zaHARE Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 18:15 #26 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 18:15 1. Рівень охоронців шлаку тіпа Вілкула такий,що не те шо Парасюка,а Вірастюка вирубають за 0,5сек. 2. Парасюк озвучив наміри задовго до сутички(Іду на Ви) 3. Машину бив сильно,але акуратно( згадаємо -"Біть буду сільно,но акуратно") З цього роблю висновки,що це договорнякова постанова.Вілкулу накручують рейтинг для ностальгірующіх по овочу(повірте таких на Волині-прорва,шо казати про Південь і Схід),а патріотів у лиці Парасюка виставляють реальними імбецилами і клоунами.
Ko3bMa Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 18:22 #27 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 18:22 6 minutes ago, zaHARE said: 1. Рівень охоронців шлаку тіпа Вілкула такий,що не те шо Парасюка,а Вірастюка вирубають за 0,5сек. 2. Парасюк озвучив наміри задовго до сутички(Іду на Ви) 3. Машину бив сильно,але акуратно( згадаємо -"Біть буду сільно,но акуратно") З цього роблю висновки,що це договорнякова постанова.Вілкулу накручують рейтинг для ностальгірующіх по овочу(повірте таких на Волині-прорва,шо казати про Південь і Схід),а патріотів у лиці Парасюка виставляють реальними імбецилами і клоунами. Reveal hidden contents Hide
yu2007 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 18:45 #28 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 18:45 39 minutes ago, zaHARE said: З цього роблю висновки,що це договорнякова постанова. А що, може бути. Ну тоді і чеченський полон Володі - постанова, і виступ на сцені майдану з закликом йти штурмом на страусину ферму - теж постанова. І майдан значить організував Вілкул, вербанувши для цього Парасюка. По третьому пункту лише не згідний, ренжровер напевно таки броньований, так просто руками і ногами не зламаєш.
sergkots Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:07 #29 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:07 3 годин тому, la20 сказано: щоб доповнити ту клоунаду володі треба було замовити пісню хто насрав у бобик і навалити у ренджі. тоді картина була б повною. тепер ясно чого він на авто відривався, вілкул ще міг і йому вломити ля цванціш а чого не даєш повного відео? І чого тоді вілкул втік, залишив авто на поталу коли міг вломити? А скільки коштує рендж ровер вілкула? А ти міг би вломити Парасюку?
la20 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:26 #30 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:26 13 хвилин тому, sergkots сказано: ля цванціш а чого не даєш повного відео? І чого тоді вілкул втік, залишив авто на поталу коли міг вломити? А скільки коштує рендж ровер вілкула? А ти міг би вломити Парасюку? яке з тих відео повне? я бачив декілька але всі в більшості показували як той валить авто, а тут бійку видно хз знає чого він втік чи не втік, але що я побачив що вова міг би і відгребти. це ж йому не за спини ногою сидячого бити не знаю я в ренджах не розбираюсь а тим більше там мабуть не просто стокова модель. якби домахав можна вломити, але ж воно недоторкане лайно, в нього якщо замурзаєшся то довго будеш відмиватись на відосах там з парасюком це "бєс" з пс якого брали з рублями?
sergkots Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:44 #31 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:44 12 хвилин тому, la20 сказано: яке з тих відео повне? Гугль ігнорує? Чи просто шлангом прикидаєшся? 13 хвилин тому, la20 сказано: хз знає чого він втік чи не втік, але що я побачив що вова міг би і відгребти. То засцяв значить вілкул. Чого б тоді втікати? 14 хвилин тому, la20 сказано: не знаю я в ренджах не розбираюсь а тим більше там мабуть не просто стокова модель. А базова модель скільки? Цього досить. А ні не все - де гроші взяв? 15 хвилин тому, la20 сказано: якби домахав можна вломити, але ж воно недоторкане лайно, в нього якщо замурзаєшся то довго будеш відмиватись За базар відповідаєш? Чи ще не домахав? А недоторкане воно чисто юридично.
la20 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:52 #32 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:52 я про бійку взнав з борди. глянув відео з теми. відео діч повне. потім було в ютубі пару посилань на різні гнлянув їх. бійка більш менш була на тому що запостив. шукати щось інше спецом впадло. не вартий він того штани не бачив в кого були мокріші щоб бачити хто конкретніше засцяв. ціну на базу глянь в неті якщо цікаво. вілкули ніколи бідними ніби як не були і з себе таких ніби не строять. а от вован то сестра то мама яка на безробітті сидить дали, то 100 штук від "встань, я лідєр партіі" мене особисто він не домахував, а те що він клоун то шо в раді таких клоунів конституційна більшість і ще трохи. юридично то юридично але ж йому то за це ніц не буде.
Гість Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:57 #33 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 19:57 2 часа назад, Silva сказал: Кумедне відео по темі =) Пасасючка або клоун піарщик, або просто с психікою не все впорядку. плюс 100500! Щодо клоуна і піарщика - так, але найстрашніше те, що ця людина робить абсолютно те, що хоче, знаючи про свою недоторканність=безнаказаність. На місці вілкула (який не чим не кращий за парасюка) завтра може опинитись будь-який громадянин, який просто не сподобається парасюку чи він його запідозрить у зраді або у причетності до донецьких.
sergkots Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 20:18 #34 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 20:18 7 хвилин тому, risenseven сказано: На місці вілкула (який не чим не кращий за парасюка) завтра може опинитись будь-який громадянин, який просто не сподобається парасюку чи він його запідозрить у зраді або у причетності до донецьких. Та ти курва завтра можеш молоду дівку зґвалтувати. А що? Апарат є певно? Бо як в анекдоті виходить - ще нікого з простих смертних не відп набив а вже мова йде. Критикувати є за що - така поведінка не рівень депутата. Але й вілкул злодій, що сидить в парламенті за наші податки й проводить відверту антиукраїнську політику. І відверто я би теж вломив ригівські гниді на місці парасюка. А коли б щось подібне вілкул ляпнув комусь дійсно при владі - то снайперів вистачає, це у парасюка лише ноги та кулаки в арсеналі.
Zheny@ Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 20:19 #35 Опубліковано 23 Вересня, 2016 в 20:19 2 годин тому, yu2007 сказано: А їх то за що? ))) за компанію.
vaz75 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 05:30 #36 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 05:30 11 час назад, yu2007 сказал: А їх то за що? ))) За всьо!!!
vaz75 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 05:37 #37 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 05:37 9 часов назад, risenseven сказал: плюс 100500! Щодо клоуна і піарщика - так, але найстрашніше те, що ця людина робить абсолютно те, що хоче, знаючи про свою недоторканність=безнаказаність. На місці вілкула (який не чим не кращий за парасюка) завтра може опинитись будь-який громадянин, який просто не сподобається парасюку чи він його запідозрить у зраді або у причетності до донецьких. Ага, ага. Я б на твоєму місці вже б боявся, бо ж за такі слова, певно, він до тебе вже добирається. Теж мені маньяка знайшов. . Цікаво, на наступних виборах будуть гасла накшталт "ми вже точно-преточно знімемо депутатську недоторканість"?
bublik007 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 08:51 #38 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 08:51 2 годин тому, vaz75 сказано: Цікаво, на наступних виборах будуть гасла накшталт "ми вже точно-преточно знімемо депутатську недоторканість"? А як же, друже, певно що буде, тіко троха видозмінять на кшталт: недоторканого-"доторкнем". Це як з Гонгадзе, мовою і таким іншим, єдиний аргумент, туди їх в перековіньку (Ковінька – ціпок із загнутим кінцем, подібний до хокейної ключки. ) :-)
Юріч Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 10:16 #39 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 10:16 1 час назад, Cherman сказал: Думаю, Парасюк не відгріб тільки з-за свого депутатського статусу. Звичайно статус йому допоміг, але й і автоматників за ним не стояло. Ти б поліз на здорованів з автоматом і пістолетами, маючи тільки корочку? Була йому ще одна допомога - камери журналістів, ось вони дійсно були йому в поміч...
MANJAK11 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 13:20 #40 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 13:20 16 часов назад, sergkots сказал: Але й вілкул злодій, що сидить в парламенті тобто після цього цирку він там не сидітиме ? Давайте оціним так би мовити *вихлоп* з цієї ситуації : 1 Парасюк виставив себе клоуном, не нанісши суттєвих пошкоджень ні машині ні Вілкулу 2 Вілкул як сидів в парламенті так і буде сидіти 3 Вілкул свого ставлення ні до чого не змінив То нафіга той весь цирк, якщо нічого не помінялось ?
Юріч Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 13:28 #41 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 13:28 @Cherman , від шальної кулі ніяка корка не спасе, ні в нашій країні, ні десь.
sergkots Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 15:08 #42 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 15:08 1 година тому, MANJAK11 сказано: То нафіга той весь цирк, якщо нічого не помінялось ? Як в цирку - це фокус і нашу увагу відволікають або між виставами клоуни розважають глядачів. Біда лише в тому, що платимо за квиток на це шоу ми полюбому - хіба втікати в іншу країну залишається.
bublik007 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 15:36 #43 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 15:36 2 годин тому, MANJAK11 сказано: То нафіга той весь цирк, якщо нічого не помінялось ? Став свідком розмови двох літніх чоловіків, відносно "тореодорських" дій Парасюка. "так робити, то ліпше не позоритись. Хотів розхреначити ту машину- сів би в свій дорогий авто і на таран. Чи якщо вже хотів бути героєм в очах людей, пістоля і кулю в лоба апоненту. І справу добру зробив би, і справу довів до кінця як справжній козак. А то шо, знає шо йому за те ніц не буде, то да, можна скікати на камеру. Ще й вихваляється, шо на нього купа справ заведено і це вже 11 -цята..Цирк на дроті.Щирим він був на сцені майдану, а зараз як і інші депутати, дороге авто, і тіко оте скакання."
Nokian Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 16:08 #44 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 16:08 Просто людина застряла в 2014у. Схоже назавше.
vaz75 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 16:16 #45 Опубліковано 24 Вересня, 2016 в 16:16 2 часа назад, MANJAK11 сказал: тобто після цього цирку він там не сидітиме ? Давайте оціним так би мовити *вихлоп* з цієї ситуації : 1 Парасюк виставив себе клоуном, не нанісши суттєвих пошкоджень ні машині ні Вілкулу 2 Вілкул як сидів в парламенті так і буде сидіти 3 Вілкул свого ставлення ні до чого не змінив То нафіга той весь цирк, якщо нічого не помінялось ? Як це не змінилося. А інет весь два дні гуде. А змі по десять разів на день в новинах обсмоктують. А людей від чогось важливого відволікли. Що там з курсом, не зріс за цю добу випадково?
Lovetstiney Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 06:36 #46 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 06:36 Дуже правильно сказав. Варто послухати. А Парасюк реальний клоун. І нажаль такі люди вирішують долю країни (((
Zevs_Isver Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 06:45 #47 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 06:45 7 хвилин тому, Lovetstiney сказано: Дуже правильно сказав. Варто послухати. А Парасюк реальний клоун. І нажаль такі люди вирішують долю країни ((( ха, то тепер Парасюк у всьому винен? "5ть балов" як кажуть москалі....
Lovetstiney Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 07:45 #48 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 07:45 46 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: ха, то тепер Парасюк у всьому винен? "5ть балов" як кажуть москалі.... Вони один від одного далеко не втікли, тільки в кожного своє . Що конкретно він зробив для людей ? Крім цирку . Може Володя податки зменшив для людей, підприємців ? Може таки подав на підпис закон про зняття недоторканості з депутатів ? Реальних дій крім піару просто не бачу. А тим хто мінусує - прошу навести конкретні аргументи, а не просто скористатись своєю можливістю мінуснути .
Zevs_Isver Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 08:03 #49 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 08:03 12 хвилин тому, Lovetstiney сказано: Вони один від одного далеко не втікли, тільки в кожного своє . Що конкретно він зробив для людей ? Крім цирку . Може Володя податки зменшив для людей, підприємців ? Може таки подав на підпис закон про зняття недоторканості з депутатів ? Реальних дій крім піару просто не бачу. А тим хто мінусує - прошу навести конкретні аргументи, а не просто скористатись своєю можливістю мінуснути . Парасюк хоч час від часу когось ногами б`є а більшість тихенько собі вирішує свої інтереси "падаткі" для людей це класно сильно "падаткі" треба не зменшувати, їх треба переставати "пиздити" і буде все ок
alexvvv Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 08:08 #50 Опубліковано 26 Вересня, 2016 в 08:08 4 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: Парасюк хоч час від часу когось ногами б`є У нього немає інших повноважень.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.