Перейти до змісту

Вибори мера - другий тур

difoto

За кого віддасте голос?  

176 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  MOTOROLLLA сказав:

ви просто падаєте в очах форуму

а може не варто той во - за весь форум. Кажіть за себе. Без образ.

Знаю чоловіка особисто. За чорним піаром замєчєн нє бил.

Хоча да, довгі роки на борді навчили ще й гарно тролити.

Як і більшість тих, хто овер 5-7-8 років тут.

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 16.11.2015 в 21:52, Zheny@ сказав:
  MOTOROLLLA сказав:

ви просто падаєте в очах форуму

а може не варто той во - за весь форум. Кажіть за себе. Без образ.

Знаю чоловіка особисто. За чорним піаром замєчєн нє бил.

Хоча да, довгі роки на борді навчили ще й гарно тролити.

Ну ок. Раз пан Zheny@ вирішив розвивати полеміку, я не проти.

1. Шановний бордівчанин зі стажем nickel у своєму пості http://board.lutsk.ua/topic/188256-вибори-мера-другий-тур/?p=1053423764виставив фото поліграфії з конвертом. Я декілька разів просила ніжно) його показати мені оригінал. Маю право, адже це досить голосна заява. На що підзахисна вами особа спочатку не відповідала зовсім, а потім взагалі нагрубила.

2.

В 16.11.2015 в 21:52, Zheny@ сказав:

Ну, якби nickel зарєєстрований на форумі на 2 з хвостиком місяці раніше за мене, тому прошу не меншої честі до власної поважної персони ))))) гг

Мій висновок: nickel - тріпло і роз%%%%яй поки не доведе протилежне. Я, як і він, теж маю право на висновки))))

Опубліковано
  MOTOROLLLA сказав:

Ну ок. Раз пан Zheny@ вирішив розвивати полеміку, я не проти.

Мені, власне, також цікаво було б взнати походження конверта. Але раз мовчить, то значить так треба.

З рештою, це могло бути і зовсім інше. Конверт схожий на подарунковий. Може комусь подарунок в офісі УКРОП-а зробили на днюху. Скинулися. Перед виборами. Не забувши нагадати де працює?

Опубліковано
  В 17.11.2015 в 08:00, MOTOROLLLA сказав:

Мій висновок: nickel - тріпло і роз%%%%яй поки не доведе протилежне. Я, як і він, теж маю право на висновки))))

Це один він такий на Борді?

Яка мета Ваших постів довести нам, що Нікель трепло? Ми зрозуміли. Ви зробили висновки - добре, нам вони до чого?

Може підключемо юристів "Укропа", хай засудять Нікеля за наклеп?

Тут 90% Борди так можна засуджувати.

Опубліковано

MOTOROLLLA, чого вас так зачепив той фейковий конверт? Маєте відношення до УКРОПУ?

Ніяк не можу зрозуміти чого б то nickel став тріплом. Він же не писав, що отримав цей конверт від представників УКРОПУ. Подумаєш, запостив картинку із знаменитою "п'ятихаткою" Палиці, трохи не в ту тему, треба було в Гуиор.

Більшість побачили, напевно посміхнулись, як і я, і перегорнули сторінку. Чого ж ви так відреагували?

Опубліковано
  В 17.11.2015 в 08:00, MOTOROLLLA сказав:

Я декілька разів просила ніжно) його показати мені оригінал. Маю право

Може й маєте, Вам видніше, але я чомусь не відчуваю себе чимось зобов'язаним ні перед Вами ні перед будь-ким.

Цитата

адже це досить голосна заява.

Я взагалі ніяких заяв не робив, навіть коментарів не залишив під фото. А від коментарів суть може змінитися на 180 градусів. Одне діло якби я написав під фоткою, що отримав таке від людей Товстенюка, і зовсім інше якби написав, що Романюк опустився до дешевих фейків. Але я ж навіть не написав чи мое це фото чи звідкись скачане.

Цитата

а потім взагалі нагрубила.

О_о Шта? Я? Нахамив? Де? Я досі з Вами на "Ви".

Цитата

Я маю щось доводити? Вам? Не смішіть. Більше схоже на те, що Ви намагаєтесь, своїми односторонніми образами, вже вкотре, взяти мене "на слабо". Типу, слабо довести що конверт не фейк? Я навіть здогадуюся чому так пригорає: очевидно Ваша рекламна агенція займалася виготовленням тих листівок для Укропу. Саме тому в мене немає бажання зустрічатися з людьми Палиці, за Вашого люб'язного сприяння. Я вже "наслишан" як проходять такі зустрічі.
Опубліковано
  В 17.11.2015 в 19:14, nickel сказав:

Саме тому в мене немає бажання зустрічатися з людьми Палиці, за Вашого люб'язного сприяння. Я вже "наслишан" як проходять такі зустрічі.

Але каско на машину про всяк випадок таки оформи.

Опубліковано

О, файно! Можна захотіти почути правду, а мене вже бояться! Файно, файно! В правильному напрямку рухамось.))

Бо та ваша необгрунтована картинка така ж "неоднозначна", як якби я написала "Нікель - мудак", а мала на увазі , що ви Сонечко ясне))) Але я ж такого не напишу)))

Опубліковано
  В 17.11.2015 в 19:43, MOTOROLLLA сказав:

О, файно! Можна захотіти почути правду, а мене вже бояться! Файно, файно! В правильному напрямку рухамось.))

Не Вас пані, Ірино, не вас... І не за себе...

В 17.11.2015 в 19:43, MOTOROLLLA сказав:

якби я написала "Нікель - мудак" ... Але я ж такого не напишу)))

В попередніх постах Ви вже це зробили ;)

"необгрунтована картинка" - можна я це заскріню? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...