Перейти до змісту
  • 0

Питання та пропозиції по новій версії Борди

Ha3aP

Чи подобається Вам нова Борда?  

145 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Питання

Опубліковано

Прикрутив для тесту голосувалку.

Адмінам дякую за обновлення дякую ;)

Скіни, окрім стандартного, будуть?

• Відповіді 165
  • Створено
  • Остання відповідь

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, lerov сказал:

Новий дизайн дуже "на любителя" :(, очі просто "вилазять" :blink:

От би ще тему "Олд скул борда".

Ех оновили "приват24", потім "кінопоиск" ...тепер Борда. ІМХО не приємний тренд :unsure:

Ще й тут і новий Віндовз, і IOS і Аndroid... як жити? ваще піпєц...:D

Опубліковано

часто повідомлення дублюються самі собою (нажимаєш надіслати відповідь, а з'являється зразу 2 одинакових)

• Адміністратори
Опубліковано
11 хвилин тому, Oli сказано:

не відсилаються ПП

Працює. Отримав відповідь від serega щойно

Опубліковано

Незвично, але доведеться звикати...

Шкода, що немає  "просмотр последних публикаций"

Альтернативна "Активність" може бути, тільки якби можна було б згрупувати по темам...

Це преше врадення...

Опубліковано

Всім привіт :). Давно не бачились. Форум незвичний, але не все зразу...потрібно розбиратися, можливо просто зачекати, а не скиглити. Єдине що зауважу, так це "біле полотно", хотілось би, щоб у майбутньому, пост від посту відрізнялись (відділялись лінією або мали якісь межі, або тло різних коментарів мало різний відтінок). Дякую.

Опубліковано

Юзаю с телефона, вроде норм, но пока очень непривычно. Фоток нет в некоторых старых темах.

Опубліковано

Привикать, привикать... Бля куди я зайшов? Хто мені шо вже пише?..Де я?

Насправді, "хотєлки" поки припинити треба, краще звернути увагу на баги.

Український переклад, я так зрозумів, треба чекати?

Опубліковано
2 хвилин тому, vaz75 сказано:

Український переклад, я так зрозумів, треба чекати?

З самого низу по центру можна переключити мову, що правда українська переведена не до кінця.

Опубліковано
Только что, Ha3aP сказал:

З самого низу по центру можна переключити мову, що правда українська переведена не до кінця.

Я й про це і кажу

Опубліковано

Nerva файна тема. Класно, що хедер фіксований - при скролі лишається на своєму місці

Опубліковано

Тільки що замітив, що поставивши "+" користувачу, я можу його забрати? Так як появляється на місці зеленої стрілочки "вверх" червона стрілочка "вниз" (зауважу, що право ставити мінуси в мене нема і не було). До речі, право ставити мінуси так і залишилось, після 1200 повідомлень, чи правила помінялись?

Опубліковано
1 час назад, d.u.a.l сказал:

Заходиш у профіль і натискаєш кнопку "переглянути мою активність" в правому нижньому кутку заголовка (той, що на темному фоні). Там є створені тобою теми і всі-всі повідомлення. Ось тут

Твоє добро тут ;)

Зліва треба вибрати Теми або Повідомлення

але там лише теми, які створив користувач, а де всі ті теми, в яких він відписував.

Опубліковано
2 минуты назад, vaz75 сказал:

Тепер Паверюзвєрєм вже бути не обов'язково.

Не думаю. Я поки не павер і не можу мінусувати будь-кому, можу тільки забрати свій плюс, який я поставив користувачу. Треба на тобі протестувати. Ти не образишся, якщо я в тебе свій плюс заберу, якщо буде можливість, я зразу назад віддам))

Опубліковано

Працює)). Можна скільки хочеш одне те саме повідомлення і плюсувати і мінусувати, в порядку черги, звичайно. До речі, як нік вставляти в коментар, ніхто не підскаже?

Опубліковано
23 минуты назад, rabzy сказал:

Класно, що хедер фіксований - при скролі лишається на своєму місці

Як на мене, то ще б до всього той хедер ховався вручну (раз сховав і щоб був схований на всіх сторінках, треба - відкрив і завжди відкритий), а то займає 7-му частину екрану)).

Опубліковано

так там всі повідомлення, якщо я в темі якійсь відписав 10 разів, то там буде цих 10 окремих повідомлень - незручно. 

Опубліковано
Щойно, Harddriver сказано:

Хто чим замінив "Перегляд нових публікацій" ? Активность->Вся активность чи є якісь кращі варіанти?

Я замінив на "Непрочитане"

Опубліковано

як би добавити кнопку - мої публікації, раніше у викідному меню справа зверху була така кнопка, а зараз через акаунт лізти, не зручно 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...