Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

випадково натрапив, тому лишу тут

Плани Єремеєва, яким не судилося збутися

Яким Ігор Єремеєв запам’ятався волинянам та колегам-політикам

ПиСи: а тему дійсно вже можна було б відредагувати... напр. "Ігор Єремеєв потрапив до реанімації і невдовзі помер"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь

Basil, будь-ласка, закрий ЦЮ тему!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Michaylo, чому? В чому проблема? Була людина, залишила свій відбиток в історії, як-не-як, то чому б не існувати темі про неї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Michaylo, чому? В чому проблема? Була людина, залишила свій відбиток в історії, як-не-як, то чому б не існувати темі про неї?

просто дуже багато людей тут всяку гидоту пишуть не знаючи всієї правди !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, зате ті, хто знають "всю правду", тут мають повну можливість розповісти її тим, хто незнає, і можливо, що навіть ті, хто "пише гидоту", прочитавши ту "правду", змінять свою думку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уявляю яку гидоту писали-б ті люди, що пишуть гидоту, взнавши всь правду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу Вам страшну таємницю-ВСІЄЇ ПРАВДИ не знає НІХТО, окрім тих, про кого ця правда.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПИшуть що коня з якого впав приспали http://news.volyninfo.com/volyn/367171-konya-z-yakogo-vpav-ieremeiev-prispali.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед пенсіонерів полісся худить така мулька, що то не Єрємєєва похоронили, а когось підставного, а Єрємєєв зі своїми мільйонами давно тю-тю... (с) не моє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а Єрємєєв зі своїми мільйонами давно тю-тю...

Для чого?:) У Порошенка у фаворі був, Коломойського пресанули... все вказувало лише на гарні перспективи, а в селі і пенсіонерам і на поліссі - воно як в селі, дайте но бла-бла-бла...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед пенсіонерів полісся худить така мулька, що то не Єрємєєва похоронили, а когось підставного, а Єрємєєв зі своїми мільйонами давно тю-тю... (с) не моє...

А який йому сенс було робити такі фінти?))) Його ж не переслідували.Він і так міг би зі своїми мільйонами тю-тю
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісь були повідомлення раніше, що проти нього генпрокуратура проводила якісь перевірки,

зараз не маю ні часу ні бажання вернути інтернет...

Хоча я й сам в це не вірю... Єрємєєв вмів пристосовуватись до всякої влади...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мєжду дрочім, ось тут пишуть, що останнім часом сервіс на ВОГу скотився в УГ.

Про якість пального писали раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісь були повідомлення раніше, що проти нього генпрокуратура проводила якісь перевірки,

зараз не маю ні часу ні бажання вернути інтернет...

Хоча я й сам в це не вірю... Єрємєєв вмів пристосовуватись до всякої влади...

про прокуратуру не бачив, а от Кролик Яйценюк вякнув там типу щось Єрємєєв має повернути "в казну" якусь там смішну суму... Я не думаю, що це могло б стати причиною такого театру. Я впевнений, що йому дійсно не повезло і він, все ж, попав під коня насправді.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про якість пального писали раніше.

а можна лінк чи джерело?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій товариш, був особистим охоронцем Ігора Мироновича. Тренувались разом. Мої дві однокласниці працюють в конюшні Єремеєва, на Чернишевського.

В той день дівчата і ще двоє мужчин їхали за ним, перед його падінням. Все сталось дуже швидко, його помилка, що він прижався до коня, а не відштовхнувся від нього під час падіння. Загалом картина жуть. Вони навіть його не трогали, до приїзду швидкої.

Товариш без роботи, пригнічений, ще не вірить що таке сталось. Йому дуже подобалось з ним працювати, казав що людина він дуже хороша, розумна, продумана. Великі плани в нього були на наш край. Загалом дуже багато мені розказував про нього, хорошого!

Шкода, хороша людина пішла... Ще міг багато зробити для людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мій товариш, був особистим охоронцем Ігора Мироновича.

Ваня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серйозні травми отримав не лише сам вершник, а й тварина. Кінь не міг підвестися на ноги, в нього були серйозні переломи, в тому числі і хребта.

Тобто бідна тварина кілька тижнів страждала? Чого в швейцарську клініку ніхто вертольотом не відправив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Над нами кружляє багато воронів, але ми їм не по зубах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Над нами кружляє багато воронів, але ми їм не по зубах

Посилання щось не фуричить.

http://www.pravda.com.ua/articles/2015/08/27/7079206/?attempt=1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Палиця, як варіант, може балотуватись по 23-му округу (Ківерці, Маневичі, Камінь-Каширський). Він, якби, зараз "не при ділах"... але тоді потрібно розширювати діяльність фонду "Новий Луцьк" та відкивати філії "Нові Ківерці", "Нові Маневичі", "Новий Камінь-Каширський".... імхо

От курва:

Ігор Палиця майже переконаний, що піде балотуватись до Верховної Ради на цьогорічних виборах.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників ЗМІ із засновником фонду «Новий Луцьк» Ігорем Палицею.

Під час прес-конференції Палиця відповів на питання чи буде він балотуватись по 23 виборчому окрузі.

«Я на 90% схиляюсь до того, що мені треба піти у Верховну раду», - відповів він.

Палиця також зазначив, що на цих виборах «дощу з гречки не буде», проте «обіцянки, безумовно, будуть».

http://www.volynpost.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Великі плани в нього були на наш край.

Ще більше заборгувати селянам за здане молоко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хз, імхо - позиції палиці по тому округу слабкіші ніж по Луцьку.

Та і покривати сільську місцевість важче, і специфіка інша, чи "каманда" в курсі як там працювати - питання.

Палиця міський жук, в селі своя специфіка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то тепер Луцьку трохи вріжеться "уваги" Палиці.... ;) імхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<skip>

Великі плани в нього були на наш край.

<skip>

так що "хлопці олігархи" якщо є плани на "Наш Край" - не тягніть - бо може бути пізно.....

можете почати з дороги Луцьк-Львів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...