Перейти до змісту

Чи підтримуєте ви расове змішування? Міжрасові шлюби та відносини

Bit

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Zheny@, ви, прямо, як моя бабуся: "як можна вийти за негра заміж - він же геть чорний". :)

Є такі, що й за мавпу вийти готові. Чи на горилі одружитися. Я ж своє "фе" дуже чітко розписав.

Автор ще й приплів сюди "толерастію" по відношенню до "імігрантів", яких в Україні, нажаль, все більше і більше. Звісно, що й шлюби з ними будуть. В більшості не через любов, чи якісь там почуття, а через бабло і "екстрим". Більшості тих приїжджих потрібно одне - прописка і громадянство. Все. Далі його мало що уже цікавить.

Жінка діти і т.д. - це похідні. головне - що він має право, як резидент і громадянин, запрошувати сюди свої родічєй. Які залюбки приїдуть зі своїх трущоб у наші.

Кому ми потрібні? У Мексиці ЗП в 1-3 долара в день - щастя. Те ж саме стосується китаю. У нас же (ЗП) на даному етапі (стало гірше) але 6-7 баксів. В когось до 10.

(До кризи це було 18-20, в когось 30).

Мексика й Китай перспективні країни що розвиваються.

А тут наглядно видно хто скільки заробляє...

http://infolight.org...ya-2005-2015-rr

В двух словах якщо до знецінення гривні ми були 70 , то тепер ми 19 знизу. А сусідами за показниками в нас стали африканські Ліберія, Ботсвана та Демократична республіка Конго. В Молдові, яку зазвичай вважають найслабшою економікою серед країн Європи, мінімальна заробітна плата – 79.42$, що практично вдвічі вище ніж в Україні. (с)

То може таки краще пеерймати світовий досвід ніж замикатися від всіх, зате "чиста" нація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

В двух словах якщо до знецінення гривні ми були 70 , то тепер ми 19 знизу.

Давай ми це упустимо, оскільки у нас війна.

Вкладати хоча б якісь інвестиції в країну, яка воює - абсурд.

+ Яник вкрав все, що міг.

Ти знаєш, як рахують середню ЗП??

c1338c3133c8.jpg

І щоб там хто не казав я проти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В двух словах якщо до знецінення гривні ми були 70 , то тепер ми 19 знизу.

Давай ми це упустимо, оскільки у нас війна.

Вкладати хоча б якісь інвестиції в країну, яка воює - абсурд.

+ Яник вкрав все, що міг.

Все не так просто.

І щоб там хто не казав я проти!

Згідний, але не тільки Яник тому виною. Розвалювали країну всі хто мав доступ до влади і не тільки. То може все таки ми винні в наших бідах а не інозмемці?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, але не тільки Яник тому виною. Розвалювали країну всі хто мав доступ до влади і не тільки. То може все таки ми винні в наших бідах а не інозмемці?)

Якщо відкинути політику, війну, і т.д.

То чистота нації - це одна із важливіших проблем в країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є просте правило-Земля (квартира, жінка,завод, країна) якщо за нею доглядати недостатньо, рано, чи пізно перейде у власність тим, хто робитиме це раціональніше.Такий закон природи.Так було , є і буде

Бо життя це є постіна боротьба, постіна конкуренція-зупинився і тебе знесло на узбіччя цивілізації, а твоє місце під сонцем вже зайняли.

І надіятись при цьому, що колір шкіри дасть якусь первагу в цій боротьбі- тупо,наївно та безперспективно.

Хочеш бути кращим-доказуй це постіно розумом, волею, працею.І виховуй дітей в такому ж дусі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви зі своєю толерастією уже берега плутаєте, несе вас чорті куди і мелете чорті шо.

Все, до чого я вів-при масовому змішуванні крові з "гостями"-нас чекає ще більше гостей, що означає, що цих гостей одного дня стане більше, ніж корінних. А з ростом їхньої популяції, в нас ростимуть кримінал, соціальні проблеми і расова напруженість. Коли ваша дитина піде в школу з кольоровими, а ті її будуть шарою бити і знущатись (шарою, бо кольорові завжди тримаються купи), то я гляну як заспіваєте. Або коли ваших білих дітей (або й не білих) будуть хачі і чурки садити на бутилку, як в армії росії.

Це ти з своїм расизмом берега попутав. Хотів в гамерику, то й сиди там. Обговорюй свої расистські проблеми з сусідами американцями. Чо, сциш? Ото ж бо й воно, бо як не нєгри на бутилку посадять за такі слова, то білі закриють в тюрьму за расизм, а там, цука, нєгрів ще більше - Америка вона така.

Думав після Толікового поста тема гавтоматично закриється, але автор не тільки расист, а ще й балабол. Цього достатньо щоб ти самозабанився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вибір кожного - хтось любить за рідність душ, хтось за зовнішність, хтось за гроші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То вибір кожного - хтось любить за рідність душ, хтось за зовнішність, хтось за гроші

А мені б цікаво було ))) щоб хто за і проти виставляв фото з своїм фейсом і зрівнити. Бо ще замітив, що серед знайомих чим більше шуму про вайтпавер і чисту расу тим більше видні монголоїдні чи інші расовообломна штукенція. Таке відчуття, що самі наці в нас полу мадяри, євреї, монголоїди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось здається мені, шо 90% отих толєрастів м'яко кажучи пи..прибріхують і прикрашають.

скільки з отих, шо натиснули "підтримую міжрасові відносини/шлюби" були за кордоном? А особливо в тих країнах, де є і негри, і араби і решта папуасів.

А скільки з вас пожили в іншій країні, поруч з папуасами? Аби з тих 65 голосів було хоч один чи два.

нє нє чоловіче, ти гони да не заганяйся. Давай відділяти мух від котлет. Питання було поставлене ЧІТКО, про міжрассові шлюби. ДЕ ???? ПОКАЖИ ПАЛЬЦЕМ ???? Написано про те, що для цього потрібно ОБОВЬЯЗКОВО жити поряд з ними ? Дивлюся, тебе таки реально ковбасить, я до останнього моменту більш меньш лояльно відносився до твоїх вислівів, старався вникнути в ситуацію, але тебе чим далі, тим більше починає *заносити на поворотах* . Не хочеш жити поряд з кольоровими, не живи, не хочеш одружуватись, не одружуйся, чого ти до людей до*бався ? Ще й в агресивній манері починаєш навьязувати своє до цього ставлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

китай: завойований моголами. пару поколінь - асиміляція загарбників. я це мав на увазі. культурою асимілювали. зробили умови коли або ти чмо, або китаєць.

і у твоїй америці, bit, було так само на початку поки не з’явився халявний кредит і повне соц.забезпечення (ясно, що раніше почалось, але це кульмінація)

щодо україни: подібне практикувалось і у січі. навіть віросповідання не було головним критерієм. а на таке як національність уваги не звертали. чи зараз не так? мало у дук росіян? не "руськоязичних", а саме росіян! чечнців, а не, ... "кадировців", поляків а не "ляхів" і так далі...

не розумію цілі створення цього опитування, але надалі думай, що вкидуєш. хвилює доля України? зайди у розділ "волинська підтримка". там банківські реквізити можна знайти. чи організуй у себе в штатах який збір коштів і перещли тому ж діфото. а "по3віздіти" ми й самі зможемо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось здається мені, шо 90% отих толєрастів м'яко кажучи пи..прибріхують і прикрашають.

скільки з отих, шо натиснули "підтримую міжрасові відносини/шлюби" були за кордоном? А особливо в тих країнах, де є і негри, і араби і решта папуасів.

А скільки з вас пожили в іншій країні, поруч з папуасами? Аби з тих 65 голосів було хоч один чи два.

ТС, Ви не ображайтесь,але чи не варто було назвати тему десь так- я не люблю негрів, арабів і решту папуасів? :_02:

Я не був за кордоном, але був майже всюди по колишньому сесеру.Наприклад, в Туркменістані, мене ніхто не обзивав хохлом чи сало-їдом, маю до нині багато друзів там. Можливо помиляюсь, але складається враження, що мав місце конфлікт між Вами і з вище вами перерахованих негрів, арабів і решту папуасів :_02: Без образ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС варто скорше заробити свій мульйон долярів і переїхати в білий район.Тоді його попустить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S.: США - взагалі країна емігрантів. Право зверхньо дивитись та мати якісь претензії мають лише корінні жителі - індіанці. ...

ага... індіанці... яких "толерантні" колонізатори майже винищили, і тепер вони називають себе американцями і миротворцями у всьому світі

ПиСи: дивлячись на кількість сторінок, вброс вдався :) Схоже, все ж таки є проблема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось тут полізли в геополітику.

Якщо немає ворогів, то їх треба видумувати, навіть для того щоб був стимул щось робити.

Уявіть собі якби не було протистояння військового, думаю нічого б путнього не придумали б, всі технології йдуть з ВПК.

Змішування рас це процес який був і буде, природа сама йде до процесу вдосконалення, якби не було всіляких відхилень в плані гомо, і так далі, тому що це призведе до деградації всього людства, людство просто вимре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить часто зустрічаю таку інформацію:

Люди с чёрной кожей имеют 6-ти канальную энергоновую структуру Крови, разделённых на 3 мужских и 3 женских генетические единицы. Поэтому они могут обрабатывать 6 потоков информации. Генофонд передаётся по отцу.

Люди с красной кожей имеют 9-ти канальную энергоновую структуру Крови с 5-ю мужскими и 4-мя женскими генетическими единицами. Способны обрабатывать 9 потоков информации. Генофонд передаётся по отцу.

Серые люди имеют 10-ти канальную энергоновую структуру Крови (5 мужских и 5 женских генетических единиц). Способны обрабатывать одновременно 10 каналов информации. Генофонд передаётся по матери.

Люди с жёлтой кожей имеют 12-ти канальную энергоновую структуру Крови (6 мужских и 6 женских генетических единиц). Способны обрабатывать до12 каналов информации. Генофонд передаётся по отцу.

Белые люди имеют 16-ти энергоновую структуру Крови (8 мужских и 8 женских генетических единиц). Обрабатывают одновременно 16 каналов информации. Генофонд передаётся по отцу.

При смешивании чёрных и жёлтых народов появились индусы, которые имеют 9-ти канальную энергоновую структуру Крови (3 женских и 6 мужских генетических единиц). Генофонд передаётся по отцу.

От смешения белых и серых людей получились прослойки в разных народах, но наиболее в иудейском среди представителей их высшего духовенства, которые являются потомками египетских жрецов. Эти представители имеют 13-ти канальную энергоновую структуру Крови (5 женских и 8 мужских генетических единиц). Генофонд передаётся по матери.

Згідно неї,якщо ми змішаємося з іншою расою,то будемо в програші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нуда-нуда, даунгрейд виходить якийсь. Хто ж захоче міняти свій багатопотоковий процесор на повільнішу версію нехай і в нащадках. :_02:

Ех, отак завжди, а мулаточки і негритяночки ж такі сімпатюльки трапляються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди с чёрной кожей имеют 6-ти канальную энергоновую структуру Крови, разделённых на 3 мужских и 3 женских генетические единицы. Поэтому они могут обрабатывать 6 потоков информации. Генофонд передаётся по отцу.

Люди с красной кожей имеют 9-ти канальную энергоновую структуру Крови с 5-ю мужскими и 4-мя женскими генетическими единицами. Способны обрабатывать 9 потоков информации. Генофонд передаётся по отцу.

Серые люди имеют 10-ти канальную энергоновую структуру Крови (5 мужских и 5 женских генетических единиц). Способны обрабатывать одновременно 10 каналов информации. Генофонд передаётся по матери.

Люди с жёлтой кожей имеют 12-ти канальную энергоновую структуру Крови (6 мужских и 6 женских генетических единиц). Способны обрабатывать до12 каналов информации. Генофонд передаётся по отцу.

Белые люди имеют 16-ти энергоновую структуру Крови (8 мужских и 8 женских генетических единиц). Обрабатывают одновременно 16 каналов информации. Генофонд передаётся по отцу.

При смешивании чёрных и жёлтых народов появились индусы, которые имеют 9-ти канальную энергоновую структуру Крови (3 женских и 6 мужских генетических единиц). Генофонд передаётся по отцу.

От смешения белых и серых людей получились прослойки в разных народах, но наиболее в иудейском среди представителей их высшего духовенства, которые являются потомками египетских жрецов. Эти представители имеют 13-ти канальную энергоновую структуру Крови (5 женских и 8 мужских генетических единиц). Генофонд передаётся по матери.

Згідно неї,якщо ми змішаємося з іншою расою,то будемо в програші.

обнять і плакать, такі 16 канальні є, шо змішувать не нада- і так повне гавно.

апд. а відколи мусульмани- це етнос?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я такого брєда ще ніде не зустрічав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ти з своїм расизмом берега попутав. Хотів в гамерику, то й сиди там. Обговорюй свої расистські проблеми з сусідами американцями. Чо, сциш? Ото ж бо й воно, бо як не нєгри на бутилку посадять за такі слова, то білі закриють в тюрьму за расизм, а там, цука, нєгрів ще більше - Америка вона така.

Думав після Толікового поста тема гавтоматично закриється, але автор не тільки расист, а ще й балабол. Цього достатньо щоб ти самозабанився?

пам'ятаю тебе ще з теми про США. ще там ти мені шось тикало і хамило. Ну як же так, ти такий кльовий пацан, а тут моя думка не збігається з твоїми уявленнями.

ні, мені не сцикотно зі своїм расизмом. я вже неодноразово казав, шо південь-це місце, де більшість білих і латиносів расисти по факту. якшо ти, хамло, трохи погуглиш-то глянеш, шо тут ще в середині 50х років 20 століття панувало приховане рабство, були роздільні туалети, заклади і навіть місця в автобусі чітко розпреділені.

єдине місце, де я не розмовляю на теми расизму-це моя робота і це скоріше стосується робочого етикету і здорового глузду (втрачати роботу через нігєра не хочеться). Хоча мій начальник колись обмовився і назвав чорного тупим нігєром. Сміхота?)

ах да, про моє оточення. 90% моїх знайомих білі (і трохи латиноси), а решта 10% чорні, котрі ненавидять нігєрів. Парадокс, правда? чорний ненавидить чорного і на те є маса причин. бо як на диво, не всі чорні хочуть жити у гетто, у гівні і як свині. є такі чорні, що ненавидять свій колір шкіри. приблизна аналогія-єврей-нацист.

до речі, латіноси для негрів придумали спеціальне слово mayate (почитайте тут шо це таке, посмієтесь, обіцяю) http://ru.urbandictionary.com/define.php?term=mayate

"білі закриють в тюрму за расизм"-пфф шо ти мелеш, бовдур? ну припустимо, притягнуть до суду. судді якого кольору, вгадай? БІЛІ. я скажу-вибачте, був емоційний, нічого проти чорних не маю і не мав. Максимум-дадуть штраф. Мааааксимум-великий штраф і компенсація неграм. Тюрмою там і не пахне, на центральних каналах слово нігєр білі говорять, ну суд постановив пару тисяч відстібнути та і все.

"негри на бутилку посадять"-ну це якшо в тебе мозок відсутній і ти групі бандюкуватих нігєрів в лице кричатимеш це слово-то може хіба тоді. і то не на пляшку, а на "перо". І то, якби я це зробив, то хіба при своєму тестеві. Той завжди зі зброєю і завжди расист))

"балабол"-це ти, нікель. за відверте хамство тобі б варто плюнути в лице. чим ти відрізняєшся від негра? в них шо не репліка-то пред'ява. вони базар не фільтрують от точно так як ти. можуть брататись, клясти, а потім знову брататись і знову клясти. я більше, ніж впевнений, шо приїдь я на бордовку-ти б мені і руку потис, і пива випив і по-іншому відреагував на расизм з мого боку, звівши все до "нуу еее еемм в кожного своя думка". це ти на борді на пустому місці розводиш ворожнечу.

там ще хтось писав "ТС варто скорше заробити свій мульйон долярів і переїхати в білий район" .

якшо би ви, шановний, читали шо я пишу, а не лише свої повідомлення, то побачили б, що я в білому районі уже понад півроку живу. Жодного чорного не володіє нерухомістю в цьому районі, більше того, жодного латиноса, індуса чи азіата. Переважно старі заможні білі люди. до речі, я не мільйонер.

я спробую донести людям свою думку востаннє-тому виділю жирним і капсом

Я НЕ ЗАКЛИКАЮ ВБИВАТИ НЕГРІВ. Я НЕ ЗАКЛИКАЮ ВБИВАТИ АРАБІВ, ЧУРОК, ХАЧІВ-ТРЮКАЧІВ, АЗІАТІВ, МОНГОЛІВ І ТАК ДАЛІ.

Я ЗАКЛИКАЮ БАТЬКІВ ВИХОВУВАТИ ДІТЕЙ В ПРАВИЛЬНОМУ РУСЛІ, У КОТРОМУ ВОНИ БУДУТЬ РОЗУМІТИ ХТО ВОНИ І ЩО ВОНИ І ТРИМАТИСЬ СВОЄЇ РАСИ І ХОЧА Б НАБЛИЖЕНОЇ ДО НИХ КУЛЬТУРИ. ПОМІТЬТЕ, НІМЦІ-ТЕЖ ЄВРОПЕОЇДНА РАСА. ЯКШО СЛОВ'ЯНИ БУДУТЬ ОДРУЖУВАТИСЬ З НІМЦЯМИ, БРИТАНЦЯМИ, НАВІТЬ ІРЛАНДЦЯМИ, ТО ЦЕ НООООООРМАЛЬНООООО. НЕПРАВИЛЬНО-КОЛИ БІЛА ЖІНКА КЛЕПАЄ ЧОРНО-БІЛИХ "HALF-BREED", ЯКІ ЗАВЖДИ ЗАЙМАЮТЬ КОЛЬОРОВУ СТОРОНУ.

Я ЗАКЛИКАЮ ВСІХ, ХТО МАЄ ХОЧ ЯКИЙСЬ ВПЛИВ НА МІГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ- ОБМЕЖИТИ ІММІГРАЦІЮ КОЛЬОРОВОГО НАСЕЛЕННЯ В УКРАЇНУ. НЕ ТУРИЗМ, НЕ РОБОЧІ ВІЗИ, А САМЕ ІМІГРАЦІЙНІ ВІЗИ І ГРОМАДЯНСТВО. НЕ ДАВАЙТЕ КОЛЬОРОВИМ ПАПЕРІВ-ЇХ У НАС БУДЕ МЕНШЕ І ВСІ СПОКІЙНО БУДУТЬ ЖИТИ. А ДЛЯ ДЕЯКИХ ГРУП ВЗАГАЛІ ЗАКРИЙТЕ В'ЇЗД-ЧЕЧЕНАМ, ОСЕТИНАМ, РОСІЯНАМ, ПРИДНІСТРОВЦЯМ, ІРАКЦЯМ І ІРАНЦЯМ (ЯКІ ВЖЕ ЧУДЯТЬ У ЛЬВОВІ І ТЕРНОПОЛІ), АФРИКАНСЬКИМ НЕГРАМ, ТУРКАМ І ТАК ДАЛІ. Я Ж НЕ ЗАКЛИКАЮ ЇХ ВБИВАТИ. ХАЙ ЖИВУТЬ СОБІ, АЛЕ ПОДАЛІ ВІД НАС. ХАЙ ОЦІ КОЛЬОРОВІ ЖОПУ РВУТЬ АБИ ОТРИМАТИ ПРОСТЕ ПРАВО В'ЇЗДУ ДО НАС, ТОДІ ВОНИ БУДУТЬ СЕБЕ ВЕСТИ ВІДПОВІДНО І ШАНУВАТИСЬ, КОЛИ ЇХ БУДЕ МЕНШІСТЬ І НАЙМЕНШЕ ПОРУШЕННЯ ОЗНАЧАТИМЕ КОПНЯ В ДУПУ І ВИШВИРЮВАННЯ З КРАЇНИ.

ДЛЯ ЦЬОГО ДОСТАТНЬО ОДНОГО РОЗЧЕРКУ ПЕРА ПРЕЗИДЕНТА ЧИ БАНАЛЬНОГО ПІДЗАКОННОГО АКТУ "ПРО ОБМЕЖЕННЯ ХВИЛЬ МІГРАЦІЇ З (ПЕРЕЛІК КРАЇН)".

ВСЕ, ЩО Я ХОТІВ ДОНЕСТИ.

ЛИШАЙТЕСЬ БІЛИМИ І МАЙТЕ ХОЧ ЯКУСЬ ГОРДІСТЬ І ПОВАГУ ДО СВОЇХ ПРЕДКІВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...