Alex.62 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 07:39 #126 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 07:39 .... бетонна стеля із слідами заштукатурених отворів від анкерних кріплень попереднього орендаря троха напрягає, наштовхує на думку що на інтер'єрі зекономили..... Не зовсім так. Коли ми починали перебудову "Живня" на "Ровер", то стеля була ідеально рівна і гарненько-біла... Як у лікарні... :_07: А ми хотіли якісь "бзік" в дизайні... Щось не таке, як у всіх... Ну скажіть, в кого ще є така стеля з анкерами???
Alex.62 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 07:47 #127 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 07:47 Якись пацанчік постійно завісає біля барної стійки, нічого не замовляє, розмовляє з персоналом, типу свій. Це всім так можна? В "лохматьму" 1995-му році я починав своє "цивільне" життя саме з барної стійки... Можу сказати зі впевненістю, що робота бармена на 98% - ГОВОРИТИ. Зробити каву і налити горілки може і машина, а якщо бармен мовчить - він НЕ БАРМЕН. Я не знаю, хто там зависав біля стійки. Буває, що і я часто-густо відблискую там своєю голеною головою, але особисто я не бачу у цьому проблеми. Головне, щоб це не заважало іншим відвідувачам. А де ж велосипедний коктель "Шатун"? (http://1mag.com.ua/index.php?p=118) Заходь... Пошатаймося! :_07: Давайте вже якусь знижку бордівцям, щоб всі тут, вже нарешті, були задоволені Думаємо над цим. Картки? Жетони?...
Alex.62 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 07:55 #128 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 07:55 Дякую усім, хто приймає участь. Усі думки нам цікаві. Погоджуюсь, що деколи мої пости виглядають як реклама, але я вас дуже прошу - не сприймайте їх САМЕ так. Зрозуміло, що кафе відкривають не від надмірного альтруізму і кінцева мета будь-якого бізнесу - заробити грошей, але, повірте, НЕ ТІЛЬКИ це - наша мета. Я вже писав, що ми хочемо збирати нормальних, адекватних, здорових і енергійних людей. Не бути черговою пивнухою, якіх безліч у Луцьку.
Ko3bMa Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:02 #129 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:02 Думаємо над цим. Картки? Жетони?...Накопичувальні картки з бонусними рахунками або знижками.Типу,набрав на сотню-другу одним замовленням або чеків на тисячу - отримав картку клієнтаназбирав на ній тисячу - отримав 1-2% знижки або бонусів з можливістю ними розрахуватисьі так далі.upd.в пивному магазині біля мене видають картку з місцем для штампів 4+1збираєш 4 штампи - маєш літр пива на халяву
Zevs_Isver Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:05 #130 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:05 Погоджуюсь, що деколи мої пости виглядають як реклама, але я вас дуже прошу - не сприймайте їх САМЕ так. Зрозуміло, що кафе відкривають не від якщо реклама "не напряжна" то нехай будеа ті хто заздрять - тьху на них
Basil Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:08 #131 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:08 а "Авторське" у вас непастеризоване?
Alex.62 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:19 #132 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:19 а "Авторське" у вас непастеризоване?Непастерізоване у нас тільки "Павлівське".Реально живого пива стає все меньше. Після "піку" його виробництва 2009-2010 років, сьогодня варіння живого пива потроху згортається. Важливий фактор - термін його придатності. Якщо це дійсно живе пиво, то воно "живе" в бочці-кегу лише 3 - 5 днів, але вже на 3 - 5 день воно починає змінювати смак і втрачає властивості живого пива. Осаджується солод, вмирають дріжджі... Поціновувачи кажуть, що процес починається вже з самого моменту перекачки пива у кег, але особисто я не аж такий гурман. Ми хотіли б розмістити наш завод в приміщенні таким чином, щоб відвідувачи получали кухоль, що налитий безпосередньо з лагера, де пиво бродить і визріває... Хто мав таку можливість, той не забуде цей смак. Це зовсім інший напій! Він стоіть при температурі +2 +3 градуси і насичений вуглекислотою від бродіння, а не від закачки його з балону. В нього є аромат, в нього є смак...Не хочеться називати якісь конкретні марки виробників, але коли мені пропонують продавати ЩОСЬ, що зберігається понад 90 днів... Нема слів.
Alex.62 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:32 #134 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 08:32 шкода....А як МЕНІ (!) шкода...
romanc Опубліковано 21 Липня, 2015 в 09:49 #135 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 09:49 В Луцке есть такие заведения? Знаю есть в Ковеле, пробовал темное, вкусно.
Kostefan Опубліковано 21 Липня, 2015 в 10:08 #136 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 10:08 Вроді як в Карабасі що на Винниченка. Чи я не правий? Там вроді одразу і пивоварня?
Alex.62 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 11:32 #137 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 11:32 Вроді як в Карабасі що на Винниченка. Чи я не правий? Там вроді одразу і пивоварня?В "Карабасі" пиво варять і варять "чесним" способом, але продаж іде через кегі. Тобто ви все рівно п"єте пиво не з лагера, а з бочки. Це принципове порушення щодо пивного ресторану. Втрачається сенс цього всього...
Vadimm Опубліковано 21 Липня, 2015 в 18:27 #138 Опубліковано 21 Липня, 2015 в 18:27 Vadimm, а симпатичні?Так! Особливо та що виходить в зал, а не та що постійно за стійкою. Її то я зблизька і роздивився.Це справа смаку. Хтось хоче сидіти ТІЛЬКИ на вулиці! Його навіть дощ до приміщення не загонить!Так, це справа смаку. Я таких людей розумію якщо зупинився на 10 хвилин випити пива і поїхав далі. А посидіти НОРМАЛЬНО, в сенсі пару годинок - незатишно, прохожі напрягають. Це суто моя думка.В "лохматьму" 1995-му році я починав своє "цивільне" життя саме з барної стійки... Можу сказати зі впевненістю, що робота бармена на 98% - ГОВОРИТИ. Зробити каву і налити горілки може і машина, а якщо бармен мовчить - він НЕ БАРМЕН. Я не знаю, хто там зависав біля стійки. Буває, що і я часто-густо відблискую там своєю голеною головою, але особисто я не бачу у цьому проблеми. Головне, щоб це не заважало іншим відвідувачам.Біла стойки - пацанчік років 18-25, зі спини не роздивився. Може він хлопець барменші, може сусід офіціанта чи брат, суть не в тому. Він нічого не замовляв, і через нього у відвідувачів може скластись враження що це припустимо для усіх, тобто що я можу зайти, зайняти наприклад столик і сидіти розв'язувати кросворди чи дивитись телевізор.Коли бачу що в закладі компанія грає в карти а на столику тільки кілька бокалів з-під пива - думка про заклад погіршується. Може то в мене такий таракан в голові.Бармен я так розумію має говорити із клієнтами закладу, а клієнт це той, хто має на меті залишити в закладі гроші.От уявіть якби я прийшов і за стійкою почав би тупо залицятися до ваших симпатичних офіціанток, нічого не замовляючи при цьому. Гарно?
Alex.62 Опубліковано 22 Липня, 2015 в 06:25 #139 Опубліковано 22 Липня, 2015 в 06:25 Коли бачу що в закладі компанія грає в карти а на столику тільки кілька бокалів з-під пива - думка про заклад погіршується. Може то в мене такий таракан в голові. Вибачай, старий, але у тебе точно таргани в голові!!! :_07: В Європі це нормальне явище, коли людина може сидіти вечір за століком з маленьким келишком коньяку і читати газету. В Європі нормальне явище, коли за столікам сидять пенсіонери і грають в шахи чи в карти і за вечір випивають по стакану вина. До нас в "Ровер" заглядають наші ж велосипедисти і НІЧОГО (!) не замовляючи просто проглядають пошту, бо у нас хороший Wi-Fi. Ми абсолютно адекватно до цього ставимося, бо наша задача - не "накосити" віз бабла ( хоча і це було б непогано! ), а "привчити" заходити до нас певну категорію людей. Людей здорових, людей енергійних, людей сучасних. То ж треба буде під філіжаночку кави зайти в поштову скритьку - заїжджай!
Zevs_Isver Опубліковано 22 Липня, 2015 в 06:50 #140 Опубліковано 22 Липня, 2015 в 06:50 От уявіть якби я прийшов і за стійкою почав би тупо залицятися до ваших симпатичних офіціанток, нічого не замовляючи при цьому. Гарно?а як замовив щось то можна залицятися?
Shkoder Опубліковано 22 Липня, 2015 в 08:08 #141 Опубліковано 22 Липня, 2015 в 08:08 От уявіть якби я прийшов і за стійкою почав би тупо залицятися до ваших симпатичних офіціанток, нічого не замовляючи при цьому. Гарно? а як замовив щось то можна залицятися? дивлячись що. якщо графин горілки, то навіть до бармена
Alex.62 Опубліковано 22 Липня, 2015 в 08:24 #142 Опубліковано 22 Липня, 2015 в 08:24 ...дивлячись що. якщо графин горілки, то навіть до бармена Ну, це занадто "радикально" як для "РОВЕР КАФЕ". :_07:
Alex.62 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 08:19 #143 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 08:19 Одразу попереджаю, що це - НЕ РЕКЛАМА!!! :_07: Це так приколюється наш бармен Олексій, коли в нього є настрій і час! Скажіть, що ГАРНО????
vaz75 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:29 #144 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:29 Одразу попереджаю, що це - НЕ РЕКЛАМА!!! :_07: Це так приколюється наш бармен Олексій, коли в нього є настрій і час! Скажіть, що ГАРНО???? ГАРНО!!! А з пива так може?
Demeter Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:33 #145 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:33 Одразу попереджаю, що це - НЕ РЕКЛАМА!!! БРЕХНЯ!!! В мене вже слинки потекли і живу я через дорогу
Ko3bMa Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:38 #146 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:38 В мене вже слинки потекли і живу я через дорогу Це погроза?
Alex.62 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:48 #147 Опубліковано 23 Липня, 2015 в 09:48 ГАРНО!!! А з пива так може? Хіба що дуже багато його, того пива, вип"є попередньо!!! :_07: БРЕХНЯ!!! В мене вже слинки потекли і живу я через дорогу Я так і знав, що мене вичислять!!!! То чого ти ще вдома "через дорогу"? Заходь і переконайся!!! Це погроза? Якщо і погроза, то він її не привів у дію, бо я вийшов на Інтернаціоналістів, подивився "через дорогу"... Нічого по стінах будинків напроти не тече. Отак завжди! Налякають і ... Пшик! От побачиш, він навіть на каву з пінкою не прийде!
Alex.62 Опубліковано 24 Липня, 2015 в 08:20 #148 Опубліковано 24 Липня, 2015 в 08:20 Моя сьогодняшня ранішня кава...
vetalforever Опубліковано 24 Липня, 2015 в 08:22 #149 Опубліковано 24 Липня, 2015 в 08:22 Після порушення ПДР на соборності, ай-яй-яй. Догана з занесенням в особову справу!!
Zevs_Isver Опубліковано 24 Липня, 2015 в 08:23 #150 Опубліковано 24 Липня, 2015 в 08:23 Моя сьогодняшня ранішня кава...а велосипед намалює?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.