Перейти до змісту

Запитання до народного депутата Лапіна І.О.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

не питай очевидних дурниць.

я напевно в іншому всесвіті живу, якщо це дурниці, ще й очевидні.

• Відповідей 394
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ок. я буду мовчати, з рештою, я лише висловив свою думку, щодо твого прохання до Карамби озвучити прізвища / позивні людей, які говорили про вищезазначені події.

Опубліковано

облишим твою паранойю тобі, а щодо карамби, то підозрюю, що його джерела можуть бути такими, яких айдарівці дуже сильно шукають, шоб надавать тумаков :)

Опубліковано
39 хвилин тому, difoto сказано:

облишим твою паранойю тобі,

так швидко ти мені параною оприділив, ну да ладно - тобі видніше.

Опубліковано
Вишенка на тортік. Всі ті, кого ніби-то обсирає Сармат - прийшли його провідати.
Андрій Омельчук додав 3 нові світлини — разом з Ігором Лапіним та 4 others.
16 хв

Вчора зібралися бійці 2-ї роти «Захід». Провідали побратима Олега Твердохліба. Він для нас завжди буде «Старшиною" . Це справжній бойовий товариш, опора, скеля на яку без будь-яких сумнівів можна покластися.
Поспілкувалися з дружиною… Його стан важкий. Майже 4 тижні не розмовляє, практично не їсть, мало кому вдається потрапити до нього, аби побачитись та поспілкуватись. Але він бореться… Бореться з важким недугом. Ми разом віримо, що він здолає цю хворобу, бо він справжній боєць. Боляче, що тим кого не забрала війна, хто зміг пройти справжнє пекло і попри все вижити - у мирному житті доводиться вести боротьбу за власне життя.
Наразі із завидною регулярністю почали з'являтися у ЗМІ та соцмережах різноманітні розповіді про наш "Айдар".
Це реальний удар у спину. Це я до того, що мене особисто зачепило за живе. Мене дивує, що колишні очільники Молодих регіонів Волині подають якісь інтерв’ю нібито від «Старшини» в той час, коли він у такому важкому, стані. Як можна придумувати брудні пасквілі для дискредитації добровольчого батальйону . Олег наразі просто не має сил та здоров’я. Ніколи не повірю що Олег міг дати інтерв'ю колишнім регіоналам.Не міг собі навіть уявити, що циніки заради власних політичних амбіцій і партійних інтересів опустяться до спекуляцій здоров’ям ветерана АТО. Не можу повірити, що його чесне ім'я використали у брудних політичних технологіях. Ні! Це не його війна! Брате, ми з тобою! Ми - 2-а рота Айдару! Ми - єдині. Перемога буде за нами."Айдар" Акбар!!! Слава Укарїні!

17800050_1252988388154600_57221687399931

Опубліковано
В 04.04.2017 at 22:53, difoto сказал:

Але є таке враження, що його слова перекрутили в надії на те, що він не зможе розказати чи відповісти. 

Ветеран АТО, доброволець батальйону «Айдар» Олег Твердохліб (позивний «Сармат») спростував чутки про те, що, буцімто, інтерв’ю за його участі – вигадка:

«Шановні побратими! Хвороба роз’їдає в мене внутрішні органи, а не мозок! Не сподівайтесь, що в мене слабоумство – мізки в мене працюють добре. Я підтверджую, що дійсно казав вищезгадане. Якщо хтось з цим не погоджується – Бог йому суддя. Хай пригадають ті події…», – каже Сармат.

https://www.volynnews.com/news/society/-vse-skazane-mnoiu-pravda-oleh-tverdokhlib-pro-interviu-video/

Опубліковано

Ну, по-перше, я "не ховаюсь за мовчанкою". Взагалі не зрозуміло, чому мені таке закидають.

Давайте так: я що Старшину, що Золу знаю як друзів - Олега та Ігоря. Спілкувався і спілкуюсь з обома. Те, що вони між собою стали в штики - це їхні проблеми. І я стараюсь пропускати повз себе те, що вони говорять один проти одного і повірте, Лапін про Твердохліба міг дати таке саме інтерв'ю, оскільки війна - це кров, смерть побратимів і в певних випадках - "мародерство". Коли загинув Михайлов, Старшини не було і близько поруч і одне це мені здалося безглуздою маячнею. Смерть 13 айдарівців з вини Лапіна - такий саме абсурд. Зі слів бійця "Да, в том бою у Золи билі ошибкі, но вєшать на нєго 13-ть наших - ето піз*єц пєрєбор!" Вище - комент Ореста з ВН, читайте. І пост Андрія Омельчука-"Сотника" теж. А слова про те, що Лапін розвалив Самооборону - просто жесть, враховуючи що ні він, ні Старшина практично не приймали участі у діяльності формування після війни. Хтось накине зараз про вибори - добре. Самооборона на виборах у ВР слідкувала за правдивим голосуванням, це було протистояння "правда проти грошей", де ми просто були на боці правди.

І врешті решт - з цим мають розібратись айдарівці, а не ми з вами.

PS хтів написати про волиньньюз, але утримаюсь. Не хочу вірити, що за подачку від Палиці Олег дав подібне інтерв'ю. 

Опубліковано
1 хвилина тому, dedid сказано:

ти хоть знаєш шо то за уйопкі? як вони піднялися за рахунок смертей інших

Факти в студію: на чому саме піднялись, хто саме,  Я не є адептом Ді, але погодьтесь, обвинувачення доволі не дитяче, і мало б бути конкретне  підтвердження Вашому обуренню.Дякую.

Опубліковано
15 хвилин тому, dedid сказано:

кому ти дякуєш, ти хоть знаєш шо то за уйопкі? як вони піднялися за рахунок смертей інших, он потер пост мій знов ді, ти хоч знаєш яке там в них бидлоття? отакі шляпіни,  А нормальні люди гинуть а ці уйопкі на них собі піар роблять, людина на грані, я йому вірю на всі 100% а не цім сандаловим адвокама лапіна

Дякувати треба тим хто голови ложить, і нічого взамін немає, а це брехун на волонтерці косить нормально.

Я подякував за відповідь.

Звинувачуєш то давай факти - прямі, непрямі докази. 

Опубліковано
44 минуты назад, dedid сказал:

а не цім сандаловим

Дякувати треба тим хто голови ложить, і нічого взамін немає, а це брехун на волонтерці косить нормально.

Хто? Сандалов піднявся? Золоті зуби вставив? Чи БеМеВе купив? Не сміши мене. Чи колеса мої на жигуль не на фронт, а собі поставив. Чи на "таблетці" по бурштин ганяє? Дійсно давай факти, а то заказушкою попахує.

Єслі шо, я не є прихильником Лапіна.

Опубліковано
56 хвилин тому, dedid сказано:

а це брехун на волонтерці косить нормально.

Ти перейшов межу, чувак. Підар ти, який сидить за кордоном і коментує те, що робиться тут. В мене все.

Опубліковано

На наступні вибори Лапін по любому не проходить по мажоритарці (якщо місто буде під палицею), лишається список, але там думаю охочих багато.

В такому разі, логіка Лапіна зрозуміла - сенс напрягатись, якщо результат один.

Цитувати

що воно нещасне, на вигляд , незнаю як зараз але раніще колись навіть побритися не міг, і що не багато живе, я не можу просто поняти чого він такий адвокат Лапіна, чи дійсно ідея засліпила все, чи проплачєн тайно?

Ти ж писав, що

Цитувати

я не кажу про діму, він нормальний, відносто чесний, простенький, просто недолугий в своєму світобаченні

Чи ще не визначився? В твоїх розмірковуваннях бачу певне протиріччя, тут краде гуманітарку, тут вже відносно чесний і простенький. Простенький? І помічник депутата - знову протиріччя. Складається враження що ти сам щось темниш або немаєш цільної картини Діфоти в голові :) 

Опубліковано

тедід, саша, а ти після того як відсмоктав Палиці на минулому тижні в його кабінеті, на перерві між засіданнями комісій, то гроші він тобі готівкою заплатив чи на карточку перерахував?

Опубліковано
16 хвилин тому, dedid сказано:

Краще в Палиці ніж в пенсіонера гунчака і його патрона Пороха Безвізового. Задоволений?  Заказний, мене замовив Ігор Петрович, платить 10 штук євро і дав свого геліка так сканає?  :0016:але то народ ватаний.

Випалюй  Саша! Жгі! 

Опубліковано

3,14здєц ви тут гоните.

Я підозрюю, що пан Лапін ніяк не відреагував на інтерв'ю Твердохліба?

Чи все ж відповів?, але в своєму фірмовому стилі : "Фейк"!

Дуже універсальне слово, особливо для грамотного юриста / адвоката / депутата .

Опубліковано
8 хвилин тому, dedid сказано:

Да я за Палицю, він сексуальніший, гейропа мене зломила:D

Можеш не пояснювати, й так було ясно ху іс ху! 

А за такі послуги в розрахунковій тобі окремою статтею вказує, чи це входить в твої функціональні обов"язки

я просто за податки до б"юджету хвилююсь.

Опубліковано
17 хвилин тому, dedid сказано:

Краще в Палиці ніж в пенсіонера гунчака і його патрона Пороха Безвізового. Задоволений?  Заказний, мене замовив Ігор Петрович, платить 10 штук євро і дав свого геліка так сканає?  :0016:але то народ ватаний.

та нє... фігня

щоб на такому заробити то треба щось вумне хоч трішки писати

а як такі висєри ніхто адекватний не оплатить

навіть враховуючи що я Лапіну ніфіка не довіряю і дуже в ньому сумніваюся, отака писанина не настроює мене іще гірше проти нього, а навпаки, з"явзляються думки, що може не такий він уже й поганий, раз так очевидно проплачено на нього строчать всякі волиньньюзи з рицками

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...