Перейти до змісту

Що це на 40-му гімном смердить?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 562
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Только что, Віталій СК сказал:

Так вітер може з очисних?

Хіба на 40-му є очисні? Я просто не в курсі. раніше так не смерділо (був колись сморід з рибази, але то давно і неправда)

Опубліковано

мо знов хто з дріжджами погрався на 40вому, або якийсь мега асенізатор злив не туди, вони там з ранку завжди повітря псують

Опубліковано
8 хвилин тому, vaz75 сказано:

Хіба на 40-му є очисні?

Очисні на вишкові а на сороковому є тільки якийсь отстойнік біля адреналіна.

10 хвилин тому, vaz75 сказано:

раніше так не смерділо

раніше бувало і гамно кувало, а тепер і зозуля не хоче

Опубліковано
42 хвилин тому, vaz75 сказано:

Хіба на 40-му є очисні? Я просто не в курсі. раніше так не смерділо (був колись сморід з рибази, але то давно і неправда)

Очисні в Липлянах і зараз їх чистять. Може ще й дощиком розмило...

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
On 07.07.2016 at 23:31, Deemon сказано:

Липляни + сильний західний вітер

Оце люди,сама правильна відповідь)) я на минулому тижні встав о п'ятій ночі,бо на рибалку їхав,саме у Липляни(за Липляни) ото я Вам пишу як було,живу на 40районі,і поїхав у сторону вишкова ну а за ними ті Липляни,короче це піз......... чим ближче я їхав туди тим більше я бекав-векав,бо смерділо пі....а вже за Липлянами все було гуд,видно від вітру залежало,а ну і ще, там ж ці, відстійники,чи очисні,фіг його знає но смердить дууууже.

Опубліковано

Очисні споруди побудовані в махнатом году, морально і фізично застаріли. Вони не можуть витянути все гавно з луцька через всі потрібні ступені очистки.

Опубліковано

А Луцьк все розбудовується, будинків більшає і гамна туди припливати буде все більше а на реконструкцію очисних ніхто не хоче виділяти гроші....

• 3 тижня потому...
Опубліковано

В центрі (пр. Волі) вже кілька днів так смердить, що аж очі ріже, вночі, правда (от саме зараз). Звідки то так тягне?

Опубліковано

Люди які мають діло з очисними кажуть що там якісь мікроби (які перетравлюють те все гімно) виздихали через чиюсь помилку. І тепер поки вони не відновляться буде ароматом накривати місто + не зовсім очищена вода тепер скидається у Стир.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...