Перейти до змісту

Форумчани. Давайте підемо в театр!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 462
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я ще минулого разу Олесю і Алекса агітувала, але щось вони мовчать :rolleyes:

От і не мовчу:). Я йду з сестрою, навіть квитки вже маємо. Так що завтра побачимось.

Мєстро встрєчі ізмєніть нєльзя... ;)Зустрічаємось біля афіші?

Опубліковано

Я ще минулого разу Олесю і Алекса агітувала, але щось вони мовчать :rolleyes:

Хто мовчить, я мовчу? :)

Я буду точно, давно хотів сходити на цю виставу (чи може навіть і не виставу), ну завтра подивлюсь, а тоді буде видно як називатиму це дійство, до завтра.

Опубліковано

Привіт всім! Цікавить на яку годину вистава і чи є ще квитки в продажі?

Вистава на 18:00. Квитки повинні бути, я брала позавчора - було з чого вибрати.

Опубліковано

Привіт всім! Цікавить на яку годину вистава і чи є ще квитки в продажі?

Вистава на 18:00. Квитки повинні бути, я брала позавчора - було з чого вибрати.

Привіт! То що, спробувати забронювати квитки, щоб в одному ряду? Олеся, а ти в який ряд квиточки взяла?

Опубліковано

Привіт! То що, спробувати забронювати квитки, щоб в одному ряду? Олеся, а ти в який ряд квиточки взяла?

Спробуй, якщо можна, я був би лише вдячний :)

Опубліковано

"Кармен" - чудова вистава! А музика....! У мене аж ноги підтанцьовували.

Всім дякую за компанію! Було приємно зустрітись знову. І глінтвейн після театру - то була теж суперова ідея (їхати додому було тепло-тепло:blush:).

Опубліковано

Молодці, що сходили. Шкода, що не змогла приєднатись. Наступного разу обов'язково.

А ми переживали, де загубилась Оля:)?

Опубліковано

Ну що ж можна сказати про "Кармен" - це просто феєрично. Музика (жива оркестрова, а не запис якийсь), оперний вокал, костюми акторів, їх рухи, танці, а яка була сама Кармен, справжня циганочка :). Все було на рівні, а кількість глядачів у залі цьому пітдвердження (зал був майже повний).

Дякую всім за компанію rolleyes.gif

Опубліковано

Молодці, що сходили. Шкода, що не змогла приєднатись. Наступного разу обов'язково.

А ми переживали, де загубилась Оля:)?

Таки загубилась, домашні клопоти засмоктали. Шкодую страшенно. На майбутнє треба буде розжитись чиїмось номером телефону, щоб у разі чого попередити. І сподіваюсь це не остання в цьому сезоні вистава. Бо моя жаба не дає мені спокою. Хоч відгуки про виставу почитаю. Ех...

Опубліковано

це ж нада організовувати двіж з тєатром, щоб потім просто врєзать???от інтєлігєнція, не може просто, все нада вичурно(не партесь, це я із завісті)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Ага. І я вже аж три квитка купила (не тому, що така широка і на одному стільчику не поміщусь) і з нетерпінням чекаю завтрашньої прем'єри.

Опубліковано

Щойно повернувся з вистави...Це щось неймовірне! Гра акторів неперевершена, постановка - блискуча! Думав буде гірше інакше, бо важко поставити. А все вийшло так як треба! Все супер, хто не ходив - завітайте!

Опубліковано

Мені прем'єра теж дуже сподобалась.

Сиділа на передостанньому ряді і бачила як реагував режисер на виставу. Він крутив головою, присідав, махав руками, кілька разів вибігав із залу. Тяжка робота. Це ж треба придумати як поставити п'єсу, налаштувати акторів на гру, зібрати всі компоненти постановки до купи. Цього разу робота і режисера, і акторів, і музикантів вдалась на славу. Та й матеріал благодатний. До речі, постановка цього спектаклю була присвячена 140-річчю від народження Лесі Українки і 100-річчю написання "Лісової пісні".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...