Перейти до змісту

Рибацький флуд

Віталій СК

Рекомендовані повідомлення

а є хто рибачив на о.Добре ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 347
  • Створено
  • Остання відповідь

Відтарабанив вчора з 8 до 18 на ставку. :)

Колокола на убівцу карася, макушатнік, машину під саму воду, сиджу в машині глядю на вудки - покльовка, диким кабаном до води :). 4 карасі, 5 сходів, ну бо поки добіжиш :).

І чувство виконаного обовязку присутнє. Майже не промок :).

Дееееееее?!!!

:) куди їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дееееееее?!!!

Та став "блатний", не дають там ловити всім бажаючим, соррі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора на Хрінниках на спінінг після 15-ї і до вечора. Два удари, один раз "олівець" на грам 500-600 вийшов до лодки...

І ніби погода підходяща була...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дееееееее?!!!

Та став "блатний", не дають там ловити всім бажаючим, соррі...

Ясно,ну хоч так, а то мучить зараза,тепер спокійний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора на Хрінниках на спінінг після 15-ї і до вечора. Два удари, один раз "олівець" на грам 500-600 вийшов до лодки...

І ніби погода підходяща була...

вчора погода бульше сщучья ніж підходяща

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін дивився тільки що погоду на неділю , ще хуже ніж була в минулу, дощ/гроза цілий день і вітер 5-6м/с, жесть.

а думав махнути в хрінники, ех

варіант один,в жінки випрошувати суботу))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін дивився тільки що погоду на неділю , ще хуже ніж була в минулу, дощ/гроза цілий день і вітер 5-6м/с, жесть.

а думав махнути в хрінники, ех

варіант один,в жінки випрошувати суботу))

краще ноччу :), а а закріпити перед підйомом на рибу :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не будити різко) Ніжно треба)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, хто як підсікає))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, хто як підсікає))

:_07: :_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Адреналіні був хто останнім часом? Чи там геть зовсім пічалька? Думаю, куди б то недалеко метнутись на вихідних, якщо не буде надто заливати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Адреналіні був хто останнім часом? Чи там геть зовсім пічалька? Думаю, куди б то недалеко метнутись на вихідних, якщо не буде надто заливати.

Якшо заради задоволення то в Боголюби. На останній біля лікарні. Чув шо там дрібного карася повно, клює як дурний. Сам хочу посидіти зловити трошки на живця карасиків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться і задоволення, і улову :) Сумістити приємне і корисне, так би мовити ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в скільки зараз світає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 6 ще темно, нормально поджигувати то десь так з півсьомої. З дому раніше 5.30 можеш не виїжати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті! Любительську риболовлю хочуть зробити платною: http://www.pravda.com.ua/news/2015/09/29/7083018/.

Тільки б гроші йшли за призначенням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще і тут з вашого дозволу пофлудю , на вихідних у Чарукові про@бав весла від човна, алюмінієві. раптом хто з форуму знайшов відгукніться, винагорода гарантована ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті! Любительську риболовлю хочуть зробити платною: http://www.pravda.co...09/29/7083018/.

Якщо чесно я не знаю чи то буде в плюс чи в мінус , все залежить в якому трактуваані той закон приймуть(ми все таки в Україні живем), а на рахунок якщо то дійсно буде правда , що за ті гроші будуть реально зариблювати то я не маю нічого проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті! Любительську риболовлю хочуть зробити платною: http://www.pravda.co...09/29/7083018/.

Ви так радієте з першого, що закрадається думка, що свято вірите в останнє...Ледь не те ж саме, що з власників Жигуілів/Москвичів/ЗАЗів/Волг брати гроші за "Євро-нуль". А точніше "Євро мінус 1".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, Ви настільки песиміст, чи просто не вірите в можливість змін в нашій країні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви настільки песиміст, чи просто не вірите в можливість змін в нашій країні?

Гроші розкрадуть, а бракі як совали сітками і електрикою так далі совати і будуть і навряд чи заплатять за щось,

поясніть дядькові в селі, що він щось винен державі за рибу ;)

Як би хотіли змін то не податками люд обкладали, а порядок хоч спробували навести!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли заправляєте своє авто то в ціну пального теж заложенні гроші на ремонт доріг. На скільки покращилися наші дороги з того часу? Аналогічно беде і з платою за рибалку на державних водоймах. Це і до гадалки не ходи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я рахую що спочатку потрібно навести порядок з браконьєрами, а потім ноу проблемс я тільки за давайте кожен рибак 50-100грн в місяць платить за ліцензію, аби було зариблення і рибалка була не просто позакидав , набухався і поїхав в там-там або сільпо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось, хоть щось чув за Коршів,що там зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...