Перейти до змісту

Депутата Дурнєва побили радикали


jack74

Рекомендовані повідомлення

Багато хто знає цього клоуна - Алєксєя Дурнєва

nDYgDmB4_Jw.jpg

бачили його відеоролики в інеті... (його сторінка у ВК). Він був ведучим "шоу" "Дурнев+1" на телеканалі "ТЕТ" ...

Так от він, виявляється, загрався і зареєструвався кандидатом в депутати у ВР по одномандатному 205-му окрузі... Хоча це вже не перша його спроба, в 2014 році він вже балотувався також в ВР, тільки по 135-му мажоритарному, але не проліз...

Наскільки я зрозумів, він протягом цієї своєї "передвиборчої кампанії" довго дражнив партію Ляшка, і, врешті-решт, напросився :) - в Чернігові йому, перед пресконференцією Ляшка, Мосійчук і Лозовий всипали палкою по дупі :)

thumbnail-20150721141810n.jpg

Народний депутат України Ігор Мосійчук оригінально відреагував на скандал, пов'язаний з побиттям у Чернігові Олексія Дурнєва.

На своїй сторінці в Facebook він написав:

- Став очевидцем проведення Дурнєвим гей-параду в Чернігові. Дурнєв в політиці не гребує нічим. Ось і отримав вазелін, і до вазеліну. А я попереджав, і попереджаю всіх, хто в політиці переходить межу. Будемо лікувати! Можливо, боляче, але ефективно!

Також написав

Стосовно сьогоднішніх подій в Чернігові.

Недобиток команди Черновецького та колишній прислужник режиму Януковича Дурнєв і Ко методично і по наростаючій учиняли провокації спрямовані на дискредитацію Радикальної партії в передвиборчій компанії по 205-му округу: роздавали від нашого імені в Чернігові вазелін і старпони, розвішували запрошення на гей-парад й учиняли інші ганебні дії. І коли сьогодні Дурнєв заявився на прес-конференцію Лідера Олега Ляшка, де почав демонструвати свої геніталії – це стало останньою краплею. Ми не стерпіли і нарешті поставили збоченця на місце - з ганьбою вигнали його з зали. Ніхто не буде безкарно принижувати честь і гідність членів Радикальної партії.

Для тих, хто питає чи не боїмось ми, що цей сьогоднішній скандал матиме страшні наслідки, враховуючи те, що саме сьогодні Парашокін вніс подання на позбавлення недоторканості і арешт мого колеги Андрія Лозового, відповідаємо: ні, ми не боїмось. Дурнєв – це такий самий інструмент тиску на депутатів Радикальної партії, як і подання на Лозового. Я також не боюсь очікуваного подання на мене. Я відсидів майже 3 роки при Януковичі, і це скінчилось Революцією Гідності. Я можу сісти і при Порошенкові, але він тоді так само буде скинутий новою Революцією.

Нагадаємо, сьогодні Мосійчук і його колега по Радикальній партії Андрій Лозовий побили палицею для селфі кандидата в народні депутати у скандальному 205 окрузі Олексія Дурнєва. У бійці також постраждав відомий блогер і також кандидат у нардепи у цьому ж 205 окрузі Олександр Барабошко, якому вибили зуб (фото тут).

Третього невдаху бійки Василя Крутчака з підозрою на струс мозку і забій ребер госпіталізували.

Варто відзначити, що специфічну виборчу кампанію далі хотів продовжити Олексій Дурнєв, викликавши Олега Ляшка на бій один на один. Втім, як повідомляє Барабошко в Facebook, активна фаза конфлікту вичерпана: радикали сіли в автомобілі і поїхали.

Мосийчук о драке в Чернигове: Дурнев показал свой член

Народный депутат от Радикальной партии Игорь Мосийчук рассказал в комментарии "Сегодня", почему перед пресс-конференцией Олега Ляшко в Чернигове произошла драка.

На вопрос о том, что же такого сказал "радикалам" журналист и кандидат в депутаты по 205 округу Алексей Дурнев, после чего завязалась драка, Мосийчук ответил: "Он не сказал, а показал то, что у него в трусах и неуместно. Если бы он сделал это на камеры, он бы без "него" и остался. Он провоцировал со своими гей-парадами, еще с чем-то, вот сегодня свой гей-парад он и провел".

"На протяжении этой избирательной кампании мы не трогали этого Дурнева, потому что вонять будет. Он, взамен, развешивал по Чернигову плакаты, что Ляшко приглашает на гей-парад. Он приносил в офис РП в Чернигове вазелин. В конце концов мы приняли решение, сегодня (в Чернигове – Авт.) проводили пресс-коференцию, чтобы заявить, что снимаем своего кандидата Дмитрия Блауша с выборов по 205-му округу. Он (Дурнев – Авт.) пришел на пресс-конференцию и начал провоцировать, член свой показывать, про сосунков что-то рассказывать, с высказываний Луценко, как он повторял. А там были и киевские активисты, и черниговские, в большинстве – черниговские, – которые и вынесли его с пресс-конференции. И все", – сказал нам Мосийчук.

Напомним, во время драки, кроме самого Дурнева, досталось его другу Александру Барабошко, которому, по его словам, выбили зуб. Еще один кандидат по 205 округу, журналист Василий Крутчак попал в "скорую" с подозрением на перелом ребра и разбитым лицом.

Цирк? Театр? Ще один Дарт Вейдер? Знову народу вкидають шоу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадаємо, сьогодні Мосійчук і його колега по Радикальній партії Андрій Лозовий побили палицею для селфі кандидата в народні депутати у скандальному 205 окрузі Олексія Дурнєва. У бійці також постраждав відомий блогер і також кандидат у нардепи у цьому ж 205 окрузі Олександр Барабошко, якому вибили зуб

Ох вже ці рольові ігри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ем... так весело... беспредел повний)))

я не в темі.... а за що їх так? ну типу що вони щось сильно гнали на Ляшка чи як)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ви так радуєтесь. Б'ються між собою депутати, журналісти, ідіоти - це одне, а коли п...здять тітушкоподібні нелюди 4 на одного - це вже інше, і це не смішно аж ніяк. Мало того, що богодепутати недоторкані, то тепер вони чужими руками вже і "карають".

Я не захищаю Дурнева, сп...здів - отримай, але не толпою качків і ногами\палицями.

Бандитизм росте і процвітає.

Ура, таваріщі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Узаконені бригади вже є майже в кожного "властьімущього", творять, що хочуть. І туфту по тєліках для людей всяку гонять типу "будуємо правову державу", "закон один для всіх".

Я там не в курсі, хто правий і хто винуватий , але так гамселити людей, в тому числі палками всякими, ногами по голові, то це вже ні в які ворота не лізе. І де ті правоохоронці, будь вони неладні, людей побили, а вони навіть не збираються розбиратись в ситуації, когось там затримувати. Як же, тут на місці самі нардепи: вони і адвокати, і прокурори, і судді. Вони все "парішають" :mdr:

Багато ще можна писати на цю тему, але здається, що скоро в людей терпіння таки закінчиться, і там лише сам Бог знає, що буде далі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які вони в сраку радикали? Це тітушки, які роблять все під покровом депутатів. Мало дали? Вибити всю дурь? Ну-ну. А ви знаєте, шо дибіли від безнаказаності звіріють?

Мосійчук думає, що йому все можна, та і не тільки він. Сьогодні отак просто б'ють його, а завтра будуть бити вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурнєв - великий майстер провокації. І те, що він запланував на цій прес-конференції, в нього повністю реалізувалося. А, не деликі розумом Ляшко і КО повністю повелись на провокацію.

Стидно, що Україна все більше і більше стає подібною на Нігерію чи Зімбабве, а не на Європейську країну, А прості, пересічні українців, на це цілком нормально реагують, навіть якщо і б"ють колишнього клоуна Януковича.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, замінусуйте мене хоч в безкінечність, хоч забаньте перманентно, але у кого ця ситуація викликає посмішку, той повний придурок.

В країні твориться беззаконня і свавілля, якісь банди, якісь придурки їздять зі зброєю, що хочуть творять, кого хочуть кришують, кого хочуть вбивають, а вам, сука, смішно? Ви це підтримуєте? Скоро в моєму місті, бляха, автомобілі з кулеметами будуть їздити, а вам смішно? Раніше хоч такі речі одностайно вважалить негативними, а зараз існує частина хворих на голову імбіцилів, які називають себе патріотами, праведниками і православними, яка це все підтримує.

Це, по-вашому нормально, що людину привселюдно б’ють, на камеру, у присутності людей, а ви кажете, що так і треба? Не знаю, де ви хочете жити, по-моєму, вам пряма дорога через східний кордон України, але я хочу жити в сучасній правовій державі. Але, на жаль, живу у країні клоунів, бидла і придурків. І, на жаль, найближчим часом нічого не змінить, бо більшість населенню треба хліба і видовищ і їх це лицемірство влаштовує.

Амінь.

Я подивлюсь, як буде смішно тому, чию, не дай бог, дитину якийсь охрєнівший правосєк переїде своїм джипом без номерів, або пристрелить у припадку алкогольної ейфорії. Тоді дойде, але буде пізно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурнєв - великий майстер провокації. І те, що він запланував на цій прес-конференції, в нього повністю реалізувалося. А, не деликі розумом Ляшко і КО повністю повелись на провокацію.

Стидно, що Україна все більше і більше стає подібною на Нігерію чи Зімбабве, а не на Європейську країну, А прості, пересічні українців, на це цілком нормально реагують, навіть якщо і б"ють колишнього клоуна Януковича.

Не треба не дооцінювати Ляшка, те, що він шута грає не робить його "не далеким", а вказує на його акторські здібності. Обдурити людей не гречкою, а язиком багатого варте. Після виборів у ВР на дні народженні тещі (в селі) всі до одного хвалили Ляшка. І такий зомбізм по всій Україні. Бо він трендить про насущі проблеми простих селян, людей, і це їм подобається. Хоч і не бачать, що той їх просто використовує.

А провокації Дурнєва мали б закінчитися мордобоєм, але не побиттям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, замінусуйте мене хоч в безкінечність, хоч забаньте перманентно, але у кого ця ситуація викликає посмішку, той повний придурок.

В країні твориться беззаконня і свавілля, якісь банди, якісь придурки їздять зі зброєю, що хочуть творять, кого хочуть кришують, кого хочуть вбивають, а вам, сука, смішно? Ви це підтримуєте? Скоро в моєму місті, бляха, автомобілі з кулеметами будуть їздити, а вам смішно? Раніше хоч такі речі одностайно вважалить негативними, а зараз існує частина хворих на голову імбіцилів, які називають себе патріотами, праведниками і православними, яка це все підтримує.

Це, по-вашому нормально, що людину привселюдно б’ють, на камеру, у присутності людей, а ви кажете, що так і треба? Не знаю, де ви хочете жити, по-моєму, вам пряма дорога через східний кордон України, але я хочу жити в сучасній правовій державі. Але, на жаль, живу у країні клоунів, бидла і придурків. І, на жаль, найближчим часом нічого не змінить, бо більшість населенню треба хліба і видовищ і їх це лицемірство влаштовує.

Амінь.

Я подивлюсь, як буде смішно тому, чию, не дай бог, дитину якийсь охрєнівший правосєк переїде своїм джипом без номерів, або пристрелить у припадку алкогольної ейфорії. Тоді дойде, але буде пізно...

*я ждал этого комментария.jpeg*

Прямо як з наметом комуністів в центрі Луцька: толку нуль, зате реакція - огого.

Вам, як завжди, підсунули під носа г*вно в обгортці з-під цукерки, а ви вже готові зі всією серйозністю один одному пики товкти. Пора б вже навчитись відрізняти, панство.

Коротше кажучи, в ляшка сотоваріщі вийшло зібрати з вас дохолєри корму, з чим всіх і вітаю ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да, але все ж мене обурює не Ляшко і не Дурнєв, а люди, люди, в даному випадку, на борді і їх реакція.

То хто мені їх підсунув? Борда?) Я щось не до кінця зрозумів твій пост.

І Ляшку який зиск з мого поста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да, але все ж мене обурює не Ляшко і не Дурнєв, а люди, люди, в даному випадку, на борді і їх реакція.

То хто мені їх підсунув? Борда?) Я щось не до кінця зрозумів твій пост.

І Ляшку який зиск з мого поста?

Не з поста зиск, а з реакції на подію на місцях в порівнянні з користю для самих фігурантів.

Відповідь в попередньому пості була адресована не конкретно комусь, а всім "гнівним праведникам" (сприймайте це в межах однієї теми).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, замінусуйте мене хоч в безкінечність, хоч забаньте перманентно, але у кого ця ситуація викликає посмішку, той повний придурок.

В країні твориться беззаконня і свавілля, якісь банди, якісь придурки їздять зі зброєю, що хочуть творять, кого хочуть кришують, кого хочуть вбивають, а вам, сука, смішно? Ви це підтримуєте? Скоро в моєму місті, бляха, автомобілі з кулеметами будуть їздити, а вам смішно? Раніше хоч такі речі одностайно вважалить негативними, а зараз існує частина хворих на голову імбіцилів, які називають себе патріотами, праведниками і православними, яка це все підтримує.

Це, по-вашому нормально, що людину привселюдно б’ють, на камеру, у присутності людей, а ви кажете, що так і треба? Не знаю, де ви хочете жити, по-моєму, вам пряма дорога через східний кордон України, але я хочу жити в сучасній правовій державі. Але, на жаль, живу у країні клоунів, бидла і придурків. І, на жаль, найближчим часом нічого не змінить, бо більшість населенню треба хліба і видовищ і їх це лицемірство влаштовує.

Амінь.

Я подивлюсь, як буде смішно тому, чию, не дай бог, дитину якийсь охрєнівший правосєк переїде своїм джипом без номерів, або пристрелить у припадку алкогольної ейфорії. Тоді дойде, але буде пізно...

кхм, ти для різноманіття сторінку дурнєва хоч трохи помоніторив би, а?

дивимось відео на його сторінці, де він задрачує свободівців і роздає моркву старим бабцям-опа, а за дурнєвим селюкуваті бичари мускулисті стоять. не віриш, то сам подивись його відео. Добре в нього там охорони з крепких лушпанів колгоспних.

І добре він теж людей напрягав з своїми дебілами.

і да, дурнєву взагалі треба кулю в башку всадити, бо він як вітренко або як симоненко-розхитує ситуацію, а ви всі кричите "не трогай".Я завжди казав, краще пере*бати одразу, ніж затягувати поки вилізе ще більше проблем. Моя мама під час окупування кацапами Криму кричала "не можна ні в якому разі стріляти, бо буде купа жертв". Зараз вона різко змінила думку, "відкрились очі". ну от, купа жертв уже є. Тільки не в Криму, а в Донецьку. Оця толерастія гірша за пряму допомогу ворогу. Бездіяльність гірше, ніж необдумані дії.

От ви подивіться на колишню партію регіонів. Це ж фактично вони війну зробили, а ви досі кричите "не трогайте їх". Зато кацапів готові стріляти і різати і для цього посилати своїх дітей на війну. Так от, шоб зберегти життя наших людей, достатньо було кількох смертей чмирів з партії регіонів і ні окупації, ні війни не було б. А тепер є тисячі смертей, а ці чмирі-політикани в супер-мегацивілізованих США купляють вілли в Флориді і Каліфорнії. Шо, здивовані? А ви погугліть, багато скандальних політиків у "злих капіталістів" понакупували нерухомості. Ось до чого ваша пуста болтовня і бездіяльність довела.

Ну і окремо зазначу, про "мінусуйте і блокуйте"- це в тобі балабольство говорить, мінусувати будуть мені, бо моя думка відмінна і радикальна. Але якби не було радикалів (не в інтернеті, а в Україні, на вулицях і в окопах), то вже би кізяки з чеченами у Львові дівчат гвалтували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От ви подивіться на колишню партію регіонів. Це ж фактично вони війну зробили, а ви досі кричите "не трогайте їх".

Ну ти вже не перегинай. Цих, однозначно, на гілляку!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, передача Дурнєва мені подобалася - вона відзеркалювала абсурдність і тупізм наших людей. І, чесно, я з нетерпінням чекав, коли ж йому вломлять. Але те щоб так, підготовлено, цинічно, четверо качків і інвалід (:)) Та й не так Дурнєва шкода, як того іншого, журналіста вродє. Йому кулаками тупо затикали рот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище писали - Дурнєв троляка, жирний і наглий.

Я також чекав коли йому нарешті начистять писок. І УРА, це сталося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище писали - Дурнєв троляка, жирний і наглий.

Я також чекав коли йому нарешті начистять писок. І УРА, це сталося.

Браво. Але потім не жалійтесь на те, що депутати(влада) безкарні, і роблять, як їм заманеться ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені його фарс-шоу подобалось, але ситуацію з цим клоуном не можна відокремлювати від його діяльності останнім часом: це і заяви про події на сході і ставлення до ситуації в країні. Одним словом він не просто шут, а ватнік з великої букви, прізвище говорить за нього. І ще не розумію таких надліберальних настроїв, бити його не можна, а геніталїями привселюдно трусити дозволяється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Браво. Але потім не жалійтесь на те, що депутати(влада) безкарні, і роблять, як їм заманеться ;)

А на майдані потрібно було не ті вимоги стаивити. НЕ Юлі Волю. А депутатм - тюрми. Тобто зняти з них недоторканість. І тоді б такої фігні б менше траплялося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бити його не можна

А ви дивилися відео до кінця? А інший журналіст? Тобто це нормальни винести з пресухи тих, кого хочеш?

Мені абсолютно байдуже на Дурнева, але мене дратує, що такі, як Мосійчук і далі будуть робити те, що заманеться. Завтра замість дурнева буде проста людина, і про це не напишуть в змі. Хтось пам'ятає як охорона Ляшка бикувала і ледве не била людей на мітингах перед виборами? Ну ну.

Браво. Але потім не жалійтесь на те, що депутати(влада) безкарні, і роблять, як їм заманеться ;)

А на майдані потрібно було не ті вимоги стаивити. НЕ Юлі Волю. А депутатм - тюрми. Тобто зняти з них недоторканість. І тоді б такої фігні б менше траплялося.

Повністю згоден.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на майдані потрібно було не ті вимоги стаивити. НЕ Юлі Волю. А депутатм - тюрми. Тобто зняти з них недоторканість. І тоді б такої фігні б менше траплялося.

Ти ж так і робив? Правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...