Перейти до змісту

Вибори мера Луцька

Basil

Вибори міського голови м. Луцька  

500 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Тоді не розумію інше. Як людина, делегована у владу групою "приват", і яка потім "лягає" під групу "континіум", зараз вже очолює виборчий список групи "рошен"?

Чув такий вираз - "Політична повія"?

Ну навіщо так зразу? В даному випадку, для людини політика - це робота. Nothing personal, just business. Поясню на прикладі. Припустимо ви - начальник цеху на "Кромберг і Шуберт". Все гут, ви задоволені роботою і умовами, а компанія - вами. І от одного чудового дня телефонують вам із відділу кадрів "Модерн Експо" і пропонують перейти до них на аналогічну посаду, тільки ЗП вища в 2 рази, повний соцпакет і безкоштовний річний абонемент в спортзал на додачу. Невже ви скажете: "Ні, дякую, я не можу покинути роботу на Кромберг. Я ж тут починав, вони виростили мене як спеціаліста, до того ж це європейська компанія, концепція якої повність співпадає із моїм світоглядом"? Звісно, що ні. Побіжите на нове місце одразу ж, поки пропозиція в силі. Романюк (та й не тільки він, а більшість політиків) сприймають свою діяльність саме в такому ключі - хто більше плюшок пропонує, той і босс. А кольори партії чи її діяльність - це вже не так важливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 937
  • Створено
  • Остання відповідь

Як людина, делегована у владу групою "приват"

Взагалі то він висуванець сильної України тігіпка, яку з'їла партія регіонів.

Але делегований у владу він всеж таки громадою Луцька, а не групою чи партією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді не розумію інше. Як людина, делегована у владу групою "приват", і яка потім "лягає" під групу "континіум", зараз вже очолює виборчий список групи "рошен"?

Чув такий вираз - "Політична повія"?

Ну навіщо так зразу? В даному випадку, для людини політика - це робота. Nothing personal, just business. Поясню на прикладі. Припустимо ви - начальник цеху на "Кромберг і Шуберт". Все гут, ви задоволені роботою і умовами, а компанія - вами. І от одного чудового дня телефонують вам із відділу кадрів "Модерн Експо" і пропонують перейти до них на аналогічну посаду, тільки ЗП вища в 2 рази, повний соцпакет і безкоштовний річний абонемент в спортзал на додачу. Невже ви скажете: "Ні, дякую, я не можу покинути роботу на Кромберг. Я ж тут починав, вони виростили мене як спеціаліста, до того ж це європейська компанія, концепція якої повність співпадає із моїм світоглядом"? Звісно, що ні. Побіжите на нове місце одразу ж, поки пропозиція в силі. Романюк (та й не тільки він, а більшість політиків) сприймають свою діяльність саме в такому ключі - хто більше плюшок пропонує, той і босс. А кольори партії чи її діяльність - це вже не так важливо.

Все я правильно написав, повія, це коли хто платить тому і дає.

В мене було таке, пропонували перейти. Але я, по-перше, був віддагий фірмі, по-друге, знав, що в більшості випадків такі преходи і гоніння за "довшим рублем" закінчуються плачевно - нетривала робота на новій фірмі і не можливість повернутися назад, а причин може бути море: підводні камені в ЗП, не той колектив, завищені плани, не той графік роботи, поганий авторитет фірми, банальне не зійшлися характерами з шефом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то він висуванець сильної України тігіпка, яку з'їла партія регіонів.

Але делегований у владу він всеж таки громадою Луцька, а не групою чи партією

Все так, все так.

Але якщо раптом наступні вибори виграє Саша Бєлий Товстенюк, також будемо вважати, що він делегований у владу не Палицею, Приватом чи Укропом, а саме громадою міста Луцька?

Як казав один грузин: "Неважливо, хто і як буде голосувати, але надзвичайно важливо, хто і як буде рахувати голоси" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але якщо раптом наступні вибори виграє Саша Бєлий Товстенюк, також будемо вважати, що він делегований у владу не Палицею, Приватом чи Укропом, а саме громадою міста Луцька?

Романюк тоді виграв за рахунок свого авторитету серед лучан, а тут я буду вважати, що делегованість просто куплена укропом в громади міста Луцька.

Сьогодні на аверсі були дебати кандидатів в мери. Перший раз чув товстенюка без готового тексту і тєлєпостановкі. Процитую свого колегу - "кожна сек його в кадрі це мільйон бонусів всім кандидатам крім нього" . І я з ним згоден. Той як мантру повторював ім'япобатькові свого хазяїна, назву фонду і скільки мільйонів було потрачено. Якійсь перепуганий і невпевнений, вобщєм - ніякої харизми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Романюк тоді виграв за рахунок свого авторитету серед лучан, а тут я буду вважати, що делегованість просто куплена укропом в громади міста Луцька.

За мерське крісло Луцька змагаються два корєши Палиці: колишній і теперішній. І якщо буде другий тур - саме вони пройдуть в другий раунд. Романюк купує лучан авторитетом, товстенюк купує кешом. Яка різниця? Все одно ж купують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Романюк купує лучан авторитетом

Не згоден. Зараз Романюк теж купує людей, але за наші з вами гроші. В цьому році мєгабюджет на ремонт прибудинкових територій і доріг. Перевиконання бюджету направили туди ж. Замість, наприклад, таких нагальних потреб, як модернізація і ремонт опалювальних систем і мереж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згоден. Зараз Романюк теж купує людей, але за наші з вами гроші. В цьому році мєгабюджет на ремонт прибудинкових територій і доріг. Перевиконання бюджету направили туди ж. Замість, наприклад, таких нагальних потреб, як модернізація і ремонт опалювальних систем і мереж.

Давай простіше.

Ти сам в другому турі за кого: за Кучму за Сашу, чи за Україну за Колю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даному випадку, для людини політика - це робота. Nothing personal, just business.

Тому й живемо так погано. Політик повинен бути, на сам перед, людиною ідейною.

Шкода, що в країні немає кримінальної відповідальності за невиконання передвиборчої програми. Та й програма має бути як бізнес план. А то маємо "допомога ветеранам, інвалідам, багатодітним і малозабезпеченим сім'ям, пенсіонерам"... як допомагати будеш?? чим?? де гроші візьмеш?? в яких масштабах??? :0157::_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То все класно, може оффтопну троха :)

поясніть мені малограмотному, відкіля в Романюка був авторитет ? та хоча б простіше – чим він його до цих виборів заробив ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи оффтопну, зізвонювався з кумою з Хмельницького. Вока, яка завжди ходила на всі вибори, зараз в розпачі: в мери реально немає жодного достойного кандидата. Де-яких кандидатів знав особисто, то ті аж ніяк не будуть відстоювати інтереси громади. Чомусь мені здається, що така "пєчалька" по всій Україні, а не тільки в Луцьку і Хмельницькому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пойду на выборы испорчу бюлетень , что-бы не забрали голос :_07: и советую тем кто не пойдет на выборы !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я визначився, проголосую за Кралюка.

Товстенюк (читаєм "Товстенюк", а розумієм "Палиця") в рекламі обіцяв, що буде продовжувати "благодіяти" навіть якщо не пройде - от і добре; Романюк, сподіваюсь, не отримає такої підтримки, як тут, на бордівському "екзіт-полі", а всі інші - не зрозуміло "шо, до чого, і звідки взялися..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопаки з промитими мізками не розуміють що "не піти на вибори" чи "зіпсувати бюлетень" це також вибір.

Але для цього вибору потрібно розширити нав’язані владою рамки. Обирати з запропонованого лайна – це не мій вибір.

P.S.: звичайно ж я говорю про усвідомлений вибір, а не "я нікада не ходив на вибари, нафіг нада, то нічьо не паміняє"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ми всі в курсі, що ти вище цього :) Вибір - це ж для "людішек", а не для небожителів. ;)

От і радій з того, що обирають тобі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jack74, нє, буду радіти з того що голосував не за того хто пройшов

а отже моя совість чиста і тіпа я тут ні при чьом до того що урод знову при владі

Та голосуйте скільки влізе, хіба ж я проти.

Я б запитався чим мій вибір відрізняється від твого Кралюка в плані впливу на обрання Романюка... але не цікаво :) уже здогадався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тут постою, подумаю вслух, ок? Ніякому не нав'язую своє бачення, навпаки, якщо в когось є аргументи проти - то послухаю, може це і на мій вибір вплине....

1. Байцим - "досвідчений" вже 2 ходки депутатом облради + досвід заступника міського голови - має бути в курсі всього "хто, з ким, як і коли" ;) Так як ми хочем "перезавантаження" влади - то по цьому критерію він не проходить. Ну і по його декларації - не нравиться мені коли мужики бідні, голі, а їх жінки і діти і землю, і квартири, ого... і даже трактори мають. Хіба це мужик? )))

2. Голєва - сразу нє.

3. Данильчук Тут в мене найбільше питань... Вроді старається щось робить. Коли недавно був скандал в Теремно з забудовниками - він один з перших там був. Хто б там що не говорив, а по Луцьктеплу він багато "солі насипав" нинішній владі і керівникам підприємства. Без участі Павла та винесення цього в ЗМІ там би всіх тих працівників звільнили за один раз.... На сесіях він також постійно робить запити та пропозиції. Багато в мене особисто було питань по фінансуванню "правого сектора", ну він вже не там.

Але... Читаю біографію, після того як він вивчився (спеціальність "політологія"), він постійно в якихось партіях і молодіжних організаціях, тобто немає реального досвіду роботи в інших структурах - чи справиться він з управлінням цілим містом? Проживає в с.Торговиця... нда.... Квартири немає, машини не має. не ну а чё, може він тут дєвушку має з квартирою і в неї і проживає :). А ще ходять слухи про квартиру куплену ним в новобудові за податковою, хто в курсі?

4. Іванюк - тоже "досвідчений" - заступник міського голови, радник, начальник управління в міській раді. Квартиру якось отримав. Вообщем - нє.

5. Кононович - сразу нє.

6. Кралюк - нічого про нього не знаю до Айдара і АТО. Ну і мені не дуже подобається цей "модний тренд" з учасниками АТО в кожній партії.

7. Кудрявцев - "...займав посаду заступника голови Волинської облдержадміністрації".... Народився в Луганську.... хм... Великий досвід роботи в Укрсиббанку і Брокбізнес.... Такі посади і досить скромненьке майно... Підозріло :) Ну тут хотілось би більше дізнатись про даного кандидата - але всі розуміють що реальної конкуренції на цих виборах він не створить.

8. Кучер - безробітний від Ляшка. Берестечко ))). Куди ж він лізе...

9. Марищук - ніякої інфи - просто підприємець, прийшла помила спину до Міськради і захотіла стати мером... І більш ніхто нічого не знає...

10. Москвич - це прізвище часто чула раніше, тому ні.

11. Романюк - ну і так всі все знають...

12. Коломойський/Палиця/Товстенюк - нєєєє.

Наразі вибираю між варіантами "піти щось намалювати і написати в бюлетні" чи "не йти туди взагалі". Але може ще чийсь коментар зможе повпливати на мій вибір....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6. Кралюк - нічого про нього не знаю до Айдара і АТО. Ну і мені не дуже подобається цей "модний тренд" з учасниками АТО в кожній партії.

...

Мені теж імпонує більше з усіх Кралюк. Ось тут є стаття про нього (з ним). Участь в АТО, як намене, піар хід, треба ж людині якось засвітитись, не всі знають про Кралюка як власника "Морячка". Добре те, що нова людина, по крайній мірі на скільки ми можем знати. Та й "Морячок" одна з кращих служб таксі в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

виявляється, що кандидат не такий вже і кандидат ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достав з ящика брошурку А2 - тіпа що зробив Романюк 2010 - 2015рр.

крім іншого є -

"Виконано комплекс робіт по очищенню Теремнівських ставків..."

А оприлюднена карта Держкомзему показує що великий ставок це приватна власність))))

Адміни, Хто за Кононовича проголосував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кононович :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достав з ящика брошурку А2 - тіпа що зробив Романюк 2010 - 2015рр.

крім іншого є -

"Виконано комплекс робіт по очищенню Теремнівських ставків..."

А оприлюднена карта Держкомзему показує що великий ставок це приватна власність))))

він сам за себе проголосував...спалився :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще про Кралюка

Кандидат у мери Луцька пройшов детектор брехні

http://ar.volyn.ua/2...etektor-brehni/

дійсно не знаю кого обирати, ото ще про нього читаю/думаю, всі інші - точно ні

але знову ж сумніви - чи той детектор не черговий піар-хід і чи правду нам розповідають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пойду на выборы испорчу бюлетень , что-бы не забрали голос :_07: и советую тем кто не пойдет на выборы !

Мені це нагадало анекдот :

- куме, за кого будете голосувати?

- ну звісно ж за гівно!

- а за нормальних не хочете?

- хочу, але не буду..

- чому?

- вони ж непрохідні.

- куме, ви ідіот?

- та нє, просто не хочу, щоб мій голос пропав :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще про Кралюка

Кандидат у мери Луцька пройшов детектор брехні

http://ar.volyn.ua/2...etektor-brehni/

дійсно не знаю кого обирати, ото ще про нього читаю/думаю, всі інші - точно ні

але знову ж сумніви - чи той детектор не черговий піар-хід і чи правду нам розповідають

Спеціаліст-поліграфолог - Саган Ольга Володимирівна - Председатель совета (Волынская областная общественная организация "Русский культурный центр им. В.С. Черномырдина")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...