Перейти до змісту

Де ви носите свої смарт-мобіли?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно я почав користуватись смартфоном і відразу почав більш ніж 5" хардового апарата з вагою 240грам.

Я звісно може помиляюсь, але навіть тапок поменше не так вже й легко носити в передній кишені джинсів, а тут 150х78х13мм. Я як людина звикша до кнопочників не можу тепер звикнути, що "зателефонувати" тепер це є цілий "ритуал" з перевіркою на влучність і координацію рухів пальців.

Те що в мене займало 5-10с зараз 20-30с.

Ну де його носити? Пристьогувати на пояс? Внутрішній карман - не зручно, особливо на морозі, а влітку його немає! Сумку додаткову таскати - навіг треба? 

Опубліковано
6 минут назад, Ukrainec сказал:

Нещодавно я почав користуватись смартфоном і відразу почав більш ніж 5" хардового апарата з вагою 240грам.

Я звісно може помиляюсь, але навіть тапок поменше не так вже й легко носити в передній кишені джинсів, а тут 150х78х13мм. Я як людина звикша до кнопочників не можу тепер звикнути, що "зателефонувати" тепер це є цілий "ритуал" з перевіркою на влучність і координацію рухів пальців.

Ну де його носити? Пристьогувати на пояс? Внутрішній карман - не зручно, особливо на морозі, а влітку його немає! Сумку додаткову таскати - навіг треба?

Прийму в дар,позбавши ваших проблем)))

Дякувати не потрібно.

Опубліковано
8 минут назад, point сказал:

Прийму в дар,позбавши ваших проблем)))

Дякувати не потрібно.

:lol:

Опубліковано

Бо не потрібно "жаднічати" :). Потрібно починати перехід на смарти з меньших розмірів...з екранами 4 дюйма...походити з півроку, привикнути. Я наприклад починав з 4", через рік перейшов зразу на 5", незручно було капєц, через день віддав телефон і замовив в того ж чоловіка 4,7"...Хожу з цим смартом до сіх пір...І 5" вже не кажеться таким великим (є в дочки).

ПС. Ношу смарт в любому кармані курток, штанів...Влітку є сумочка-гаманець з карманчиком для смарта.

Опубліковано

Колись таскався з SonyEricsson w880 (103*47*9.4 мм), який не був помітним навіть в передній кишені сорочки, пару років назад вирішив спробувати що таке смартфон - купив відносно маленький HTC a310 (3.2",  102,8*57,2*12,9 мм) на другому Андроїді - цей також ще можна таскати в передній кишені джинсів. Телефон морально застарів, але основну і найбільш затребувану функцію - дзвонити - виконує, і чекає поки я надибаю щось не набагато більше, щоб також влазило в кишеню. Пробував смарт дочки - 4,5" - вже завеликий. Тобі, з твоїми 15*7,8 см співчуваю...

Опубліковано

То де ж ти його носиш?

Бо в мене навіть джинсових передніх кишенях еран 3-чі лопав в кнопочнику, а зараз як?!

Опубліковано

ну це залежить від телефона) якщо якій самсунг то одне, якщо ж скляна сонька або моторола, це вже зовсім інше. 
ждинси зовнішній карман парки)

Опубліковано

От бідота, сир з цвіллю, вино старе, авто без даху, ше й телефон без кнопок... шо робити???

Та нормально воно носиця.... до вього звикаєш...

Опубліковано

я власне ношу в кармані один смарт 5-ти дюймовий і нокію х2-02 дискомфорту не відчуваю, по можливості кладу в кармани курточки, або маленької сумочки. 

скажу з власного досвіду якщо є смарт і гаманець в якому декілька карточок, візитівок, та ще якісь речі то маленька сумочка просто незамінна річ.

Опубліковано

Ні, я себе до дроїда змушую, так ще носити піпець немає де.

Кілька днів у внутрішній кишені, кілька в джинсах пробував, ніде не зручно.

Опубліковано

На Кікстартері є досить цікавий проект з цього приводу, можете почерпнути ідею

https://www.kickstarter.com/projects/thetusk/the-tusk-telephone-utility-support-kit?ref=discovery

Я думаю діло в 13мм товщини, а якщо ще чохол є - то тим більше

Мені Nokia 5228 маленький, але досить товстий, було не так комфортно носити як більший по діагоналі смартфон.

Опубліковано
19 час назад, Ukrainec сказал:

по поводу користування - хоч й не перший рік користуюсь смартфонами, але в останніх версіях оте *шоргання* та *піруети* пальцями по екрану, для відповіді, почали кумарити. Хоч і лінивий від природи, але дискомфорт таки заставляє напрягатись. Ситуація вирішуєтся елементарно просто, с допомогою внутрішніх налаштувань настроїв на дзвінки відповідати не *сованням* по екрану, а натисканням на потрібний знак на екрані, все стало на порядок легше й комфортніше, єдине, що для розблокування пасивного телефону треба провести по екрану, але це не є такою проблемою, бо зазвичай нікуди не спішиш, на відміну від моменту, коли треба відповісти на дзвінок

по поводу насіння - з моменту збільшення телефонів до таких діагоналей, вже давно пора забути проносіння телефонів в штанах, в будь якому кармані. Особисто ношу в жилетці , в нагрудному (спеціально навченому :) ) кармані, й взагалі, носити треба будь де, де нема згинання частин тіла, при яких телефон (при таких то розмірах) може пошкодитись

Опубліковано
10 минуту назад, YouRich сказал:

Що за програму юзаєш?

настройки*устройство*Специальные возможности*Режим однократного нажатия* - поставити галочку :)

Опубліковано
7 минут назад, MANJAK11 сказал:

настройки*устройство*Специальные возможности*Режим однократного нажатия* - поставити галочку :)

В мене немає такого :(. Андроід 4.4.2

Опубліковано
Только что, YouRich сказал:

В мене немає такого :(. Андроід 4.4.2

не знаю, може то самсунговська фіча, але я купував телефон теж з 4.4.2, півтора року назад, ще тоді поставив цю функцію, потім оновився *по воздуху* до 5.0 . Може тоді ця функція була в іншому місці, але зараз там де написав, бо спеціально шукав перед тим як написати

Опубліковано
23 минуты назад, MANJAK11 сказал:

не знаю, може то самсунговська фіча, але я купував телефон теж з 4.4.2, півтора року назад, ще тоді поставив цю функцію, потім оновився *по воздуху* до 5.0 . Може тоді ця функція була в іншому місці, але зараз там де написав, бо спеціально шукав перед тим як написати

То  Самсунговський Тачвіз таке має, голий Андроїд такого не заслужив :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...