Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

Ок! А якби ви опинились в його ситуації - є можливість і ніц не буде... Хто би встояв?))) Но взяти то одне, тре ше вміти розпорядитись..

Справа не в тому. Справа в іншому. Мова йде не тільки про Єремєєва-бізнесмена. Мова йде про Єремєєва-людину.

Є багато багатіїв, які мають (ну звісер, що менші) статки, але залишаються людьми. Не виростає корона, немає зверхньості.

А ще, мова йшла про те, що "сьогодні на коні - завтра під конем", "сьогодні зі щитом - завтра на щиті".

Як ще донести думку - не знаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь

Є багато багатіїв, які мають (ну звісер, що менші) статки, але залишаються людьми. Не виростає корона, немає зверхньості.

Назви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди хоть і багатії , але в першу чергу повинні бути людьми , і не тільки брати а й віддавати ! Він і був такою людиною !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди хоть і багатії , але в першу чергу повинні бути людьми , і не тільки брати а й віддавати ! Він і був такою людиною !

А є десь данні про відношення заробленого/вкраденого/розданого?

Ну щоб вивести формулу вкрав/роздав, ну хай буде в робінгудах - мікроробінгуд, кілоробінгуд, наноробінгуд, мегазлидня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є формула порівняння.

Жив не у Конча Заспі , і не в Швейцаріїї-а у Луцьку.

Побудував не синагогу в Єрусалимі, а ТамТам та Портсіті у Луцьку.

Мав не три паспорти, а один , український.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є десь данні про відношення заробленого/вкраденого/розданого?

Ну щоб вивести формулу вкрав/роздав, ну хай буде в робінгудах - мікроробінгуд, кілоробінгуд, наноробінгуд, мегазлидня.

Дружище а для цього показуха не потрібна ! Люди сусіди знайомі є котрим він допоміг !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді, стає зрозуміло чого у нас так комфортно живеться Медведчукам, Порошенкам, Тимошенкам, Ющенкам, Ахмєтовим, Клюєвим, Шуфричам, Новіцьким, Черновецьким, Охендовським, Януковичам, Кучмам, Пінчукам, Коломойським, і їх кремлівським партнерам. Все просто як виявляється: "хто без гріха", заздрість, можливо зрада, жаба. Чуваки прокрутились, отримали колосальні ресурси, вони топ, вони поза законами України, поза правдою, совістю, повна індульгенція і перед правоохоронною системою і перед Богом. То хто ви такі, що судите богів?

Ми народжуємось. живемо, помираємо в стокгольмському синдромі. В чому причина, можливо в голоді, в постійному виживанні, викручуванні, внутрішній конкуренції, себеїдстві, але ми готові принижувати своїх близьких через меншовартність, звичайність, через такий як всі, обожнюючи, завидуючи, підносячи на п'єдистал людей в яких є гроші, причому не важливо яким шляхом зароблені. Заробив, значить вмів, міг і добився - молодець.

Битва за ресурси тепер все важча, отже таких добродіїв ставатиме все більше і діла їх будуть ще величніші. Зараз не шкодуватимуть грошей на вставляння пластикових вікон в садочки, школи. На споруду памятників, алей, деревцята. На все щоб залишатись в недоторканому політичному топі, що поки має доступ до ресурсу, до безмежного ресурсу зубожілої країни. Може й справді такий народ, така країна, таке життя. Помер один з найкращих, найпотужніших представників цієї країни. Варто співчувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назви.

а вам зачєм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Країна наша зубожіла через хронічне невміння відділяти та відрізняти тони, напівтони та дрібні деталі, котрі дуже часто все і вирішують.

Про якесь прогнозування та планування мова вже і зовсім не йде.

Для цього потрібно вміння та бажання аналізувати.Потім діяти, ну і звісно нести відповідальність за свої дії.

Але ж набагато легше не розбираючись до кінця, просто чимдуж горлати- зрада, олігархи, накрали, обманули.

А яж попереджав, а яж за них не голосував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жив не у Конча Заспі , і не в Швейцаріїї-а у Луцьку.

То, де він НЕ жив, не значить там його (житла) не мав.

Побудував не синагогу в Єрусалимі, а ТамТам та Портсіті у Луцьку.

Маєш щось проти синагоги в святій землі?

Хай би краще так.

БО назване тобою 1) і 2) - виключно бізнес-інтерес. Тільки не кажи "для людей".

Мав не три паспорти, а один , український.

Стверджувати не беруся. не бачив.

олігархи, накрали, обманули.

Бо так і є. І єдине, що можна зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назви.

а вам зачєм?

Бо без конкретики це все просто пустомовство.А конкретики нема і не буде, бо таких омріяних та вигаданих справедливих ангелів багатіїв -не існує.

Існують менш справедливі, та більш справедливі.

В нас же все гребуть під одну гребінку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є формула порівняння. Жив не у Конча Заспі , і не в Швейцаріїї-а у Луцьку. Побудував не синагогу в Єрусалимі, а ТамТам та Портсіті у Луцьку. Мав не три паспорти, а один , український.

Ну а роздав скільки?

А скільки лабораторій по вивченню раку побудував і профінансував?

А скільки заснував фондів для підтримки обдарованих дітей?

А скільки клінік побудував для лікування онкохворих дітей?

А скільки зпиз..в ПДВ і неПДВ? А чого перся до ВР?

Ну і наостанок.

А скільки на спижжене такими "добрими" чуваками-хозяйствєнніками можна було побудувати-створити

всього вище згаданого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, скільки він роздав у процентному виразі від своїх коштів.

Але у загальних сумах ти не наблизишся до нього і за тисячу років.

На рахунок ,, а може,,- то може через років 10 він би і половину роздав би.

На відміну від інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кошти бабульок що молоко здають і водіїв....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не факт - 50/50. Бо є надія що не завтра представлюсь.

А от він вже ніколи не наблизиться до мого співвідношення спиз..в/роздав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, скільки він роздав у процентному виразі від своїх коштів. Але у загальних сумах ти не наблизишся до нього і за тисячу років.

А от тут не нада. Якщо я (умовно) заробляю 3000 грн, то я, чомусь, можу віддати 10% від заробленого на благодійність.

А чи віддав (би) він (та пофіг чи й не він, а якийсь інший олігарх) хоча б 1% від заробленого на такі потреби?

З вірогідністю у 95% можу сказати - що ні!

Бо без конкретики це все просто пустомовство.

Не хочу я тут прізвища "палити". Скажу так, є місцеві не бідні люди, яким не впадло своїи лексусом і додому мене (простого працівника, яких у нього дксятки / сотні) підвезти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конкретика? Я тут недавно прочитав конкретику.

Створюєш фірму з якоюсь господарською діяльністю. Через свої звязки, бізнесові чи політичні отримуєш кредит на сто мільйонів гривень в одному банку, на десять в іншому, і так далі, завалюєш фірму фіктивними боргами і через контрольованого суддю банкротиш і кінці в воду. Сто мільйонів плюсу. Йдеш далі. Створюєш фірму з якоюсь господарською діяльністю ... Далі паралельно з такою діяльністю, правильно інвестуєш, розвиваєш якісь торгові мережі, невеличкі виробництва, що вже бачить громадкість і оцінює тебе як потужного господарника. Якось так.

Мене найбільше в цьому всьому шоканув Колісник, хлопці які пробували його не те що посадити, протсо зсунути з крісла навалювались на якесь мегасерйозне прикриття, яке всі законні потуги зводили на нівець. А це той дядько який на мільярди гривень закинув за кордон поліських лісів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене колись давно підвозив Волинський Архієрей.

То що мені тепер на Філарета бочку котити? Бо той для мене особисто нічого не зробив?

Якщо я (умовно) заробляю 3000 грн, то я, чомусь, можу віддати 10% від заробленого на благодійність.

Вибач, не вірю.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці які пробували його не те що посадити, протсо зсунути з крісла навалювались на якесь мегасерйозне прикриття, яке всі законні потуги зводили на нівець

stalin_35895878_orig_.jpg

Вибач, не вірю.

твоє право, хоча мені, вибач, похєр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У випадку Жені 10% на благочинність віддавати не обовязково, бо він ніде не балотується і немає політично-економічних амбіцій. Для топів, олігархів, політиків показова благочинність - це головний елемент політичної кар'єри, то акцентуватись на благочинності українських мільярдерів досить дивно для людини з мозгами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу я тут прізвища "палити". Скажу так, є місцеві не бідні люди, яким не впадло своїи лексусом і додому мене (простого працівника, яких у нього дксятки / сотні) підвезти.

по твоїй логіці цей чоловік весь капітал заробив чесно (або успадкував), не обманював, не крав, не прихватизовував. Зараз платить усі податки і з/п виплачує всім білі, ну і в усілякі там пенсійні, єсв відчисляє все до копійки зі всіх свої десятків/сотень працівників.

ладно прізвище, назви хоч сферу діяльності в якій зараз так все прозоро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу так, є місцеві не бідні люди, яким не впадло своїи лексусом і додому мене (простого працівника, яких у нього дксятки / сотні) підвезти.

1-Ти 100% впевнений , що той Лексус зароблений чесно?

2- Якби ти знав, що не все чесно-спитав би його , коли він тебе підвозив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокіан, як "не вкради" пов'язати з "хто без гріха"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно як бузину на городі з дядьком у Києві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То чого ти ним всюди тикаєш, коли хочеш виправдати злочин. В чому в нас принципове питання: майно громади визнається нічийним і його вже порядні бізнесмени реалізовують для власного збагачення і щоб допомагати іншим. Громада від цього в захваті і періодично обирає їх у ВР чи в інші найвпливовіші гілки влади. Це набуло таких маштабів, що вже цьнотливо злочином не називається. А громаді популярно пояснили. що вона при любих розкладах не при ділах, тому потрібно довольствуватись малим. Така діяльність призвела фактично до руйнування держави, оскільки набула колосальних форм. Кража ресурсів, їх перерозподіл став найважливішою економічною діяльністю в квазікраїні. Вкрадений ресурс - це знищена природа, екологія, незбудована інфраструктура, зубожіле населення. Але зубожіле населення впринципі задоволене існуючим станом речей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...