romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 13:40 Автор #176 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 13:40 Тобто, Рома, підсвідомо ти віриш у доброго царя(гетьмана, президента, Гендальфа потрібне підкреслити, додатки свій варіант) який має тобі зробити "добре" у інфопросторі?Добре в інфопросторі отримається тільки чесною конкуренцією. А тут я описую ситуацію, коли не те що хтось не робить добре, а свідомо, прикладаючи деколи потужні зусилля, робить гарантоване зле.До речі ми ще й платимо за русиікацію, деколи дорожче ніж за якісний західний продукт. Кацапські серіали йдуть по завищених цінах, очевидно щось там відмивається. Їх власники стали мільярдерами дякуючи совку і навіть готові платити за його збереження.До війни ти міг прикидатися дураком: ходити в московський патріархат, бо він тіпа самий кананічний і пофіг як та кананічність була вибита і що в ньому більше агентури фсб ніж в будь якій українській держструктурі. Міг слухати шансон в маршрутках, ресторанах, не вилазити з рашасеріалів, купляв факти, аргумєнти і факти, чи камсамолку. Толєрантно ставився до радянського союзу, лєніна і навіть сталіна. Короче жив в русаковському мирі. Війна оголила справжню суть руского міра і вже дураком бути не вийде, бо то вже не твоя персональна проблема, а проблема кожного хто хоче жити в цій країні.
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 13:51 Автор #177 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 13:51 Я описав класичну хохляцьку вату і було б справедливо, якщо вата не прийде до тями, то є дуже велика ймовірність що її діти чи внуки знову воюватимуть з рускім міром, який прийде забрати їх хати, машини, перетрахати і задушити їх жінок і дочок, а їх перестріляли за те що не раді пришестю руского міра. За нерозуміння приходиться платити. Заплатив і Грушевський і Винниченко, а поряд з ними заплитили власним життям купа нівчому невинних людей.
Volyniaka Опубліковано 4 Січня, 2016 в 14:27 #178 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 14:27 Можливо було, тоді соррі. Тут гарно сказано, що толерастія не проходить - https://www.facebook.com/vmusijcuk/posts/1006861452718555
Tolik_lt Опубліковано 4 Січня, 2016 в 14:39 #179 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 14:39 Тобто, Рома, підсвідомо ти віриш у доброго царя(гетьмана, президента, Гендальфа потрібне підкреслити, додатки свій варіант) який має тобі зробити "добре" у інфопросторі?Добре в інфопросторі отримається тільки чесною конкуренцією. А тут я описую ситуацію, коли не те що хтось не робить добре, а свідомо, прикладаючи деколи потужні зусилля, робить гарантоване зле.До речі ми ще й платимо за русиікацію, деколи дорожче ніж за якісний західний продукт. Кацапські серіали йдуть по завищених цінах, очевидно щось там відмивається. Їх власники стали мільярдерами дякуючи совку і навіть готові платити за його збереження.До війни ти міг прикидатися дураком: ходити в московський патріархат, бо він тіпа самий кананічний і пофіг як та кананічність була вибита і що в ньому більше агентури фсб ніж в будь якій українській держструктурі. Міг слухати шансон в маршрутках, ресторанах, не вилазити з рашасеріалів, купляв факти, аргумєнти і факти, чи камсамолку. Толєрантно ставився до радянського союзу, лєніна і навіть сталіна. Короче жив в русаковському мирі. Війна оголила справжню суть руского міра і вже дураком бути не вийде, бо то вже не твоя персональна проблема, а проблема кожного хто хоче жити в цій країні. і? ти пікетуєш п"ятий канал за показ російських серіалів? робиш зауваження маршрутникам і кабаьким лабухам? перевертаєш ятки з комсомолкою і аргумєнтами і фактами? залучаєш нових фірних в УГКЦ і КП?
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 15:43 Автор #180 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 15:43 і? В маршрутках часто не їзджу, але один раз переговоривши з шофером і пояснивши свою позицію слухав разом з маршруткою гарну українську пісню на протязі всього маршруту. Так і ще на відміну від такого високоповажного троля як ти, створив цю тему в якій озвучую проблему. Є досить багато користувачів які її підтримують і розвивають.
Tolik_lt Опубліковано 4 Січня, 2016 в 15:54 #181 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 15:54 і? В маршрутках часто не їзджу, але один раз переговоривши з шофером і пояснивши свою позицію слухав разом з маршруткою гарну українську пісню на протязі всього маршруту. Так і ще на відміну від такого високоповажного троля як ти, створив цю тему в якій озвучую проблему. Є досить багато користувачів які її підтримують і розвивають. молодеееець, тему створив:-)перейдемо до матеріального: книги українських видавництв українською мовою? платні концерти україномовних виконавців? купував, популяризував? 1
Volyniaka Опубліковано 4 Січня, 2016 в 15:55 #182 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 15:55 робиш зауваження маршрутникам і кабаьким лабухам? Зауваження роблю регулярноперевертаєш ятки з комсомолкою і аргумєнтами і фактами? До перевертання яток ще не дійшов, хоча це питання часу, як мені видається )) (Російську пресу стараюсь ігнорити по-максимуму і всім знайомим те ж рекомендую) залучаєш нових фірних в УГКЦ і КП? Намагаюсь пропагувати Ніконова, той самий "Апгрейд...". принаймні це змушує ДУМАТИ!З решти церков, найбільше довіряю УГПЦ, хоч це й не мій вибір. 1
Ha3aP Опубліковано 4 Січня, 2016 в 16:09 #183 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 16:09 робиш зауваження маршрутникам і кабаьким лабухам? Зауваження роблю регулярноперевертаєш ятки з комсомолкою і аргумєнтами і фактами? До перевертання яток ще не дійшов, хоча це питання часу, як мені видається )) (Російську пресу стараюсь ігнорити по-максимуму і всім знайомим те ж рекомендую) залучаєш нових фірних в УГКЦ і КП? Намагаюсь пропагувати Ніконова, той самий "Апгрейд...". принаймні це змушує ДУМАТИ!З решти церков, найбільше довіряю УГПЦ, хоч це й не мій вибір. Я те, я сє, але статус в профілі маю російськомовний. 5 балів!
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 16:57 Автор #184 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 16:57 молодеееець, тему створив:-)перейдемо до матеріального: книги українських видавництв українською мовою? платні концерти україномовних виконавців? купував, популяризував? Толя, ти тут любиш до мене персонально зариватись, тому я тебе щось персонально спитаю. Можна? Толя, яка твоя додана вартість? Що ти реально не язиком можеш робити? Оптимально якщо руками і головою. Токар бере чушку і робить з неї корисну для когось річ по заданих кресленнях, художник бере копійчаний олівець і папір і малює красивий портрет, краєвид, композитор складає гарну мелодію з семи всім відомих нот, програміст пише програми, математик йому допомагає - разом вони здатні моделювати складні процеси. Толя, а що можеш ти, щоб отак внаглу тролити людей? 1
Volyniaka Опубліковано 4 Січня, 2016 в 17:05 #185 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 17:05 Я те, я сє, але статус в профілі маю російськомовний. 5 балів! Я тобі скажу більше! Я російською мовою (особливо цитуючи або класиків (Типу СалтиковА-Щєдріна), або сучасників (наприклад Макаревича), переконав /добив більше ру3коязичєскіх, ніж весь МінСтець з його бюджетом, разом взятий!ЗІ. Питання МОВИ для мене дуже актуальне ( я за нього бився 20 років тому, живучи в Луганську) , але його потрібно вирішувати, зокрема і, передусім, й в економічній площині. Тупо:ринок книг належить не українцям; прорватись туди - зась! Невже це не можна вирішити одним підзаконним актом? (Закони є). ... Отож 3
Volyniaka Опубліковано 4 Січня, 2016 в 17:15 #186 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 17:15 Я те, я сє, але статус в профілі маю російськомовний. 5 балів! Я тобі скажу більше! Я російською мовою (особливо цитуючи або класиків (Типу СалтиковА-Щєдріна), або сучасників (наприклад Макаревича), переконав /добив більше ру3коязичєскіх, ніж весь МінСтець з його бюджетом, разом взятий!ЗІ. Питання МОВИ для мене дуже актуальне ( я за нього бився 20 років тому, живучи в Луганську) , але його потрібно вирішувати, зокрема і, передусім, й в економічній площині. Тупо:ринок книг належить не українцям; прорватись туди - зась! Невже це не можна вирішити одним підзаконним актом? (Закони є). ... Отож Додам, так, між іншим. Мої сини спілкуються українською мовою, хоча й зростали на Луганщині, де мені довелось прожити 10 років 1
nickel Опубліковано 4 Січня, 2016 в 17:38 #187 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 17:38 Толя, ти тут любиш до мене персонально зариватись, тому я тебе щось персонально спитаю. Можна? Толя, яка твоя додана вартість? Що ти реально не язиком можеш робити? Оптимально якщо руками і головою. Токар бере чушку і робить з неї корисну для когось річ по заданих кресленнях, художник бере копійчаний олівець і папір і малює красивий портрет, краєвид, композитор складає гарну мелодію з семи всім відомих нот, програміст пише програми, математик йому допомагає - разом вони здатні моделювати складні процеси. Толя, а що можеш ти, щоб отак внаглу тролити людей?Рома, в інтернетах так заведено: якщо хочеш з кимось помірятись пісюнами, то розстібаєш ширінку перший. Отже... 2
Volyniaka Опубліковано 4 Січня, 2016 в 18:31 #188 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 18:31 (змінено) На роботі всім працівникам встановлюю тільки український віндовс і офіс, формули в екселі пишуть англійською Це супер! (Більше того, можливо й попрошу Вашої допомоги в укранніфікації деяких девайсів). Тільки розмова, як кажуть йде "взагалі" і ось це "взагалі" дуже часто не на користь української. Мотивації різні, але в, основному сходяться до одного: це ж, тіпа бізнес, а там не до "мови".... Сам завжди в такій ситуйовіні перебуваю, досить часто, і кажу "Робіть справу, але ви ж не мовою торгуєте"... Якщо чесно, то кажу своїм підлеглим РОБИТИ СПРАВУ, БУДЬ--ЯКОЮ мовою, але завжди наголошую на пріоритет УКРАЇНСЬКОЇ (до речі, непогано виходить - велика частина моїх ФБ друзів-ріелторів перейшли на українську, хай поки-що в ФБ, але перший крок зроблено) ! Ще не було жодного разу, коли мовне питання унеможливило угоду! Людська тупість- немає угоди -ТАК,буває, але це ТУПІСТЬ, а не мова чи "язик". Змінено 5 Січня, 2016 в 17:06 користувачем Volyniaka
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 19:43 Автор #189 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 19:43 Толя, ти тут любиш до мене персонально зариватись, тому я тебе щось персонально спитаю. Можна? Толя, яка твоя додана вартість? Що ти реально не язиком можеш робити? Оптимально якщо руками і головою. Токар бере чушку і робить з неї корисну для когось річ по заданих кресленнях, художник бере копійчаний олівець і папір і малює красивий портрет, краєвид, композитор складає гарну мелодію з семи всім відомих нот, програміст пише програми, математик йому допомагає - разом вони здатні моделювати складні процеси. Толя, а що можеш ти, щоб отак внаглу тролити людей?Рома, в інтернетах так заведено: якщо хочеш з кимось помірятись пісюнами, то розстібаєш ширінку перший. Отже... Ось моя темка, мальовані дизайни мої власні, принтер яким друкував наприклад доктора Хауса, я сам колись зробив. Є ще мої малюнки, дизайники. Наприклад мавпочка: Чим старший стаю, тим більш поважаю реальну працю людини, зроблену при допомозі мозгів і рук.
snouden Опубліковано 4 Січня, 2016 в 20:30 #190 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 20:30 Толя, ти тут любиш до мене персонально зариватись, тому я тебе щось персонально спитаю. Можна? Толя, яка твоя додана вартість? Що ти реально не язиком можеш робити? Оптимально якщо руками і головою. Токар бере чушку і робить з неї корисну для когось річ по заданих кресленнях, художник бере копійчаний олівець і папір і малює красивий портрет, краєвид, композитор складає гарну мелодію з семи всім відомих нот, програміст пише програми, математик йому допомагає - разом вони здатні моделювати складні процеси. Толя, а що можеш ти, щоб отак внаглу тролити людей?Рома, в інтернетах так заведено: якщо хочеш з кимось помірятись пісюнами, то розстібаєш ширінку перший. Отже...Ромаха ні до кого не заривається, а реально створює інформаційний продукт, у вигляді свого бачення, навіть на цьому форумі. Подобається комусь, не подобається - інша справа. Від Толіка крім гавкотіння по всіх темах нічого не пам'ятаю... Питати про якесь своє бачення не буду - впевнений що не викласть. 1
Tolik_lt Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:38 #191 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 21:38 Курортінг, своє бачення я тут викладав ще тоді, коли ти був максом і писав по руськи:-) як тут мені в ПП написали люди, що суперечці цій сто літ і нічого не міняється. Рома, підтримай курортінга нормально, а не плюсиком, тепер це видно. А позиція така, що треба максимально можливо вживати украінський культурний продукт, обговорювати, поширювати його. Зараз в рази більше контенту, ніж було 3-5 років тому. Це стосується книговидання, музики. Купуйте це, хваліть, якщо воно достойне, радьте іншим. Будьте середовищем, створюйте середовище де росте і шириться українське. Я постійно купую украіномовний тижневик Краіна уже років зо 5, присадив на нього до десятка чоловік.Постійно цікавлюся і купую книги українською, підтримую тих, хто іх видає, тому що, крім моіх грошей, вони потребують і моєі реакціі на іхню працю. В цьому плані мені подобається кудром, тому що це чоловік, який має подібну позицію, він живе у живому украінському середовищі і відтворює його. Рома, прекрасно малюєш. Яким чином твоя мавпочка протистоіть русифікаціі? Люди, що вміють щось робити руками- великі молодці,але багато з них слухають шансон, росропсу і чхати хотіли на проблему русифікаціі.Тож надамо ім високе право безсовісно тролити тебе:-)
romaxa11 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 22:07 Автор #192 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 22:07 Я створюю свій маленький український продукт, і як можу популяризую Україну, в мене є друзі, які в топах на стоках. І біля їх ніків стоїть Ukraine. Для популяризації українського не обов'язково вишивати хрестиком. Українські айтішники популяризують Україну не гірше, а може й краще за Океан Ельзи. Можна створювати культурний чи спортивний продукт, а можна інтелектуальний, причому визнаний світом.Книжки я купую на Львівському книжковому форумі, часто з підписами авторів, але я не можу вплинути на політику власників каналів, для цього потрібна державна політика, вона формується політиками, які деколи прислухаються до громадської думки, яка формується також і такою темою на Борді. Кожен йде своїм шляхом і твій далеко не найунікальніший і найефективніший, тому я б трохи позбавляв оберти по наїздах і незаперечував, а додавав щось для нашої маленької бордівської українізації.
Basil Опубліковано 4 Січня, 2016 в 23:20 #193 Опубліковано 4 Січня, 2016 в 23:20 Така ось "казочка" від Сашка Лірника:В УКРАЇНІ ЗАПУЩЕНИЙ НОВИЙ ПРОЕКТ ОКУПАЦІЇ – "ДРУГА ХВИЛЯ" Україна воює.У Новий рік входимо з впевненістю в Перемозі.Ми вистояли і вистоїмо. Всупереч агресорам. Помалу, із скрипом і втратами. Але тут головне напрямок руху.Як в анекдоті:- До Талліна далеко?- Ні.- То можна на вашого воза сісти? Підвезете?- Сідай.- Ми вже дві години їдемо, а до Талліна ще не доїхали! Я ж питав чи до Талліна далеко?- Тепер далеко.Кожен місяць, день, кожна година, прожита без "русского міра" віддаляє нас від окупації. Військової і духовної.Причому духовна окупація страшніша і підступніша. Саме вона породжує сепаратизм, коллаборацію і ненависть до українців і України.Проживши такий важкий рік, рік боротьби і війни, рік, в якому гинули наші воїни -захисники, надіявся, що щось змінилося на краще хоча б в тій сфері, яку найпотрібніше змінити. Маю на увазі найперше телебачення, бо воно найбільше впливає на свідомість народу і є найсильнішою зброєю в цій війні.Перемикав телеканали весь вечір і всю новорічну ніч.Гавно кацапське. Стало гірше ніж при бандюковичу. Україна зникла з телебачення зовсім.Очевидно, що запущений новий проект окупації, так звана "друга хвиля". Проект по побудові неукраїнської України. Суцільні русскоязичні передачі і шоу, в яких українська мова звучить виключно для означення якихось придурків чи ідіотів. Повитягали з нафталіну всяких кацапських ідолів і решту гавна. Ніби не існує в природі такого явища як переклад і дублювання.Як ви хочете мати захисників України, якщо виховуєте дітей на російських мульфільмах і попсі?Окрема тема - "гумор". Вас не тягне блювати від суцільної "кварталізації" українського інформаційного простору? Спочатку ніби і нічого, а далі стає противно.Невже немає українців в Україні, щоб поспіль транслювати це лайно? І день і ніч?У нас війна, дебіли, не забули?Де передачі про наших бійців? Де поздоровлення? Де репортажі про них?Суцільне російське гавно і переспіви російського гавна.Не змогли захопити танками і градами,то захоплюють телевізором і газетами.Ви бачили скільки дебілів хапають зранку БЕЗКОШТОВНУ російськомовну і російськодушну газету "Вєсті"? Скажіть мені, чи буває щось безкоштовне? Правильно. І саме там.В тисячі разів збільшився за рік психологічний тиск на українців: "Ми, русскоязичниє житєлі, всє патріоти і защітніки Украіни! Какоє ви імєєтє право нам навязивать вашу сєльськую мову?! Ідітє в пєнь с вашей украінской Украіной! Нє за то ми виходілі на Майдан і гнілі в окопах, шоби ви,проклятиє нацикі, навязивалі нам ваш нєдоязик!" - це коротенький синопсис (зміст) аргументації. Причому агресивної . Недарма корінь однаковий - агресія. І тут в радісному екстазі сплітаються, як не печально, "русскозичні патріоти" і сепаратистські ополченці Лугандону. Але це "сплетіння" ясно показує на нашу зброю захисту - українську мову і культуру.І саме на неї і спрямоваий новий "удар русскіх богов". Небезпечний тим, що повзучий і замаскований.Я щойно повернувся із Чехії, Польщі і Австрі – там чомусь не транслюють русскоязичного коміка всіх часів і народів і не збиткуються із чехів, поляків і австрійців і не зображають їх унтерменшами.Може саме тому там і немає війни?І не треба розказувати про те, що "не хочеш - не дивися, або перемкни на інтернет".Я то не дивлюся. Але 90 % народу споживає те лайно. А ми дивуємося на невмирущий "совок" в Україні і на сепаратистські антиукраїнські мітинги.
Basil Опубліковано 5 Січня, 2016 в 07:23 #194 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 07:23 (змінено) Ось реальна приклад реальної дії почати з себе- "Не матюкайся!":Волинь оголошує війну ненормативній лексиці Мова без лайки. Волинь оголошує війну ненормативній лексиці. Єпархія Київського Патріархату оголосила 2016-й – роком без лихослів’я, закликаючи усіх відмовитись від вживання нецензурних слів. Не змовляючись, «ні – лайці» сказали учні 21-ї луцької гімназії імені Михайла Кравчука. До чистоти мови закликає і мешканка будинку для літніх людей, колишня вчителька Марія Парфенюк, а також капелани, які особливо гостро відчули цю проблему на фронті. Виступити проти лайки всіх змусило засилля брудних слів у мові українців, адже це – одна зі складових звільнення від російського агресора. http://www.youtube.com/watch?v=z3VZiQHjTu0 Змінено 5 Січня, 2016 в 07:25 користувачем Basil
Tolik_lt Опубліковано 5 Січня, 2016 в 07:36 #195 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 07:36 Рома, не треба плутать тепле з м"яким:-) просування України як виробника продукту світі- це одне. а внутрішня українізація- це інше:-)мій шлях, слава Богу, не єдиний і не головний. я лише малеенька частка у підтримці тих, хто робить велике. Наприклад, ВСЛ та інші видавництва: які збирають українські книжки для бібліотек сходу України.( До речі, вирішив скористатися ідеєю о. Холодова і вживати не Західна Україна і Східна Україні, а захід України і схід України. Вона ж бо єдина). Чи, наприклад, Піккардійці, що за рік зробили два аншлагових тури південем і сходом. Чи Маріанна Садовська, яка постійний гість у Маріуполі та інших містах. Чи Жадан, Ірванець та багато інших поетів і письменників, які їдуть зі своїм словом на схід. Чи сестри Тельнюк, які виступають перед військовими-курсантами( більшість з яких, скорше за все російськомовні).https://www.youtube.com/watch?v=JubH2lLMRAgі жодного хейтерства у їхньому дискурсі я не пам"ятаю.
alexvvv Опубліковано 5 Січня, 2016 в 07:38 #196 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 07:38 Курортінг, своє бачення я тут викладав ще тоді, коли ти був максом і писав по руськи:-)якщо чоловік виправився, то це добре, пам'ятаю форум декілька років тому був більш російськомовний.
Savage Опубліковано 5 Січня, 2016 в 09:00 #197 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 09:00 Волинь оголошує війну ненормативній лексиці. Єпархія Київського Патріархату оголосила 2016-й – роком без лихослів’я, закликаючи усіх відмовитись від вживання нецензурних слів.А 2017-ий оголосять роком без сексу?
bublik007 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 09:40 #198 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 09:40 Волинь оголошує війну ненормативній лексиці. Єпархія Київського Патріархату оголосила 2016-й – роком без лихослів’я, закликаючи усіх відмовитись від вживання нецензурних слів.А 2017-ий оголосять роком без сексу? Це ви,як той казав. аби "бовкнути"?)))
Savage Опубліковано 5 Січня, 2016 в 10:07 #199 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 10:07 Це ви,як той казав. аби "бовкнути"?))) Ну чому ж? Наприклад, вчора саме матєрні слова допомогли відкрутити на морозі декілька гайок в машині .
Zheny@ Опубліковано 5 Січня, 2016 в 10:16 #200 Опубліковано 5 Січня, 2016 в 10:16 Наприклад, вчора саме матєрні слова допомогли відкрутити на морозі декілька гайок в машині Дивно, а я думав, що інструменти. З тією ж упевненістю ти міг сказати "відкручуйся, моя хороша гаєчка!" ЧИ "закручуйся болтик, схожий на пеніс!" І у тебе все вийшло б!
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти