kovalcuchka87 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:24 #1 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:24 Старієм (((. Думаю, знайдуться такі, яких мучають аналогічні моїм, відчуття - появився у моєму житті смартфон. Да, цацка прикольна, корисна, і взагалі... АЛЕ. Він мені незручний у плані габаритів, та й шкода його тягати у кармані штанів чи деінде, бо часто на руках мала дитина. ЧЕСНО - ШКОДА. Впаде - і всьо! Я до того клоню, що хочу повернутись до своєї самої звичайної NOKIA на 2 sim-ки, але потрібна порада, чи технічно можна провернути одне діло. Чи можна виготовити ще 1 sim-ку з таким же номером (оператор VODAFON), аби у колишньому телефоні (самий звичайний, без прибамбасів) я могла користуватись в плані "подзвонить", а в смартфоні - користуватись всіма сервісами (мова йде про інтернет), які є у смартфоні. Спасібо
Basil Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:29 #2 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:29 а зателефонувати до оператора? колись київстар надавав таку послугу. одна сім для телефону (розмови) інша строго для інтернету. за водафон (мтс) не чув, не впевнений.
FunTom Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:36 #3 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:36 може бути тільки два різні номери з одним спільним рахунком (правда не знаю чи є таке у водафона) з одним номером на 2-сімках не прокатить: якщо активується нова сімка, друга з таким же номером автоматично блокується оператором
Basil Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:41 #4 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:41 2ТС: використайте переадресацію. на новий смартфон встановіть нову сім з новим номером, а на старому номері включить переадресацію. як варіант... імхо
Саня Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:45 #5 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:45 4 хвилин тому, FunTom сказано: якщо активується нова сімка, друга з таким же номером автоматично блокується оператором Не зовсім вірно. Старі SIM-картки можна було клонувати. Зараз новіші алгоритми захисту не дають можливості це зробити. В мене в Siemens S55 була клонована SIM-ка Djuice. Працюють дві і навіть три одночасно. Подзвонити можна було з любого апарата, але вхідні дзвінки приходили лише на один. На той, який останній перереєстровувася в мережі.
kovalcuchka87 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:50 Автор #6 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:50 6 минут назад, Basil сказал: 2ТС: використайте переадресацію. на новий смартфон встановіть нову сім з новим номером, а на старому номері включить переадресацію. як варіант... імхо і що ж це мені дасть? Хочу поповнювати 1 рахунок, але на смартфоні користуватись інтернетом, а з звичайного тільки дзвонити.
kovalcuchka87 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:52 Автор #7 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:52 Оператор (як вже тут мені підказали), мені щойно сказав - що сім-ка оригінал автоматично заблокується коли буде виготовлено клон. Ото халепа. Але ж має бути вихід :))). Ану думаєм далі ))))
Laborant Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:53 #8 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 08:53 https://help.mts.by/hc/ru/articles/202051922-Можно-ли-подключить-несколько-SIM-карт-на-один-номер-TWIN-карту-
tarasmv Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 09:13 #9 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 09:13 Є така послуга Інтернет Сім пара - на другій картці тільки інтернет коштує приблизно 5 грн в місяць І є СІМ ПАРА з другої картки можна телефонувати та користуватись інтернетом, але на неї не можна поздвонити
FunTom Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 09:25 #10 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 09:25 30 minutes ago, Laborant said: https://help.mts.by/hc/ru/articles/202051922-Можно-ли-подключить-несколько-SIM-карт-на-один-номер-TWIN-карту- Є тільки одна проблемка, ця послуга доступна в Білорусі
Basil Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 10:04 #11 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 10:04 49 хвилин тому, tarasmv сказано: Є така послуга Інтернет Сім пара - на другій картці тільки інтернет коштує приблизно 5 грн в місяць І є СІМ ПАРА з другої картки можна телефонувати та користуватись інтернетом, але на неї не можна поздвонити то в київстарі. і плата там не 5 грн. в водафона такого немає... імхо.
VojinSvitla Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 10:33 #12 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 10:33 Теж колись потрібна була така річ, знайшов два варіанти: перший це зробити з кнопочного телефону блютус модем для смартфона. На смартфон ставиться спеціальний додаток і за допомогою шамана, танців і бубна якось те діло налаштовується. Скажу чесно, цей варіант в мене не проканав, або танцював погано, або шаман з мене ніякий. Хотів так спарити 301 Нокію і планшет. Другий варіант купити кнопочну звонилку, яка може бути як блютус гарнітура. Тобто тут принцип роботи навпаки, сім картка стоїть на смартфоні, а дзвінки він посилає на кнопочну звонилку.
Zheny@ Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 11:14 #13 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 11:14 2 годин тому, kovalcuchka87 сказано: появився у моєму житті смартфон. Да, цацка прикольна, корисна, і взагалі... АЛЕ. Він мені незручний у плані габаритів, та й шкода його тягати у кармані штанів чи деінде, бо часто на руках мала дитина. ЧЕСНО - ШКОДА. Впаде - і всьо! Для цього потрібно наклеїти захисне скло і "одягнути" його у чохол. Це зменшить ризик бути розтрощеним. Ношу у сумці наплічній, часом у штанах. Так от для того, щоб він упав і не всьо, то є купа прибамбасів.
Гість Selbeor Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 12:05 #14 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 12:05 47 минут назад, Zheny@ сказал: появився у моєму житті смартфон. Да, цацка прикольна, корисна, і взагалі... АЛЕ. Він мені незручний у плані габаритів, та й шкода його тягати у кармані штанів чи деінде, бо часто на руках мала дитина. ЧЕСНО - ШКОДА. Впаде - і всьо! Це ви так перший тиждень-два будете на нього дмухати))) потім привикнеться до габаритів, буде він і в штанах і скрізь а от захисне скло і бампер треба обов'язково.
jack74 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 13:45 #15 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 13:45 @kovalcuchka87 так як хочеш ти, не буде. Неможливо. Всі інші варіанти - це збочення і за гроші (оператору абонплату)
Саня Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 19:18 #16 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 19:18 jack74, технічно це можливо, але практично реалізувати не вдасться (( IMSI можна спокійно вичитати, а от де взяти Ki? До COMP128v2 це була справа кількох годин. На той час, коли я цікавився даним питанням не було можливостей взломати новіші SIM-ки. Можливо за ці роки щось змінилося. На даний час лишається добра воля операторів стільникового зв'язку. Вони мають можливість це зробити, але навряд чи зацікавлені.
@leg Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 19:53 #17 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 19:53 В мен така послуга підключена на Київстарі телефонувати виходити в інет можна з обох сімок а приймати на якусь одну її можна вибирати за допомогою запроса типи *107*1# перша сімка або *107*2# сімка.
jack74 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 20:12 #18 Опубліковано 7 Вересня, 2016 в 20:12 @Саня ні технічно, ні практично, для чого ці фантазії! І якщо б ти цим дійсно цікавився, то б знав, що навіть склоновані сімки не працювали одночасно, не було "паралельних" телефонів. Працювала лише остання зареєстрована мережею. Тобто та, з якої востаннє ти подзвонив. І дзвінок вхідний далі йшов би лише на неї. В нашому випадку це б постійно працювала та, з якої сидиш в неті. Для того, щоб працювали дві, вони повинні бути РІЗНІ, а не клони. Щоб оператор (обладнання, залізяччя базових станцій) обслуговував їх кожну індивідуально, незалежно одна від другої. А це різні лінії обслуговування. Який сенс оператору задарма робити тобі такий подарунок? "Лінії" то займати ти будеш ДВІ Тут нема чого видумувати, а користуватись смартфоном, та й все. А якщо є вже таке бажання мати два, то купити іншу сімку та й все. Буде два номера.
Саня Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 06:44 #19 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 06:44 Я це робив і користувався. Див. вище.
jack74 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 07:16 #20 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 07:16 я бачив, але ж ти нашось знову написав... То яким чином це стосується цієї теми, що ти повторюєш свій пост іншими словами??? НЕ ПРАЦЮЮТЬ КЛОНОВАНІ СІМКИ ОДНОЧАСНО!!! Працює лише одна, остання зареєстрована в мережі. А ТС-ру потрібно щоб реально працювало ДВІ сімки паралельно одночасно!
Саня Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 08:04 #21 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 08:04 Пробував на трьох телефонах одночасно. В мережі всі три. Подзвонити можна з будь-якого. Вхідні дзвінки приходять на той, який останнім здійснював зв'язок з БС. На той час смартфонів не було. Не перевіряв роботу інтернету. В Києвстара є послуга "СІМ-пара", номер один, рахунок один, сімки різні, працюють одночасно. Vodafone.de пропонує Vodafone TwinCard та Vodafone TriCard. В Україні поки нічого такого не пропонують.
jack74 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 10:23 #22 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 10:23 Таке враження, що ти в танку 21 годин тому, Саня сказано: Пробував на трьох телефонах одночасно. В мережі всі три. Подзвонити можна з будь-якого. Вхідні дзвінки приходять на той, який останнім здійснював зв'язок з БС. Ще раз повторюю: в мережі працює ЛИШЕ ОДИН!!! Те, що в тебе на всіх трьох телефонах показувала "антенка", це абсолютно не означало, що працює сімка! Сімка працювала лише ОДНА! Обладнання оператора фіксує пару "сімка+телефон1", котрі зареєструвались в мережі (виконав дзвінок), а інші пари "сімкаКлон+телефон2" ігноруються. Як тільки ти робиш дзвінок з іншої пари, обладнання оператора "забуває" першу пару і вже працює з цією. Сімки-клони просто були для зручності, щоб не переставляти сімку-оригінал. Наприклад, в машині встановлений був комплект "вільні руки", і туди вставляли клона. Не вводь людей в оману, якщо ти сам не зрозумів принципу роботи.
kovalcuchka87 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 20:19 Автор #23 Опубліковано 8 Вересня, 2016 в 20:19 Ггг))) Хлопці, не сваріться! Всім дуже вдячна за активну участь в обговоренні мого питання! Висновок зробила наступний — потрібно бути сучасною та вчитись на повну юзати гаджети :-)
Саня Опубліковано 9 Вересня, 2016 в 07:36 #24 Опубліковано 9 Вересня, 2016 в 07:36 jack74, поставив тобі +1. Навіщо ті мінуси? Про основи роботи стільникових мереж можемо десь окремо поспілкуватися. ТС зробила для себе висновки і це головне :-)
Kiolan Опубліковано 9 Вересня, 2016 в 08:04 #25 Опубліковано 9 Вересня, 2016 в 08:04 Я переставив картку з телефона в планшет і зареєстрував Вайбер. Потім переставив картку назад в телефон. Але і без картки мені дзвонять на Вайбер на планшет . Тільки не має відеодзвінка.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.