Перейти до змісту

Що це за штин на все місто?:(

BeON

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні зранку їхав через Дубно на Раву-Руську, то сморід біля Дубно був нереальний, горять торфяникі, і нам дякуючи вітру трохи "ніжних" запахів перепадає.

Опубліковано

дубнівська

район 2 цегельного заводу

тиждень працюю на вулиці

крім того як сам пердну ніяких запахів не замітив

не знаю

напевно люди краще собак почали нюхати

Опубліковано

Певно хтось найшов спосіб як вкласти в гівно шоб відмити =)

Скажем так, чистив трубу до вигрібної ями яка старша мене, прибульців і людей ікс небачив

Опубліковано

Дійшла і до нас( Володимирська), ця "благодать парфюмна", зі спирт заводу пахнуло не по дитячому, коли з Вопаку йшли))))

Опубліковано

вчора ввечері після 22.00 смерділо чимось (як на мене запах каналізації), но точно не горілим :0157:

+1

після 23ї - р-н моста на Ковельській

Опубліковано

вчора ввечері після 22.00 смерділо чимось (як на мене запах каналізації), но точно не горілим :0157:

+1

після 23ї - р-н моста на Ковельській

Оксана,мо то спирт завод видав парфюм?
Опубліковано

вчора їхав авто з Львівської траси через Рованці, потім по рівненській на Зв’язківців, потім через Рівненську по КК до Варшавки .... всюди був присутній той їдкий сморід...тобто це не локально.

Опубліковано

Йопта, і де ж той скунс заникався? Десь бігає по Луцьку і п...рдить то вночі. То біля Дубно.

Всім смердить майже місяць, крім "властєй". Бо вони і так гівні по вуха.

Опубліковано

На ЛПЗ аллес гут. Повітря не альпійської свіжості, звичайно, але і не смердить нічим. Наш час іще прийде, хай но почнеться сезон і Цукровий завод запрацює на повну потужність.

Опубліковано

На ЛПЗ аллес гут. Повітря не альпійської свіжості, звичайно, але і не смердить нічим. Наш час іще прийде, хай но почнеться сезон і Цукровий завод запрацює на повну потужність.

Цукровий, щтука вже звична для Луцька)) Час від часу видає парфюм. Тут, якраз, все ясно, і, на жаль, звично)) А от те, що місяць різні райони міста дихають таким " ароматом"- штука не зрозуміла...
Опубліковано

зі спирт заводу пахнуло не по дитячому, коли з Вопаку йшли))))

біля спирт заводу непоганий запах, така собі бражка))

трішки походив і захмілів.

Опубліковано

я вам скажу, що коли їхав з Києва, такі "штини" є в багатьох містах. Біля Рівного взагалі якимись ядохімікатами смерділо.

Підозрюю, що горять сміттєзвалища зсередини.

Опубліковано

Щойно приїхав з Дубно. Штин той самий що і в нас. Дубенчанська версія - горять торфяники

Опубліковано

Нє ну я відкрию вікно, цікаво блін

На перший погляд горілим.... А мля тож солому певно палять на полях, можу і помилятися запахи чую так собі

Опубліковано

А мені здається, що то всьо повязано з автомийками.

Раніше (2-3 роки тому такого смердяка по місту не було) (у цей проміжок часу 2-3 роки відкриті мийки: гордіюк, наливайка, набережна, конякіна, відродження, відкриваються - рівненська, кільце львівська-Володимирівська тд.... )

Опубліковано

Невже там гівновози миють табунами круглосуточно?

Ні, вони там зливаються, часто бачу свіжовреставрований "ЗіЛ", який какає в каналізацію поруч з мийкою самообслуговування на І.Франка

Опубліковано

"Неприємний запах та безліч мікробів стали постійними «супутниками» лучан. Городяни скаржаться, що на околицях Луцька зливають фекалії у дощові каналізації. "

http://www.volynnews.com/messages/858/

Опубліковано

"Неприємний запах та безліч мікробів стали постійними «супутниками» лучан. Городяни скаржаться, що на околицях Луцька зливають фекалії у дощові каналізації. "

http://www.volynnews.com/messages/858/

Думаєте, та сама "контора" "озонує" повітря?)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...