Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 годин тому, zaHARE сказано:

Принаймні на цих депутатів якісь важелі для голосування реформ знаходять. Десь прижимають,десь домовляються.

А детальніше кого та як прижали?

Опубліковано
2 годин тому, romaxa11 сказано:

Гарна історія походження ла, рл, захарів, років, віталіків і т. д. Насолоджуйтесь:

2 годин тому, romaxa11 сказано:

Про походження твоє і твоєї свинособачої фігні. Щоб не нагружати твою психіку яка ще після загострення не відійшла. однією картинкою

180181.jpg

Опубліковано

Цей текст написав Олександр Хаврюченко (Алекс Хавр) - один з молодих і дуже талановитих істориків блогерів, який завжди притримується розважності в судженнях і глибокого аналізу, бо на відміну від ваших копіпастів і висерів, його читають поважні люди. Якщо вам його текст не зайшов, то це хороший сигнал звернутись до практикуючого психіатра з діагнозом "жертва власної пропаганди".

Опубліковано

6 часов назад, zaHARE сказал:

Я не агітую за петю, я логічно міркую. 

Ну ні разу не палишся. На ФБ нудить від Міхо, але ще зайду в тему про нього на Борді, може ригну нарешті - я правильно розумію твою мотивацію? Це ж як треба любити гроші, щоб жертвувати власним здоров'ям за ті 30 монет.

Цитата

Тому твій приклад не доречний,його можна прикласти хіба до  "пачуюкожнага" або до "ваної".

В 13.10.2017 в 14:46, zaHARE сказал:

Сміюсь.Таке враження,що за твоїм ніком 10-ти річна дитина.  Ярлики типу "порохобот","зрадофіл","кулак","куркуль","контра" ,"бандера," і т.д. вішають люди  обділені інтелектом,але  з поставленим голосом і неповагою до людей з іншою думкою,колись вони себе називали комісарами. Але то таке,я не ображаюсь. 

"Політика така політика", "Корупція - основна проблема"... В цього блядства є конкретні імена. Не треба за розмитими поняттями, ховати його ім'я, навіть якщо їси з його руки.

Опубліковано
23 годин тому, Rock сказано:

так як тема про грузинsв ,то в реформованій за 9 років Саакашвілі Грузії ,,

Возрастные пенсионеры в Грузии получают ежемесячно по 180 лари (порядка 72 долларов), Прожиточный минимум на октябрь 2016 года составляет 160,1 лари (порядка 64 долларов ,Правительство Грузии не собирается увеличивать пенсии в 2017 году

А нічого що при Шеварднадзе вони були +/- $10?

Опубліковано
21 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

Нічого собі реформи , в нас при януковичі були вищі пенсії.

Опубліковано
26 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

О, фанатка Саакашвілі :)

А ну поясніть мені таку річ - про яку взагалі успішність реформ можна говорити, якщо по результату держава була кинута на поталу проросійським силам?

Навіть одного цього вже достатньо щоб припинити будь-які розмови про Саакашвілі і ніколи не дивитись в його сторону.

Розумієте, речі якщо якісь робляться, то треба щоб був результат.

Але якщо це все було заради того щоб потім сказати "який я був красівий" - тоді так.

Опубліковано
7 часов назад, zaHARE сказал:

Програма не спрацювала так швидко,як обіцялось-факт,але поволі озвучені пункти виконуються-теж факт. Деякі інституції стали на порядок кращі,ніж були до того. Про армію взагалі нема мови.Її не було.А зараз вона не просто є,вона стала значно кращою. Освіта,мовні квоти,декомунізація,безвіз,згуртованість країн-лідерів щодо України,прозорро,відкриті декларації,дороги,лоукости,ріст експорту,медреформа,децентралізація,патрулька і т.д Список насправді довгий і ти це знаєш.

Знаю-знаю. Ось всі пакращення нової влади в одному флаконі:

Цитата

Цитата

Финансовый директор группы компаний Agrofusion Иван Сакаль во время инвестиционного форума рассказал о коррупции, с которой он и его коллеги столкнулись и боролись в 2015-2017 гг. Об этом сообщает ЭП.

Группа компаний Agrofusion занимается выращиванием и переработкой томатов.

"У нас три современных завода, мы перерабатываем 750 000 т томатов. 75% продаж томатной пасты в ЕС и 100% томатной пасты в Украине. То есть все томатные соки, кетчупы, которые есть в Украине, делаются из херсонских и николаевских томатов", - рассказал Сакаль.

"Налоговая нагрузка у нас на один гектар - 9300 грн. То есть один га земли мы обрабатываем, и за это платим все виды налогов в размере 9300 грн", - говорит он.

"Аналогичный показатель в АПК Украины - 800 грн. Мы уплатили налогов 205 млн грн, в стране - 25 млрд грн. Если бы все в аграрном бизнесе платили как мы, то было бы не 25 млрд грн., а 297 млрд грн. То есть бюджет недополучает 272 млрд грн", - заявил финдиректор компании.

"Мы хотели взять разрешение на снятие грунтового слоя для строительства завода. Нормативный срок выдачи - 30 дней. Подано четыре заявления. Получено четыре отказа без указания причин. Отказывали потому, что сельхозинспекция была в стадии ликвидации. Просрочка 130 дней, разрешение не выдано до сих пор", - поделился Сакаль.

Он рассказал и о взаимодействии с ГФС.

"Представьте себе, нам делали замечания на нечеткий рисунок на шинах автопогрузчика и отсутствии фиксатора на дверях теплиц. Из-за этих нарушений было предписание службе охраны закрыть завод. Не устранить, а просто закрыть завод", - заявил он.

"Теперь - утверждение налоговых инспекторов, что заводы не потребляли газ вообще. Можете себе представить, в этом году мы потребляем газ где-то на 100 млн грн за два месяца. Они сказали, что мы не потребили ни одного кубического метра газа. Это подтверждено актами. Начислили нам штрафные санкции, возбудили уголовное дело", - добавил Сакаль.

По его словам, в 2015 г. группа подавала девять исков к государству и налоговым инспекторам на 14 млн грн. "Мы все суды выиграли, но ни один из чиновников не понес наказание", - заявил финдиректор.

Также он рассказал, как компания возвращала НДС.

"Возвращать 145 млн грн нам помогал директор ЕБРР Шевки Аджунер лично, бизнес-омбудсмен Альгидрас Шемета, директор ЕБРР по Восточной Европе и Кавказу Франсис Малиж, руководитель IFC в Украине Елена Волошина, бизнес-омбудсмен Тарас Качка, руководитель Европейской бизнес-ассоциации Анна Деревянко, - уверяет Сакаль. - Нам вернули через 13 месяцев НДС 145 млн, при этом каждый раз нам предлагали 35% отката от этой суммы".

Также финдиректор Agrofusion привел свежий пример вымогательства налоговиков.

"В сентябре мы запустили завод. Инвестиционный проект составил $55 млн. Для николаевского региона - это солидная сумма, потому что бюджет Николаева - $72 млн. Как только мы его ввели, через 13 дней - документальная проверка налоговой, где у нас требуют все правоустанавливающие разрешительные документы ввода в эксплуатацию. Он еще и работать нормально не начал, его запускать еще год надо", - рассказал Сакаль.

"Я сделал запрос - разрешительные документы, которые мы им должны предоставить. Там указано разрешение от санитарно-эпидемиологической службы. То есть в октябре просят разрешение от санстанции, которая в марте была ликвидирована", - недоумевает он.

"Получили письмо. Представьте себе, что мы должны им дать. На заводе работало около 500 строителей из разных организаций, 120 субподрядчиков. Вчера они у нас попросили время входа и выхода каждого из завода каждого человека, его ФИО, идентификационный код. Документы на каждую машину - что везла. Ответ налоговики просили предоставить 13 октября, а направили письмо 11-го. Вы представляете, за два дня два Камаза документов надо подготовить…", - возмущается финдиректор Agrofu

І це представник великого бізнесу, який може собі дозволити судитися з державою, не давати хабарів і відкатів, долучати до свого захисту омбудсменів і директора ЄБРР. А розказати як живеться рядовому пенсіонеру, після 144 "реформ"?

Опубліковано
6 хвилин тому, snouden сказано:

А ну поясніть мені таку річ - про яку взагалі успішність реформ можна говорити, якщо по результату держава була кинута на поталу проросійським силам?

Навіть одного цього вже достатньо щоб припинити будь-які розмови про Саакашвілі і ніколи не дивитись в його сторону.

Розумієте, речі якщо якісь робляться, то треба щоб був результат.

Але якщо це все було заради того щоб потім сказати "який я був красівий" - тоді так.

Про це вже тут десь з десяток раз писалось. Ок, ще раз.

До Саакашвілі в Грузії була жопа, війна, корупція і презіки типу кучми-януковоща. За Міхо проголосували мабуть на хвилі популізму і оновлення. Думаю ніхто серйозно його не сприймав, але Міхо прийшов не сам, а з технологією Госдепу і почав реально міняти державу. Реформа суду - і всі старі судді звільнені, прокуратури - також, міліції - і всі вдома. Народ, який все життя рішав був жостко поставлений в рамки закону держслужбовцями, що дорожили зарплатою і посадою. Успіх реформ Міхо означав, що таким як Порошенко в країні нічого не світило, а їх було дофіга. Міхо виграв два строки президенства. Народ трохи розслабився і допустив опозицію, яка очевидно обіцяла щось популістичне. Так як словам влади почали вірити, виграв Іванішвілі. А далі ми вже знаємо. Міхо мусів сам виконувати цінності, які вніс в країну, не узурпувати владу, дотримуватись законності і просто втік від неминучого переслідування ворогами, яких тисячі.

Порошенка і Міхо впринципі неможна ставити в один ряд. Це антиподи, правда один з них непоганий актор і добрячий брехун, який вміло створює ілюзію прогресивності, змін на словах. З чим ми зараз і живемо, з собачою будкою, 144 успішними реформами  і постійним зростанням  долара. З президентом який хвалиться на весь світ найнижчою зарплатою своїх громадян. З ботнею, яка за 10 000 - 15 000 грн. готова хоч Христа кожен день розпинати. Поки так.

Опубліковано
On 27.10.2017 at 17:24, snouden сказано:

https://www.volynnews.com/news/society/za-ostanniy-rik-viyny-zbahatylys-vsi-ukrayinski-miliardery-krim-iho/

Тільки російським?

Опубліковано
12 хвилин тому, iiron сказано:

А ти хотів, щоб підпаличники написали щось інше?:lol:

Опубліковано

Власне зустрів у фейсбуці скріншот посту Саакашвілі з дивним змістом. 

22780138_1681859438512677_24205996120449

Хто що думає з приводу слів про нелегітимність та розмов про громадянську війну?

Опубліковано
8 годин тому, Віталій СК сказано:

Хто що думає з приводу слів про нелегітимність та розмов про громадянську війну?

А в нас в країні влада не олігархам належить? 

Опубліковано
12 годин тому, Віталій СК сказано:

Власне зустрів у фейсбуці скріншот посту Саакашвілі з дивним змістом. 

22780138_1681859438512677_24205996120449

Тупо маніпулюєш, як на незаангажованого. Цей пост Міхо відривок з статті Дацюка на УП а в ній багато резону. 

Опубліковано

Видно що цим незаангажованим і забесплатно скидають якісь директиви, ніхто навіть вже не вникає. Тупіють про що Хавр і писав.

Опубліковано
20 годин тому, Віталій СК сказано:

А ти хотів, щоб підпаличники написали щось інше?:lol:

Підпаличники?В тебе, Віталій СК стався збій в роботі головного мозку.Або взагалі не підключав його коли це дристанув.Ось всі мої пости де згадується Палиця - 1, 2.Для тебе цього достатньо щоб зробити такий висновок?Політ думки вражає.

Опубліковано
В 27.10.2017 в 15:44, nickel сказал:

Ну ні разу не палишся. На ФБ нудить від Міхо, але ще зайду в тему про нього на Борді, може ригну нарешті - я правильно розумію твою мотивацію? Це ж як треба любити гроші, щоб жертвувати власним здоров'ям за ті 30 монет.

"Політика така політика", "Корупція - основна проблема"... В цього блядства є конкретні імена. Не треба за розмитими поняттями, ховати його ім'я, навіть якщо їси з його руки.

Шо жаба давить,що тобі Бєня меньше башляє? 

Опубліковано
8 часов назад, zaHARE сказал:

Шо жаба давить,що тобі Бєня меньше башляє? 

Гроші - це єдине, що зачепило тебе в моєму пості?  І чому я не здивований?

Опубліковано
7 годин тому, iiron сказано:

Підпаличники?В тебе, Віталій СК стався збій в роботі головного мозку.Або взагалі не підключав його коли це дристанув.Ось всі мої пости де згадується Палиця - 1, 2.Для тебе цього достатньо щоб зробити такий висновок?Політ думки вражає.

Схоже, що в тебе мізків взагалі немає: я мав на увазі зовсім не тебе, а Волиньньюз, на який ти посилаєшся, і який підконтрольний Палиці. Нічого не маю проти матеріалу статті, окрім смішного заголовку.

13 годин тому, case_l сказано:

А в нас в країні влада не олігархам належить? 

Якщо так, то це автоматично робить Президента та Верховну Раду нелегітимними?

Опубліковано
On 28.10.2017 at 15:50, iiron сказано:

Цей дядько теж якись дивний - мінусує кожен пост.На ті мінуси мені глибоко пох, але як-що є що сказати - треба казати,а не як сука з буди скавінчати.

59f511d22c357_.png.7fe1f29b370f30ea49dbe7c71b3f47d2.png

Опубліковано

22814133_1588289844527835_28956692525997

Стежити · 12 год · 

Это то, что я называю олигархический консенсус.

Проанализировал первую двадцатку богатейших людей за 11 лет - с 2007 по 2017. Вот вам выводы.

1. Впервые за 11 лет практически все украинские системообразующие олигархи (то есть те, у кого в руках классическая тройка деньги+власть+медиа) сконцентрировались в первой десятке - консенсус. 

2. 70% первой двадцатки (14 из 20) родом из 2007-2008 года, то есть вернулись в обойму или были в ней изначально в течение всех 10+ лет.

3. Ахметов, Коломойский и Пинчук остаются в обойме (не ниже 6 места) все 10+ лет. Ахметов все 11 лет - на первом месте.

4. За годы президентства Порошенко сам Порошенко и Фирташ сумели зайти в первую десятку.

5. Если у кого-то есть сомнения, что олигархия - это именно та болезнь, которая все 26 лет тянет Украину на дно, то это лучшая иллюстрация диагноза.

6. Если кто-то рассчитывает, что можно модернизировать страну, не изменив этот ландшафт, вас ждёт разочарование. По-моему статистики в 11 лет достаточно, чтобы не ждать чуда, а менять ситуацию уже сейчас.

Рисовали вместе с Elena Romanyukova 1f642.png:)

С Хеллоувином вас.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...