водії не сильно спішили пропускати пішоходів, тому пішоходи не спішили вискакувати на дорогу. І лише коли гаішники навчилися на цьому заробляти, пішоходи взнали, що у них є перевага і поперли на дорогу не пропускаючи авто. Я скільки дивлюся відео таких дтп, стільки повторюю: немає ніякої переваги у пішоходів під час зіткнення авто і пішохода, НЕМАЄ. Звідки в дівчинки на 50 кілограм візьметься перевага проти тонни металу, який летить зі швидкістю 69 км? ПДР треба переписувати, а дітям ще в школі пояснювати що немає у них переваги на дорозі. десь в тих же пдр пише, що пішохід зобовязаний перед переходом впевнитися, що він не створює аварійної ситуації і не мішає іншим учасникам дорожнього руху це я своїми словами, лінь шукати.. за цей пункт всі поголовно пішоходи "забувають")) ну і мову веду не про пішохідні переходи. там хоч очікуєш що вилетить хтось. навіть коли доходить тільки людина до зебри, вже приторможуєш. мова про дорогу просто. коли йде собі людина йде по тротуарі і рішила що їй терміново треба під мої колеса)) інакше я дій не можу їхніх пояснити))))
nickel Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:41 #639 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 05:41 7 минут назад, lanima сказал: десь в тих же пдр пише, що пішохід зобовязаний перед переходом впевнитися, що він не створює аварійної ситуації і не мішає іншим учасникам дорожнього руху це я своїми словами, лінь шукати.. зац цейпункт всі поголовно пішоходи "забувають")) 1. Щоб попасти на дорогу в якості водія, треба вивчити ПДР і здати по них екзамен, щоб попасти в якості пішохода - ніфіга вчити не треба, ще й можна бухим гуляти. 2. Поки пішоходів не будуть за порушення ПДР штрафувати, вони знати його не будуть. Як водіїв вчать не перевищувати швидкість, пристібатися паском, вмикати поворотніки? Так і пішоходів треба "лікувати".
nickel Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 06:41 #640 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 06:41 Повернуся до дівчинки, яку збили в Рованцях на переході. Багато пунктів ПДР написані з запобіжниками -якщо одна сторона порушить правила, то друга не допустить дтп. Так могло бути і на тому переході, але і водій буса порушив не знизивши швидкість і дівчинка не переконалася у безпеці.
case_l Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:13 #641 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:13 31 хвилин тому, nickel сказано: Повернуся до дівчинки, яку збили в Рованцях на переході. Багато пунктів ПДР написані з запобіжниками -якщо одна сторона порушить правила, то друга не допустить дтп. Так могло бути і на тому переході, але і водій буса порушив не знизивши швидкість і дівчинка не переконалася у безпеці. Вона якраз дивилась, ти відео переглянь.
case_l Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:16 #642 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:16 Другий водій на момент збиття вже проїхав половину переходу, зробили патову ситуацію пішоходу.
volks Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:16 #643 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:16 2 минуты назад, case_l сказал: Вона якраз дивилась, Куди?
nickel Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:49 #644 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:49 34 минуты назад, case_l сказал: Вона якраз дивилась, ти відео переглянь. Коли дивилася, коли вискочила з-за першого буса і почула визг гальм? Я його на швидкості 0.25 дивився, хоча там так видно, що дівчина вискочила на дорогу навіть не глянувши по сторонам. Краще ти передивися.
Єретик Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:54 #645 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 07:54 35 хвилин тому, case_l сказано: Другий водій на момент збиття вже проїхав половину переходу, зробили патову ситуацію пішоходу. Цей момент всі місцеві експерти проігнорили. Дякую за спостережливість і об'єктивність. П.С. Дійсно помічаю як багато водіїв починають рух, коли пішохід ще не перейшов дорогу. І таким чином вони заганяють нещасного пішохода на іншу частину дороги. А там може бути пастка.
Єретик Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:05 #646 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:05 11 хвилин тому, nickel сказано: що дівчина вискочила на дорогу навіть не глянувши по сторонам. У вас тунельне бачення. Ви бачите тільки перед собою. Жінки бачать по іншому. Ви взагалі нічого не знаєте про жінок. Ви одружений? Вчиться: Эффективное периферийное зрение многих женщин достигает полных 180 градусов. Глаза мужчины больше, чем у женщины, и его мозг обеспечивает ему «туннельное» видение, что означает способность видеть четко и ясно прямо перед собой, но на большое расстояние, то есть его глаза можно уподобить биноклю.
Zheny@ Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:08 #647 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:08 2 годин тому, nickel сказано: а дітям ще в школі пояснювати що немає у них переваги на дорозі. А дітям в школі ввести обов'язковим предметом із обов'язковими іспитами! Єдине, в чому вона винна (по своїй же недбалості через малий вік), це те, що вона не висунула голову з-за буса, глянути, чи не несеться звідти якийсь дебіл. А так, НІЧОГО не порушила. Від слова абсолютно. Йшла по переходу, як треба. На момент того, як вона ступила на перехід, вона була впевнена у безпеці, бо перший бус спинився. Тому ступила на перехід вона - впевнившись.
nickel Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:09 #648 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:09 2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал: У вас тунельне бачення. Ви бачите тільки перед собою. Жінки бачать по іншому. Ви взагалі нічого не знаєте про жінок. Ви одружений? Вчиться: Эффективное периферийное зрение многих женщин достигает полных 180 градусов. Глаза мужчины больше, чем у женщины, и его мозг обеспечивает ему «туннельное» видение, что означает способность видеть четко и ясно прямо перед собой, но на большое расстояние, то есть его глаза можно уподобить биноклю. Полудурок, якщо дівчина бачила другий бус, то якого милого вона кинулася під нього? Суіцидальниця чи просто не впевнелися у власній безпеці?
volks Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:10 #649 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:10 1 минуту назад, Zheny@ сказал: Єдине, в чому вона винна (по своїй же недбалості через малий вік), це те, що вона не висунула голову з-за буса, глянути, чи не несеться звідти якийсь дебіл. Так за це і мова. Це ж впершу чергу її безпека, її здоров'я, її життя.
Zheny@ Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:12 #650 Опубліковано 29 Серпня, 2020 в 08:12 1 хвилина тому, volks сказано: Так за це і мова. Це ж впершу чергу її безпека, її здоров'я, її життя. Ти був в її віці пзд розумний? Всі тут експерти з ситуації! Жоден з нас там не був і не бачив, що і як!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.