Перейти до змісту

Здати на права. (водійські)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 hours ago, timomaas said:

з другої спроби переатестацію пройшов

їзди спокійно)

Оце так) Виходить ті, хто обирають перший пункт, ніфіга правил не знають?))

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 годин тому, DarkMonk сказано:

С точки зрения экзаменаторов - я думаю правильный ответ №1, но с точки зрения практики ты должен выполнить оба пункта, так как ускорившись ты вынужден будешь обогнать "такси" чем навредишь белому :) .  А учитывая нашу быстротечную (ускоряющуюся жизнь) водитель чёрной машины с шансом 50/50 пойдёт на обгон в самый удачный момент. Мне так делали и не раз :) Я В ЭТО ВРЕМЯ ЕХАЛ В БЕЛОМ АВТОМОБИЛЕ. :)

Вывод: Водителю белого автомобиля надо подумать 3 раза прежде чем обгонять два и более Авто. Вот этому должны учить в автошколе, а не разгадывать ребусы. 

Та просто треба їздити на великому чорному джипі,і тоді всі тебе будуть пропускати і не висовуватись .)

Ну а з логіки ,то третя відповідь.

На картинці нічого не показує,що чорному ТРЕБА обганяти жовтий взагалі .

• -1 1
Опубліковано
16 годин тому, timomaas сказано:

то ти таки сам здавав?

не сісняйся,признавайся)

я сам. і двоє друзів моїх самі здавали.
і кожному розказували що здати самому нереально)

• +1 2
Опубліковано
7 часов назад, yu2007 сказал:

Друга

впринципі згоден. Ще раз передивився картинку. Якби в чорного автомобіля горіли ліві повороти, що говорить про його намір розпочати обгін, то була б правильна перша відповідь, а так, таки друга, хоча там всерівно :

spacer.png

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
20 годин тому, yu2007 сказано:

Поки не збираюсь. Чекаю, коли похолодає і @$ΩLΩMΩN перестане ровером їздити, тоді вже виїду.

Не бійтеся, виїзжайте. Перевіримо, хто швидше пр. Волі проїде.

Спойлер

П.С. Крім того ви відповіли на питання ПДР так як я думаю. НМД правильна відповідь №2.  Так що виїжджайте.

22 годин тому, yu2007 сказано:

Якщо правильною відповіддю виявиться перший пункт, тоді я точно нічого в ПДР не тямлю))

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • Дякую! 1
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Nokian сказано:

Найгірше, що подивившись це відео- скільки придурків почнуть повторювати такі маневри.

Не переживайте, чим їх стане більше, тим їх стане менше.

• -1 1
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

То, на відео, напевно, почесний донор їде.

Мені цікавить, як це зняли на відео. Там явно НЕ другий велосипедист ззаду знімав.

• -1 1
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, Cherman сказано:

Думаєш? В нью-Йорку багато таких довбанутих лісапєдістів.

Достатньо, бо про них уже й фільми знімають:

Спойлер

П.С. Хочу взнати, як зняли такого на відео. Там де камера за ним як приліплена була.

• -1 1
Опубліковано
2 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Там явно НЕ другий велосипедист ззаду знімав.

99,9% що саме другий велосипедист. Ніякий інший транспорт не повторить подібні маневри,  і камера явно не на дівчині закріплена,  бо відстань від об'єктиву до неї міняється й іноді досить велика. 

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, Unknown сказано:

99,9% що саме другий велосипедист. Ніякий інший транспорт не повторить подібні маневри

Надто плавно іде зйомка, ніяких ям, поворотів.

Дрон повторить?

• -1 1
Опубліковано (змінено)
9 годин тому, Cherman сказано:

Як ти визначив стать? Мені здалося, що то патлатий чувак.

Можливо,  я дивився в маленькому вікні у телефоні,  тому дрібні деталі непомітні були. 

Змінено користувачем Unknown
Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Надто плавно іде зйомка, ніяких ям, поворотів.

Дрон повторить?

Ні,  дрон не варіант.дуже низький політ,  і хто ж ним управляв на такій відстані? Плавність можна пояснити хорошою системою стабілізації. 

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Unknown сказано:

Ні,  дрон не варіант.дуже низький політ,  і хто ж ним управляв на такій відстані? Плавність можна пояснити хорошою системою стабілізації. 

Що значить хто управляв? A. I. управляв. Режим Trekking.

Знайомтесь: Mavic Air Drone.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
4 hours ago, $ΩLΩMΩN said:

I. управляв. Режим Trekking.

100% що ні, на 3,30 велосипедист стрибає на бордюр і камера так само стрибає різко, тому це не дрон

Змінено користувачем Revolver
  • 3 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Від першого лиця розкажу про свого друга, який ніколи не сидів за кермом:)

Прийшов кароче я до інструктора, сів за кермо. Інстурктор показує де передача, де там які педалі, кермо і так далі. Як повороти вмикати і все таке інше. Якось рушив хз з якого разу, каже інсруктор ну їдем бачу вже вмієш рушати це вже плюс. Їдем тут не далеко. Думаю їдем десь там де людей та авто нема. А він каже повертай тут, та там (допомагає вивернути руля, бо то жигуль), і тут туди сюди я вже в центрі міста. Поки їздили і те се. Коли приїхали там де я сідав, сорочку можна було викручувати від поту. Так колись вчили водити :)

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано

Якось ,здається Вольтеру ( одному з відомих атеїстів), стара француженка сказала.

Хіба не чудо  і не доказ існування , що святому Дені відтяли голову, а він взяв її у руки та пройшов  ледь не до кінця Парижа?

Відповідь була блискуча

-Мадам, насправді важливий   лише перший крок

• +1 1
Опубліковано
2 hours ago, Nokian said:

Якось ,здається Вольтеру ( одному з відомих атеїстів), стара француженка сказала.

Хіба не чудо  і не доказ існування , що святому Дені відтяли голову, а він взяв її у руки та пройшов  ледь не до кінця Парижа?

Відповідь була блискуча

-Мадам, насправді важливий   лише перший крок

mavychv_36924993_orig_.jpeg

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 2
Опубліковано
8 годин тому, Slavco сказано:

який був маршрут практичного іспиту?

на перездачі той самий? призначають на місці? яка перерва виявилася між практичними іспитами?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...