Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

коли останній раз у павільйоні на Варшавці був ?

Саме в павільйоні - років 8 тому

10 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

місця нємєряно, реально зайнята одна третя частина і все.

значить - нічого не змінилось

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
40 минут назад, Bliksss сказал:

ну і ? в чому питання? Як мене, як споживача - має цікавити скільки магазин віддає за оренду?

прикінь, має. Бо платиш ту оренду виключно ти. Бо я плачу 60% баксів в місяць за ЧОТИРИ контейнери і ці гроші не закладаю в ціну товару від слова зовсім. В ТЦ в середньому платять 20 баксів за квадрат, де більше де меньше й якщо йому за місяць приходится відкашлювати 200-400 баксів, як думаєш, буде власник закладати цю сумму у вартість товару, чи ні ?

Хоча твоя думка цілком логічна і не нова, депутати і Ко приблизно те саме думають про нас, коли тарифи і все інше піднімають

Опубліковано

Живу відносно неподалік ринку (піша доступність). До карантину ще вагався "а може дійсно, треба залишити?". Зараз чітко розумію, що був би транспорт для прилуцьких мешканців, було б організовано декілька культурних рядів (з прибиранням за рахунок бізнесу поруч) - був би самий ідеальний варіант. І хоч ТЦ, хоч житлова 2-3поверхова забудова - діло десяте.

Опубліковано
19 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

ти ж щойно писав, що там все злобні перекупи позанімали ?

я писав про продовольчий павільйон на старому ринку, ти - про варшавку

Опубліковано
9 хвилин тому, Cherman сказано:

Бачу на фото, так багато корінних поляків.

ага, на "Барабашова" - теж такі персонажі )) в принципі, як і на інших аналогічних базарах, не тільки в Україні.

23 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

В ТЦ в середньому платять 20 баксів за квадрат, де більше де меньше й якщо йому за місяць приходится відкашлювати 200-400 баксів, як думаєш, буде власник закладати цю сумму у вартість товару, чи ні ?

нащо мені розповідати про ціноутворення?

Опубліковано
22 хвилин тому, Cherman сказано:

Я на одеському "7-кілометрі" вперше негра і азіата побачив.:D

тю,  в 90-х "афроамериканці" - поштучно "тампакси" продавали на вході в "Барабашово", типу як ручки - 3 шт. на 1грн.. типу такого )) та й іншу фігню, зараз - майже все китайці котролюють, навіть багато виробництв по місту - скрізь директора - китайці.

P.S. Я - ні разу не расист, але, своїх (українців) там - майже нема, хіба в найманцях.

Опубліковано
5 годин тому, Black сказано:

Міряти далі гуччі на картонці в контейнері зимою в трусєлях чи купляти в ТРЦ як цивілізовані люди.

Gucci, на базарі в контейнері?)))) Ви це серйозно?)))))

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

зараз - майже все китайці котролюють,

І в'єтнамці. Наші продавцями тільки пашуть - реалізаторами по-їхньому. А негри тачки з товаром совають. От тобі зменшена модель майбутнього нашої планети.

Опубліковано

І я б таки загнав наших базарників на харківський центраьний ринок, щоб подивилися, як виглядає порядок на ринку.

Опубліковано

@bublik007 , згадалось

Абрам, где ты достал себе такой костюм?

— В Париже…

— А это далеко от Бердичева?

— Ну, примерно, две тысячи километров будет.

— Подумать только! Такая глушь, а как шьют хорошо!

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

ага, на "Барабашова" - теж такі персонажі )) в принципі, як і на інших аналогічних базарах, не тільки в Україні.

нащо мені розповідати про ціноутворення?

А нащо тоді люди купують в інеті,на Алі?

Хіба не шукають майже всі ,де дешевше?

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Питання. На скільки в тебе телефони дешевші ніж в інеті можна купити? Для прикладу розетку взяти.

Телефон Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128GB

Не просто так питаю. Треба)

Опубліковано
6 годин тому, yuraa сказано:

Ринок Bakalarska у Варшаві. Наша Варшавка виглядає більш окультуреною.

Спойлер

uoLktkqTURBXy9hZjU2OTgxZTM3ODgwZGJhOGU5ZWI1MzBlYjVkNTYyMi5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM.jpg

uOOktkqTURBXy80OTgxYWU3YThiYzM4MTQwMDJjNWI2YWMzNmE0NTU2My5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM.jpg

z24965075V,Salon-fryzjerski-w-slynnej-Alei-Pazurow--bazar-na-.jpg

z24965076V,Bazar-na-ul--Bakalarskiej-.jpg

z24965077V,Bazar-na-ul--Bakalarskiej-.jpg

z24965079V,Bazar-na-ul--Bakalarskiej-.jpg

ТО вже варто було скинути посилання на те, що цей базар (а фото 2016 року) мали "переробити"!!!

І давай вже фото проєкту, як він мав виглядати!  Чого ж ти??

lnlktkqTURBXy8wODRjZGJkMWE2YjMwNzQxOTc3N

tXkktkqTURBXy84YzkzZGMyNTg0OGMxOGQwMTE0Z

G_FktkqTURBXy82OTBiNzBiYzU4YzRmOWJkODIyY

Всі хочуть окультурити базари..

Опубліковано

Не всі такі багаті, щоб купувати в ТЦ, не всі спроможні почати свою торгівлю в ТЦ.

Тому ринки рахую у нас потрібні.

Багато так гарно топлять про антисанітарію, що мені нагадують бабок, які надивляться ТВ, і торочать те що там їм сказали.

А насправді ? Насправді діло не в антисанітарії, та заторах... а в головах. Реконструкція ринку не дасть того, що дасть продаж землі...$$$

Хтось тут тішить себе ілюзіями, що міська рада дбає про лучан, хоче упорядкувати землю ? У місті вистачає проблем, але ніхто не спішіть їх вирішувати, причина написана вище.

Опубліковано

ОЙ.

А у 2018 році маємо Гугл фото панорамні

Ой знову, холєра ясна!  Зробили!! Навіть мають свій сайт і галерею.

Там 62 фото, як там стало хреново після реконструкції. (сарказм, єслі хто не дуже пойняв)

Опубліковано

@flashmax  То ясно і без твоїх пояснень. Гроші, Земля, не треба бути Нобелівським Лауреатом, щоб це зрозуміти.

Але перенесення того срачу треба. І чимдалі від центру.

Опубліковано
13 годин тому, Nokian сказано:

коли я казав про "ціноутворення", я мав на увазі, що знаю з чого складається ціна товару, але - мені як покупцю, абсолютно по барабану скільки платить власник магазину за оренду і скільки йому залишається прибутку. Якщо ціна влаштовує, або потрібно терміново - купую в ТЦ, якщо час терпить - замовлю в інтернеті.

Опубліковано

В нас процентів 50 населення просто не має грошей ,щоб витягнути ціну, в якій ще й закладена вартість оренди трц,або й навіть супермаркета.

Саме тому були так популярні базари.

Ну і ще не уявляю ,щоб в маркетах можна було торгуватися.

Щоб там річ ,яка тобі сподобалася,наприклад 2500,а ти кажеш - даю 2000.

Опубліковано
31 хвилин тому, Nokian сказано:

В нас процентів 50 населення просто не має грошей ,щоб витягнути ціну, в якій ще й закладена вартість оренди трц,або й навіть супермаркета.

тут є логічна помилка. "просто не має" - теперішній час, "були популярні" - минулий.

були популярні, тому що населення не мало грошей - так коректніше.

базари загинаються якраз тому, що в населення стало більше грошей, відповідно стало більше людей, які готові платити за кофморт здійснення попупок в будь-яку погоду, в приміщеннях з вентиляцією і кондиціонуванням.

і мене тішить, що базари потроху загинаються самі по собі, бо це є ознакою того, добробут населення в середньому таки росте.

щодо ціноутворення... нійбільше, по ходу, націняє бутік в популярному місці. крупний мережевий магазин, попри доволі високі (місцями) ставки оренди, все-таки дає нижчу ціну, і тримає якийсь мінімальний рівень якості.

Ювант почав потроху загинатись після відкриття Порт-сіті - бо з'явилась можливість комфортного шопінгу за _нижчими_ цінами і не нижчою якість - всілякі там ЕйчендЕм та інші бюджетні бренди, які були втридорога в бутіках Юванта.

з мобільними телефонами так само - не мені розказувати Нокіану, які були націнки 15-20 років тому, і які зараз ;)

ринки-базари почали загинатись ще раніше - оренда й викуп контейнерів

але я категорично проти, коли головний біль лікують гільйотиною.

всі нитіки щодо антисанітарії - ганять тільки базар, а нічого не вимагають від тих, хто зобов'язаний контролювати порядок - починаючи від депутатів міської ради, мерів (в.о.), і закінчуючи тими, хто безпосередньо відповідає - і директора ринку, і санстанції, і т.д.

ринок - місце для самозайнятих людей, і поки вони самі себе займають - на мої податки менше навантаження (а відповідно й на мої доходи).

Опубліковано
44 хвилин тому, Nokian сказано:

Ти це щойно сам придумав да?

Базари були СПОЧАТКУ! А вже потім з'явилися окремі магазини, а з магазинами і ТЦ.

І до базарів звикли більше. Приїжджі люди (особливо з села), бояться ТЦ. І, за звичкою, ходять на базар. Як це робили 20-30-40 років поспіль.

46 хвилин тому, Nokian сказано:

І не потрібно. Там є Акції, Знижки, Розпродажі! 

47 хвилин тому, Nokian сказано:

На базарі теж такого немає І не було.

Скрізь є свої плюси і мінуси

Опубліковано
47 хвилин тому, Nokian сказано:

ну, наприклад, за таке на базарі - пошлють дуже далеко. ;)

Я не люблю торгуватись, але коли бував на базарі, то колим пропонуєш продавцю зробити знижку, чуєш одну і ту саму мантру - ой, куди ж дешевше, а знаєте про оренду-податки-бензин-долар і т.п. зразу бажання торгуватись пропаде.

Опубліковано
50 хвилин тому, Nokian сказано:

а це вже кому як.

я не люблю торгуватись, мені зручніше он-лайн порівняти ціни й взяти там, де вигідніше (не тільки по ціні).

та й на базарі не завжди так поторгуєшся - на пропозицію знижки "500" часто почуєш - "я тут тільки продавець, можу скинути 0-5-50грн"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...