difoto Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:24 Автор #76 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:24 1 хвилина тому, Zheny@ сказано: не питай очевидних дурниць. я напевно в іншому всесвіті живу, якщо це дурниці, ще й очевидні.
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:26 #77 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:26 ок. я буду мовчати, з рештою, я лише висловив свою думку, щодо твого прохання до Карамби озвучити прізвища / позивні людей, які говорили про вищезазначені події.
difoto Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:34 Автор #78 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 09:34 облишим твою паранойю тобі, а щодо карамби, то підозрюю, що його джерела можуть бути такими, яких айдарівці дуже сильно шукають, шоб надавать тумаков
Zheny@ Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:17 #79 Опубліковано 5 Квітня, 2017 в 10:17 39 хвилин тому, difoto сказано: облишим твою паранойю тобі, так швидко ти мені параною оприділив, ну да ладно - тобі видніше.
difoto Опубліковано 6 Квітня, 2017 в 11:17 Автор #80 Опубліковано 6 Квітня, 2017 в 11:17 Вишенка на тортік. Всі ті, кого ніби-то обсирає Сармат - прийшли його провідати. Андрій Омельчук додав 3 нові світлини — разом з Ігором Лапіним та 4 others. 16 хв · Вчора зібралися бійці 2-ї роти «Захід». Провідали побратима Олега Твердохліба. Він для нас завжди буде «Старшиною" . Це справжній бойовий товариш, опора, скеля на яку без будь-яких сумнівів можна покластися. Поспілкувалися з дружиною… Його стан важкий. Майже 4 тижні не розмовляє, практично не їсть, мало кому вдається потрапити до нього, аби побачитись та поспілкуватись. Але він бореться… Бореться з важким недугом. Ми разом віримо, що він здолає цю хворобу, бо він справжній боєць. Боляче, що тим кого не забрала війна, хто зміг пройти справжнє пекло і попри все вижити - у мирному житті доводиться вести боротьбу за власне життя. Наразі із завидною регулярністю почали з'являтися у ЗМІ та соцмережах різноманітні розповіді про наш "Айдар". Це реальний удар у спину. Це я до того, що мене особисто зачепило за живе. Мене дивує, що колишні очільники Молодих регіонів Волині подають якісь інтерв’ю нібито від «Старшини» в той час, коли він у такому важкому, стані. Як можна придумувати брудні пасквілі для дискредитації добровольчого батальйону . Олег наразі просто не має сил та здоров’я. Ніколи не повірю що Олег міг дати інтерв'ю колишнім регіоналам.Не міг собі навіть уявити, що циніки заради власних політичних амбіцій і партійних інтересів опустяться до спекуляцій здоров’ям ветерана АТО. Не можу повірити, що його чесне ім'я використали у брудних політичних технологіях. Ні! Це не його війна! Брате, ми з тобою! Ми - 2-а рота Айдару! Ми - єдині. Перемога буде за нами."Айдар" Акбар!!! Слава Укарїні!
Savage Опубліковано 7 Квітня, 2017 в 12:45 #81 Опубліковано 7 Квітня, 2017 в 12:45 В 04.04.2017 at 22:53, difoto сказал: Але є таке враження, що його слова перекрутили в надії на те, що він не зможе розказати чи відповісти. Ветеран АТО, доброволець батальйону «Айдар» Олег Твердохліб (позивний «Сармат») спростував чутки про те, що, буцімто, інтерв’ю за його участі – вигадка: «Шановні побратими! Хвороба роз’їдає в мене внутрішні органи, а не мозок! Не сподівайтесь, що в мене слабоумство – мізки в мене працюють добре. Я підтверджую, що дійсно казав вищезгадане. Якщо хтось з цим не погоджується – Бог йому суддя. Хай пригадають ті події…», – каже Сармат. https://www.volynnews.com/news/society/-vse-skazane-mnoiu-pravda-oleh-tverdokhlib-pro-interviu-video/
sergkots Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 20:44 #83 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 20:44 @difoto То що із відео зверненням? Не ховайтесь за мовчанкою.
difoto Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 04:08 Автор #84 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 04:08 з яким саме?
sergkots Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 05:47 #85 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 05:47 1 година тому, difoto сказано: з яким саме? On 08.04.2017 at 01:06, Igor DMX сказано:
difoto Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 06:34 Автор #86 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 06:34 Ну, по-перше, я "не ховаюсь за мовчанкою". Взагалі не зрозуміло, чому мені таке закидають. Давайте так: я що Старшину, що Золу знаю як друзів - Олега та Ігоря. Спілкувався і спілкуюсь з обома. Те, що вони між собою стали в штики - це їхні проблеми. І я стараюсь пропускати повз себе те, що вони говорять один проти одного і повірте, Лапін про Твердохліба міг дати таке саме інтерв'ю, оскільки війна - це кров, смерть побратимів і в певних випадках - "мародерство". Коли загинув Михайлов, Старшини не було і близько поруч і одне це мені здалося безглуздою маячнею. Смерть 13 айдарівців з вини Лапіна - такий саме абсурд. Зі слів бійця "Да, в том бою у Золи билі ошибкі, но вєшать на нєго 13-ть наших - ето піз*єц пєрєбор!" Вище - комент Ореста з ВН, читайте. І пост Андрія Омельчука-"Сотника" теж. А слова про те, що Лапін розвалив Самооборону - просто жесть, враховуючи що ні він, ні Старшина практично не приймали участі у діяльності формування після війни. Хтось накине зараз про вибори - добре. Самооборона на виборах у ВР слідкувала за правдивим голосуванням, це було протистояння "правда проти грошей", де ми просто були на боці правди. І врешті решт - з цим мають розібратись айдарівці, а не ми з вами. PS хтів написати про волиньньюз, але утримаюсь. Не хочу вірити, що за подачку від Палиці Олег дав подібне інтерв'ю.
bublik007 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 10:59 #88 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 10:59 1 хвилина тому, dedid сказано: ти хоть знаєш шо то за уйопкі? як вони піднялися за рахунок смертей інших Факти в студію: на чому саме піднялись, хто саме, Я не є адептом Ді, але погодьтесь, обвинувачення доволі не дитяче, і мало б бути конкретне підтвердження Вашому обуренню.Дякую.
sergkots Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:10 #89 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:10 15 хвилин тому, dedid сказано: кому ти дякуєш, ти хоть знаєш шо то за уйопкі? як вони піднялися за рахунок смертей інших, он потер пост мій знов ді, ти хоч знаєш яке там в них бидлоття? отакі шляпіни, А нормальні люди гинуть а ці уйопкі на них собі піар роблять, людина на грані, я йому вірю на всі 100% а не цім сандаловим адвокама лапіна Дякувати треба тим хто голови ложить, і нічого взамін немає, а це брехун на волонтерці косить нормально. Я подякував за відповідь. Звинувачуєш то давай факти - прямі, непрямі докази.
vaz75 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:41 #90 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:41 44 минуты назад, dedid сказал: а не цім сандаловим Дякувати треба тим хто голови ложить, і нічого взамін немає, а це брехун на волонтерці косить нормально. Хто? Сандалов піднявся? Золоті зуби вставив? Чи БеМеВе купив? Не сміши мене. Чи колеса мої на жигуль не на фронт, а собі поставив. Чи на "таблетці" по бурштин ганяє? Дійсно давай факти, а то заказушкою попахує. Єслі шо, я не є прихильником Лапіна.
Гість rl72 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:51 #91 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:51 та нема в @dedid@karamba доказів задача в нього гадити й обгаджувати, для цього докази не потрібні
difoto Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:55 Автор #92 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 11:55 56 хвилин тому, dedid сказано: а це брехун на волонтерці косить нормально. Ти перейшов межу, чувак. Підар ти, який сидить за кордоном і коментує те, що робиться тут. В мене все.
snouden Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 17:53 #93 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 17:53 Dedid, мочи ще про діфото, цікаво.
san4ez1 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 17:55 #94 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 17:55 А чим хворий "Старшина"?Чому не збираєте кошти йому на допомогу?Ді?
snouden Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:10 #95 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:10 На наступні вибори Лапін по любому не проходить по мажоритарці (якщо місто буде під палицею), лишається список, але там думаю охочих багато. В такому разі, логіка Лапіна зрозуміла - сенс напрягатись, якщо результат один. Цитувати що воно нещасне, на вигляд , незнаю як зараз але раніще колись навіть побритися не міг, і що не багато живе, я не можу просто поняти чого він такий адвокат Лапіна, чи дійсно ідея засліпила все, чи проплачєн тайно? Ти ж писав, що Цитувати я не кажу про діму, він нормальний, відносто чесний, простенький, просто недолугий в своєму світобаченні Чи ще не визначився? В твоїх розмірковуваннях бачу певне протиріччя, тут краде гуманітарку, тут вже відносно чесний і простенький. Простенький? І помічник депутата - знову протиріччя. Складається враження що ти сам щось темниш або немаєш цільної картини Діфоти в голові
Ukrainec Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:30 #96 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:30 тедід, саша, а ти після того як відсмоктав Палиці на минулому тижні в його кабінеті, на перерві між засіданнями комісій, то гроші він тобі готівкою заплатив чи на карточку перерахував?
Ukrainec Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:52 #97 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:52 16 хвилин тому, dedid сказано: Краще в Палиці ніж в пенсіонера гунчака і його патрона Пороха Безвізового. Задоволений? Заказний, мене замовив Ігор Петрович, платить 10 штук євро і дав свого геліка так сканає? але то народ ватаний. Випалюй Саша! Жгі!
Zheny@ Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:53 #98 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 18:53 3,14здєц ви тут гоните. Я підозрюю, що пан Лапін ніяк не відреагував на інтерв'ю Твердохліба? Чи все ж відповів?, але в своєму фірмовому стилі : "Фейк"! Дуже універсальне слово, особливо для грамотного юриста / адвоката / депутата .
Ukrainec Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 19:00 #99 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 19:00 8 хвилин тому, dedid сказано: Да я за Палицю, він сексуальніший, гейропа мене зломила Можеш не пояснювати, й так було ясно ху іс ху! А за такі послуги в розрахунковій тобі окремою статтею вказує, чи це входить в твої функціональні обов"язки я просто за податки до б"юджету хвилююсь.
vampirich Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 19:01 #100 Опубліковано 9 Квітня, 2017 в 19:01 17 хвилин тому, dedid сказано: Краще в Палиці ніж в пенсіонера гунчака і його патрона Пороха Безвізового. Задоволений? Заказний, мене замовив Ігор Петрович, платить 10 штук євро і дав свого геліка так сканає? але то народ ватаний. та нє... фігня щоб на такому заробити то треба щось вумне хоч трішки писати а як такі висєри ніхто адекватний не оплатить навіть враховуючи що я Лапіну ніфіка не довіряю і дуже в ньому сумніваюся, отака писанина не настроює мене іще гірше проти нього, а навпаки, з"явзляються думки, що може не такий він уже й поганий, раз так очевидно проплачено на нього строчать всякі волиньньюзи з рицками
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.