Перейти до змісту

Не ходіть у Базилік


FunTom

Рекомендовані повідомлення

я теж не признаю їжі, в якій понтів більше ніж калорій)))

Сало!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь

Ді, нас двоє :) (знати то я знаю але ніколи не був а жодному з них)

Троє. :)

Де заклади знаю. Не був в жодному. Суші, не куштував. Хочу спробувати, між іншим. Але, розумію, що у Базилік не ходити?

чітвьортийнах!

я просто не член профсоюза, а не членам пива не налиивають :

"ПИВО ОТПУСКАЕТСЯ ТОЛЬКО ЧЛЕНАМ ПРОФСОЮЗА

— Удовлетворимся квасом, — сказал Балаганов»." (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

okay.. і так не ходив.. вдома треба їсти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж ніколи не їв суші. Не розумію насолоди в поїданні сирої риби, та й цей продукт чомусь в мене асоціюється з гламурними тп. :)

не тільки - просто стерви теж їдять (провірено)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за дурна мода? ніколи не розумів, дались вам ті суші.

їжте те, що вимагає нормального приготування-смажене, печене або на грилі і не буде ніяких отруєнь.

п.с. я люблю і рис, і рибу, але коли вони нормально приготовані, а не гидота з соєвим соусом, завернута в чорті шо.

В америці суші це їжа для бідних. У нас навпаки, тільки для тих хто може собі дозволити.

лол, хто тобі таке сказав?)

в США в суші барах зависають в основному слов'янські ТП-шки, до речі.

аналогічно як і в кальянних (хука).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж ніколи не їв суші. Не розумію насолоди в поїданні сирої риби, та й цей продукт чомусь в мене асоціюється з гламурними тп. :)

Те суші що подають в нас, має таке ж відношення до сирої риби, як я до космонафтики.

До речі в інфекційній мені пару тижнів назаж казали що в них постійно багато клієнтів після суші, і не важливо що за заклад (був там не з цієї причини). Просто ця їжа тяжка для шлунку, який заточений під сало з варениками під 50 грам антидоту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те суші що подають в нас, має таке ж відношення до сирої риби, як я до космонафтики.

До речі в інфекційній мені пару тижнів назаж казали що в них постійно багато клієнтів після суші, і не важливо що за заклад (був там не з цієї причини). Просто ця їжа тяжка для шлунку, який заточений під сало з варениками під 50 грам антидоту.

До сирої риби чи до свіжої сирої риби?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті що ніколи не їли суші волають, що то гавно і отрута,понти і марна витрата грошей. Ті що обожнюють суші - кричать, що кращої і кориснішої їжі в світі не має. Нічого не нагадує? Епл. Айфон.

Резюмую: їжте стейки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну просто іноді страва - це не тільки білки, жири, вуглеводи

Це ще і естетичне задоволення, яке робить їжу ще смачнішою. Так що не розумію тих, хто накинувся

Mv7GwEV6gpg.jpg

А по темі - то суші, які готуються в нас, і в Європі вцілому, напевно, дуже далекі від японських.

Той самий васабі, яким тут апелювали, там натуральний, а в нас з порошку невідомого походження.

Імбир в 95% зафарбований штучними барвниками і замаринований за невідомим рецептом.

Тому суші зараз якщо і їм - то домашні, іноді просто цікаво їх для себе накрутити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Еххх.... А я сьогодня встав зрання, наварив каструляку супу з фрикадельками і з сином поснідли... Жрітє самі ваші суші :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше купить красной рыбки, самому засолить и бутики хавать с маслом :0155:

Суши нервно курят в сторонке :_39:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а тема названа повчально. Низачто на свете не ходите в .. Базилик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі по поводу отруєння. Скільки перед тим випили горілки? А то як в анекдоті про печеньку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...