Перейти до змісту

Пограбування авто

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В ніч з 7.07 на 8.07 по вулиці Кравчука мало місце ряд автомобільних крадіжок.

Власне в мене в авто вибили скло і витягнули автомобільну зарядку для мбільного, флешку, ароматизатор повітря (мабуть будуть духатися) і реєстратор (на фото). Якщо комусь запропонують "дешево" придбати, то прошу проінформувти або ж мене, або нашу доблесну міліцію.

З особливих прикмет реєстратора - без живлення зовсім не тримає батарея (буквально декілька секунд).

Суть не в бажанні повернути викрадене, а в бажанні аби нагорода віднайшла таки цих представників нетрадиційної сексуальної орієнтації.

post-119-0-91437500-1436986114_thumb.jpg

Опубліковано

Якщо ставити авто у дворі, моя порада ^_^ завжди ховайте в бардачок,багажник, будь які пакети,якщо є якісь коробки в салоні також ,а тим більше регістратори,бо цих людей спонукає! для двіжух! вони наріки чи дебіли бачуть щось є у салоні і всьо панєслась.

Опубліковано
  В 15.07.2015 в 19:31, nikblack сказав:

yura-patriot, да бывает что и салон пуст, и все равно лезут, за аккумулятором...

Да блін! так то воно,нажаль((, але ж треба по мінімуму скорочувати цей шанс уродам!

Я вже не умнічаю,що ідеально то гараж,стоянка і т.д.

Опубліковано

У моєї знайомої в ніч з 12.07 на 13.07 о 2год.ночі в центрі, напроти Прокуратури, біля Фелічити теж розбили заднє скло, вкрали 2 сумочки, там був мобільний, ключі, документи, фотоапарат...

Ця шушера знов активізувалась..:-(

Опубліковано

та були б ті стоянки до кілометра по відстані, звичайно більшість ставила б туди, під домом лише якщо вночі треба кудись їхати, а так, або пішком пиляй фіг зна скільки до тієї стоянки, або на міському транспорті добирайся, то взагалі піпец, нах тоді та машина

Опубліковано

Треба залишати машину під наглядом..... Я часто залишаю на підземному паркінгу порт-сіті... Дешевше ніж на стоянках (біля літака 12 грн за ніч, біля 26 школи 15..._ Тьху-тьху поки без проблем.

Опубліковано
  В 15.07.2015 в 19:03, romaxa11 сказав:

Автомобіль був на сигналізації?

Так, був на сигналізації, однак чутливість була відрегульована так, аби уберегтися від хибних спрацювань.

В даний момент цей недолік виправлений.

Також двір був неосвітлений (ліхтар в дворі виключався десь після 23), а зараз встановлено "прожектор" для нічного освітлення і байдуже на усілякі ліхтарі.

В 15.07.2015 в 19:10, yura-patriot сказав:

Якщо ставити авто у дворі, моя порада ^_^ завжди ховайте в бардачок,багажник, будь які пакети,якщо є якісь коробки в салоні також ,а тим більше регістратори,бо цих людей спонукає! для двіжух! вони наріки чи дебіли бачуть щось є у салоні і всьо панєслась.

В салоні ніколи нічого не залишаю, а реєстратор був встановлений "стаціонарно" через щоденне користування авто.

В 15.07.2015 в 19:53, xforester сказав:

Треба залишати машину під наглядом..... Я часто залишаю на підземному паркінгу порт-сіті... Дешевше ніж на стоянках (біля літака 12 грн за ніч, біля 26 школи 15..._ Тьху-тьху поки без проблем.

Цікаво яку юридичну відповідальність несе платний паркінг у випадку форс-мажору? Що пишуть у договорі?

Опубліковано

Навряд чи плантий паркінг відшкодовуватиме завдані збитки.... Але тут відіграє роль психологічний фактор. Зловмисник скоріше за все надасть перевагу автомобілю, припаркованому в дворі багатоквартирного будинку чи на прибудинковій слабо освітленій території, ніж автомобілю, який знаходиться на паркінгу, на освітленій території, зі сторожем, в кишені якого може бути і тривожна кнопка... ІМХО.

Опубліковано
  Цитата

Цікаво яку юридичну відповідальність несе платний паркінг у випадку форс-мажору? Що пишуть у договорі?

Правильно пишеш - треба читати/бачити договір. Самий розповсюджений: платний паркінг надає тобі місце для паркування без убезпечення твого авто від посягання на нього третіх осіб (наприклад, як в Києві платні стоянки на вулицях). Рідше є договори, що і охороняються авто. Але уявляєш - який має бути страховий платіж по договору, який сплачує автостоянка страховій компанії? Або власник платить за пошкоджене/викрадене авто з власної кишені.

Якщо паркінг в ТЦ, то при купівлі талона ти приймаєш публічну оферту. Але перед цим, бажано, її прочитати на сайті/стенді ТЦ. Але, хто, власне, це робить , правда?

Опубліковано
  В 15.07.2015 в 20:03, xforester сказав:

Навряд чи плантий паркінг відшкодовуватиме завдані збитки.... Але тут відіграє роль психологічний фактор. Зловмисник скоріше за все надасть перевагу автомобілю, припаркованому в дворі багатоквартирного будинку чи на прибудинковій слабо освітленій території, ніж автомобілю, який знаходиться на паркінгу, на освітленій території, зі сторожем, в кишені якого може бути і тривожна кнопка... ІМХО.

Логіка зловмисника - це питання доволі дискутабельне і не повністю досліджене, я б сказав...

В Володимирі хлопчині пробили колесо, а поки він його міняв вийняли касу з машини (вдень). В Ковелі в день водія-експедитора один з зловмисників відволік, а інший потягнув кеш (кажуть, що порядку 700 тис. грн) і теж в день. А тут сторож, ніч, парковка. Я б на місці сторожа кнопку то натиснув би, а от лізти дивитися, що там робиться ну його.

Опубліковано

незнаю про всі стоянки, але був випадок у Львові, коли залишили машину протягом дня на платній парковці, прийшли, а заднє скло одних з дверей розбите (нічого невкрали, випадковість скоріше всього). Чек про оплату стоянки був, вартість скла компенсували без питань.

На тій стоянці де ставимо машину підписується договір, в якому зазначено що підприємець несе відповідальність за здане майно для зберігання. Як на практиці в разі чого то хз.

Опубліковано
  В 15.07.2015 в 20:10, SΩLΩMΩN сказав:

не так шкода реєстратор як вибите шкло.

В даному випадку мені "за родіну абідно". З продавцем реєстратора вийшов трішки казус і цей ітем мене відверто кажучи не радував. Скло, тонувння, роботи компенсує страхова (КАСКО - ще один аргумент не користуватися платними стоянками, які нізащо не відповідають). Більше всього мене дратує, що в авто залізли довбні, яким знадобився на 4/5 порожній флакон ароматизатора повітря. Їх тра зловити і поки не пізно стерилізувати.

Опубліковано

Брату Спрінтер теж чистили, вкрали сумку з спортпітом, реєстратор та брелок з ключами, ключі відчепили та залишили на сидінні. Крадіжка була в дворі гуртожитка напроти сітіпарку, доречі там же де зіврали накладки із мого трафіка. Дебілів та гопоти там концентрація ще та.

Співчуваю автору, шкода скла, реєстратор то ще таке...

Опубліковано
  В 15.07.2015 в 20:26, nickel сказав:

І все-таки це крадіжка, а не пограбування.

Дякую.

Ваш коментар вкрай важливий для теми.

Опубліковано
  Цитата

Дякую. Ваш коментар вкрай важливий для теми.

Все вірно - крадіжка, при пограбуванні стаття інша...

А де саме на Кравчука? Бо сам маю необережність мешкати на цій славетній вулиці..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Позаминулої ночі і в нас реєстратор вкрали. Відкрили замок, хоч і на сигналці була.

Ех, 90-ті, сука :(

Опубліковано
  В 25.07.2015 в 05:42, laska сказав:

Позаминулої ночі і в нас реєстратор вкрали. Відкрили замок, хоч і на сигналці була.

Ех, 90-ті, сука :(

Яка сигналка встановлена? Якщо відкрити навіть рідним ключем двері (не дистанційно) - сигналка все рівно має спрацьовувати. Ну по крайній мірі в мене так.

П.С. Інше питання що толку з того спрацювання, щоб забрати відеореєстратор достатньо 1 сек.

Опубліковано

в авто не можна залишати будь-які речі навіть вдень - сумки (навіть порожні), пакети, коробки, електроніку, документи.

не варто провокувати потенційного злодія.

Опубліковано

Сигналка APS2600 SHERIFF.

Передній номерний знак зірваний, списали на грозу. При знятті з охорони сигналка подала звуки, що свідчать про спрацювання за нашої відсутності. Теж списали на грозу і падаючі горіхи.

А от коли помітили відсутній відеореєстратор, то оглянули двері, біля серцевини, на замку невеличка вмятина.

Лобове зеркало заднього виду розшатане.

Але самий цирк в тому, що реєстратор знайшовся під пасажирським сидінням і то так глибоченько. Якби салон не пилососили, то б і не відразу помітили.

Що то було ми, так і не догнали :sq_ye:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...